پالايش نفت بندرعباس ( شبندر )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • alireza51
    عضو فعال
    • Feb 2013
    • 1205

سلام
    امسال سال حماسه ها است
    امیدوارم شبندر به شعار امسال عمل کند و حماسی باز شود.
    عمر خیلی کوتاه است.

نظر

• مهدی بورسی
      عضو عادی
      • Aug 2012
      • 153

در اصل توسط AMIR2000 پست شده است View Post
      آقا مهدی شما فرمودید اطلاع دارید غمارگ در حدود 2000 تومان باز خواهد شد ولی جناب شفاف سازی که مطلع هستید از اساتید و صاحبنظران در این رشته هستند نظرشون چیز دیگه ای هست و فرمودند اگه 50% مثبت باز بشه بهتره ردش کنیم بره . یعنی چیزی در حدود 1000 تومان .
      اگر نظر جناب شفاف سازی این هستش که با 50% بازدهی ردش کنی بره نظر ایشون قابل احترامه . محض اطلاع خدمتتون بگم که من غمارگ ندارم و تنها شنیده هامو که خیلی هم موثق هستن گفتم.

نظر

• شفاف سازی
        عضو فعال
        • Nov 2012
        • 2880

در اصل توسط مهدی بورسی پست شده است View Post
        اگر نظر جناب شفاف سازی این هستش که با 50% بازدهی ردش کنی بره نظر ایشون قابل احترامه . محض اطلاع خدمتتون بگم که من غمارگ ندارم و تنها شنیده هامو که خیلی هم موثق هستن گفتم.

با سلام
        آقا من نگفتم 50% مثبت خورد ردش کنی بره
        من گفتم اگر غمارگ 50% و غبشهر هم 50 % - 60 % مثبت خورد اون وقت من غمارگ رو تبدیل به غبشهر می کنم بحث تبدیله نه رد کردن
        همچنین گفتم غمارگ امسال 100% بازدهی داره ولی غبشهر نزدیک 300%
        موفق باشید

نظر

• metitondar
          عضو فعال
          • Sep 2012
          • 443

آقایون اینجا تاپیک شبندره هاااااااااااا...........!!!

نظر

• ampour
            عضو فعال
            • May 2013
            • 1306

در اصل توسط metitondar پست شده است View Post
            آقایون اینجا تاپیک شبندره هاااااااااااا...........!!!
            آره بخدا -طرح موضوعات خارج از بحث لیدرمون تاپیک سرد میکنه . فقط شاه بندر
            چو عضوی به درد آورد روزگار - L-)دگرعضوهارانماندقرار

نظر

• شفاف سازی
              عضو فعال
              • Nov 2012
              • 2880

در اصل توسط ampour پست شده است View Post
              آره بخدا -طرح موضوعات خارج از بحث لیدرمون تاپیک سرد میکنه . فقط شاه بندر

باسلام
              من از تمامی دوستان شبندری معذرت می خواهم
              بعضی از دوستان حرف های ادم رو اشتباه نقل قول می کنند اونم تو یه تاپیک غیر مرتبط مجبور شدم

امسال هم می تونه سال رویایی برای پالایشگاهی ها باشه
              در این میان شبندر هم سهم با کلاس با صادرات نزدیک به 2,000,000,000 دلار و فروش نزدیک به 320 هزار میلیارد و حذف 26% سهم صندوق توسعه صادرات و برگشت قریب الوقوع مالیات بر ارزش افزوده می تونه سال رویایی دیگری رقم بزنه قبلا" هم تو یه تاپیک دیگه گفتم بازی شبندر می تونه تا 2000 تومان ادامه داشته باشه
              باتشکر

نظر

• hamedsh
                عضو عادی
                • May 2013
                • 160

در اصل توسط silver پست شده است View Post
                هشدار به همه فعالین بازار سرمایه
                بسیار مراقب سرمایه گذاری باشید.اخیرا سازمان بورس به بهانه مبارزه با فساد تمام کارگزاری ها و کد های معروف رو به بازرسی کشیده اند و به دنبال سود کشی از کد ها و ایجاد جو ترس و وحشت هستند.
                کارگزاری صبا تامین رو برایش زندان بریدند.کارگزاری اراد رو برایش جریمه مالی بریدند.به کد شخصی مدیران سرمایه گذاری سپه و ساتا گیر داده و برایشان پرونده درست کرده اند.اقای بد سیمانی ها رو رو بازرسی بردن که چرا فارس تعداد بالا خزیدی و فروختی؟به کد های شخصی مدیران کارگزاری ها گیر داده اند که چه نسبت فامیلی با شما دارند؟
                و مجددا زنگ میزنن که برای کی فلان سهم رو نشستی تو صف ؟
                از مجلس ادم فرستادن که کدهای شتران رو که تعداد بالا خریدن در بیارن .
                با ادامه این وضعیت بازار رو منفی میکنن و میبرن به سمتی که مثلا چند ماه پیش صف های فروش طولانی درست کردن.
                من چون نمیتونستم تاپیک ایجاد کنم مجبور شدم چند جا بنویسم.
                به نظر من این همون برنامه رشد بورس به جای مسکن و ارز هست ونوید رشد شارپ رو می ده تو آمریکا رئیس نزدک رو دویست و چندی سال زندان براش بریدن چون شاخص رو دستکاری کرد. اینطوری اقتصاد پیشرفت میکنه با کسی شوخی ندارن.

نظر

• hamedsh
                  عضو عادی
                  • May 2013
                  • 160

حواستون به افزایش خیلی زیاد ظرفیت این و شبریز و شپنا هم طی یکی دو ماه اخیر باشه کلاه سرتون نره

نظر

• zereshkkk
                    عضو فعال
                    • Nov 2011
                    • 3474

شاخص رو 45 که تثبیت شد و کمی بالا رفت بعدش شبندر و شاوان بازگشایی میشود تا شاخص تا انتخابات به رقم قابل توجهی برسد و رکوردی جدید را ثبت کند

نظر

• zereshkkk
                      عضو فعال
                      • Nov 2011
                      • 3474

بر گشت شاخص مبارک

نظر

• zereshkkk
                        عضو فعال
                        • Nov 2011
                        • 3474

پالایشگاهیارو فعلا منفی نگه داشتن تا بقیه گروه ها هم رشد کنند سناریو بعدی پالایشکاهیا ادامه دارد اما کمی صبر تا دوباره حرکت شروع شود

نظر

• کامل
                          عضو فعال
                          • Apr 2013
                          • 558

شنیده ها از تالار حافظ حاکی از آن است که شبندر بعد از انتخابات باز میشه

نظر

• alizadeh.f
                            عضو فعال
                            • Feb 2013
                            • 878

به نقل از دوستان- زماني409 گفتگوي شپنا

پالایشگاه نفت اصفهان

یک خبر صد در صد موثق
                            طی نامه ای که از طرف پالایشگاه اصفهان به پتروشیمی مجاور داده قیمت فروش محصولات را شرکت برااساس ارز 2450 از تاریخ 1.7.91 ملاک قرار داده
                            لازم به ذکر است این نامه با توصیه معاون وزارت نفت نوشته شده وقبلا تاریخ 1.10.91 ملاک بود
                            واین یعنی یک تعدیل توپل برای کل پالایشگاهی ها

با توجه به ماسبق شدن خوراك پتروشيمي ها از 1391/07/01بعيد نيست ........

و اما مطالب اينجانب:

سرمايه گذاري سپه طبق پرتفوي مورخ 1392/02/31 بيش از 25،000،000 سهم شبندر جمع كرده.....

وساپا و ساير شركت هاي سرمايه گذاري همين طور

آخرين شنيده ها پيرامون بازگشايي شبندر-موثق) مورخ 1392/03/08

ظاهرا" كارشناسان مربوطه(بورس) قول داده اند كه گزارش تعديل 91 روز پنج شنبه روي كدال قرار گيرد و بازگشايي روز شنبه باشد.(شبريز هم روز شنبه بازگشايي ميشود)

بايد ديد به قولشان عمل ميكنند
                            https://telegram.me/alizadeh_farzad

نظر

• Hamid Broker
                              عضو فعال
                              • Mar 2013
                              • 460

اخبار جناب alizadeh.f واقعاً جای تشکر داره؛ خسته نباشید@};-
                              در بورس نداشتن تحلیل و دنباله روی کورکورانه قطعاً شکست سنگین به ارمغان خواهد آورد.

نظر

• alizadeh.f
                                عضو فعال
                                • Feb 2013
                                • 878

به نقل از پرشين تحليل مورخ 1392/03/08

http://www.persiantahlil.com/?cid=CM...&content=24346

ارز تک نرخی شد

تک نرخی شدن ارز، تعیین نرخ دلار در بودجه، معافیت مالیاتی حقوق زیر 833 هزار تومان، تداوم واریز یارانه نقدی 45 هزار و 500 تومانی در سال 92، واگذاری سهام باشگاههای پرسپولیس و استقلال و ... بخشی از مهمترین مصوبات مجلس در جریان بررسی لایحه بودجه 92 است.

به گزارش خبرنگار پارلمانی خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)، رسیدگی به جزئیات لایحه بودجه 92 از صبح روز یکشنبه 22 اردیبهشت ماه در جلسات علنی مجلس در دو نوبت صبح و بعد از ظهر آغاز شد و نهایتا در روز سه شنبه 7 خرداد پرونده بودجه در مجلس بسته شد و به شورای نگهبان رفت.

.
                                .
                                .
                                .
                                .
                                *نمایندگان مجلس مصوب کردند که پالایشگاههایی که خوراک خود را به قیمت 95 درصد فوب خلیجفارس خریداری میکنند از پرداخت سهم 26 درصدی صندوق توسعه ملی معاف میشوند.

*نمایندگان مجلس در جریان رسیدگی به جزئیات لایحه بودجه 92 در صحن علنی مجلس، مقرر کردند که ارز برای کلیه مصارف تکنرخی شده و نرخ ارز حاصل از فروش نفت با قیمت تعیین شده توسط بانک مرکزی به فروش برسد.

*مجلس دولت را مکلف کرد که حداقل 50 درصد از سهام مادر تخصصی خلیج فارس و پتروشیمیها را به خزانه کل کشور واریز کنند.
                                نمایندگان دولت را مکلف کردند که حداقل 50 درصد از سهام شرکت مادر تخصصی خلیج فارس و پتروشیمی را تا سقف 300 هزار میلیارد ریال را به صورت نقدی به فرورش رسانده و منابع اخذ شده را به خزانه کل کشور واریز کند.
                                .
                                .
                                https://telegram.me/alizadeh_farzad

نظر

در حال کار...
                                X