پالايش نفت بندرعباس ( شبندر )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • DJANGO
    عضو فعال
    • May 2013
    • 1701

خاک تو سر این مدیریت بورسشون بکنم که9 روزه سهم داره منفی میخوره اونم بیخودی.ولی هیچکاری نمیکنن
    عشقی که زندگی میبخشد../www.mahak-charity.org/main//:.Heart.:/

نظر

• alireza51
      عضو فعال
      • Feb 2013
      • 1205

سلام
      هر چی غیر سهام خریده بودم بردش بیشتر از سهام بود.
      این چند روز هر چی سهام داشتم جلوی چشمم داره آب می شه!
      عمر خیلی کوتاه است.

نظر

• رضاخان
        عضو عادی
        • Feb 2013
        • 121

من رو حساب حرف برخی افراد رفتم دومیلیون سهام در قیمت 978تومان خریدم. الان باید بعضی ها رو خفه کرد. مخصوصا اونایی که میگفتن تا 2000 تومن میره.و از اون مهمتر یه آدم ... بود که میگفت تا 7000-8000 میره اگه فلان چیز مصوب بشه.آتیش زدین به مالم.یه آدم درست و حسابی بیاد بگه سهام کی برمیگرده روی 978 تومن که من بفروشم و فرار کنم؟اصلا امیدی هست؟
        [B]از یک یورو شروع و به میلیاردها یورو خواهم رسید[/B]

نظر

• ساسان
          عضو فعال
          • Aug 2011
          • 728

بابا ببنید
          نماد این سهم و فارس را چند روز ببندید
          دهن خلق ا... اسفالت شد
          باز هم صد رحمت به ایامی که صدرا لیدر بازار بود
          تا حالا دقت کردی با اینکه خدا میتونه مچتو بگیره ولی همش دستتو می گیره ...

نظر

• Sushiant
            عضو فعال
            • Jun 2011
            • 1391

اخبار خانه ملت :
            1- دریافت هزینه ۷۵ هزار تومانی تعویض و تمدید گذرنامه از سوی ناجا

نمایندگان مردم در خانه ملت با نیروی انتظامی اجازه دادند بابت صدور و تعویض و تمدید هر جلد گذرنامه بیومتریک مبلغ ۷۵ هزار تومان دریافت کنند.
            2- دریافت ۱۲ هزار تومان بابت تعویض و تبدیل کارت پایان خدمت عادی به هوشمند

نمایندگان مجلس به نیروی انتظامی اجازه دادند تا بابت تعویض و تبدیل کارت پایان خدمت عادی به هوشمند مبلغ ۱۲ هزار تومان دریافت کند.
            3- دریافت ۴۰ هزار تومان بابت تعویض پلاک از سوی ناجا

نمایندگان مجلس با موافقت خود به نیروی انتظامی مجوز دریافت ۴۰ هزار تومان بابت تعویض پلاک و نقل و انتقال آن را برای واریز به خزانه دادند.

خوب چه کاریه !!! نیرو انتظامی رو بیارید تو بورس تا لیدر بازار شه !!!:))
            هر چیز که در جستن آنی، آنی

نظر

• جعفرزاده
              عضو فعال
              • Dec 2010
              • 5833

شبندر اثبات کرد که لیدر بازار میباشد . تا وقتی شبندر جمع و جور نشود بازار همینه .

نظر

• Sushiant
                عضو فعال
                • Jun 2011
                • 1391

تاجگردون اعلام کرد:
                شرط واریز ۲۶ درصد از درآمد صادراتی پالایشگاهها به صندوق توسعه ملی

نایب رییس کمیسیون برنامه و بودجه و محاسبات مجلس، گفت: بر اساس تفاهم صورت گرفته درکمیسیون تلفیق مجلس پالایشگاههای خصوصی که از خوراک به نرخ دولتی استفاده می کنند موظف به واریز ۲۶ درصد از درآمد صادراتی شان به صندق توسعه ملی شدند.
                غلامرضا تاجگردون در گفت و گو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری خانه ملت، افزود: نمایندگان مجلس در کمیسیون تلفیق بودجه با مسولین شرکت پالایش و پخش فرآورده های نفتی و سازمان بورس ، مرکز پژوهشهای مجلس و دیوان محاسبات از جزء ۲ بند ۳ لایحه بودجه رفع ابهام کردند.
                نماینده مردم گچساران و باشت در مجلس شورای اسلامی با انتقاد از رواج اطلاعات نادرست در جامعه، گفت: براساس تفاهم صورت گرفته پالایشگاههایی که از خوراک با نرخ ارز دولتی استفاده نمی کنند نیاز به واریز ۲۶ درصد از درآمد صادراتی شان به صندوق توسعه ملی نیستند. گفتنی است درجز۲ بند ۳ لایحه بودجه ۹۲، سهم وزارت نفت و صندوق توسعه ملی از محل صادرات نفت خام و میعانات گازی تعیین شده بود و در آن فروش مبالغ ارزی به نرخ روز پیشبینی شده بود که مخالفت جمعی از نمایندگان را به دنبال داشت. رضا عبداللهی عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس شورای اسلامی در این رابطه پیشنهاد داد که فروش مبالغ ارزی حاصل از صادرات نفت خام به نرخ ارز شناور مدیریت شده باشد تا به گفته وی، به بینظمیها خاتمه داده شود اما پیشنهاد وی به تصویب مجلس نرسید. در ادامه علیرضا محجوب پیشنهاد کرد که عبارت "نرخ روز" از متن این بند حذف شود و گفت: آنچه در این بند آمده که فروش مبالغ ارزی به نرخ روز باشد مغایر قانون برنامه پنجم است، ضمن اینکه این نوع قانوننویسی ربطی به جمهوری اسلامی و یک کشور تحت تحریم ندارد، گویی ما در پاریس قانون مینویسیم. علی لاریجانی رییس مجلس نیز در همین رابطه گفت: شما به پیشنهاد آقای عبداللهی مبنی بر اینکه قیمت ارز حاصل از صادرات نفت خام به صورت شناور مدیریت شده باشد رای ندادید و اینکه نرخ روز را از این بند حذف کنیم هم تکلیف را روشن نمیکند. از سوی دیگر اگر قرار باشد این ارز به نرخ روز پیشبینی شود یعنی سه هزار تومان خواهد بود. وی ادامه داد: تکلیف قوه مجریه را روشن کنید و قانون را گرد ننویسید که هر کس تفسیری از آن کند. رییس مجلس در پایان از کمیسیون تلفیق خواست تا نحوه تعیین نرخ ارز را رفع ابهام کنند و تکلیف نحوه تعیین قیمت ارز حاصل از فروش نفت را مشخص کنند./ پایان پیام
                هر چیز که در جستن آنی، آنی

نظر

• jasmith
                  عضو عادی
                  • Sep 2012
                  • 189

در اصل توسط رضاخان پست شده است View Post
                  من رو حساب حرف برخی افراد رفتم دومیلیون سهام در قیمت 978تومان خریدم. الان باید بعضی ها رو خفه کرد. مخصوصا اونایی که میگفتن تا 2000 تومن میره.و از اون مهمتر یه آدم ... بود که میگفت تا 7000-8000 میره اگه فلان چیز مصوب بشه.آتیش زدین به مالم.یه آدم درست و حسابی بیاد بگه سهام کی برمیگرده روی 978 تومن که من بفروشم و فرار کنم؟اصلا امیدی هست؟
                  1. داشتن حد ضرر از اهم واجبات در بورس است که باید به قیمت خریدتان خیلی نزدیکتر از حد شناسایی سودتان (take profit) باشد.

2. در هنگام پایین آمدن قیمتها پیش بینی از کف سقوط قیمت مهم است چون به شما اجازه میدهد که زود خارج شوید و بعدا در کف وارد شوید. بدین صورت حتی در بازار منفی هم میتوان سود کسب کرد. مثلا شما که 978 تومان خریدید اگر به فرض حتی در 800 خارج شوید، به ظاهر 178 تومان در هر سهم ضرر خواهید کرد. اگر قیمت سهم تا 620 هم نزول کند و شما آنجا وارد شوید وقتی قیمت سهم دوباره به 800 برگردد شما به ازای آن خرید 180 تومان سود میکنید و در مجموع سر به سر خواهید شد و وقتی قیمت سهم دوباره به 980 تومان برگردد 180 تومان خالص سود میکنید. ولی اگر اصلا از سهم خارج (و دوباره وارد) نشوید تازه وقتی قیمت سهم به 980 برسد شما سر به سر خواهید شد.

3. توصیه فوق بصورت کلی و برای تمام سهامداران قابلیت اجرا ندارد چون فقط وقتی جواب میدهد که فقط بخشی از سهامداران به آن عمل کنند که تقریبا همیشه همینطور است.

نظر

• zereshkkk
                    عضو فعال
                    • Nov 2011
                    • 3474

نایب رییس کمیسیون برنامه و بودجه و محاسبات مجلس، گفت: بر اساس تفاهم صورت گرفته درکمیسیون تلفیق مجلس پالایشگاههای خصوصی که از خوراک به نرخ دولتی استفاده می کنند موظف به واریز ۲۶ درصد از درآمد صادراتی شان به صندق توسعه ملی شدند.

نظر

• jasmith
                      عضو عادی
                      • Sep 2012
                      • 189

تا حالا هیچ مسئول حکومتی از دریافت 26% سهم صندوق از پالایشگاههی که خوراک با نرخ 95% فوب دریافت میکنند حرفی نزده و همه بر عکس قایل به عدم پرداخت این سهم از سوی ای دسته از پالایشگاهها هستند.

نظر

• محمد یزدی
                        عضو فعال
                        • May 2011
                        • 948

در اصل توسط رضاخان پست شده است View Post
                        احتمالا بنده یه بارصحبت از قیمت 7 تا 8 هزار تومانی سهم کردم به شرط ارائه نفت با پنجاه درصد فوب، ولی در عمل احتمال اتفاق افتادن این امر به صفر نزدیکه

ولی یادمون نره اینجا هرکسی نظر خودش رو میده و نظر دیگران رو هم خواهد دید در نهایت مسئولیت خرید یا فروش هر کسی بر عهده خودش خواهد بود

شما که این چند روز رو صبر کردید چند روز دیگه هم صبر کنید تا تکلیف صندوق مشخص بشه ان شاءالله سهم صندوق برگشت خواهد شد توکل برخدا
                        بسم الله الرحمن الرحیم خدایا به امید تو

نظر

• A-Mohammadi
                          کاربر فعال
                          • Feb 2013
                          • 341

در اصل توسط jasmith پست شده است View Post
                          1. داشتن حد ضرر از اهم واجبات در بورس است که باید به قیمت خریدتان خیلی نزدیکتر از حد شناسایی سودتان (take profit) باشد.

2. در هنگام پایین آمدن قیمتها پیش بینی از کف سقوط قیمت مهم است چون به شما اجازه میدهد که زود خارج شوید و بعدا در کف وارد شوید. بدین صورت حتی در بازار منفی هم میتوان سود کسب کرد. مثلا شما که 978 تومان خریدید اگر به فرض حتی در 800 خارج شوید، به ظاهر 178 تومان در هر سهم ضرر خواهید کرد. اگر قیمت سهم تا 620 هم نزول کند و شما آنجا وارد شوید وقتی قیمت سهم دوباره به 800 برگردد شما به ازای آن خرید 180 تومان سود میکنید و در مجموع سر به سر خواهید شد و وقتی قیمت سهم دوباره به 980 تومان برگردد 180 تومان خالص سود میکنید. ولی اگر اصلا از سهم خارج (و دوباره وارد) نشوید تازه وقتی قیمت سهم به 980 برسد شما سر به سر خواهید شد.

3. توصیه فوق بصورت کلی و برای تمام سهامداران قابلیت اجرا ندارد چون فقط وقتی جواب میدهد که فقط بخشی از سهامداران به آن عمل کنند که تقریبا همیشه همینطور است.

حالا که اتفاق افتاده همه یادشون به حد ضرر افتاد ما رو 980 گفتیم متعادل شد بفروشید همه جبهه گرفتن
                          در سرزمین من هر چه را نمی فهمند مسخره میکنند.

نظر

• jasmith
                            عضو عادی
                            • Sep 2012
                            • 189

ایول فارس دیگه داره از لحاظ صف فروش میزنه رو دست شبندر که از همه لحاظ حتی صف فروش هم لیدر بازاره

نظر

• Aryamas
                              عضو عادی
                              • Dec 2012
                              • 28

شکربن توی این بازار سوخت! 15 درصد منفی!

نظر

• space_mohamad
                                عضو فعال
                                • Dec 2012
                                • 313

در اصل توسط zereshkkk پست شده است View Post
                                این یعنی همون خبر خوبی که هفته ها شایعش پالایشگاهیا را مثبت کرد ولی الآن با تصویبش تاثیری نگذاشت ....
                                واقعا" عجیبه . عجیب .....
                                "قانون شماره 1 : هرگز پول از دست ندهید. قانون شماره 2: هرگز قانون شماره 1 را فراموش نکنید " ;) وارن بافت

نظر

در حال کار...
                                X