کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
از سازمان بورس مي خواهيم براي شفاف سازي موضوع نماد تمام پالايشگاهها را ببندند.
اينجوري داره به همه سهامداران پالايشگاهها هم شبندر و هم بقيه ظلم ميشه.
اصلا اين مربوط به صادرات گاز پالايشگاهها هست و ارتباطي به شبندر و شراز و شپنا و شبريز و شتران نداره.
..............................................
صف فروش شبندر يعني بازار منفي و صف فروش همه سهام بازار.
البته صف فروش شبندر يک خوبي داره .باعث ميشه تاپيکو را بازار بيشتر از 250تومان نخره.و بازار را بشدت منفي ميکنه تا يک حالي به مسولين بده.
از سازمان بورس مي خواهيم براي شفاف سازي موضوع نماد تمام پالايشگاهها را ببندند.
اينجوري داره به همه سهامداران پالايشگاهها هم شبندر و هم بقيه ظلم ميشه.
اصلا اين مربوط به صادرات گاز پالايشگاهها هست و ارتباطي به شبندر و شراز و شپنا و شبريز و شتران نداره.
..............................................
صف فروش شبندر يعني بازار منفي و صف فروش همه سهام بازار.
به نظرم به خاطر عرضه اولیه تاپیکو باشه. اگه ببندن یه عالمه نقدینگی اوk تو حبس میشه و ممکنه رو دستشون بمونه. اکثر نمادهای بزرگ دیگر هم یا صف فروشند یا در نزدیک کف قیمتی در حال پیش گشایش. ولی پالایشها رو بایستی ببندن.
دیروز عصر از رادیو فرهنگ مجلس رو گوش میدادم .....=))
خدا وکیلی انقدر نخندیده بودم تا حالا .....=))
یعنی من موندم قوانین کشوری که توش زندگی میکنیم به همین کشکی تصویب میشه یا نمیشه !!!:-/
واسه انبساط خاطر حتما توصیه میکنم گوش بدید از این به بعد...........
به نظرم به خاطر عرضه اولیه تاپیکو باشه. اگه ببندن یه عالمه نقدینگی او تو حبس میشه و ممکنه رو دستشون بمونه. اکثر نمادهای بزرگ دیگر هم یا صف فروشند یا در نزدیک کف قیمتی در حال پیش گشایش. ولی پالایشها رو بایستی ببندن.
اخه فرقی نمیکنه ببندن یا نبندن چون به هر حال کسی نمیتونه بفروشه که.
عشقی که زندگی میبخشد../www.mahak-charity.org/main//:.Heart.:/
نظر