در اصل توسط ampour پست شده است
View Post
پالايش نفت بندرعباس ( شبندر )
Collapse
X
-
-
در اصل توسط ahmad_dayyer پست شده است View Postپس چی شد آخرش حرف کی رو قبول کنیم یکی میگه باز میشه یکی میگه زنگ زدم گفتن هنوز نفرستادن گزارش رو
فعلا خبری از پالایشگاهها نیست.
اگر مسافرت و یا کاری دارید با خیال راحت برید انجامش بدید، انشالله بعد افزایش قیمت بنزین و تعیین تکلیف مسایل حل شده و نشده باز خواهد شد.
اگر ظرف یکی دو هفته آینده باز نشود احتمال قوی می رود تا با مدارس باز شود.عمر خیلی کوتاه است.
نظر
-
-
نوشته شده توسط R.P.S مشاهده گفتگو
شنیده شده که دولت جدید قصد داره دلار رو تو 3000تک نرخی کنه /اگه این کار بشه شبندر و دیگر پالایشگاهی ها بودجه خود رو از 3000 خواهند بست .و پرش قیمت خودتان حساب کنید..........
خوب تامل كنيد.......
از نظر روند تكنيكال شايد به احتمال زياد دلار تا 2800 نزول كنه و در فروردين سال 93 مجددا" به حوالي 3200 بر خواهد گشت . من هم موافق نرخ دلار 2800-3000 هستم.......
با اين روند ارز و تثبيت احتمالي ارز در 6 ماه آينده، هيچ صنعتي همانند پالايشگاه ها جذابيت نخواهد داشت.....
الان پتروها خوراك را 2450 گرفته و دلار را 3500 در 3 ماهه تسعير كرده اند. با واگذاري بلوك شبندر بنده منتظر تسعير دلارهاي صادراتي شبندر هم خواهم بود.
تسعير ارز پتانسيل نهفته شبندر است. چرا بايد پتروها تسعير كنند و پالايشگاه صادراتي نه!!!!!! اگر اين شركت خصوصي شود (واگذاري بلوك- تاپيكو مشتري بلوك شده) همانند پتروها كه زماني دولتي بوده و الان خصوصي شده اند بايد عمل كنند.....(تصور كنيد شبندر با اين قدرت صادراتي دلار رو تسعير كنه...)
مجلس و دولت حامي قوي اين صنعت خواهد بود تا از خام فروشي و التماس براي خريد نفت كاسته شود....
ضمن اينكه مجلس هم تصويب كرد كه اجباري به ارائه ارز صادركننده ها به دولت وجود ندارد...
به خاطر همين دلايل و چند دليل ديگر است كه عرض ميكنم به غير از ضرورت به فروش شبندر نينديشند....https://telegram.me/alizadeh_farzad
نظر
-
مدیر عامل شرکت سبدگردانی سرمایه ایرانیان با اشاره به وضعیت صنایع گوناگون در دولت جدید عنوان کرد: به نظر می رسد با روی کار آمدن دولت جدید و بهبود وضعیت فضای کسب و کار صنایعی همچون پتروشیمی و پالایشی و یا شرکت های فعال در گروه معدنی که از مزیت رقابتی مناسبی در کشور برخوردارند، پتانسیل رشد خوبی خواهند داشت و به طور طبیعی مورد توجه اهالی بازار سرمایه قرار می گیرند.
وی در خاتمه با مثبت خواندن حرکت شاخص بورس در هفته آینده گفت: همانطور که گفته شد، به نظر می رسد با بازگشایی نماد شرکت های پالایشگاهی طی هفته آینده و همچنین برگزاری مراسم تحلیف دولت جدید روند حرکتی شاخص کل نیز سیر صعودی را در پیش گیرد؛ به گونه ای که شاید بتوان گفت طی شهریور ماه سال جاری با نزدیک شدن به زمان اعلام گزارش های شش ماهه شرکت ها شاهد دورانی مثبت و طلایی برای بورس باشیم.
نظر
-
در اصل توسط ampour پست شده است View Postگزارش بودجه چقدر حدوداً طول میکشه ؟
فروش:
1- فروش تحقق یافته 3 ماهه
2-پیش بینی موارد تحقق یافته و صورتحساب نشده (تایید نشده)
3-جمع دو مورد بالا و بسط به کل سال
بهای تمام شده:
1-مواد مصرف شده در طی دوره
به علاوه سهم سربار از هزینه های پرسنلی که تاثیری نداره تو بهای تمام شده بیاد یا هزینه ، تو پالایشکاهها سهمش خیلی کمه چون بیشتر مواد مصرف میکنن
هزینه ها:
1-هزینه های پرسنلی رو بر مبنای آخرین ماه پرداخت حقوق بعلاوه 9 ماه تا آخر سال 3ماهه + ماه آخر ضربدر 9
2- هزینه های عمومی غیر پرسنلی رو بر مبنای همین سه ماهه و هزینه های خاص رو به صورت مجزا 3ماهه تقسیم بر 3 ضربدر 12
3-هزینه استهلاک مثل هزینه های غیر پرسنلی و موارد خاص رو جدا در نظر میگیریم
سایر درآمدها :
1- بر مبنای عملکرد سه ماهه به علاوه اون درآمدهایی که ثبت نشده
2- بسط درآمد یا هزینه های ادامه دار به کل سال مثل درآمد حاصل از سرمایه گذاریها و اوراق مشارکت و ...
مالیات:
سود قبل از مالیات
اضافه میشود هزینه مطالبات مشکوک الوصول و سایر ذخایر غیر قابل قبول دارایی
کسر میشود سود اوراق مشارکت و سپرده که معاف است
کسر میشود سود حاصل از فروش ساختمان و .... بقیه چیزای معاف
نتیجه در صورتی که شناور بالای 20% باشه ضربدر 20% و در صورتی که زیر 20% باشه ضربدر 22.5%
مدت زمان اینکار و محاسبات حدود 5 روز طول میکشه
ارسال و تایید مدیرعامل دو روز - سرش شلوغه
تایید هیئت مدیره 3 4 روز - جلسه هیئت مدیره باید بزارن
وارد کردن تو کدال 3 ساعت
اگر تعدیل نسبت به گزارش قبل بالای 20% باشه باید حسابرسی شه اگه نه میفرستیم به بورس
اگه حسابرسی بشه 20 روز اضافه میشه
نظر
-
دوست عزیز جناب آلن ممنون از توضیحات زیبای جنابعالی - دوست ندارم حامل خبرهای کسل کننده باشم (بخصوص برای آندسته از عزیزانیکه مثل خودم برای بازگشایی نماد لحظه شماری میکنند - چه کسانیکه بنابه دلایل شخصی و ضرورت قصد فروش سهم یا جایگزینی بخشی از اون رو دارند و چه کسانیکه حالا حالاها با شبندر هستند ولی میخواهند زودتر بازشه تا هر روز باهاش لذت ببرند ) امروز حضوراً رفتم دفتر سهام و خدمت آقای رحیمی - گفتم دوستان باشما تماس گرفتند و از قول شما میگن که گزارش هنوز ارسال نشده - گفت اصلاً موضوع گزارش نیست - گیر کار توی چیز دیگه اس ( اعلام نرخ ارز) - گفتم حالا تاکی طول میکشه قبلاً که میگفتن تا دهم - طبق معمول گفت الله اعلم - حالا دوستان نمیدونم واقعاً باید دولت جدید روی کار بیاد تا این موضوع هم ختم بخیر بشه یا اینکه ربطی به هم ندارندچو عضوی به درد آورد روزگار - L-)دگرعضوهارانماندقرار
نظر
-
با سلام .
علی الظاهر زمزمه هایی پیرامون قطعی شدن وزرات جناب آقای زنگنه بر نفت شنیده می شود. می خواستم از دوستان با تجربه و تحلیلگر بپرسم حضور ایشان با توجه به تجربه طولانی و مدیریت قوی ایشان در این صنعت چه تاثیری بر صنعت پالایشگاهی خواهد داشت. از این که ما را از نظراتتان بهره مند می کنید سپاسگزارم.
پ. ن . البته اگر چیز بدی هم هست بگین . ما طاقتش رو داریم.
نظر
-
در اصل توسط ampour پست شده است View Postدوست عزیز جناب آلن ممنون از توضیحات زیبای جنابعالی - دوست ندارم حامل خبرهای کسل کننده باشم (بخصوص برای آندسته از عزیزانیکه مثل خودم برای بازگشایی نماد لحظه شماری میکنند - چه کسانیکه بنابه دلایل شخصی و ضرورت قصد فروش سهم یا جایگزینی بخشی از اون رو دارند و چه کسانیکه حالا حالاها با شبندر هستند ولی میخواهند زودتر بازشه تا هر روز باهاش لذت ببرند ) امروز حضوراً رفتم دفتر سهام و خدمت آقای رحیمی - گفتم دوستان باشما تماس گرفتند و از قول شما میگن که گزارش هنوز ارسال نشده - گفت اصلاً موضوع گزارش نیست - گیر کار توی چیز دیگه اس ( اعلام نرخ ارز) - گفتم حالا تاکی طول میکشه قبلاً که میگفتن تا دهم - طبق معمول گفت الله اعلم - حالا دوستان نمیدونم واقعاً باید دولت جدید روی کار بیاد تا این موضوع هم ختم بخیر بشه یا اینکه ربطی به هم ندارند
من که یکم اوضاعم بهتر شده فایرا باز شده دارم بازی میکنم باهاش
هرچی بگذره شرایط بهتر میشه :)
نظر
-
در اصل توسط ALEN پست شده است View Postمرسی از پیگیری شما
من که یکم اوضاعم بهتر شده فایرا باز شده دارم بازی میکنم باهاش
هرچی بگذره شرایط بهتر میشه :)چو عضوی به درد آورد روزگار - L-)دگرعضوهارانماندقرار
نظر
-
در اصل توسط ampour پست شده است View Postانشاءالله همیشه اوضاع بر وفق مرادتون باشه و موفق و سودمند باشی - حالا شاید دوباره دوستان از درج مطالب متفرقه یا خارج از بحث شبندر در این فروم گلایه کنند ولی بقول دوست عزیزمون sushiant اگه هیچی هم نگیم .................................. منم برای اینکه بیکار نباشم و از طرفی به ضرر کردن توی خرید های کوچولو ( سهم های متفرقه )عادت کردم - دیروز شکربن (خرید 5600) فروختم 4800- از س خوارزمی زیاد تعریف میکردند امروز 20 هزارتا قیمت 2020 خریدم - (دوست دارم این هم بیاد پائین بعد ردش کنم ) والله بخدا بیکاریم دیگه
حجم معاملاتش کم شده خیلی
جم یکشنبه میاد احتمالا ان ای وی شو میکشه بالا
ضرر هم که نداره از این پایین تر نمیاد
حقوقیا دارن شنا میکنن توش :)
نظر
-
در اصل توسط ampour پست شده است View Postانشاءالله همیشه اوضاع بر وفق مرادتون باشه و موفق و سودمند باشی - حالا شاید دوباره دوستان از درج مطالب متفرقه یا خارج از بحث شبندر در این فروم گلایه کنند ولی بقول دوست عزیزمون sushiant اگه هیچی هم نگیم .................................. منم برای اینکه بیکار نباشم و از طرفی به ضرر کردن توی خرید های کوچولو ( سهم های متفرقه )عادت کردم - دیروز شکربن (خرید 5600) فروختم 4800- از س خوارزمی زیاد تعریف میکردند امروز 20 هزارتا قیمت 2020 خریدم - (دوست دارم این هم بیاد پائین بعد ردش کنم ) والله بخدا بیکاریم دیگهسهامداری کنید تا رستگار شوید...
شدیدا به سرمایه گزاران عزیز انجام ورزش های استقامتی رو توصیه میکنم.
نظر
-
-
در اصل توسط Alidadash پست شده است View Postبانو، چرا شما سمت فولای نمیری؟چو عضوی به درد آورد روزگار - L-)دگرعضوهارانماندقرار
نظر
نظر