پالايش نفت بندرعباس ( شبندر )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • alizadeh.f
    عضو فعال
    • Feb 2013
    • 878

البته هنوز گزارش نداده......

و اما بازگشايي - به نظر من)

با توجه به اينكه كمتر از 2 ماه به مجمع مونده و پتانسيل عالي شبندر آزاد شده و ليدر بازاره اگه قبل از انتخابات باز بشه كمتر از 950- 900 باز نخواهد شد و اگه بعد از انتخابات و قبل از مجمع باز بشه كمتز از 1050-1100 باز نخواهد شد...(البته بازار رو به بهبوده)
    بازار گيج بود.. حذف 26% رو ميدونسن و در صف فروش بودن!!!!... فعلا" با اين بازار بازگشايي بالاتر از اين مبالغ را متصور نباشيد.....

البته اگه لاوان سود 250-300 اعلام كنه و بيش از 1600-1700 يا بيشتر باز بشه شبندر زير 1200 باز نخواهد شد..
    اين احتمالات منه
    نفتاي صادراتي شبندر در بودجه جهت داخل اعلام شده حدود 1300 و صادراتيش 2900 تومنه... نفت كوره هم همينطور...

ديگه سياست شركت با حمايت وزارت نفت به سمت صادرات بيشتر خواهد رفت...
    آخرین ویرایش توسط alizadeh.f؛ 2013/05/25, 18:33.
    https://telegram.me/alizadeh_farzad

نظر

• روشن
      عضو عادی
      • Mar 2011
      • 103

سلام:

https://www.pro.bourex.com

بازگشایی سایت همسایه بدون نیاز به فیلتر

نظر

• ampour
        عضو فعال
        • May 2013
        • 1306

[QUOTE=alizadeh.f;326358]البته هنوز گزارش نداده......

و اما بازگشايي - به نظر من)

با توجه به اينكه كمتر از 2 ماه به مجمع مونده و پتانسيل عالي شبندر آزاد شده و ليدر بازاره اگه قبل از انتخابات باز بشه كمتر از 950- 900 باز نخواهد شد و اگه بعد از انتخابات و قبل از مجمع باز بشه كمتز از 1050-1100 باز نخواهد شد...(البته بازار رو به بهبوده)
        بازار گيج بود.. حذف 26% رو ميدونسن و در صف فروش بودن!!!!... فعلا" با اين بازار بازگشايي بالاتر از اين مبالغ را متصور نباشيد.....

البته اگه لاوان سود 250-300 اعلام كنه و بيش از 1600-1700 يا بيشتر باز بشه شبندر زير 1200 باز نخواهد شد..
        اين احتمالات منه

سلام - احتمالات و نظرت بیسته - امروز تو شرکت نظر همکازام هم همینطور بود
        چو عضوی به درد آورد روزگار - L-)دگرعضوهارانماندقرار

نظر

• alizadeh.f
          عضو فعال
          • Feb 2013
          • 878

سلام - احتمالات و نظرت بیسته - امروز تو شرکت نظر همکازام هم همینطور بود[/QUOTE]

ممنون- كدام شركت ؟؟؟؟؟ مشكوك ميزني؟؟!!!!
          https://telegram.me/alizadeh_farzad

نظر

• کيانوش
            عضو فعال
            • Dec 2011
            • 6613

در اصل توسط hossenemohsen پست شده است View Post
            جناب کیانوش قیمت شبندر را با دید 6 ماهه چند میبینید
            حداقل 1500تومان و يک ساله 2000تومان

نظر

• کيانوش
              عضو فعال
              • Dec 2011
              • 6613

در اصل توسط AMIR2000 پست شده است View Post
              آقا کیانوش سلام
              لطفا اگه امکان داره یه توضیحی بدید ببینیم چه خبر شده که تا هفته گذشته بورس منفی بود با توجه به اینکه همه مسئولین اومدند و گفتند که بحث 26 درصد شامل شبندر و برخی سهام دیگه نمیشه و همچنان تا روزی که
              بسته شد منفی بود و بدنبال خودش اکثر سهام شرکت های دیگه رو هم منفی کرده بود و چی شد یهو مثبت شد . ممنون
              احساساتي شدن بازار
              بخاطر نامزدهاي رياست جمهوري که برطرف شد.
              بخاطر تحليل احساسي از پالايشگاهها که بر طرف شد
              بخاطر بودجه که بر طرف شد.

نظر

• zereshkkk
                عضو فعال
                • Nov 2011
                • 3474

تفاوت شپنا و شبندر از لحاظ سوددهی در چیست که اینقد با هم اختلاف دارند؟شپنا چجوری این مبلغو ساخته ذر حالی که شبندر به محل انتقال نزدیکتره؟!!!

نظر

• الهامی
                  عضو جدید
                  • Jan 2013
                  • 1

متاسفانه من از اونهایی هستم که ضرر کردم. حدود 970 خریدم و با 730 تومن فروختم. حقیقتش وقتی تو این سایت به بعضی دوستان اطمینان پیدا کردم نفروختم و نگهش داشتم. در هفته پر استرس گذشته اون دوستانی که حضورشون مایه دلگرمی بودند دیگر به اینجا سر نمی زدند. بیشتر یادداشتها هم نشانه در آرزوی بالا رفتن سهم بود و البته نیش زبانهای بعضی حسودان که فقط در روزهای سیاه به اینجا سر می زنند و نمک به زخم می پاشند. حتی تو اون روزها یکی از دوستان که دائما میگفت این سهم را نگه دارید خودش پیغام گذاشته بود که سهامش رو فروخته... یکی از همان دوستان هم لینک تحلیل تکنیکال را داده بود و گفته بود تمام نظراتش را آنجا گذاشته. به آن سایت هم که رفتم توضیح داده شده بود که حد ضرر را رعایت کنید و به نوعی گفته بود ردش کنید برود!! و در بدترین شرایط من مالم را آتش زدم.
                  البته کسی به غیر از خودم مقصر نیست و به همه دوستان احترام می گذارم و خیرخواهان و بدخواهان برای همه قابل تشخیص هستند.
                  فقط انتظارم این است که تنها یار روزهای خوش نباشیم.
                  موفق و پرسود باشید.

نظر

• Sushiant
                    عضو فعال
                    • Jun 2011
                    • 1391

در اصل توسط zereshkkk پست شده است View Post
                    تفاوت شپنا و شبندر از لحاظ سوددهی در چیست که اینقد با هم اختلاف دارند؟شپنا چجوری این مبلغو ساخته ذر حالی که شبندر به محل انتقال نزدیکتره؟!!!
                    زرشک جان اگه یه نگاهی به تعداد سهامشون بندازی بد نیست !!! شبندر تقریبا 3.2 برابر شپنا سهام داره!!!!اگه 3.2ضربدر سود تقریبی 200 واسه شبندر کنی تقریبا سود هاشون یکسانه !!!! کما اینکه شپنا بزرگترین پالایشگاه کشوره فکر کنم !!! و در اینجا میشه گفت شبندر یک پتانسیل آزاد نشدست و من به حرف کیانوش عزیز معتقدم که در بلند مدت از خیلی از پالایشی ها جلو خواهد زد..........
                    هر چیز که در جستن آنی، آنی

نظر

• mehrdad89
                      عضو عادی
                      • Dec 2012
                      • 104

به نظرم با توجه به جو موجود بين پالايشگاهيها ، سهام پالايشگاهي زير ١٠٠٠ تومن ديگه معنايي نداره دوستان .

نظر

• Hamid Broker
                        عضو فعال
                        • Mar 2013
                        • 460

در اصل توسط الهامی پست شده است View Post
                        متاسفانه من از اونهایی هستم که ضرر کردم. حدود 970 خریدم و با 730 تومن فروختم. حقیقتش وقتی تو این سایت به بعضی دوستان اطمینان پیدا کردم نفروختم و نگهش داشتم. در هفته پر استرس گذشته اون دوستانی که حضورشون مایه دلگرمی بودند دیگر به اینجا سر نمی زدند. بیشتر یادداشتها هم نشانه در آرزوی بالا رفتن سهم بود و البته نیش زبانهای بعضی حسودان که فقط در روزهای سیاه به اینجا سر می زنند و نمک به زخم می پاشند. حتی تو اون روزها یکی از دوستان که دائما میگفت این سهم را نگه دارید خودش پیغام گذاشته بود که سهامش رو فروخته... یکی از همان دوستان هم لینک تحلیل تکنیکال را داده بود و گفته بود تمام نظراتش را آنجا گذاشته. به آن سایت هم که رفتم توضیح داده شده بود که حد ضرر را رعایت کنید و به نوعی گفته بود ردش کنید برود!! و در بدترین شرایط من مالم را آتش زدم.
                        البته کسی به غیر از خودم مقصر نیست و به همه دوستان احترام می گذارم و خیرخواهان و بدخواهان برای همه قابل تشخیص هستند.
                        موفق و پرسود باشید.
                        بله دقیقاً همینطوره. اواخر کار شبندر کسایی که توصیه زیادی داشتن کمرنگ شده بودن. اما نکته مهم اینه که باید ملاک اول و آخر هر شخص تحلیل نهایی خودش باشه نه گفته های دیگران. به قول معروف: "در بورس نداشتن تحلیل و دنباله روی کورکورانه قطعاً شکست سنگین به ارمغان خواهد آورد."
                        دوست گرامی خدا بزرگه. مطمئن باشید خیلیها تو همینجا مثل شما فریب بازی شبندر رو خوردن و تو ضررن و رو نمیکنن. صفهای 99.000.000 و فروشهای آنچنانی کار فضاییها نبود که. کار خودمون بود. من خودم یکی دو بار خارج و وارد شدم و مختصر ضرری دادم تا دوباره بگذارم سر جاش و بقیه دوستان هم قطعاً وضعشون بهتر نیست.
                        امیدوارم ضرر و زیان شما به زودی جبران بشه و انشالا که با خرید مجدد همین شبندر و صعودش از زیان خارج بشین.
                        در بورس نداشتن تحلیل و دنباله روی کورکورانه قطعاً شکست سنگین به ارمغان خواهد آورد.

نظر

• m_r_anari
                          عضو فعال
                          • Aug 2012
                          • 881

در اصل توسط الهامی پست شده است View Post
                          موفق و پرسود باشید.
                          سلام دوست عزیز
                          من خودم و کیانوش و چنتا از دوستان دیگه تاکید میکردن از سهم خارج نشید چون به پتانسیل های سهم اطمینان داشتیم و پای دیر و زودش هم نشسته بودیم و با اینکه میتونستیم تو بالای 900 خارج شیم و دوباره تو 750 وارد شیم اینکارو نکردیم چون چندین بار از این سهم جا موندیم ضمن اینکه نمیخواستیم فشار فروش سهم هم زیاد و زیادتر بشه.
                          شما هم نمیدونم با چه تحلیلی اومدید تو این سهم حتی یک هفته هم تحمل نکردید و خارج شدید. این سهم نهایت افت خودش رو کرده بود و بیش از اینها پائین نمی اومد ولی شما تو پائین ترین قیمت رد کردی رفت. بهرحال تمام سهامها ریسک مختص خودشو داره الان هم شبندر هنوز هم پتانسیل های خوبی داره از جمله برگشت مالیات ارزش افزوده و افزایش صادرات و.... که میتونه این سهمو تا بیش از 2000 هم برسونه منتها باید به پاش بشینی.
                          توصیه به خرید نمیکنم فقط به پتانسیل های اون اشاره کردم و خودتون میدونید بخرید یا نه. ولی به اطلاعتون میرسونم بنده تا اون موقع با این سهم هستم. اگر هم خواستم بفروشم همینجا اعلام میکنم.
                          درنهایت امیدوارم ضررو زیان شما جبران شود.
                          آخرین ویرایش توسط m_r_anari؛ 2013/05/26, 11:27.
                          اگر فقیر به دنیا آمدی تقصیر خودت نیست ولی اگر فقیر از دنیا رفتی خودت مقصر هستی

نظر

• DJANGO
                            عضو فعال
                            • May 2013
                            • 1701

در اصل توسط Hamid Broker پست شده است View Post
                            بله دقیقاً همینطوره. اواخر کار شبندر کسایی که توصیه زیادی داشتن کمرنگ شده بودن. اما نکته مهم اینه که باید ملاک اول و آخر هر شخص تحلیل نهایی خودش باشه نه گفته های دیگران. به قول معروف: "در بورس نداشتن تحلیل و دنباله روی کورکورانه قطعاً شکست سنگین به ارمغان خواهد آورد."
                            دوست گرامی خدا بزرگه. مطمئن باشید خیلیها تو همینجا مثل شما فریب بازی شبندر رو خوردن و تو ضررن و رو نمیکنن. صفهای 99.000.000 و فروشهای آنچنانی کار فضاییها نبود که. کار خودمون بود. من خودم یکی دو بار خارج و وارد شدم و مختصر ضرری دادم تا دوباره بگذارم سر جاش و بقیه دوستان هم قطعاً وضعشون بهتر نیست.
                            امیدوارم ضرر و زیان شما به زودی جبران بشه و انشالا که با خرید مجدد همین شبندر و صعودش از زیان خارج بشین.
                            اقا حمید از شما بعیده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
                            منظورم خارج و وارد شدن رو.
                            دیگه کار شبندر مشخص بود.تو بورس حرف اخر رو باید خود ادم بزنه.
                            خدمت دوست عزیزی که با ضرر خارج شدن باید بگم.خوب شما که 9700 خریده بودی چرا 7300 فروختی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
                            اگه حد ضرر رعایت کردی که باید خیلی قبلتر میفروختی ولی اگه حد ضررت گذشته بود نباید میفروختی.تو بورس بهترین کار سهامداریه.اونم سهمی مثل پالایشگاه.حتی اگه 26درصد هم حذف نمیشد تو میان مدت سهم دوباره صعود میکرد بالای 1000 به نظر من شما دچار هیجان وجو خراب بازار شدید.وگرنه هیچ.بعدشم چیزی که شده,شده تموم شد رفت انشااله با سرمایه گذاری تو جای دیگه ای از بازار ضررتون جبران بشه
                            عشقی که زندگی میبخشد../www.mahak-charity.org/main//:.Heart.:/

نظر

• AMIR2000
                              عضو عادی
                              • Apr 2013
                              • 180

سلام
                              در تایید صحبت دوستان عرض کنم بنده هم مقداری شبندر روی 980 تومن خرید کردم حدود 30درصد خرید بنده روی این قیمت بود و متوسط قیمت روی 770 بود با این حال از اول کار با دید میان و بلند مدت به این سهم نگاه کردم و وارد شدم البته راهنمایی های دوستان عزیزی مثل جناب کیانوش ، جناب مرادی و جناب شفاف سازی خیلی بهم کمک کرد که جو گیر نشم حتی به دوستانی که این سهم رو داشتند و با بنده مشورت میکردند همیشه توصیه میکردم که کسانی که واقف به اینگونه مسایل هستند توی این شرایط که بازار بیشتر احساسی عمل میکنه اظهار میدارند سهامداری کنید و با توجه به اینکه بنده جز آندسته از سهامدارانی هستم که نه تحلیل تکنیکال میدونم نه تحلیل بنیادی و فقط با توجه به صحبت هایی که در این تاپیک ها میشه سهم خریده ام به این موضوع پی بردم که این افت قیمت ها نمیتونه دلیل منطقی داشته باشه و مشخصه که بازار داره احساسی رفتار میکنه . یعنی همه اینها رو گفتم که در انتها عرض کنم دوستان بزرگوار بعضی چیزا خیلی نیازی به داشتن دانش بالا نداره بلکه خود شخص هم اگه یه کوچولو تحقیق و مطالعه کنه و یه گشتی توی این تاپیک ها بزنه خیلی مسایل دستگیرش میشه . و در آخر از تمام عزیزانی که بدون هیچ توقعی دانسته های خودشون رو در اختیار همه سهامداران میگذارند تشکر میکنم اجرتون با خدا

نظر

• Hamid Broker
                                عضو فعال
                                • Mar 2013
                                • 460

در اصل توسط django پست شده است View Post
                                اقا حمید از شما بعیده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
                                منظورم خارج و وارد شدن رو.
                                دیگه کار شبندر مشخص بود.تو بورس حرف اخر رو باید خود ادم بزنه.
                                خدمت دوست عزیزی که با ضرر خارج شدن باید بگم.خوب شما که 9700 خریده بودی چرا 7300 فروختی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
                                اگه حد ضرر رعایت کردی که باید خیلی قبلتر میفروختی ولی اگه حد ضررت گذشته بود نباید میفروختی.تو بورس بهترین کار سهامداریه.اونم سهمی مثل پالایشگاه.حتی اگه 26درصد هم حذف نمیشد تو میان مدت سهم دوباره صعود میکرد بالای 1000 به نظر من شما دچار هیجان وجو خراب بازار شدید.وگرنه هیچ.بعدشم چیزی که شده,شده تموم شد رفت انشااله با سرمایه گذاری تو جای دیگه ای از بازار ضررتون جبران بشه
                                سلام جنگو جان نوکرم

واقعیت امر اینه که همه ما انسانها جایزالخطا هستیم. اشتباه من دلیلش بیشتر اخبار منتشره از مجلس بود نه شلوغ یا خلوت شدن تاپیک. اون روزی که خبر اومد باهنر تاکید کرد که "ما با علم به وضعیت پالایشگاهها این بند رو تصویب کردیم" این حرف به منزله تیر خلاص واسه شبندر بود و همین امر باعث شد 1/3 خروج کنم اما بعد که صحبت از تجدید نظر شد سریع جایگذاری کردم.
                                در بورس نداشتن تحلیل و دنباله روی کورکورانه قطعاً شکست سنگین به ارمغان خواهد آورد.

نظر

در حال کار...
                                X