کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
این باهنر ... به عنوان مقابله با رانت بخش خصوصی پیشنهاد حذف بند معافیت پالایشگاههای خصوصی از پرداخت 26 درصد را داد. آخه آدم ... پالایشگاهها به قیمت فوب میخرن به فوب میفروشن و پورسانت پالایش میگیرن. این وسطه رانت جا بود.
ناظر بازار سرمایه می بایست به جای نظاره کردن تغییرات شدید قیمتی در نمادهای پالایشی، اگر اطلاعات کاملی در دست دارد اقدام به شفاف سازی کند، در غیر این صورت بهتر است تا به دست آمدن اطلاعات موثق جدید نمادها متوقف شود تا از ضرر و زیان سهامداران خرد جلوگیری به عمل آید.
والا اینجا همه ادعا میکنن 200 یا 300 درصد تو شبندر تو سودن من نمیدونم این طور که معلومه همه رو 1000 خریدن!!!
عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس گفت: پالایشگاههای خصوصی نفت خام را به قیمت ۹۵ درصد فوب خلیج فارس دریافت و از پرداخت ۲۶ درصد سهم صندوق توسعه ملی معاف هستند.
من خودم شبندر ندارم اما خیلی ازاین شرایط فعلی ناراحتم.امیدوارم شرایط به نفع ششاخص پیش بره.
تار و پود هستي ام بر باد رفت اما نرفت / عاشقي ها از دلم ديوانگي ها از سرم
شما خودت اصلا خروجی مثبتی برای تاپیک داری یا فقط میای اینجا به یچه های سهامدار نیش بزنی.
خروجی مثبت فروش سهم روی 960 بود که دوستان برای بنده جبهه گرفتن بنده از سال 89 تجربه بازار را دارم و اینو میدونم که وقتی یک گروه از سهام های بازار 8 ماه صعودی باشن حداقل 2 ماه به استراحت نیاز دارن ، بنده معتقد به حد ضرر هستم ولی دوستان 200 یا 300 درصد تو سود هستن باعث خوشحالی هست. حتی شبریز را عینا گفتم که سهم تعدیل نداشته و گپ در هیجان مثبت گروه بوده باز هم....
با اين خبرهاي دو پهلو ، فکر کنم فردا هم صف فروش داشته باشيم و هم صف خريد . :D
با توجه به اينکه مصوبه مجلس مربوط به صادرات گاز طبيعي است و نه فرآورده هاي نفتي . پالايشگاهها دوبار به صحنه برخواهند گشت و در اين ميان کساني ضرر ميکنند که اصل موضوع را درک نکرده باشند .
مدیر امور سهام "شبندر"
تعدیل سود 91/ نماد پالایشگاه بندرعباس متوقف نخواهد شد.
روز گذشته در صحن علنی مجلس شاهد حذف سهم 26درصدی صندوق توسعه ملی از پالایشگاه های صادرات محور کشور بودیم این خبر باعث شد تا نمادهای گروه پالایشگاهی در دقایق پایانی بازار به شدت مورد توجه فعالان بازار سرمایه قرار گیرد.
روز گذشته در صحن علنی مجلس شاهد حذف سهم 26درصدی صندوق توسعه ملی از پالایشگاه های صادرات محور کشور بودیم این خبر باعث شد تا نمادهای گروه پالایشگاهی در دقایق پایانی بازار به شدت مورد توجه فعالان بازار سرمایه قرار گیرد.
رحیمی مدیر امور سهام پالایشگاه نفت بندرعباس در گفتگو با خبرنگار نمابورس درخصوص تحولات این سهم پس از اعلام نظر مجلس اظهار داشت: در گزارش های قبلی که ارائه شد با سناریوهای مختلف اقدام به ارائه پیش بینی سود نموده بودیم که این مورد هم یکی از سناریوهایی بود که از پیش درنظر گرفته بودیم .
وی یادآوری کرد: با قطعی شدن عدم برداشت صندوق توسعه ملی از صادرات محصولات پالایش نفت بندرعباس سود این شرکت به 137 ريال افزایش خواهدیافت.
این مقام مسئول در شرکت پالایش نفت بندرعباس درخصوص وضعیت صورت های سال مالی 91 این شرکت نیز به خبرنگار نمابورس گفت: درحال حاضر مشغول جمع بندی گزارش های مختلف هستیم اما تا اینجا تعدیل سود برای سال مالی 91 قطعی است اما میزان آن به صورت واضح مشخص نشده است.
وی خاظرنشان ساخت: درصورتی که میزان تعدیل عایدی هر سهم مربوط به سال 91 از 20درصد تجاوز ننماید بطور قطع نمادمتوقف نخواهدشد اما چنانچه میزان تعدیل بیش از 20درصد باشد نماد متوقف خواهد شد.
رحیمی همچنین تصریح کرد: پس از مشخص شدن سود سال 91 مجدداً اقدام به ارائه گزارش جدید در خصوص سود سال مالی 92 خواهیم بود.
گفتنی است حذف سهام صندوق توسعه ملی از درآمد صادراتی نفتی ها در بورس تنها شامل نماد پالایش نفت بندرعباس و لاوان می شود و درخارج از بورس نیز شامل پالایشگاه آبادان به این ترتیب فعالان بازارسرمایه باید توجه داشته باشند که از خرید های هیجانی در این گروه پرهیز نمایند.
نظر