پالايش نفت بندرعباس ( شبندر )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • مخبرالدوله
    عضو فعال
    • May 2012
    • 5228

قراره امسال چند پالایشگاه عرضه بشه....
    همگی میدونیم که سود و زیان پالایشگاهها ربطی به ارزندگی و قیمت جایگزینی اونها ندارن!!!!
    بخاطر دلیل بالا......
    رشد این سهم برای جذاب بودن عرضه پالایشگاهها حتمی است....
    البته ممکنه مدیریت در مهندسی شاخص رشد اونرو از مثلا فردا اجازه نده....(مثل ذوب)
    ولی رشد تا قیمتهای نزدیک 200 تومن حتمی است.

مردم میپرسند که ا.ن را چه کسانی حمایت میکنند؟؟؟

نظر

• ایرج اکبری
      عضو فعال
      • Dec 2011
      • 10934

در اصل توسط مخبرالدوله پست شده است View Post
      قراره امسال چند پالایشگاه عرضه بشه....
      همگی میدونیم که سود و زیان پالایشگاهها ربطی به ارزندگی و قیمت جایگزینی اونها ندارن!!!!
      بخاطر دلیل بالا......
      رشد این سهم برای جذاب بودن عرضه پالایشگاهها حتمی است....
      البته ممکنه مدیریت در مهندسی شاخص رشد اونرو از مثلا فردا اجازه نده....(مثل ذوب)
      ولی رشد تا قیمتهای نزدیک 200 تومن حتمی است.
      با سلام ما در بورس چیزی به اسم حتمی نداریم آقای مخبر الدوله شما که قدیمی بازار هستید بله ممکنه رشد کند 8 درصد کامل بخورد ولی این سهم با گزارش 3 ماهه خوب باید حرکت کند و خوب بودن جو بازار ما خیلی از سهم های خوبی داریم که ریزیش کرده نمی شود بیان کرد که آن سهم حتما 50 درصد در آینده رشد می کند سیگنال بنیادی و قوی فعلا وجود ندارد ولی باز هم زمان حلال مشکلات می باشد با تشکر از شما
      كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.

نظر

• مخبرالدوله
        عضو فعال
        • May 2012
        • 5228

در اصل توسط ایرج اکبری پست شده است View Post
        با سلام ما در بورس چیزی به اسم حتمی نداریم آقای مخبر الدوله شما که قدیمی بازار هستید بله ممکنه رشد کند 8 درصد کامل بخورد ولی این سهم با گزارش 3 ماهه خوب باید حرکت کند و خوب بودن جو بازار ما خیلی از سهم های خوبی داریم که ریزیش کرده نمی شود بیان کرد که آن سهم حتما 50 درصد در آینده رشد می کند سیگنال بنیادی و قوی فعلا وجود ندارد ولی باز هم زمان حلال مشکلات می باشد با تشکر از شما
        بنده نگفتم که از فردا رشد میکنه.....
        .....چون قراره پالایشگاههای دیگر به بورس وارد شوند.
        اهداف عرضه در بورس این مطلب رو دیکته میکنه .....که حتما رشد خواهد کرد.

مردم میپرسند که ا.ن را چه کسانی حمایت میکنند؟؟؟

نظر

• ایرج اکبری
          عضو فعال
          • Dec 2011
          • 10934

در اصل توسط مخبرالدوله پست شده است View Post
          بنده نگفتم که از فردا رشد میکنه.....
          .....چون قراره پالایشگاههای دیگر به بورس وارد شوند.
          اهداف عرضه در بورس این مطلب رو دیکته میکنه .....که حتما رشد خواهد کرد.
          با تشکر از شما تنها چیزی که زیاد ما داریم صبر می باشد!:)
          كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.

نظر

• mavi_deniz
            عضو فعال
            • May 2011
            • 518

تو بازار مثبت نوسانگیران از سر و کول هم میرفتند بالا حالا تصور کنید تو این بازار اوضاغ چطوره !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

نظر

• شطرنج باز
              عضو عادی
              • Apr 2012
              • 169

سلا م دوستان هرکسی شبندر رو تو روز عرضه بیشتر از 1140 ریال خریده میتونه شکایتش رو به شماره 88679546-84083417 سازمان شکایت از بورس فکس کنه چون اصولا عرضه اولیه باید به یک قیمت عرضه بشه
              سعی کنید نیاز محتاج را از چشمان اوبشنویدتا از زبانش

نظر

• حامد24
                عضو فعال
                • Mar 2011
                • 2532

خب اینم از عرضه ی اولیشون که داره میره که منفی بشه
                یل یاتار ، طوفان یاتار
                یاتماز آذربـــــــایجـــــــان بایراقی .

نظر

• rojan
                  عضو فعال
                  • May 2011
                  • 581

با سلام

من ديروز سنگين شبندر خريدم به نظرم قيمت خوبي عرضه شد و اينكه كارگزارم گفت حقوقيها سنگين خريد داشته اند
                  امروز هم كه بازار سرخپوش وامصيبتااااااااااااااااااااااااا
                  ولي بيشتر فروشنده ها حقيقي بوده اند و مي گويند صندوق نفت و نفت و گاز پارسيان و صبا تامين خريدار عمده بود ه اند در اين دو روز
                  همچنان با سهم هستم بايد بايد يك صعودي بكند كه جبران ضررهايمان بشود نهههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههه
                  آرزوهایت را بر آورده می کند آنکه ابر را می گریاند تا گل را بخنداند

نظر

• ata007
                    عضو فعال
                    • Nov 2011
                    • 6291

این سهم امروز خالی از حقیقی شد
                    البته حقیقی گناه نداره وقتی سود میکنه بایدم بفروشه اونم تو این بازار که دیگه 2% نوسان بگیری باید کلاهتو بندازی رو هوا
                    من که نسبت به روند این سهم خوشبینم

نظر

• کيانوش
                      عضو فعال
                      • Dec 2011
                      • 6613

بابا انقدر به اين سهم بدبين نباشيم.
                      اين سهم با قيمت تقريبا اسمي واگذار شده است.در حد پذيره نويسي حالا بازار خرابه اون چيز ديگه اي هست.
                      شبندر شرکتي هست با بيشترين درامد ارزي در بين شرکتهاي بورسي امسال 3 و نيم ميليارد دلار درامد ارزي داره با دلار 1226 تومان خودش زده 3447201921 دلار که از محل فروش همين ميتونه حداقل 80 درصد تعديل مثبت سود بده.چيزي در حدود 12 تومان به 14 تومانش اضافه ميشه.يعني ميشه 26 تومان.
                      در پايان امسال سوداورترين طرح بنزين سازي خليج فارسش راه اندازي ميشه.با 14 ميليون ليتر بنزين و گازوييل.
                      نزديک بودن به اب هاي ازاد اين شرکت را از بقيه پالايشگاهها متمايز کرده.
                      جوان بودن پالايشگاهش متولد 1376 هست .
                      به هر حال تو يک زمان دو ساله اين سهم بالاي 500 تومان خواهد شد.ياد شبريز 140 توماني بخير .حالا 400 تومانه.

نظر

• مصطفی مصری پور
                        عضو فعال
                        • Mar 2012
                        • 6951

من رد کردم رفت. حقوقی داره خوب میخره ولی فشار فروش خیلی زیاده.

صندوق نفت حدودا 148 میل داره و پارسان هم حدودا 30 میل. بخوایم رندش کنیم فرضا 300 میل دست حقوقی.حقیقیا هم که عموما فروشنده هستن.اگر امروز بازار منفی نمیشد حتما نگهش میداشتم چون به بنیادش اعتقاد دارم. اما جو خرابه
                        وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!

نظر

• کيانوش
                          عضو فعال
                          • Dec 2011
                          • 6613

اين سهم را بعنوان پذيره نويسي و بلند مدت نگهش مي دارم.
                          شايد 400 تومان بفروشمش.

نظر

• مات
                            عضو فعال
                            • Aug 2011
                            • 5650

26 ميليون صف فروش چشم خصوصي سازي روشن يكي نيست به اين بي پدر مادرا بگه سهمي كه نميتونين تو قيمت عرضه اوليه جمش كنين چرا ميارينش اون از توريل اينم از شبندر
                            الماس را جز در قعر زمین نمیتوان یافت و حقایق را جز در اعماق فکر نمی توان کشف کرد.(ویکتور هوگو)
                            اگر می خواهی بنده کسی نشی بنده هیچ چیز مشو.(ژاک دوال)
                            اعتماد به نفس را از شیر بیاموزید اوبا خودش یکدل است و هرگز تضاد در او راه ندارد.

نظر

• ایرج اکبری
                              عضو فعال
                              • Dec 2011
                              • 10934

با سلام ما که در قیمت 90 تومان خریدار هستیم با حجم زیاد تا ببینیم زمان چه تغییری در سهم ایجاد می کند با تشکر

نظر

• کيانوش
                                عضو فعال
                                • Dec 2011
                                • 6613

دوستان از من نادان بشنويد اين مطلب را که.
                                در سال 91 بيشترين بازدهي را شبندر خواهد داشت.اگه شبندر را فروختيد دوباره بخريد من فکر مي کنم اينها همش بازي هست و مطلعين دارند اين سهم را با تمام توان مي خرند.من قيمت اين سهم را 1 ساله حداقل 500 تومان مي بينم.
                                1- شبندر
                                2-بکام
                                3-شصفها
                                4-احتمالا فباهنر
                                سال 91 خوبي خواهند داشت.
                                حيف که اه در بساط ندارم و دلم هم نمياد سهامهاي خوبم را بفروشم تا با شبندر عوض کنم.
                                من فکر مي کنم واقعا خواستند مردم رو اين سهم سود کنند شبندر را اين قيمت باز کرده اند.
                                شبندر خون تازه اي به بورس تزريق خواهد کرد.

نظر

در حال کار...
                                X