لعنتی من نشستم واسه 162 تا 164 اومد ولی کفش هی رفت بالاتر!! من دیگه همون بالا اضافه کردم!
پالايش نفت بندرعباس ( شبندر )
Collapse
X
-
در اصل توسط بنان پست شده است View Postحالا میثم جان پایینشم خریدی یا تو صف خریدی؟ اما تا آخروقت به احتمال زیاد صف میشه
کلا استرس زیاده موقع معامله این سهم چون خیلی پر حجمه ........ ما هم که عجول ......
کلا رو یه سهم تعصب داشته باشی معاملاتتو به هم میریزه .......تعصب بی جا هم مانع سود میشه ....ما مثلا امروز باید میفروختیم چون رو سود بودیم ولی چون تعصب داریم نذاشت بفروشیم ....کاریش هم نمیشه کرد ..........آخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2012/08/27, 09:33.///
نظر
-
در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است View Postبشترشو 1680 خریدم واسه 1 تومن یا چند ریال حوضله ندارم سفارش بزارم ......:d
کلا استرس زیاده موقع معامله این سهم چون خیلی پر حجمه ........ ما هم که عجول ......
کلا رو یه سهم تعصب داشته باشی معاملاتتو به هم میریزه ...........کاریش هم نمیشه کرد ..........
نظر
-
در اصل توسط بنان پست شده است View Postمنم تو صف اردر گذاشته بودم وقتی اون اردر 1620 برای لحظه ای اومد رو تابلو یه اردر هم روی 1622 گذاشتم اما در نهایت روی 1642 و 1650 یه نیم بلوکم تو این قیمتها خریدم .اما فکرکنم بخاطر تعطیلات عرضه شد اگه تو این چند روز اتفاقی نیوفته برنده خریدارای امروز هستند///
نظر
-
نظر
نظر