پالايش نفت بندرعباس ( شبندر )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • alireza51
    عضو فعال
    • Feb 2013
    • 1205

سلام
    سهام شبندر را دوستان در سبد خود داشته باشند و در صورت تبدیل دوباره جایگزین کنند.
    قیمت سهم هنوز خیلی ارزان تر از بقیه پالایشگاه ها است و با بحثهای دوست عزیزمون (کیانوش)، هر بند توضیحات ایشان تعدیل مثبتی است که هر لحظه احتمال اعمال آن است.

1- موقعیت مکانی فیزیکی عالی قرارگیری پالایشگاه نسبت به بقیه، که هزینه حمل و نقل صادرات و هزینه دریافت سوخت و مواد اولیه را کاهش می دهد مخصوصا از طریق دریا.
    2- امکان صادرات معوض محصول بجای بقیه پالاشگاهها و دریافت هزینه این تبادل به نفع پالایشگاه، برای مثال می تواند بجای پالایشگاه تهران صادرات کرده و هزینه حمل و نقل و برخی هزینه های فاصله تهران تا بندر را به نفع پالایشگاه دریافت کند و در عوض پالایشگاه محصول خود را به جای آن در شهرهای نزدیک بفروش برساند.
    3- طرح های در دست راه اندازی
    4- 26% صندوق توسعه ملی 91
    5- 26% صندوق توسعه ملی 92
    6- تفاوت فروش با نرخ ارز قبل و حال سال 91
    7- تفاوت فروش با نرخ ارز قبل و حال سال 92
    8- افزایش قیمت بنزین در داخل
    9- ......
    اگر مشکل صادرات حل شود که دیگه نور علی نور است.
    این همه تعدیل تو این سهم است با اینکه تا الان هر چی تونستم خریدم بازم دنبال اینهم که پول جور کنم بگیرم.
    موفق باشید.
    عمر خیلی کوتاه است.

نظر

• omidbn
      عضو عادی
      • Apr 2013
      • 58

سلام
      از یک منبع تقریبا معتبر شنیدم که شبندر برای سال 92 پیش بینی 280 تومنی را در نظر دارد!! اگر اینطور باشد دوحالت ممکن است اتفاق بیفتد:
      1-قبل از بازگشایی این تعدیل را نیز اعلام کند که در این صورت سهم با قیمت فوق العاده خوبی باز خواهد شد.
      2-این تعدیل را فعلا اعلام نکند و ماه های بعد به بازار منعکس کند که در این صورت سهم پس از بازگشایی فروشنده نخواهد داشت.
      در هر دوحالت این افت سهم جبران می شود و شبندر به جایگاه اصلی خود می رسد.
      به امیدآنروز.اکثر سهامداران ،شبندر در سبد خود دارند و حتی بسیاری قسمت اعظم سرمایه خود را به این سهم اختصاص دادند.بنابراین آرزوی رشد شبندر آرزوی سود برای همه است.حتی کسانی که شبندر ندارند، از رشد این سهم متنفع خواهند شد چون کل گروه پالایشی،پتروشیمی با این سهم حرکت می کند و رشد سهام این گروه جو بازار را مثبت نگه میدارد.
      بنابراین شبندر را باید الگوی بازار و لیدر واقعی دانست.

نظر

• alizadeh.f
        عضو فعال
        • Feb 2013
        • 878

يه مطلب كه پيگير خبراش هستيم:

با توجه به فشار مجلس به دولت درباره واگذاري هلدينگ خليج فارس (اعلام شد وفارس پر ابهام و ارزان واگذار شده) و كمبود بودجه دولت، و آزاد سازي 26% سهم صندوق و معامله بلوك شراز، انشالله بلوك قيمت خوبي واگذار بشه.(دولت نميتونه ارزان فروشي كنه) قيمت بلوك با توجه به واگذاري بلوك هاي 2 سال اخير يه جور كفسازي سهام محسوب ميشه
        مثلا" اولين بلوك شراز را نماد پارسان 500 تومان برداشت كه 500 خاطره شد
        دومين بلوك رو 2500 برداشت كه آن هم خاطره خواهد شد
        يا بلوك تبريز 1200 معامله شدو........

شبندر بعد از معامله بلوكي(زمان دقيقش رو ندارم) تازه صاحب پيدا ميكنه و با پتانسيل هاي فراوان محكم تر پيش خواهد رفت...
        علت اعلام دير هنگام تعديل اين بود كه قيمت جهت معامله بلوكي كنترل بشه. ميزان سود 9 ماهه رو با تعديل 12 ماهه مقايسه كنيد و.....
        شنيدم شركت داره رو قرارداد عراق و مقدمات صادرات (با توجه به توافق وزير نفت) كار ميكنه. عراق يكي از بهترين كشور ها جهت دريافت ارز است. بقيه كشور ها به جاي ارز كالا ميدن.....

شبندر بزرگترين شركت صادر كننده در سال 91 بوده ، 93،92 و... نيز خواهد بود
        https://telegram.me/alizadeh_farzad

نظر

• jasmith
          عضو عادی
          • Sep 2012
          • 189

به به کمی رونق به این تاپیک برگشته.ای کاش در روزهای سخت با سهم و تاپیک باشیم نه فقط روزهای خوب

معاملات و واگذاریهای بلوکی در سهام مختلف پتروشیمی و پالایشی افقهای کم ریسکی برای سود خوب هستند و که همیشه نخواهند ماند. مثلا همین شراز از روز بسته شدن شبندر تا حالا 25 درصد (با احتساب نوسان ها) سود داده. تا فرصت هست این سهام را دریابیم.
          آخرین ویرایش توسط jasmith؛ 2013/05/23, 22:54.

نظر

• jasmith
            عضو عادی
            • Sep 2012
            • 189

با افزایش تحریمهای نفت (طبق آمار رسمی دولت آمریکا فقط شش کشور مانده اند که از ایران نفت میخرند) اهمیت صادارت پالایشگاهها و پتروشیمیها برای کشور هر روز حیاتی تر میشود. حتما دولت بعدی اینها را به افزایش ظرفیت و افزایش صادرات بیشتر تشویق کند.

نظر

• alireza51
              عضو فعال
              • Feb 2013
              • 1205

سلام
              با توجه به پتانسیل بالای شبندر، انشالله تعدیل بالا یعنی 100% اعلام کند تا روی اعداد دلچسب دور رو بر 1500 باز شود.
              عمر خیلی کوتاه است.

نظر

• Hamid Broker
                عضو فعال
                • Mar 2013
                • 460

در اصل توسط alireza51 پست شده است View Post
                سلام
                با توجه به پتانسیل بالای شبندر، انشالله تعدیل بالا یعنی 100% اعلام کند تا روی اعداد دلچسب دور رو بر 1500 باز شود.
                دوست من اگه تعدیلش 100% هم باشه عدد 1500 برای بازگشایی خیلی غیرمنطقیه. به این دلیل که شبندر قبل از اعلام سود تا حدودی (و نه کلاً) سودش رو پیشخور کرده. نظر من اینه که حوالی 1000 باز میشه و اگه این سد روانی اذیتش نکنه تدریجاً و با تعدیلهای بعدی ظرف 5-6 ماه حداقل به 2000 میرسه (فرض بر اینه که 26% و مالیات هردو به شرکت برگرده)
                در بورس نداشتن تحلیل و دنباله روی کورکورانه قطعاً شکست سنگین به ارمغان خواهد آورد.

نظر

• sasaneh
                  عضو عادی
                  • Sep 2012
                  • 22

سلام ...
                  دوستان من از 167 تومن با بندر هستم .. البته اولش حجم پایینی خریدم... حیف ..
                  ولی هر بار بیشتر خرید کردم ...
                  اگه اینجوری دوستان به تعریف هاشون ادامه بدن فکر کنم جوراب های خودم رو باید بفروشم تا بازم بخرم ...
                  یکم مراعات حال ما رو کنید بخدا قلبمون ضعیفه .. با این عدد رقم هایی که بعضی از دوستان میگن .. نیفتیم زمین خوبه[/
                  ;;)
                  آخرین ویرایش توسط sasaneh؛ 2013/05/24, 00:52.

نظر

• alireza51
                    عضو فعال
                    • Feb 2013
                    • 1205

در اصل توسط sasaneh پست شده است View Post
                    سلام ...
                    اگه اینجوری دوستان به تعریف هاشون ادامه بدن فکر کنم جوراب های خودم رو باید بفروشم تا بازم بخرم ...
                    یکم مراعات حال ما رو کنید بخدا قلبمون ضعیفه .. با این عدد رقم هایی که بعضی از دوستان میگن .. نیفتیم زمین خوبه[/
                    ;;)
                    سلام
                    ببخشید قصدی نداشتم، مواظب قلبتون باشید.
                    ولی تو مملکتی هستیم که یک سهم این هفته می بندد و هفته بعد دو برابر قیمت باز می شود و در مقابل سهمی مثل شرانل داریم که 70% تعدیل مثبت می دهد و منفی باز می شود.
                    من اگر با رقم بالا باز شود می فروشم دوباره می خرم، سهم ها حساب کتاب منطقی ندارند.
                    ولی به نظرم زیر 1000 نامردیه باز شود.
                    عمر خیلی کوتاه است.

نظر

• Hamid Broker
                      عضو فعال
                      • Mar 2013
                      • 460

در اصل توسط sasaneh پست شده است View Post
                      سلام ...
                      ;;)
                      دوست عزیزم توصیه میکنم توی هیچ سهمی بیش از حد وارد نشید. به فرض که شبندر از جنس طلای ناب یا الماس باشه! اگه یه وقت حادثه ای (هرچند کوچک) تو شرکت رخ بده، مثل انفجار تو یه قسمت از پالایشگاه یا وقوع زلزله و نابودی کل شرکت و ...، اونوقت لطمه جبران ناپذیری به شما میخوره.
                      علاوه بر حوادث و بلایای فنی و طبیعی، ریسک تصمیمات خلق الساعه مسئولان کشورمون رو هم در نظر بگیرید. همین 26% که از ماهها پیش میگفتن برگشتنش قطعیه هفته گذشته کلی کش و قوس پیدا کرد و خیلیها با ضرر سبک و نیمه سنگین از شبندر خارج شدن. اگه به فرض 26% تصویب نمیشد اونوقت الان همه ما شبندریها الان تو صف فروش قفل شدش گرفتار بودیم.

یه نمونه کوچیکش شپدیس بود که یه انفجار کوچیک تو یه بخشش داشت سهم رو داغون میکرد.

یه نمونه دیگه صدرا که خیلیها رو به خاک سیاه نشون. به طوری که بعضیها کارشون به جنون هم کشید.
                      در بورس نداشتن تحلیل و دنباله روی کورکورانه قطعاً شکست سنگین به ارمغان خواهد آورد.

نظر

• popp
                        عضو جدید
                        • May 2013
                        • 6

سلام
                        الان امکان خرید سهام شبندر هست یا نه؟

نظر

• zereshkkk
                          عضو فعال
                          • Nov 2011
                          • 3474

دوستان قیمتهای بالا برای بازگشایی پیشنهاد ندید چون در صورت پایینتر شدن و عدم بازگشایی در قیمتهای متصور سهامدارا یک موج منفی کاذب هیجانی به راه میافتد و خیلیها بادر نظر گرفتن این قضیه سهاماشونو از دست میدهند

نظر

• jasmith
                            عضو عادی
                            • Sep 2012
                            • 189

در اصل توسط zereshkkk پست شده است View Post
                            دوستان قیمتهای بالا برای بازگشایی پیشنهاد ندید چون در صورت پایینتر شدن و عدم بازگشایی در قیمتهای متصور سهامدارا یک موج منفی کاذب هیجانی به راه میافتد و خیلیها بادر نظر گرفتن این قضیه سهاماشونو از دست میدهند

درسته. بعضیها همین چند روز پیش رو فراموش کرده اند و باز شروع به موج سازی کرده اند. پیش بینی احتمالات مختلف و آماده شدن برای سناریوهای مختلف بهترین کاره. در ضمن به نظرم در روز بازگشایی فشار فروش کمی زیاد باشه.

نظر

• Zebelkhan
                              عضو عادی
                              • Dec 2012
                              • 40

در اصل توسط popp پست شده است View Post
                              سلام
                              الان امکان خرید سهام شبندر هست یا نه؟
                              در زمانی که نماد شرکت در وضعیت متوقف قرار دارد نمی توان خرید و فروش انجام دارد.

نظر

• popp
                                عضو جدید
                                • May 2013
                                • 6

در اصل توسط Zebelkhan پست شده است View Post
                                در زمانی که نماد شرکت در وضعیت متوقف قرار دارد نمی توان خرید و فروش انجام دارد.
                                ولی من در تاریخ 92/02/28 خریدم به قیمت 7334 ریال خودمم تعجب کردم.اینترنتی خرید و فروش میکنم من. میخواستم ببینم سیستم خطا میده یا نه بعدش دیدم از حسابم پول کم شده و سهام رو خریدم.

نظر

در حال کار...
                                X