کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
همانطور که قبلا گفتم شبندر برای سال 91 846ریال اعلام کرده حدود 165درصدتعدیل
وبرای سال92 180تومان اعلام کرده
اگه شبندر بالای 1050 باز بشود طبق تکنیکال دیگه زیر1000 رانمیبینه
درصورت اعلام سود180تومانی ودادنpe8 قیمت بازگشایی حدود 1400تا1500خواهد بود
ازشپنا هم خبرمیرسه نفت وگازپارسیان خودرابرای هریدبلوک این سهم اماده کرده وعلت شرکت نکردنش درمعامله بلوکی فارس جمع اوری نفدینگی برای خرید شپنا بود
همچنین ازاین سهم شنیده می شود که طی چند روز اتی برای اعلام عایدی سال 91که باتعدیل متبت همراه است بسته خواهد شد
قیمت سهام پالایشگاهی شب عید
شپنا7500
شتران150000
شبریز5000
شراز4500
شبندر3200
شاوان 3700
شبهرن 3900
شرانول2000
پارسال این وقت ها بود گفتم شبریز به 2000 میرسه ان زمان قیمتش 600 بود
شوراي نگهبان لايحه بودجه 92 را تاييد کرد .
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه خبر، نایب رئیس اول مجلس شورای اسلامی در جلسه علنی صبح امروز پارلمان از تأیید لایحه بودجه سال جاری توسط شورای نگهبان خبر داد و گفت: ما از صبح منتظر نظر شورای نگهبان در مورد لایحه بودجه سال جاری بودیم که اکنون نظر شورای نگهبان را دریافت کردیم.
حجتالاسلام محمدحسن ابوترابی فرد ادامه داد: اشکالاتی که پیش از این شورای نگهبان بر لایحه بودجه گرفته بود و با بررسی و تصویب کمیسیون تلفیق در مجلس این ایرادات برطرف شد، امروز از سوی شورای نگهبان مورد تأیید قرار گرفت.
نایب رئیس اول مجلس تأکید کرد: شورای نگهبان نسبت به مصوبات دیروز مجلس اشکالی مطرح نکرده بنابراین لایحه بودجه سال جاری از سوی شورای نگهبان به تأیید رسید.
بد نیست یه روز شمارم برا بازگشایی شبندر بزاریم
واقعا از انتخاباتم مهم تره برا ما سهامدارای بورس
سهمای دیگه مثل فارس نشون دادن به درد لیدری نمیخورن
هنوز نتونستن از سطح 1000 با قدرت بگذرن (در ارزنده بودن فارس شکی نیست) فقط لیدر لازمه برا شکست پر قدرت سطح 45000 شاخص
شبندر و شاوان با تایید بودجه توسط شورای نگهبان با قدرت بازخواهند گشت.
بالاخره خبری که تمام سهامداران شبندر و شاوان منتظر آن بودند تایید بودجه توسط شورای نگهبان بود
"محمدحسن ابوترابیفرد، گفت: در طول زمان برگزاری جلسه غیرعلنی نظر شورای نگهبان درباره بودجه سال جاری را دریافت کردیم. وی افزود: بر اساس اطلاع واصله شورای نگهبان ایرادات مطرح شده و اشکالات رفع شده در جلسه روز گذشته مجلس را تایید کرد و نسبت به مصوبه دیروز مجلس اشکالی را مطرح نکرده است"
طبق آخرین شنیده ها قرار بود تا پس از تایید نظر شورای نگهبان مبنی بر تصویب بودجه سال 92 و قطعی شدن حذف 26 درصد سهم صندوق توسعه نماد های شبندر و شاوان بازگشایی شوند که با تایید بودجه توسط شورای نگهبان شاهد بازگشایی این نمادهای ارزشمند پالایشی در هفته پیش رو خواهیم بود.
دوستان منفی های این چند روزه بازار به خاطر بازگشایی شبندر است
خیلی ها دارند نقدمی کنند ومترصدخرید بازگشایی وخریدشبندرند
به نظرمی رسد شبندر به بهترین شکل ممکن به بازار برمی گردد
دیگه شبندر زیر1000رافراموش کنید
این سهم با بهره برداری ازطرح توسعه اش وبرگشت مالیات برارزش افزوده تسعیر نرخ ارزو..............
سال 92بالای 500تومان سود می سازد
دوستانی که سوال می کنند سود شبندر درسال92چجوری به 500 تومان می رسد
دوستان با حذف صندوق توسعه ملی که امروز تایید شد سودشبندر144تومان می شود
وضعیت مالیات برارزش افزوده هم تاپایان این ماه مشخص می شود
اگه مالیات حذف بشه سود شبندر میشه 245
شبندر نفت کوره را دربودجه 1300 دیده الان داره نزدیکای 2900 می فروشد که ازاین محل 39 تومان به سودش اضافه می شودکه با245میشه284
تک نرخی شدن نرخ ارز باعت میشه شرکت محصولاتش را به نرخ دلار ازاد بفروشه که حدود 45تومان سودش را زیاد میکنه که میشه 329
با بهره بردازی ازطرح توسعه که دربهمن ماه است شبندر می تواند صادراتش رااز2میلیون لیتر به12میلیون لیتر برسونه که 65تومان روی سودش اتر داره
همچنین شبندر درپرتقوی خود مقداری پالایشگاه اصفهان حدود 200میلیون سهم دارد که افزایش این سهم روی سودش اتر می گذارد
درکل این سهم بادید یکساله به بالای 2500 می رسد
با توجه به فشار مجلس به دولت درباره واگذاري هلدينگ خليج فارس (اعلام شد وفارس پر ابهام و ارزان واگذار شده) و كمبود بودجه دولت، و آزاد سازي 26% سهم صندوق و معامله بلوك شراز، انشالله بلوك قيمت خوبي واگذار بشه.(دولت نميتونه ارزان فروشي كنه) قيمت بلوك با توجه به واگذاري بلوك هاي 2 سال اخير يه جور كفسازي سهام محسوب ميشه
مثلا" اولين بلوك شراز را نماد پارسان 500 تومان برداشت كه 500 خاطره شد
دومين بلوك رو 2500 برداشت كه آن هم خاطره خواهد شد
يا بلوك تبريز 1200 معامله شدو........ شبندر بعد از معامله بلوكي(زمان دقيقش رو ندارم) تازه صاحب پيدا ميكنه و با پتانسيل هاي فراوان محكم تر پيش خواهد رفت...
علت اعلام دير هنگام تعديل اين بود كه قيمت جهت معامله بلوكي كنترل بشه. ميزان سود 9 ماهه رو با تعديل 12 ماهه مقايسه كنيد و.....
شنيدم شركت داره رو قرارداد عراق و مقدمات صادرات (با توجه به توافق وزير نفت) كار ميكنه. عراق يكي از بهترين كشور ها جهت دريافت ارز است. بقيه كشور ها به جاي ارز كالا ميدن.....
شبندر بزرگترين شركت صادر كننده در سال 91 بوده ، 93،92 و... نيز خواهد بود
خدمت دوستان عزیزم درBAORCO- ایرادشما راقبول دارم اما همانطور که دیروز تو باشگاه هم گفتم هرکسی تحلیل های خودشو داره اما اگه خواستید برگردید به عقب - یادداشتها و اطلاع رسانی جناب علیزاده که نمونه اش را آوردم (ازحدود2ماه قبل تاحالا)پرفایده برای شبندری ها بوده - خودتون مطالعه کنید من دیگه چیزی نمیگم
چو عضوی به درد آورد روزگار - L-)دگرعضوهارانماندقرار
[QUOTE=alizadeh.f;323359]
قبلا" محاسبه و اعلام كردم ولي گفتنش خالي از لطف نيست....
تحليل طرح توسعه شبندر:
مقدار توليد شبندر طبق بودجه 92 (مقدار اعلامي با سود 48 توماني)، 19،400،000 متر مكعبه كه با فرض بهره برداري طرح توسعه 3 ميليون ليتر بنزين(3000000*1000/300= 900000متر مكعب بنزين و 8 ميليون ليتر گازوييل(8000000*1000/300=2400000 متر مكعب گازوييل در مجموع مقدار توليدي معادل 22،700،000 متر مكعب خواهد داشت.
و اما شپنا(فقط جهت تجزيه و تحليله خودم هم شپنا دارم)
مقدار توليد شپنا در بودجه 92 معادل 21،247،893 متر مكعبه كه با فرض بهره برداري طرح توسعه بنزين كه 3 ميليون ليتر در روز اضافه ميشه(3000000*1000/300=900000 متر مكعب در مجموع مقدار توليد معادل 22،147،893 متر مكعب خواهد شد. البته شپنا در سال 92 نسبت به 91 مقدار توليد رو پايين آورده و ...(با فرض 91 ، 23،088،000 متر مكعب)
بعداز اتمام اين طرح ها حداقل اين دو شركت تقريبا" مقدار توليدي نزديك به هم خواهند داشت... طرح توسعه شبندر از نظر ميزان توليد چيزي نزديك به 4 برابر شپناست......3 ميليون ليتر بنزين شپنا در برابر نزديك به 11 ميليون بنزين و گازوييل شبندر ....
مفروضات:
300= تعداد روز هاي كاري پالايشگاه
1000= تبديل به متر مكعب(هر متر مكعب 1000 ليتره)
و چند نكته: اولا" شپنا حتما" بايد افزايش سرمايه دهد(سرمايه شپنا يك سوم شبندره) ".... و ثانيا" با فرض توليدات نزديك به هم شبندر مزيت صادراتي دارد و ثالثا" لحاظ پيچيدگي پالايشگاه ها(شپنا پيچيدگي بيشتري داره) و رابعا" به روز بودن پالايشگاه و ....كه بايد علاوه بر ارزش جايگزيني در ايجاد ارتباط قيمتي اين دو سهم در نظر گرفت... شبندر داره حجم توليداتش رو به شپنا ميرسونه...
اين نكته ها رو صرفا" جهت گسترده كردن دامنه ديد عزيزان مطرح كردم و بس
اين موارد مكمل تجزيه و تحليل فوق بود و هدف قياس اين دو نيست.
بلكه تجزيه و تحليل و آناليز بيشتر اطلاعاته كه نا خداگاه مطرح ميشه. هردو خوبند.
[COLOR="#FF0000"][SIZE=4] اگر جايي خطا كردم بفرماييد.
موضوع طرح توسعهBAORCO صفحه802(یکماه پیش) - اما از زحمات دوست عزیز که بگذریم گفتن آخرهفته بازش میکنن - ببینیم چهارشنبه سوری شبندری ها رو
چو عضوی به درد آورد روزگار - L-)دگرعضوهارانماندقرار
دوستان به نظر این حقیر
بهتر نیست یه جمع بندی از موارد تحلیل شده در خصوص شبندر آماده کنیم و با سند و مدرک (بودجه 92) برای سازمان بورس ارسال کنیم
اگر این اتفاق بیفته شاید اونها یه تکونی به خودشون دادن و نامه رو مطالعه کردن حداقلش اینه که یه چیزی یاد میگیرن
من خودم مدیر بودجه و گزارشات یه شرکت بورسی هستم و ارسال گزارشات به عهده منه الان به مدت 3 ساله که حتی یه سوال کارشناسی از گزارشات من نپرسیدن !!!
و بلافاصله رفته رو سایت
از دوستان بزرگوار و اساتید گرامی خواهش می کنم نظر خودشون رو در خصوص این مسئله عنوان کنن
تصویب بودجه 92 = حل مسئله ارزش افزوده . حل مسئله 26 درصد و حل تفاوت تسعیر ارز و برگشت ذخیره ما به تفاوت 1226 و مبادله ای در تمام پالایشگاهها
با تشکر
شایعاتی مبنی بر بازگرداندن 6 درصدی مالیات بر ارزش افزوده پالایشگاهی ها به گوش می رسد.گفتنی است در صورت عملیاتی شدن این تصمیم با اقبال بیشتر سرمایه گذاران به پالایشگاهی ها مواجه خواهیم شد.
هرگاه زندگی را جهنم دیدی, سعی کن پخته بیرون آیی, سوختن رو همه بلدند ....
واقعا باید سازمان بورس خیلی ضعیف عمل کنه که ارزش افزوده رو لحاظ نکنه
خیلی ساده تو بودجه سال قبل گفته بود مبالغ ارزش افزوده به حساب بدهکار شرکتهای تابعه شرکت پالایش ثبت شه
تو 92 گفته به حساب شرکت نفت و نفت هم خزانه داری کل
×××××××××××××××××××××××××××××××××××
ثبت اول
.................................................. ........بد........... بس
حساب دریافتنی ................................. 105
فروش .................................................. ............. 100
ارزش افزوده............................................ ............. 5
هزینه مطالبات مشکوک الوصول .............. 5 (تاثیر سود و زیانی)
ذخیره مطالبات مشکوک الوصول.............................. 5
ثبت دوم
.................................................. ........بد............ بس
حساب دریافتنی.................................. 105
فروش .................................................. ............. 100
ارزش افزوده .................................................. ..... 5
البته هر شرکتی به شکل خودش ثبت میکنه اما دستش اینه
نظر