پالايش نفت بندرعباس ( شبندر )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • شبندر
    عضو فعال
    • Sep 2012
    • 3598

دوستان خوبم سلام
    از اينكه به گفته هاي من اعتماد كرديد و اين سهم را خريديد بايد به خود بباليد كه صف 100 ميليوني در راه است با را ه اندازي بورس ارز ديگر حرفي براي صعود شبندر به 400 تومان باقي نمي ماند
    با آرزوي سود خوب براي شما دوستان از من ميشنويد تا بعد از بلوكي شدن اين سهم را نگهداريد
    دوستاني كه مطالب بنده را براي اولين بار ميخوانند با تحقيق و مشورت با افراد متخصص، تريد كنند

نظر

• کیوان
      ستاره دار (1)
      • Jun 2011
      • 5094

در اصل توسط شبندر پست شده است View Post
      دوستان خوبم سلام
      از اينكه به گفته هاي من اعتماد كرديد و اين سهم را خريديد بايد به خود بباليد كه صف 100 ميليوني در راه است با را ه اندازي بورس ارز ديگر حرفي براي صعود شبندر به 400 تومان باقي نمي ماند
      با آرزوي سود خوب براي شما دوستان از من ميشنويد تا بعد از بلوكي شدن اين سهم را نگهداريد
      دوست عزیز از اینکه با ما در این مسیر همراه هستید خوشحالیم اما ذکر چند نکته را ضروری میدانم.

اولا دوستانی که اینجا و خیلی قبل از آمدن شما تشریف داشتند با گفته های شما وارد سهم نشده اند بلکه با دلایل و تحلیل های خودشان بوده.

دوما لا اقل بنده از شما به جز پست های شعاری و یک خط در هر پست! هیچ تحلیل جامع یا حتی خلاصه ای هم ندیدم! طبعا تصورش برایم مشکل است که باور کنم دیگران بر طبق نام آی دی شما یا هر چیز دیگر تحت تاثیر قرار گرفته شده باشند و به طور احساسی خرید کرده باشند!

با تشکر
      ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست

نظر

• شبندر
        عضو فعال
        • Sep 2012
        • 3598

كيوان جان فرمايش شما كاملا صحيح است من هفته قبل با صراحت گفتم اين هفته صف 100 ميليوني داريم و توصيه كردم كه خريد بشه مخاطبم بيشتر آن دوستاني بودند كه از اين سهم نداشتند و الا شما سرور ما هستيد مي خواستم به آنها اطمينان بدم كه با تحليل خوب دوستاني مانند شما اين سهم ارزشمند است والان هم مي گويم تا مرز 400 تومان هيچ مشكلي براي صعود نيست در اين قيمت يك سري نوسانات داريم و بعد از آن به سوي 1000 تومان پرواز خواهيم كرد
        از شما كيوان جان كمال تشكر را دارم
        دوستاني كه مطالب بنده را براي اولين بار ميخوانند با تحقيق و مشورت با افراد متخصص، تريد كنند

نظر

• shimab
          عضو فعال
          • Apr 2012
          • 422

كيوان جان فرمايش شما كاملا صحيح است من هفته قبل با صراحت گفتم اين هفته صف 100 ميليوني داريم و توصيه كردم كه خريد بشه مخاطبم بيشتر آن دوستاني بودند كه از اين سهم نداشتند و الا شما سرور ما هستيد مي خواستم به آنها اطمينان بدم كه با تحليل خوب دوستاني مانند شما اين سهم ارزشمند است والان هم مي گويم تا مرز 400 تومان هيچ مشكلي براي صعود نيست در اين قيمت يك سري نوسانات داريم و بعد از آن به سوي 1000 تومان پرواز خواهيم كرد
          از شما كيوان جان كمال تشكر را دارم
          شبندر جان اين تارگت هاي 400 توماني و 1000 توماني از روي احساسات است يا خبري است كه ما نمي دونيم. اگر احساسي است كه من فكر مي كنم هست به ضرر روند معقول سهم خواهد شد. خواهشاً تارگت ندهيد تا سهم روند عادي خود را در پيش بگيره. ممنون:)

نظر

• meysam_sh_2020
            عضو فعال
            • Dec 2011
            • 20673

در اصل توسط کيانوش پست شده است View Post
            تهران:۱۷:۰۲ , ۱۳۹۱/۰۶/۲۷ نسخه چاپی نسخه فقط متنی دریافت فایل txt ارسال این خبر به دوستان

1-2
            true
            font-family:times;font-size:13px;color:maroon;padding-left:20px;font-weight:bold;

false
            0
            1698479

اختصاصی مهر/
            ایجاد بورس ارز در دولت قطعی شد/ تشکیل کمیته مشترک ارزی در بانک مرکزی
            عضو شورای عالی بورس با تکذیب هرگونه تصمیمی مبنی بر منتفی شدن تشکیل بورس ارز ، از راه اندازی قطعی این بازار در آینده ای نزدیک خبر داد.
            محمدرضا پورابراهیمی در گفتگو با مهر درباره اخباری مبنی بر منتفی شدن راه اندازی بورس ارز، اجرای این برنامه را قطعی اعلام کرد و افزود: در حال حاضر هیچ تصمیمی مبنی بر خارج شدن موضوع راه اندازی بورس ارز از دستور کار بانک مرکزی وجود نداشته و به طور حتم این بازار متشکل به عنوان یکی از ساختارها و مکانیزم های مدیریت بازار ارز بزودی راه اندازی خواهد شد.

نایب رییس کمیسیون اقتصادی مجلس با اشاره به نهایی شدن تشکیل بورس ارز در دولت، خاطر نشان کرد: با توجه به توافق نهایی دولت با بانک مرکزی و سازمان بورس در مورد بورس ارز کمیته مشترکی برای پیگیری و بررسی این بازار تشکیل شده و مجلس شورای اسلامی نیز در این راستا ضمن حمایت از این موضوع به شدت پیگیرآغاز فعالیت آن می باشد.

وی افزود: نرم افزار بورس ارز حدود 10روز قبل در شورای عالی بورس معرفی شده و ساختارها و بسترهای آن هم اینک آماده بهره برداری می باشد.

عضو شورای عالی بورس، ادامه داد: این در حالی است که با توافق هایی که صورت گرفته مدیریت و شاکله اجرایی بورس ارز بر عمده کمیته ارز ی بانک مرکزی نهاده شده است که مجلس به عنوان مطالبه خود از دولت و بانک مرکزی خواستار راه اندازی هرچه سریع تر این بازار است.

پورابراهیمی در این زمینه که اظهارات رییس اتاق بازرگانی مبنی بر از دستور کار خارج شدن بورس ارز و مرحله بندی شدن آن تا چه حد جدی است؟ پاسخ داد: چنین تصمیمی صحت نداشته و هرگونه اقدامی در این زمینه مخالف با نظر نهایی دولت در مورد لزوم راه اندازی بورس ارز است.

این نماینده مجلس، گفت: متاسفانه بازار ارز این روزها از ثبات برخوردار نیست و برخی مسئولان دانسته یا ندانسته بر تنور التهاب آن می دمند.

وی تاکید کرد: این در حالی است که جولان دلالان در بازارغیرمتشکل و غیررسمی ارز کمکی به اقتصاد و فعالان اقتصادی و بازرگانی کشور نکرده و نیاز به ساختاری جدید و موثر برای کشف قیمت واقعی ارز و از طرفی دستیابی به مبنایی برای تخصیص منابع ارزی به متقاضیان اصلی آن ضروری است.

پورابراهیمی بیان داشت: آنچه در بورس ارز معامله خواهد شد گواهی های ارزی خواهد بود که با اخذ تاییدیه از سوی صادر کننده از بانک عامل و بانک مرکزی آن را وارد ساختار عرضه بورس ارز خواهد کرد. این رویه مشابه معاملات بروات پولی و ارزی بوده و کلیه اطلاعات شرکت های عرضه کننده و یا تقاضا کننده ارز به طور کامل محرمانه خواهد بود.

عضو شورای عالی بورس، اظهار داشت: به این ترتیب نگرانی برای شرکت های ارزآور و صادراتی بورس از لحاظ تفاوت تسعیر نرخ ارز در صورت های مالی وجود نخواهد داشت.
            ...............................
            ..........................
            قابل توجه خصوصي سازي-سازمان بورس-حقوقيها و حقيقيهاي سهمداران شبندر-مدير عامل شبندر
            3.5 ميليارد دلار درامد ارزي شبندر ضربدر ماوتفاوت ارز 1226توماني صورتهاي مالي با ارز ازاد 2500توماني ميشه 323تومان تعديل مثبت سود.
            حالا بگير 2.5 ميليارد دلار .................................................. .................................................. .....ميشه223تومان تعديل مثبت سود.
            فقط بابت فروش ارز صادراتي شبندر
            10تومان يارانه حمل و نقل
            70 تومان حذف23درصد حق حساب صندوق
            27 تومان سود سال اتي حاصل از راه اندازي طرح توسعه
            14 تومان سود فعلي
            ...............................
            جمعا ميشه 440تومان سود سال اتي شبندر با دلار 2500 توماني
            خدايش اگر خصوصي سازي بخواد اين سهم را کمتر از 700تومان بلوکش را بفروشه نامردي کرده به ملت ايران و سهامداران
            قدر شبندراتون را بدونيد

دارم فکر میکنم فردا یه پله دیگه بخریم یا نه !!!!!!! :d یه چندین روزی هست که دیگه نخریدیم ..... (بی پولیه دیگه .....)

خبر واگذاری بلوک خودش کم خبری نبود ...............حالا خبر راه اندازی بورس ارز هم اومد ........با این حال فردا فک کنم بشه راحت خرید بی دردسر البته در صف خرید و درصد های مثبت .......اگه نشد راحت خرید که دیگه گاز کش بالا میره ............فردا چه شود این سهم ............با این همه خبر خوب............
            ///

نظر

• شبندر
              عضو فعال
              • Sep 2012
              • 3598

يكي از دوستان ديروز شبندر را فروختند و خيلي ناراحت هستند امروز با من تماس تلفني داشتند من به ايشان اطمينان دادم كه اگر دوباره با قيمت روز بخرند سود مي برند نظر شما دوستان چيه دوباره بخرند يا ديگه قيدشو بزنه؟

نظر

• شبندر
                عضو فعال
                • Sep 2012
                • 3598

در اصل توسط shimab پست شده است View Post
                شبندر جان اين تارگت هاي 400 توماني و 1000 توماني از روي احساسات است يا خبري است كه ما نمي دونيم. اگر احساسي است كه من فكر مي كنم هست به ضرر روند معقول سهم خواهد شد. خواهشاً تارگت ندهيد تا سهم روند عادي خود را در پيش بگيره. ممنون:)
                دوست عزيزم سلام تارگت هاي من همه منطقي هستند و براساس احساسات و اخبار لحظه اي نيستند اخه ما خريدارهاي جز بايد به هم بگيم والا از دست ما اين سهم خارج مي شه و افسوس ميخوريم من نمي خوام دوستانم افسوس فروش بي موقع بخورند به اين خاطر هستش والا حرفي نيست با گفتن من سهم قيمتش عوض نميشه بلكه دوستان هوشيار تر مي شوند

نظر

• meysam_sh_2020
                  عضو فعال
                  • Dec 2011
                  • 20673

يكي از دوستان ديروز شبندر را فروختند و خيلي ناراحت هستند امروز با من تماس تلفني داشتند من به ايشان اطمينان دادم كه اگر دوباره با قيمت روز بخرند سود مي برند نظر شما دوستان چيه دوباره بخرند يا ديگه قيدشو بزنه؟
                  هنوز رشدی نکرده این سهم ..............

به نظرم باید خرید و 6 الی 12 ماه سهامداری کرد برای رسیدن به قیمت های بالای 300 -400.............. البته هیچ چیز دقیق قابل پیش بینی نیست ..........اگه تحلیل ها عوض بشه ما هم خارج میشیم .......فعلا سهم خیلی چابکه و پتاسیل داره .....حتی فکر نوسان گیری ازش و جراتشو نداشتم :D.....................فکرشو کنید با ای پی اس 85 تومنی (در صورت حذف سهم صندوق توسعه ملی و پی به ای 6 قیمت این سهم به بالای 500 و 510 تومن خواهد رسید ....)............

منتها در این بین باید تعدیل بده و صبر کرد ...........و فعلا تا 240-250 مشکلی نداره برای بالا رفتن ولی بعدش یا باید شفاف سازی از نوع مثبت بده یا تعدیل درست حسابی یا حذف بندی چیزی .....تا بتونه بالا بره ..........چ.ن پی به ای سهم دیگه داره بالا میره ..........مگه اینکه سریع تعدیل بده ........یا خبر بورس ارز و فروش ارز صادراتی این شرکت هم رسما تایید بشه ........................فعلا خرید حقوقی ها رو ما تماشا میکنیم :d

روی این سهم عجله ای نداریم برای خروج .........تا وقتی که پتانسیل های سهم ازاد نشه یا اینکه رد بشه .....
                  آخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2012/09/18, 17:53.
                  ///

نظر

• shimab
                    عضو فعال
                    • Apr 2012
                    • 422

دوست عزيزم سلام تارگت هاي من همه منطقي هستند و براساس احساسات و اخبار لحظه اي نيستند اخه ما خريدارهاي جز بايد به هم بگيم والا از دست ما اين سهم خارج مي شه و افسوس ميخوريم من نمي خوام دوستانم افسوس فروش بي موقع بخورند به اين خاطر هستش والا حرفي نيست با گفتن من سهم قيمتش عوض نميشه بلكه دوستان هوشيار تر مي شوند
                    :x

نظر

• shimab
                      عضو فعال
                      • Apr 2012
                      • 422

1- توزيع ارز 2%
                      2- راه اندازي بورس ارز
                      3- معامله بلوكي شبندر و ....
                      خبرهاي خوبي كه راه را براي رشد تا 250 در وهله اول هموار خواهد ساخت و بعد اهداف بعدي ....>:D< :x

نظر

• شبندر
                        عضو فعال
                        • Sep 2012
                        • 3598

=((
                        :x

نظر

• shimab
                          عضو فعال
                          • Apr 2012
                          • 422

=((
                          ;):x:x دوست گلم شبندر

نظر

• شبندر
                            عضو فعال
                            • Sep 2012
                            • 3598

از همه دوستان تشكر مي كنم اگه هر گونه راهنمايي و نقدي در خصوص نوشته هاي من داشته باشيد با گوش جان مي شنوم

نظر

• شبندر
                              عضو فعال
                              • Sep 2012
                              • 3598

;):x:x دوست گلم شبندر
                              shimab جان ازلطفتون خيلي خيلي ممنون هستم
                              دوست دارم بيشتر باهم آشنا بشيم و در كار سهام به همديگه كمك كنيم موافقي؟
                              =((;):x

نظر

• ata007
                                عضو فعال
                                • Nov 2011
                                • 6291

امیدوارم ارشد تو یه دانشگاه خوب قبول بشید ما هم براتون دعا میکنیم و از راهنمایی ای خوبتون تشکر[/quote]

:d:d:d اتا بيشتر بهت مي ياد تا عطا :p
                                راستي يادم رفت اميدوارم ارشد قبول بشي و يه شيريني ما رو مهمون كني.:d قربونت موفق باشي عزيز :x

مخلص همه دوستان هستیم،ممنون مبینا جان لطف داری دوست خوبم
                                شیماب جان شیرینی رو با هم رستوران جلالی شعبه ولیعصر میخوریم.:d

نظر

در حال کار...
                                X