پالايش نفت بندرعباس ( شبندر )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • Hamid Broker
    عضو فعال
    • Mar 2013
    • 460

در اصل توسط خطیر پست شده است View Post
    دلیلشو گفتم همیشه تک سهم بودم توی همه شون سود عالی بودم چون از کارگزارم مشاوره میگرفتم میگفت نفروش دوباره سهم بر میگشت بطرف منفی در منفی میگفت بفروشی بهتهره با زیان میفروختم از شانس من دوباره بعد از فروش بر میگشت بیشترین بازدهی منفی من قنیشا بود فکر کنم برج 10یا 11 بود بهتیرین جواب که منو قانع کرد پدر سالار بود الانم سهم شبندر و زاگرس دارم زاگرس ازپارسال دارم6000تا خرید 24000 شبندر خرید حدودا9600
    پدر سالار کیه؟ منظورت پدرخواندس؟=))
    در بورس نداشتن تحلیل و دنباله روی کورکورانه قطعاً شکست سنگین به ارمغان خواهد آورد.

نظر

• jasmith
      عضو عادی
      • Sep 2012
      • 189

امسال با 60 میلیون تومان داخل بورس شدم با 20ملیون دارم جدا میشم خنده داره مگه نه ولی واقیعت داره

دوست عزیز توصیه میکنم بورس را برای همیشه رها نکنید. تنها جایی که میتوانید آن ضررها را جبران کنید همین بورس است. فقط باید مطالعه خیلی بیشتری داشته باشید، بر اساس مطالعه، روش و سیستم معامله برای خودتان داشته باشید و تحت هر شرایطی بر اساس تحلیل و نقشه راه معاملات خودتان عمل کنید و به آن وفادار باشید و اسیر جو روانی و هیجانات بازار و صف خریدها و صف فروشها نشوید. انشاالله با معاملات هدفمند و روشمند میتوانید ضررهای خود را جبران کنید. من به عنوان آغاز کار مطالعه کتاب "Swing Trading For Dummies" نوشته Omar Bassal توصیه میکنم. ضمنا استراتژیهای معاملاتی خود را قبل از اینکه یا پول واقعی انجام بدهید حتما با پول مجازی در نرم افزارهایی مانند مفید (متا) تریدر و آمی بروکر تست کنید. همیشه با پول مجازی تجربه کسب کنید نه با سرمایه واقعی خودتان. امیدوارم در آینده موفقتر باشید.

نظر

• ALEN
        عضو فعال
        • Jun 2013
        • 746

لطفا از بحث فروم خارج نشیم
        از شبندر خبه جدیدی نیست ؟

نظر

• خطیر
          عضو عادی
          • May 2013
          • 44

دوستان از اینکه منو درک کردین از همه تون متشکرم بله منظورم پدر خوانده است اخرین امیدم شبندر و زاگرسه ببینم خدا چی میخاد خدایا نا امیدم مکن

نظر

• خطیر
            عضو عادی
            • May 2013
            • 44

دوستان از اینکه منو درک کردین از همه تون متشکرم بله منظورم پدر خوانده است اخرین امیدم شبندر و زاگرسه ببینم خدا چی میخاد خدایا نا امیدم مکن مشاورم کارگزاری نهایت نگر بود

نظر

• m_r_anari
              عضو فعال
              • Aug 2012
              • 881

شبندر با توجه به تعدیل مثبت 160% با قیمتی حدود 1000 بازگشائی خواهد شد. حالا اگر این تعدیل به 100% هم کاهش پیدا کنه باز هم همون حدودا بازمیشه بنابرانی این شفاف سازی رو زد تا بهانه ای داشته باشه که تعدیل رو به 100% برسونه از طرفی سازمان رو هم متقاعد کرد که تعدلیش منطقی هست و مورد قبول سازمان هم قرارمیگره.

چرا شبندر این کارو کرد.

1- چه با 160% چه با 100% تعدبل مثبت به هدف اولیه که حدود 1000 تومان برای روز بازگشائی هست میرسه. بنابراین بهتره با 100% به این بازگشائی برسه.
              2- با این کارش یه تعدیل 17 تومانی برای چند روز بعد خود سیو کرد. یعنی تا اون موثع این مشکل رو حل میکنه و یه تعدیل دیگه هم داره و با بازو بسته شدن دیگه رو قیمت های 1400 باز میشه البته اگر فرض بگیرم فعلا سهم صندوق و مالیات محاسبه نشده باشد.( تا اون زمان شبندر از 1000 به 1200 خواهد رسید و رو 1200 بسته خواهد شد.)
              3- جلوی بازگشائی خیلی رویائی رو میگره که از فرداش صف فروش نشه و برعکس با بازگشائی مناسب به صف خرید هم برسه.
              اگر فقیر به دنیا آمدی تقصیر خودت نیست ولی اگر فقیر از دنیا رفتی خودت مقصر هستی

نظر

• m_r_anari
                عضو فعال
                • Aug 2012
                • 881

دوستان از اینکه منو درک کردین از همه تون متشکرم بله منظورم پدر خوانده است اخرین امیدم شبندر و زاگرسه ببینم خدا چی میخاد خدایا نا امیدم مکن مشاورم کارگزاری نهایت نگر بود
                مطمئن باش شبندر نا امیدت نمیکنه فقط صبر کن و فوری نرو تو صف فروش. اگر تا چند ماه صبر کنی ایشالله هم ضررت جبران میشه هم میری تو سود.
                برای اطلاع شما من از 120 تومان با شبندر تک سهم هستم و خیلی ها تو این مدت اومدن وگفتن اینجوری میشه و اونجوری میشه ولی من اصلا گوش به حرفشون ندادم چون به پتانسیل ها این سهم اعتماد داشتم و الان هم حتی برای نوسانگیری هم اقام نمیکنم و تا آخر سال هم با همین سهم هستم. آخه فکر میکنم هیچ سهمی به اندازه شبندر سود نخواهد داد.
                اگر فقیر به دنیا آمدی تقصیر خودت نیست ولی اگر فقیر از دنیا رفتی خودت مقصر هستی

نظر

• خطیر
                  عضو عادی
                  • May 2013
                  • 44

دوستان در tsetmc روی سابقه معاملات کلید میکنم بد از بسته شدن سهم تا امروز هر روز منفی خورد کسی میداند دلیلش چیه از قیمت سهم کسر نشد

نظر

• شبندر
                    عضو فعال
                    • Sep 2012
                    • 3598

به طور طبيعي هرسهمي نياز به اصلاح داره و شبندر هم اصلاحش تموم شده و انشا الله بعد از باز شدن صعود خواهد كرد و هدف قيمتي 1000تومان را در پيش رو داره.
                    دوستاني كه مطالب بنده را براي اولين بار ميخوانند با تحقيق و مشورت با افراد متخصص، تريد كنند

نظر

• Zebelkhan
                      عضو عادی
                      • Dec 2012
                      • 40

یا سلام
                      داستان شما ، شاید داستان ورود هر کدام از ما به بازار سرمایه باشد.
                      البته بنده کوچکتر از این هستم که بخواهم راهنمایی کنم. خود بنده تازه کار هستم (حدود 11 ماه است که وارد بازار بورس شده ام)
                      من فقط یک توصیه به شما می کنم. در معاملات خود حد ضرر را حتماً حتماً رعایت کنید.
                      همه ما ممکن است در ورود به معاملات دچار ضرر شویم. حتی آن دوستان حرفه ای.
                      ولی به اعمال حد ضرر در هنگام ورود به معامله در بدترین حالت با یک ضرر X درصدی خارج می شوید(مثلاً 5 درصد)
                      خیلی از دوستان وارد سهمی می شوند و سهم هر روز پایین می آید و به خودشان می گویند دیگه باید برگردید و همین جمله باعث می شود که با زیانهای سنگین از بازار فرار کنند.
                      موفق باشید و سعی کنید مطالعات خود را در زمینه تکنیکال ، بنیادی و روانشناسی بازار تقویت کنید.

نظر

• ampour
                        عضو فعال
                        • May 2013
                        • 1306

در اصل توسط m_r_anari پست شده است View Post
                        شبندر با توجه به تعدیل مثبت 160% با قیمتی حدود 1000 بازگشائی خواهد شد. حالا اگر این تعدیل به 100% هم کاهش پیدا کنه باز هم همون حدودا بازمیشه بنابرانی این شفاف سازی رو زد تا بهانه ای داشته باشه که تعدیل رو به 100% برسونه از طرفی سازمان رو هم متقاعد کرد که تعدلیش منطقی هست و مورد قبول سازمان هم قرارمیگره.

چرا شبندر این کارو کرد.

1- چه با 160% چه با 100% تعدبل مثبت به هدف اولیه که حدود 1000 تومان برای روز بازگشائی هست میرسه. بنابراین بهتره با 100% به این بازگشائی برسه.
                        2- با این کارش یه تعدیل 17 تومانی برای چند روز بعد خود سیو کرد. یعنی تا اون موثع این مشکل رو حل میکنه و یه تعدیل دیگه هم داره و با بازو بسته شدن دیگه رو قیمت های 1400 باز میشه البته اگر فرض بگیرم فعلا سهم صندوق و مالیات محاسبه نشده باشد.( تا اون زمان شبندر از 1000 به 1200 خواهد رسید و رو 1200 بسته خواهد شد.)
                        3- جلوی بازگشائی خیلی رویائی رو میگره که از فرداش صف فروش نشه و برعکس با بازگشائی مناسب به صف خرید هم برسه.
                        سلام - اناری جون بند سه رو موافقم - اما تعدیل 160 با 100 نمیتونه برای بازگشایی یکجور قیمت بده هرچند نوشتی همون حدودها - ولی بازگشایی زیر هزار و فراموش کنید - ممنون
                        چو عضوی به درد آورد روزگار - L-)دگرعضوهارانماندقرار

نظر

• jasmith
                          عضو عادی
                          • Sep 2012
                          • 189

دقیقا! حد ضرر (stop loss) باید بر اساس روشهایی که وجود دارد (مثلا بعضی سطوح حمایتی) تعیین شود و همراه با رشد قیمت سهم رشد کند (trailing stop) (مثلا 5 درصد زیر اوج قیمت) و حتما بدون توجه به جو روانی بازار، به آن پایبند باشید. در این صورت هم ضرر شما بسیار محدود خواهد شد و هم سود احتمالی قفل شده و از دست نمیرود.

نظر

• خطیر
                            عضو عادی
                            • May 2013
                            • 44

ایا کسی میدونه چرا شبندر با اینکه نمادش بسته هست درtsetmcروی سابقه کلیک میکنیم منفی خورده
                            آخرین ویرایش توسط خطیر؛ 2013/06/14, 18:40.

نظر

• parham82
                              ستاره دار(7)
                              • Jun 2011
                              • 509

ایا کسی میدونه چرا شبندر با اینکه نمادش بسته هست درtsetmcروی سابقه کلیک میکنیم منفی خورده
                              چون شبندر همیشه زنده ست و لیدر بازاره :*
                              طاس اگر نيك نشيند همه كس نراد است
                              @signal1357
                              سیگنالهای خرید روزانه تلگرامی در پرهام سیگنال

نظر

• jasmith
                                عضو عادی
                                • Sep 2012
                                • 189

نگران نیاشید. اون فقط یک خطای محاسباتی (خطای گرد کردن) در نرم افزار سایت میباشد و تاثیری در قیمت نداره. اگه توجه کنید میبینید که قیمت پایانی تغییری نمیکنه.

نظر

در حال کار...
                                X