پالايش نفت بندرعباس ( شبندر )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • m_r_anari
    عضو فعال
    • Aug 2012
    • 881

در اصل توسط m_r_anari پست شده است View Post
    فارس در مورد 26% چرت گفته . دررابطه با تعدیل سال 91 چیزی نگفته. تعدیل سال 91 همون 160% هست یعنی سود 840 تومانی. با این حساب سود سال 92 بشرح ذیل پیش بینی میشه:

1- سود سال 91 840
    2- 26% سهم صندوق 800
    3- برگشت مالیات ارزش افزوده 900

جمع کل: 2540 ریال

این کف سود سال 92 هست به این مبغ اضافه میشود :

1- افزایش قیمت محصولات خصوصاً بنزین
    2- افزایش صادرات تا 2 برابر صادرات سال 91
    3- افزایش ظرفیت تولید بنزین

پیش بینی میشود سود سال 92 با احتساب 3 قلم فوق چیزی حدود 4500 ریال باشد.
    در اصل توسط AMIR2000 پست شده است View Post
    بایستی سود سال 91 رو کم کنیم چون اونکه در جای خودش پرداخت میشه . بنابراین میشه 254 منهای 84 مساوی 170 تومان .یعنی کف سود میشه 170 تومان البته اگه پیش بینی دوستمون درست باشه .
    چرا باید سود سال 91 رو کم کنیم ؟

یه جور دیگه بیان میکنم
    مگه سال 91 مبلغ 840 ریال سود نکرده حالا اگه هیچ تعدیل و یا چیز دیگه ای بهش اضافه نشه و همه چیز ثابت باشه برای سال 92 هم باید 840 ریال سود بده. درسته ؟ تا اینجا سود سال 92 همون 840 ریال حالا بقیه موضوعاتی که عنوان کردم به 840 ریال اضافه کن میشه همون 2540 ریال. درسته ؟
    اگر فقیر به دنیا آمدی تقصیر خودت نیست ولی اگر فقیر از دنیا رفتی خودت مقصر هستی

نظر

• AMIR2000
      عضو عادی
      • Apr 2013
      • 180

خدمت جناب آقایان شفاف سازی ، مرادی و کیانوش سلام عرض میکنم .
      پرتفوی من تشکیل شده از ( شبندر 50% ، شپنا 10% ، پارسان حدود 2 % ، پتروشیمی خراسان حدود 3% ، شیران حدود 2.5% ،
      شپدیس حدود 2.5 % ، غمارگ 10% ، غبشهر 20% ) واقعیتش رو بگم خدمتتون این سهام رو بیشتر به سفارش دوستان و یه خورده هم مطالعه این تاپیک ها خریدم چون همانطوریکه قبلا هم خدمتتون عرض کردم نه بورس باز هستم و نه از تحلیل و این جور چیزا سر در میارم . خلاصه اینکه میخواستم از شما عزیزان خواهش کنم نظرتون رو راجع به این پرتفو خیلی واضح بفرمایید . اینکه آیا خوبه یا بده و یا اینکه اگه چه سهمی رو با چه سهم دیگه عوض کنم بهتره و چون هیچ پول دیگری ندارم اگه لازم باشه سهم جدیدی اضافه کنم قطعا باید یه سهمی رو رد کنم . پیشاپیش از نظرات ارزشمند شما بزرگوارن سپاسگزارم و حتما دوستان دیگر هم استفاده خواهند کرد .

نظر

• مهدی بورسی
        عضو عادی
        • Aug 2012
        • 153

در اصل توسط mehr_bourse پست شده است View Post
        توسط مرکز پژوهشهای مجلس صورت گرفت؛ اقتصادی - ۰۷ خرداد ۱۳۹۲ - ۱۵:۳۸

بررسی بخش های صندوق توسعه ملی و حساب ذخیره ارزی در لایحه بودجه ۹۲
        مرکز پژوهش های مجلس شورای اسلامی بخش های سهم توسعه ملی و حساب ذخیره ارزی در لایحه بودجه ۹۲ را بررسی کرد.

به گزارش خبرگزاری خانه ملت، مرکز پژوهش های مجلس شورای اسلامی بخش های صندوق توسعه ملی و حساب ذخیره ارزی از جمله سهم صندوق توسعه ملی، برداشت از صندوق توسعه ملی، اجازه به بخشهای دولتی از منابع صندوق توسعه ملی، وظایف هیئت امنای صندوق، حساب ذخیره ارزی و تغییر نظام ارزی طراحی شده در قانون برنامه پنجم در لایحه بودجه ۹۲ را بررسی کرد.

۱. سهم صندوق توسعه ملی
        صندوق توسعه ملی طبق بند «۲۲» سیاستهای کلی برنامه پنجم توسعه و ماده (۸۴) قانون برنامه پنجم توسعه ایجاد و در سالهای ۱۳۸۹ و ۱۳۹۰، به میزان ۲۰ درصد از منابع حاصل از صادرات نفت خام و میعانات گازی به آن واریز شده است. این میزان در سال ۱۳۹۱ طبق قانون به ۲۳ درصد رسید. در لایحه بودجه سال ۱۳۹۲، طبق جزء «۳» بند «ح» ماده (۸۴) قانون برنامه پنجم توسعه، سهم واریزی به صندوق باید به ۲۶ درصد افزایش یابد.
        طبق بند «۱» جزء «ح» ماده (۸۴) قانون برنامه پنجم توسعه، تعیین مبلغ واریزی صندوق توسعه ملی در بودجه سنواتی ضروری است. این الزام قانونی در لایحه بودجه سال ۱۳۹۲ کل کشور رعایت نشده است. همچنین در سال ۱۳۹۲ سهم صندوق توسعه ملی ۲۶ درصد از صادرات نفت (نفت خام و میعانات گازی، گاز و فرآوردههای نفتی) خواهد بود. محاسبات نشان میدهد فقط سهم صندوق از صادرات نفت خام و میعانات گازی در سال ۱۳۹۲ حدود ۷/۱۱ میلیارد دلار است. علاوهبر این متن بند «۲-۳» بهگونهای تنظیم شده است که سهم صندوق توسعه ملی از وجوه نفتی پس از پرداخت سهم شرکت ملی نفت ایران و دولت پرداخت میشود در نتیجه درصورت تداوم شرایط کنونی احتمال واریز وجوه به صندوق توسعه ملی بسیار کم است.

۲. برداشت از صندوق توسعه ملی
        اجزای «۱-۵»، «۲-۵» و «۳-۵» ماده واحده اجازه تبدیل ۳۵ درصد منابع ارزی صندوق به ریال و اختصاص آن به بخشهای غیردولتی آب، پسآب و کشاورزی، صنعت و معدن، مسکن و بخشهای دولتی و غیردولتی حوزه حملونقل، ارتباطات، گردشگری، محیط زیست و دفاع را درخواست کرده است.
        صندوق توسعه ملی با هدف تبدیل بخشی از عواید ناشی از فروش نفت و گاز و میعانات گازی و فرآوردههای نفتی به ثروتهای ماندگار، مولد و سرمایههای زاینده اقتصادی و نیز حفظ سهم نسلهای آینده از منابع نفت و گاز و فرآوردههای نفتی تشکیل شد و تبصره «۲» جزء «ط» اساسنامه صندوق اعطای تسهیلات آن را صرفاً بهصورت ارزی مجاز دانسته و سرمایهگذاران استفادهکننده از این تسهیلات اجازه تبدیل ارز به ریال در بازار داخلی را ندارند. دلیل تصویب چنین حکمی در اساسنامه صندوق جلوگیری از آثار ناشی از تبدیل ارز به ریال در اقتصاد است. با فرض موجودی ۴۰ میلیارد دلاری صندوق توسعه ملی میتوان گفت که ۳۵ درصد آن حدود ۱۴ میلیارد دلار است که اجازه تبدیل این دلارهای نفتی به ریال و تزریق آن به اقتصاد ایران داده شده است. تزریق بیمحابای منابع حاصل از نفت در اقتصاد ایران بارها آزمون شده است و نتیجه خود را نه به شکل رشد اقتصادی، بلکه در قالب تورم بهویژه در قیمت کالاهای غیر قابل جابجایی (مسکن) و نابودی تولید ملی به سبب تبدیل شدن دلارهای نفتی به واردات نشان داده است.

۳. اجازه به بخشهای دولتی از منابع صندوق توسعه ملی
        بند «۳-۵» ماده واحده به بخشهای دولتی و غیردولتی حوزه حملونقل، ارتباطات، گردشگری، محیط زیست و دفاع اجازه استفاده از منابع صندوق داده است. در حالیکه تبصره «۱» جزء «ط» اساسنامه صندوق استفاده از منابع صندوق برای اعتبارات هزینهای و تملک داراییهای سرمایهای و بازپرداخت بدهیهای دولت به هر شکل را ممنوع کرده است.
        علاوه بر این، بند «۶» ماده واحده به شرکتهای ایدرو و ایمیدرو برای مشارکت با بخشهای خصوصی و تعاونی و استفاده از تسهیلات ارزی و ریالی صندوق اجازه داده شده است. درحالی که طبق تبصره «۱» جزء «۴» بند «ی» ماده (۸۴) قانون برنامه پنجم، نه تنها استفاده شرکتهای دولتی از منابع صندوق ممنوع شده، بلکه استفاده بخش عمومی غیردولتی از آن نیز محدود شده تا فضا برای بخش واقعی خصوصی ایجاد شود. طبق اساسنامه صندوق توسعه ملی، شرکتها درصورتی غیرعمومی محسوب میشوند که حداقل ۸۰ درصد سهام آنها (بهصورت مستقیم یا باواسطه اشخاص حقوقی) متعلق به اشخاص حقیقی باشد.

۴. وظایف هیئت امنای صندوق
        جزء «۴-۵» ماده واحده، اجازه اعطای ۱۰ درصد منابع صندوق به بخش خصوصی یا تعاونی برای طرحهای نفت و گاز را پیشنهاد کرده است. اگر اینگونه طرحها، سرمایهگذاران خصوصی داشته باشد این امر جزء اختیارات هیئت امنای صندوق است و نیازی به حکم ندارد. اگر بخش خصوصی صرفاً نقش پیمانکار داشته باشد و اصل طرحها دولتی باشند، پرداخت اینگونه تسهیلات جزء مصارف مجاز این صندوقها نیست.
        ماده (۸۴) قانون برنامه پنجم توسعه بهعنوان اساسنامه صندوق توسعه ملی وظایف و اختیارات آن را شرح داده و در جزء «ط» آن اعطای تسهیلات به بخشهای خصوصی، تعاونی و بنگاههای اقتصادی متعلق به مؤسسات عمومی غیردولتی برای تولید و توسعه سرمایهگذاریهای دارای توجیه فنی، مالی و اقتصادی را از مصارف صندوق برشمرده است. در نتیجه نیاز به تکرار آن در قانون بودجه نیست. همچنین باز شدن باب تعیین تکلیف برای صندوق توسعه ملی ضمن قانون بودجه، خطر تغییر اساسنامه صندوق را در سالهای بعد خواهد داشت.
        بند «۷-۹۰» نیز سپردهگذاری منابع صندوق نزد سیستم بانکی بابت وجهالضمان پیشنهاد کرده است. دلیل تعیین هیئت عامل مرکب از پنج نفر از افراد صاحبنظر، با تجربه و خوشنام در امور اقتصادی، حقوقی، مالی، بانکی و برنامهریزی با حداقل ده سال سابقه مرتبط و مدرک تحصیلی کارشناسی ارشد برای صندوق توسعه ملی که توسط هیئت امنا انتخاب و با حکم رئیسجمهور منصوب میشوند، این بود که مدیریت صندوق توسعه ملی ـ که سرمایه همه مردم ایران و نسلهای آتی است ـ به دست افراد کاردان و خبره باشد تا با بهترین انتخابها در عرصههایی سرمایهگذاری کنند که بیشترین بازدهی عاید مردم کشور شود. دخالت در تصمیمگیریهای هیئت عامل و تعیین تکلیف برای آنها با تعیین درصد و موضوع، برخلاف منطق مدیریتی و کارشناسی است و میتواند پاسخگویی مدیران صندوق را مخدوش کند.

۵. حساب ذخیره ارزی
        در لایحه بودجه سال ۱۳۹۲ تمام منابع حاصل از صادرات نفت خام و میعانات گازی به قیمت ۹۵ دلار، بین شرکت ملی نفت ایران، صندوق توسعه ملی و بودجه عمومی توزیع شده است. علاوهبر این بند «۴» ماده واحده مازاد درآمدهای نفتی ناشی از افزایش قیمت نفت یا افزایش صادرات یا افزایش نرخ ارز، را بهصورت ۲۵ درصد بابت جبران عدم تحقق درآمدهای دولت و ۷۵ درصد آن بابت طرحها و پروژههای تملک داراییهای سرمایهای توزیع کرده است. درنتیجه اساساً وجوهی برای واریز به حساب ذخیره ارزی در لایحه بودجه سال ۱۳۹۲ باقی نخواهد ماند. این درحالی است که حساب ذخیره ارزی طبق قانون نفت و ماده (۸۵) قانون برنامه پنجم توسعه برای جلوگیری از آثار نوسانات قیمت نفت بر ثبات بودجه تشکیل شده و در شرایط تحریم اقتصادی داشتن پشتوانه ثبات بخش برای بودجه کشور ضروری است. طبق ماده (۸۵) قانون برنامه عواید حاصل از صادرات نفت اعم از (نفت خام و میعانات گازی) بهصورت نقدی و تهاتری و درآمد دولت از صادرات فرآوردههای نفتی و خالص صادرات گاز پس از کسر مصارف ارزی پیشبینی شده در جداول قانون بودجه کل کشور و پس از کسر سهم صندوق توسعه ملی به حساب ذخیره ارزی واریز میشود.

۶. تغییر نظام ارزی طراحی شده در قانون برنامه پنجم
        طبق ماده (۸۱) قانون برنامه پنجم توسعه نظام ارزی کشور، «شناور مدیریت شده» است. نرخ ارز با توجه به حفظ دامنه رقابتپذیری در تجارت خارجی و با ملاحظه تورم داخلی و جهانی و همچنین شرایط اقتصاد کلان ازجمله تعیین حد مطلوبی از ذخایر خارجی توسط بانک مرکزی تعیین خواهد شد. اما بند «۳» ماده واحده تعیین نرخ ارز را به کارگروهی مرکب از رئیس بانک مرکزی، معاونت برنامهریزی و نظارت راهبردی رئیسجمهور، وزیر امور اقتصادی و دارایی و وزیر نفت محول کرده است. این اقدام نه تنها مدیریت بانک مرکزی در منابع و مصارف ارزی را مخدوش خواهد کرد، بلکه تعیین سیاست ارزی کشور را تابعی از سیاست مالی و نیازهای بودجهای خواهد ساخت.

پیشنهاد
        ـ بند «۵»، «۶» و «۷-۹۰» حذف شود.
        ـ بند «۲-۳» بهشرح زیر اصلاح شود:
        عبارت «بیستوشش درصد (۲۶%) سهم صندوق توسعه ملی (معادل حداقل ...... دلار)» در سطر هفتم بعد از عبارت (با احتساب بازپرداختهای بیع متقابل) اضافه شود. عبارت «سهم صندوق توسعه ملی از مابقی را» از سطر نهم حذف شود.
        عبارت «به نرخ ارز مصوب کارگروه موضع این بند با عضویت رئیس کل بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران» در سطر نهم حذف شود.
        تبصره «۲» بند «۲-۳» بهشرح زیر اصلاح شود:
        عبارت «معادل حداقل ----------- دلار» بعد از عبارت «پس از کسر ارزش گاز خام طبیعی وارداتی» اضافه شود.

ـ جایگزین بند «۴»
        تمامی منابع حاصل از فروش ارز ناشی از صادرات نفت خام و میعانات گازی سهم دولت، بخشی از منابع عمومی دولت محسوب میشود و بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران مکلف است با فروش مبالغ ارزی به نرخ روز ارز طبق مفاد بند «ج» ماده (۸۱) قانون برنامه پنجم توسعه، منابع مزبور را تا سقف ارقام مندرج در ردیف ۲۱۰۱۰۱ و ۲۱۰۱۰۹ روزانه به حساب درآمد عمومی نزد خزانهداری کل کشور واریز نماید. عدم اجرای این حکم بهمنزله تصرف غیرقانونی در اموال عمومی و مستوجب تعقیب قضایی است. بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران مکلف است مبالغ ارزی مازاد بر سقف ردیفهای مزبور را پس از واریز سهم صندوق توسعه ملی طبق مفاد بند «۸۵» قانون برنامه پنجم توسعه به حساب ذخیره ارزی واریز نماید./

پایان پیام
        این اصلاحیه ها فقط بخاطر اینه که مطابق قانون برنامه 5 ساله بایستی درآمد سهم صندوق توی بودجه سنواتی کشور به وضوح اومده باشه . یه سری بند و تبصره رو اصلاح کردن تا به اون رقم درآمد برسن . به نظر چیز خاصی نمی یاد . البته این برداشت بنده هستش .

نظر

• mehr_bourse
          عضو فعال
          • Oct 2012
          • 336

در اصل توسط مهدی بورسی پست شده است View Post
          این اصلاحیه ها فقط بخاطر اینه که مطابق قانون برنامه 5 ساله بایستی درآمد سهم صندوق توی بودجه سنواتی کشور به وضوح اومده باشه . یه سری بند و تبصره رو اصلاح کردن تا به اون رقم درآمد برسن . به نظر چیز خاصی نمی یاد . البته این برداشت بنده هستش .

اگر بقیه نظری دارن بگن تا قضیه شفاف تر بشه

نظر

• AMIR2000
            عضو عادی
            • Apr 2013
            • 180

در اصل توسط مهدی بورسی پست شده است
            با کسب اجازه از اساتید . پرتفوی خیلی خوبی داری . به نظر چندان هم تازه کار به نظر نمی یای . غمارگتو می دونم که در حدود 2000 تومن قراره باز بشه .
            مهدی جان سلام
            البته چند سال هست سهم خرید و فروش میکنم ولی همش شانسی و یا به توصیه دوستان بوده . اگر واقعا بورس باز بودم یا حداقل اوایل سال گذشته با این انجمن آشنا شده بودم ضررهایی رو که کردم اتفاق نمی افتاد یه قلم 30هزار ولساپا (لیزینگ رایان سایپا ) به سفارش یکی از دوستان خریدم حدود 9.5 میلیون تومان آخر سال فروختم 2.9 میلیون تومان و همین پول رو غبشهر روی 1390 تومان خریدم . باز اینم به توصیه دوستان . بله دوست من اینجوریه.
            روی بعضی از سهم ها مثل پتروشیمی خراسان و پارسان یه کم تردید دارم . چون گفته میشه پارسان بیشتر از 1000 نخواهد رفت و خراسان هم احتمالا با 700تومان باز بشه و خیلی رشدی نخواهد کرد . ممنون میشم دوستان نظر بدهند.

نظر

• AMIR2000
              عضو عادی
              • Apr 2013
              • 180

آقا مهدی شما فرمودید اطلاع دارید غمارگ در حدود 2000 تومان باز خواهد شد ولی جناب شفاف سازی که مطلع هستید از اساتید و صاحبنظران در این رشته هستند نظرشون چیز دیگه ای هست و فرمودند اگه 50% مثبت باز بشه بهتره ردش کنیم بره . یعنی چیزی در حدود 1000 تومان .

نظر

• Sushiant
                عضو فعال
                • Jun 2011
                • 1391

تعدیل مثبت «شبریز» اعلام شد

شبریز در 12 ماهه واقعی سال 91 مبلغ 1426 ریال محقق کرده است که نسبت به آخرین پیش بینی که 1127 ریال بوده با رشد 26.5 درصدی روبرو شده است.مهمترین نکات صورت های مالی واقعی سال 91 شرکت
                افزايش نرخ متوسط فروش در سه ماهه آخر سال نسبت به فروش نه ماهه واقعي سال 1391 بدليل افزايش جهاني 2/5-2 دلاري محصولات نفتي مي باشد.
                23درصد سهم صندوق توسعه ملي به مبلغ (765ر1) ميليون ريال (رقم کاهنده فروش صادراتي) در سرفصل ساير درآمدهاي و هزينه هاي عملياتي درج گرديده است.

مضافاْ خوراک اين شرکت بر مبناي 95% فوب خليج فارس محاسبه مي گردد.
                هزينه هاي مرتبط با حمل نفت خام در بهاي تمام شده مبلغ 347 ميليارد ريال در نظر گرفته شده است، که تماماً بازيافت گرديده است
                هر چیز که در جستن آنی، آنی

نظر

• zereshkkk
                  عضو فعال
                  • Nov 2011
                  • 3474

شبریز با سود112تومنی حدود 1950تومن هم رسید حالا شبندر اگه سود حدود 100 تومن یا همون 137 با سهم صندوق بسازه جای تعجب نداره که قیمتهای بالاتری بازگشایی بشه!!!

نظر

• zereshkkk
                    عضو فعال
                    • Nov 2011
                    • 3474

در اصل توسط sasa پست شده است View Post
                    تعدیل خیلی بیشتر از 50 درصد فکر میکنی میشه چند ؟ مثلا 200 درصد ؟

بالاخره مشخص میشه نگران نباشید
                    شاید شاهد حماسه دیگری از شاه بندر با همین تعدیل باشیم
                    گفتم که لیدر شبندر سهم سیاسی بورسه

نظر

• zereshkkk
                      عضو فعال
                      • Nov 2011
                      • 3474

در اصل توسط mobina پست شده است View Post
                      نقل قول از سایت تالار بورس کاربر xxxxxxxxxxxxx
                      سلام دوستان تماسم گرفتم امور شبندر چند دقیقه پیش
                      سوالات من در مورد شبندر اینها را پرسیدم ...عین جمله های که گفت میارم
                      1-آیا 26 درصد صندق توسعه حذف حتمی شده است
                      گفت:26 درصد از صندق توسعه حتمی حتمی حذف شده است
                      2-آیا این 26 درصد که حذف شده آیا این خبر حذف و تاثیرات حذف آن در گزارش شبند آمده (تاکید هم کردم)

گفت:با تاکید گفت خبر حذف و تاثیر آن را تو گزارش آوردیم
                      3-بعد گفتم تعدیل 50 درصدی دادید یا بیش از 50 درصد؟
                      گفت تعدیل خیلی بیشتر از 50 درصد هرچه خواستم زیر زبونش بکشم چند درصد می گفت نمیتونم بگم
                      4-بعد از همه مهمتر گفتم راسته که سازمان بورس با گزارش شما مخالفت کرده ؟
                      گفت:گفت سازمان به هیچ وجح با گزارش تا الان که من با شما حرف میزنم مخالفت نکرده
                      5-سوال بعدیم این بود که قیمت بازگشائی حول هوش چند به نظره خودت
                      گفت ممکنه 200 باز بشه ممکنه 4000 هزار بازشه:ولی گفت مثبت باز میشه که تمام ضررات جبران بشه عین جملش

4000تومن که حالا نمیدونم اما حدود 1500 تا 2000تومنشو خدا از زبونت بشنوه خوش خبر باشی
                      ما قانعیم
                      :D

نظر

• silver
                        Banned
                        • May 2013
                        • 29

هشدار به همه فعالین بازار سرمایه
                        بسیار مراقب سرمایه گذاری باشید.اخیرا سازمان بورس به بهانه مبارزه با فساد تمام کارگزاری ها و کد های معروف رو به بازرسی کشیده اند و به دنبال سود کشی از کد ها و ایجاد جو ترس و وحشت هستند.
                        کارگزاری صبا تامین رو برایش زندان بریدند.کارگزاری اراد رو برایش جریمه مالی بریدند.به کد شخصی مدیران سرمایه گذاری سپه و ساتا گیر داده و برایشان پرونده درست کرده اند.اقای بد سیمانی ها رو رو بازرسی بردن که چرا فارس تعداد بالا خزیدی و فروختی؟به کد های شخصی مدیران کارگزاری ها گیر داده اند که چه نسبت فامیلی با شما دارند؟
                        و مجددا زنگ میزنن که برای کی فلان سهم رو نشستی تو صف ؟
                        از مجلس ادم فرستادن که کدهای شتران رو که تعداد بالا خریدن در بیارن .
                        با ادامه این وضعیت بازار رو منفی میکنن و میبرن به سمتی که مثلا چند ماه پیش صف های فروش طولانی درست کردن.
                        من چون نمیتونستم تاپیک ایجاد کنم مجبور شدم چند جا بنویسم.

نظر

• AMIR2000
                          عضو عادی
                          • Apr 2013
                          • 180

لطفا به شایعه ها دامن نزنید .

نظر

• silver
                            Banned
                            • May 2013
                            • 29

در اصل توسط AMIR2000 پست شده است View Post
                            لطفا به شایعه ها دامن نزنید .
                            باور کنید که اتفاق افتاده.

نظر

• zereshkkk
                              عضو فعال
                              • Nov 2011
                              • 3474

در استانه انتخابات این اوامر که فرمودید بعید است در ضمن غیر از بحث انتخابات در کل چنین قدرت و اجازه ایی به کسی داده نشده در برخی مواقع در صورت مشاهده تخلف یا داشتن شاکی بازرسی صورت میگیرد وسلام یک کلاغ چهل کلاغ نکنید لطفا

نظر

• Hamid Broker
                                عضو فعال
                                • Mar 2013
                                • 460

در اصل توسط silver پست شده است View Post
                                هشدار به همه فعالین بازار سرمایه
                                بسیار مراقب سرمایه گذاری باشید.اخیرا سازمان بورس به بهانه مبارزه با فساد تمام کارگزاری ها و کد های معروف رو به بازرسی کشیده اند و به دنبال سود کشی از کد ها و ایجاد جو ترس و وحشت هستند.
                                کارگزاری صبا تامین رو برایش زندان بریدند.کارگزاری اراد رو برایش جریمه مالی بریدند.به کد شخصی مدیران سرمایه گذاری سپه و ساتا گیر داده و برایشان پرونده درست کرده اند.اقای بد سیمانی ها رو رو بازرسی بردن که چرا فارس تعداد بالا خزیدی و فروختی؟به کد های شخصی مدیران کارگزاری ها گیر داده اند که چه نسبت فامیلی با شما دارند؟
                                و مجددا زنگ میزنن که برای کی فلان سهم رو نشستی تو صف ؟
                                از مجلس ادم فرستادن که کدهای شتران رو که تعداد بالا خریدن در بیارن .
                                با ادامه این وضعیت بازار رو منفی میکنن و میبرن به سمتی که مثلا چند ماه پیش صف های فروش طولانی درست کردن.
                                من چون نمیتونستم تاپیک ایجاد کنم مجبور شدم چند جا بنویسم.
                                این کار اگرچه ممکنه در کوتاه مدت به ضرر سهامدارا باشه اما کاری بسیار مفیده و در دراز مدت ورود افراد جدید به بازار و رونق بیشتر بازار را به دنبال خواهد داشت.
                                کار عالیی هستش به شرط اینکه اولاً رسیدگیشون صادقانه باشه نه در راستای عده ای از دانه درشتها؛ ثانیاً استمرار داشته باشه و مقطعی نباشه
                                در بورس نداشتن تحلیل و دنباله روی کورکورانه قطعاً شکست سنگین به ارمغان خواهد آورد.

نظر

در حال کار...
                                X