پالايش نفت بندرعباس ( شبندر )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • ahmad_dayyer
    عضو عادی
    • Feb 2013
    • 138

در اصل توسط ampour پست شده است View Post
    حق داری والله - شما از ساکت ترین و بی حاشیه ترین دوستمان در این فروم هستید - اما معلومه دلت خونه - اما داداش گلم یه کم دیگه باید صبر کنی - امروز رفته بودم شرکت - اخباری که گرفتم خوشحال کننده بود اما شنیده ها و ....................... جاش توی این فروم نیست مگر یقین حاصل بشه - از تاریخ مجمع فقط سه روز گذشته - اگه شنیده های امروز توی کارخونه شبندر کمی آرومت میکنه برات میگم - گفتند گزارش آماده شده و فردا ارسال میشه - تا شنبه بررسی و یا در همون روز شنبه و یا نهایتاً تا یکشنبه رو کدال میشینه - رحیمی تکذیب نکرد اما 100% هم تائید نکرد - بنده خدا اونم دلش خون بود - متاسفانه توی این مدت توقف تعداد زیادی بهش زنگ زدند و توهین کردند - ایشون یه کارمند معمولیه که تو حسابداری کار میکرد - با خصوصی شدن پالایشگاه باید یکنفر از مالی چی ها انتخاب میشد که قرعه بنام این بنده خدا افتاد - وقتی شنیدم حتی به خانواده اش هم فحش میدن خیلی ناراحت شدم - شماره ها هم قابل ردگیری نیست چون اول تلفن پالایشگاه گرفته میشه بعد وصل میکنند به شماره های داخلی - امشب با برد پرسپولیس همه شادشدن انشاءالله گوش شیطون کر هفته دیگه خبرهای خوشحال کننده شاه بندری را شاهد باشیم - کلاهت هم خیلی قشنگه - بابا بخند دیگه
    پس چی شد آخرش حرف کی رو قبول کنیم یکی میگه باز میشه یکی میگه زنگ زدم گفتن هنوز نفرستادن گزارش رو

نظر

• alireza51
      عضو فعال
      • Feb 2013
      • 1205

در اصل توسط ahmad_dayyer پست شده است View Post
      پس چی شد آخرش حرف کی رو قبول کنیم یکی میگه باز میشه یکی میگه زنگ زدم گفتن هنوز نفرستادن گزارش رو
      سلام
      فعلا خبری از پالایشگاهها نیست.
      اگر مسافرت و یا کاری دارید با خیال راحت برید انجامش بدید، انشالله بعد افزایش قیمت بنزین و تعیین تکلیف مسایل حل شده و نشده باز خواهد شد.
      اگر ظرف یکی دو هفته آینده باز نشود احتمال قوی می رود تا با مدارس باز شود.
      عمر خیلی کوتاه است.

نظر

• ampour
        عضو فعال
        • May 2013
        • 1306

در اصل توسط ahmad_dayyer پست شده است View Post
        همون حرف علیرضا خان درسته - فعلاً انتظار بیخوده - بریم یه سفری چیزی ببینیم آخرش چی میشه
        چو عضوی به درد آورد روزگار - L-)دگرعضوهارانماندقرار

نظر

• alizadeh.f
          عضو فعال
          • Feb 2013
          • 878

نوشته شده توسط R.P.S مشاهده گفتگو
          شنیده شده که دولت جدید قصد داره دلار رو تو 3000تک نرخی کنه /اگه این کار بشه شبندر و دیگر پالایشگاهی ها بودجه خود رو از 3000 خواهند بست .و پرش قیمت خودتان حساب کنید..........

خوب تامل كنيد.......

از نظر روند تكنيكال شايد به احتمال زياد دلار تا 2800 نزول كنه و در فروردين سال 93 مجددا" به حوالي 3200 بر خواهد گشت . من هم موافق نرخ دلار 2800-3000 هستم.......

با اين روند ارز و تثبيت احتمالي ارز در 6 ماه آينده، هيچ صنعتي همانند پالايشگاه ها جذابيت نخواهد داشت.....

الان پتروها خوراك را 2450 گرفته و دلار را 3500 در 3 ماهه تسعير كرده اند. با واگذاري بلوك شبندر بنده منتظر تسعير دلارهاي صادراتي شبندر هم خواهم بود.
          تسعير ارز پتانسيل نهفته شبندر است. چرا بايد پتروها تسعير كنند و پالايشگاه صادراتي نه!!!!!! اگر اين شركت خصوصي شود (واگذاري بلوك- تاپيكو مشتري بلوك شده) همانند پتروها كه زماني دولتي بوده و الان خصوصي شده اند بايد عمل كنند.....(تصور كنيد شبندر با اين قدرت صادراتي دلار رو تسعير كنه...)
          مجلس و دولت حامي قوي اين صنعت خواهد بود تا از خام فروشي و التماس براي خريد نفت كاسته شود....
          ضمن اينكه مجلس هم تصويب كرد كه اجباري به ارائه ارز صادركننده ها به دولت وجود ندارد...

به خاطر همين دلايل و چند دليل ديگر است كه عرض ميكنم به غير از ضرورت به فروش شبندر نينديشند....
          https://telegram.me/alizadeh_farzad

نظر

• zereshkkk
            عضو فعال
            • Nov 2011
            • 3474

مدیر عامل شرکت سبدگردانی سرمایه ایرانیان با اشاره به وضعیت صنایع گوناگون در دولت جدید عنوان کرد: به نظر می رسد با روی کار آمدن دولت جدید و بهبود وضعیت فضای کسب و کار صنایعی همچون پتروشیمی و پالایشی و یا شرکت های فعال در گروه معدنی که از مزیت رقابتی مناسبی در کشور برخوردارند، پتانسیل رشد خوبی خواهند داشت و به طور طبیعی مورد توجه اهالی بازار سرمایه قرار می گیرند.

وی در خاتمه با مثبت خواندن حرکت شاخص بورس در هفته آینده گفت: همانطور که گفته شد، به نظر می رسد با بازگشایی نماد شرکت های پالایشگاهی طی هفته آینده و همچنین برگزاری مراسم تحلیف دولت جدید روند حرکتی شاخص کل نیز سیر صعودی را در پیش گیرد؛ به گونه ای که شاید بتوان گفت طی شهریور ماه سال جاری با نزدیک شدن به زمان اعلام گزارش های شش ماهه شرکت ها شاهد دورانی مثبت و طلایی برای بورس باشیم.

نظر

• ALEN
              عضو فعال
              • Jun 2013
              • 746

گزارش بودجه چقدر حدوداً طول میکشه ؟
              ما معمولا اینطوری عمل میکنیم تو گزارش بودجه:

فروش:
              1- فروش تحقق یافته 3 ماهه
              2-پیش بینی موارد تحقق یافته و صورتحساب نشده (تایید نشده)
              3-جمع دو مورد بالا و بسط به کل سال

بهای تمام شده:
              1-مواد مصرف شده در طی دوره
              به علاوه سهم سربار از هزینه های پرسنلی که تاثیری نداره تو بهای تمام شده بیاد یا هزینه ، تو پالایشکاهها سهمش خیلی کمه چون بیشتر مواد مصرف میکنن

هزینه ها:
              1-هزینه های پرسنلی رو بر مبنای آخرین ماه پرداخت حقوق بعلاوه 9 ماه تا آخر سال 3ماهه + ماه آخر ضربدر 9
              2- هزینه های عمومی غیر پرسنلی رو بر مبنای همین سه ماهه و هزینه های خاص رو به صورت مجزا 3ماهه تقسیم بر 3 ضربدر 12
              3-هزینه استهلاک مثل هزینه های غیر پرسنلی و موارد خاص رو جدا در نظر میگیریم

سایر درآمدها :
              1- بر مبنای عملکرد سه ماهه به علاوه اون درآمدهایی که ثبت نشده
              2- بسط درآمد یا هزینه های ادامه دار به کل سال مثل درآمد حاصل از سرمایه گذاریها و اوراق مشارکت و ...

مالیات:
              سود قبل از مالیات
              اضافه میشود هزینه مطالبات مشکوک الوصول و سایر ذخایر غیر قابل قبول دارایی
              کسر میشود سود اوراق مشارکت و سپرده که معاف است
              کسر میشود سود حاصل از فروش ساختمان و .... بقیه چیزای معاف
              نتیجه در صورتی که شناور بالای 20% باشه ضربدر 20% و در صورتی که زیر 20% باشه ضربدر 22.5%

مدت زمان اینکار و محاسبات حدود 5 روز طول میکشه
              ارسال و تایید مدیرعامل دو روز - سرش شلوغه
              تایید هیئت مدیره 3 4 روز - جلسه هیئت مدیره باید بزارن
              وارد کردن تو کدال 3 ساعت
              اگر تعدیل نسبت به گزارش قبل بالای 20% باشه باید حسابرسی شه اگه نه میفرستیم به بورس
              اگه حسابرسی بشه 20 روز اضافه میشه

نظر

• ampour
                عضو فعال
                • May 2013
                • 1306

دوست عزیز جناب آلن ممنون از توضیحات زیبای جنابعالی - دوست ندارم حامل خبرهای کسل کننده باشم (بخصوص برای آندسته از عزیزانیکه مثل خودم برای بازگشایی نماد لحظه شماری میکنند - چه کسانیکه بنابه دلایل شخصی و ضرورت قصد فروش سهم یا جایگزینی بخشی از اون رو دارند و چه کسانیکه حالا حالاها با شبندر هستند ولی میخواهند زودتر بازشه تا هر روز باهاش لذت ببرند ) امروز حضوراً رفتم دفتر سهام و خدمت آقای رحیمی - گفتم دوستان باشما تماس گرفتند و از قول شما میگن که گزارش هنوز ارسال نشده - گفت اصلاً موضوع گزارش نیست - گیر کار توی چیز دیگه اس ( اعلام نرخ ارز) - گفتم حالا تاکی طول میکشه قبلاً که میگفتن تا دهم - طبق معمول گفت الله اعلم - حالا دوستان نمیدونم واقعاً باید دولت جدید روی کار بیاد تا این موضوع هم ختم بخیر بشه یا اینکه ربطی به هم ندارند

نظر

• sadegh215
                  عضو عادی
                  • Oct 2011
                  • 22

با سلام .
                  علی الظاهر زمزمه هایی پیرامون قطعی شدن وزرات جناب آقای زنگنه بر نفت شنیده می شود. می خواستم از دوستان با تجربه و تحلیلگر بپرسم حضور ایشان با توجه به تجربه طولانی و مدیریت قوی ایشان در این صنعت چه تاثیری بر صنعت پالایشگاهی خواهد داشت. از این که ما را از نظراتتان بهره مند می کنید سپاسگزارم.

پ. ن . البته اگر چیز بدی هم هست بگین . ما طاقتش رو داریم.

نظر

• ALEN
                    عضو فعال
                    • Jun 2013
                    • 746

دوست عزیز جناب آلن ممنون از توضیحات زیبای جنابعالی - دوست ندارم حامل خبرهای کسل کننده باشم (بخصوص برای آندسته از عزیزانیکه مثل خودم برای بازگشایی نماد لحظه شماری میکنند - چه کسانیکه بنابه دلایل شخصی و ضرورت قصد فروش سهم یا جایگزینی بخشی از اون رو دارند و چه کسانیکه حالا حالاها با شبندر هستند ولی میخواهند زودتر بازشه تا هر روز باهاش لذت ببرند ) امروز حضوراً رفتم دفتر سهام و خدمت آقای رحیمی - گفتم دوستان باشما تماس گرفتند و از قول شما میگن که گزارش هنوز ارسال نشده - گفت اصلاً موضوع گزارش نیست - گیر کار توی چیز دیگه اس ( اعلام نرخ ارز) - گفتم حالا تاکی طول میکشه قبلاً که میگفتن تا دهم - طبق معمول گفت الله اعلم - حالا دوستان نمیدونم واقعاً باید دولت جدید روی کار بیاد تا این موضوع هم ختم بخیر بشه یا اینکه ربطی به هم ندارند
                    مرسی از پیگیری شما
                    من که یکم اوضاعم بهتر شده فایرا باز شده دارم بازی میکنم باهاش
                    هرچی بگذره شرایط بهتر میشه :)

نظر

• ampour
                      عضو فعال
                      • May 2013
                      • 1306

در اصل توسط ALEN پست شده است View Post
                      مرسی از پیگیری شما
                      من که یکم اوضاعم بهتر شده فایرا باز شده دارم بازی میکنم باهاش
                      هرچی بگذره شرایط بهتر میشه :)
                      انشاءالله همیشه اوضاع بر وفق مرادتون باشه و موفق و سودمند باشی - حالا شاید دوباره دوستان از درج مطالب متفرقه یا خارج از بحث شبندر در این فروم گلایه کنند ولی بقول دوست عزیزمون sushiant اگه هیچی هم نگیم .................................. منم برای اینکه بیکار نباشم و از طرفی به ضرر کردن توی خرید های کوچولو ( سهم های متفرقه )عادت کردم - دیروز شکربن (خرید 5600) فروختم 4800- از س خوارزمی زیاد تعریف میکردند امروز 20 هزارتا قیمت 2020 خریدم - (دوست دارم این هم بیاد پائین بعد ردش کنم ) والله بخدا بیکاریم دیگه

نظر

• ALEN
                        عضو فعال
                        • Jun 2013
                        • 746

انشاءالله همیشه اوضاع بر وفق مرادتون باشه و موفق و سودمند باشی - حالا شاید دوباره دوستان از درج مطالب متفرقه یا خارج از بحث شبندر در این فروم گلایه کنند ولی بقول دوست عزیزمون sushiant اگه هیچی هم نگیم .................................. منم برای اینکه بیکار نباشم و از طرفی به ضرر کردن توی خرید های کوچولو ( سهم های متفرقه )عادت کردم - دیروز شکربن (خرید 5600) فروختم 4800- از س خوارزمی زیاد تعریف میکردند امروز 20 هزارتا قیمت 2020 خریدم - (دوست دارم این هم بیاد پائین بعد ردش کنم ) والله بخدا بیکاریم دیگه
                        یکم تاپیکو بزن به پرتفوی
                        حجم معاملاتش کم شده خیلی
                        جم یکشنبه میاد احتمالا ان ای وی شو میکشه بالا
                        ضرر هم که نداره از این پایین تر نمیاد
                        حقوقیا دارن شنا میکنن توش :)

نظر

• Alidadash
                          عضو فعال
                          • Jun 2013
                          • 959

بانو، چرا شما سمت فولای نمیری؟
                          سهامداری کنید تا رستگار شوید...

شدیدا به سرمایه گزاران عزیز انجام ورزش های استقامتی رو توصیه میکنم.

نظر

• masoud1343
                            عضو عادی
                            • May 2013
                            • 76

در اصل توسط ALEN پست شده است View Post
                            یکم تاپیکو بزن به پرتفوی
                            حجم معاملاتش کم شده خیلی
                            جم یکشنبه میاد احتمالا ان ای وی شو میکشه بالا
                            ضرر هم که نداره از این پایین تر نمیاد
                            حقوقیا دارن شنا میکنن توش :)
                            دوست عزیز شما تاپیکو رو خوب و مناسب برای خرید میدانید ؟ لطفا راهنمایی کنید.

نظر

• ampour
                              عضو فعال
                              • May 2013
                              • 1306

در اصل توسط Alidadash پست شده است View Post
                              بانو، چرا شما سمت فولای نمیری؟
                              کیانوش عزیز درخصوص فولای توضیحاتی کافی رو داد - لیدر گروه خودشه - برای ورود به چنین سهم هایی دیر شده - تا زمان بازگشت لیدر خودمون برای بیکاری خریدهای جزیی دارم انجام میدم - آلن جون در خصوص تاپیکو درست میگه - امروز دودل بودم برا خریدش - اما اینکه میگه جم یکشنبه میاد متوجه نشدم (منظور هفته بعد دیگه )؟

نظر

• bakhtiari
                                عضو عادی
                                • Oct 2012
                                • 109

ای خدا پس این کی باز میشه.بیچارمون کرد

نظر

در حال کار...
                                X