گویا تعدیل 91 بالای 100 درصد هست (منبع تقریبا موثق) تا سه شنبه هم زمان برای ارائه گزارش داره ! یعنی حداکثر 3 شنبه !!!!! >:D
پالايش نفت بندرعباس ( شبندر )
Collapse
X
-
به زودی از سوی شرکت ملی پالایش و پخش صورت خواهد گرفت:
گام نهایی پیرامون حذف سهم صندوق توسعه ملی
به نظر می رسد با آخرین تصمیماتی که در مجلس شورای اسلامی اتخاذ شده، شرکت های پالایشی خصوصی از پرداخت سهم مذکور معاف شدند؛ حال آنکه با همه این اوصاف تا زمانی که دستورالعمل رسمی از سوی شرکت ملی پالایش و پخش به پالایشگاه ها ابلاغ نشود، نمی توان پیرامون آثار آن در صورت های مالی شرکت ها اعمال نظری از این بابت کرد.
بالاخره شرکت های پالایشی از پرداخت سهم 26 درصدی صندوق توسعه ملی معاف شدند یا خیر؟!
براساس گزارش بورس نیوز، شاید به جرأت بتوان گفت این سوال، طی روزهای اخیر یکی از اصلی ترین موضوعات قابل بحث در اغلب محافل بورسی بوده که با وجود جلسات متعدد مجلس شورای اسلامی، هنوز هم قطعیتی در مورد حذف یا عدم حذف سهم مذکور وجود ندارد.
در همین ارتباط مدیر عامل شرکت پالایش نفت لاوان در گفتگو با خبرنگار ما عنوان کرد: موضوع سهم 26 درصدی صندوق توسعه ملی، در زمره مسائلی است که تاکنون نیز دستورالعملی قطعی پیرامون حذف یا عدم حذف آن از درآمدهای این شرکت از سوی پالایش و پخش فرآورده های نفتی به دست ما نرسیده است.
علی دادور ادامه داد: البته طبق آخرین اطلاعاتی که از سوی شرکت ملی پالایش و پخش مطرح شده، دستورالعمل رسمی اجرایی این طرح طی هفته جاری به شرکت های پالایشی ابلاغ خواهد شد.
وی پیرامون احتمال حذف یا عدم حذف سهم 26 درصدی صندوق توسعه ملی از درآمدهای صادراتی شرکت های پالایشی گفت: به نظر می رسد با آخرین تصمیماتی که در مجلس شورای اسلامی اتخاذ شده، شرکت های پالایشی خصوصی از پرداخت سهم مذکور معاف شدند؛ حال آنکه با همه این اوصاف تا زمانی که دستورالعمل رسمی از سوی شرکت ملی پالایش و پخش به پالایشگاه ها ابلاغ نشود، نمی توان پیرامون آثار آن در صورت های مالی شرکت ها اعمال نظری از این بابت کرد.
این مقام مسئول در خصوص زمان اعلام گزارش های مالی "شاوان" و بازگشایی نماد معاملاتی آن عنوان کرد: با توجه به مشخص شدن بحث سهم صندوق توسعه ملی طی هفته جاری، شرکت پالایش نفت لاوان نیز با اندکی تأخیر گزارش های مالی خود را ارایه می کند تا بتواند با شفافیت هرچه بیشتر اقدام به پیش بینی سودآوری "شاوان" نماید.
دادور اضافه کرد: از همین رو در تلاش هستیم با تعیین تکلیف سهم 26 درصدی، صورت های مالی "شاوان" را از ارایه در قالب چهار سناریو به یک یا دو سناریو تقلیل دهیم.
وی در خاتمه پیرامون دو سناریوی مطرح شده نیز بیان کرد: با توجه به اینکه در خصوص چگونگی تسعیر درآمدهای ارزی و نرخ ارز مورد محاسبه در حساب های شرکت نیز تاکنون دستورالعملی از سوی پالایش و پخش به دست ما نرسیده، پیش بینی های انجام شده براساس دو نرخ ارز مرجع و مبادله ای صورت خواهد گرفت.
نظر
-
-
لاریجانی نظر کمیسیون تلفیق در باره معافیت پالایشگاههایی که 95 % درصد قیمت فوب خلیج فارس از پرداخت سهم صندوق رو خوند گفت دیگه نیاز به رای گیری نیست
نظر
-
-
در اصل توسط بچه کف بازار پست شده است View Postاز صبح دارم رادیو مجلس و گوش می دم
http://live.irib.ir/playerMedia.php?...2fd6147b75433#
خب چی شد تصویب شد؟
نظر
-
در اصل توسط zereshkkk پست شده است View Postبه نظر دیگه سهم باصندوق کاری نداره
بازار فک کنم منتظر اعلام رد صلاحیتهاست
امیدوارم این یارو مشایی رد طلاحیت نشه چون بازارو از این بدتر میکنه لعنت بر این ..............................
ولی من عین چیزی که از رادیو مجلس شنیده بودم خدمت بچه ها اعلام کردم صرفا" جهت اطلاع رسانی
نظر
-
-
اینم مهر تائید ..................
نظر
نظر