دیگه دارم ایمان میارم به شبندر با کم شدن صف فروشش صففروش اونیکی سهمها هم دارن کم میشن:O
پالايش نفت بندرعباس ( شبندر )
Collapse
X
-
در اصل توسط بچه کف بازار پست شده است View Postآقا بدون رای گیری تایید شد
- - - Updated - - -
آقا الان صف جمع بشه
نظر
-
خدایا شکرتتتتتتتتتتتت البته من شبندر هامو فروخته بودم ولی بچه های این تاپیک به گردن من حق دارن وقتی 220 خریده بودم می خواستم 240 بفروشم 300 بفروشم ولی با نظرات بچه ها ایستادم و بزرگترین سود خودم توی بورسو مدیون بچه های عزیز این تاپیکم@};-@};-@};-@};-@};-@};-@};-@};-
نظر
-
صف تموم شد، شبندر برگشتدر بورس نداشتن تحلیل و دنباله روی کورکورانه قطعاً شکست سنگین به ارمغان خواهد آورد.
نظر
-
با اینکه با شبندر تو ضررم البته خیلی کم.ولی به خاطر شبندر دوست ندارم که بره بالا به خاطر کل بازار دوست دارم پالایشی های لعنتی برن بالا.همین امروز بهم ثابت شد که پالایشی ها 100 درصد تو بازار تاثیر دارن.چرا که وقتی صف فروش انها جمع شد بازار رو به مثبت شدن میرفت ولی با صف شدن مجدد اونها دوباره اکثر نمادها صف فروش شدن.مثل اینکه هم چنان باید دلمون لک زده بمونه واسه دیدن سبزی بازار
نظر
-
با موافقت نمایندگان: پالایشگاه هایی که خوراک نفت خام و میعانات گازی را به نسبت سهم صادرات فرآورده های خود به قیمت مذکور در قانون هدفمند کردن یارانه ها (۹۵ % قیمت فوب خلیج فارس) خریداری و بهای آن را به صورت ارز و از طریق بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران به حساب های مورد تایید خزانه داری کل کشور واریز می کنند، مشمول مفاد جزء (۱) بند (ح) ماده (۸۴) قانون برنامه پنجم توسعه جمهوری اسلامی ایران نمی باشند.***
منبع:کارگذاری پاسارگاد
نظر
-
الله مع الصابرین
تبریک به همه دوستان عزیز . با سبز شدن شبندر دل کل بازار شاد میشه . خدا رو شکر
نظر
نظر