پالايش نفت بندرعباس ( شبندر )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • fun_9990
    عضو جدید
    • Dec 2012
    • 17

استنباط بنده از باز شدنش اینه که احتمالا بعد از معارفه ریاست جمهوری هست که تراز شاخص رو بکشن بالا که خودشون سر کار موندنی باشن
    البیته بنده زیاد پست نمی دم و بیشتر می خونم / پست رو دادم جهت اینکه احساس کردم خیلی از ته دل گفتین ای خدا :)

نظر

• bakhtiari
      عضو عادی
      • Oct 2012
      • 109

آره به خدا
      از این میترسم مثل شپنا نشه
      دیگه صبرم داره تمام میشه
      خدا لعنت کنه هرکسی که با مال مردم بازی میکنه

نظر

• Alidadash
        عضو فعال
        • Jun 2013
        • 959

در اصل توسط ampour پست شده است View Post
        کیانوش عزیز درخصوص فولای توضیحاتی کافی رو داد - لیدر گروه خودشه - برای ورود به چنین سهم هایی دیر شده - تا زمان بازگشت لیدر خودمون برای بیکاری خریدهای جزیی دارم انجام میدم - آلن جون در خصوص تاپیکو درست میگه - امروز دودل بودم برا خریدش - اما اینکه میگه جم یکشنبه میاد متوجه نشدم (منظور هفته بعد دیگه )؟
        واسه فولای اصلاً دیر نیست، طبق گفته تکنیکال ها و بنیادی های زیادی قیمت سهم به زودی میره روی 1000 تومن و دلایلشونم کاملاً محکمه
        سهامداری کنید تا رستگار شوید...

شدیدا به سرمایه گزاران عزیز انجام ورزش های استقامتی رو توصیه میکنم.

نظر

• alizadeh.f
          عضو فعال
          • Feb 2013
          • 878

نوشته شده توسط 01114 مشاهده گفتگو
          از : شرکت ملی پالایش و پخش فراورده های نفتی ایران

به : مدیران شرکت های پالایش نفت

فروش فراورده های نفتی با نرخ ارز مبادلاتی

اين ميتونه يه خبر بسيار خوب براي پالايشگاه ها باشه.........
          اگه عملي بشه مبناي محاسبات صورت مالي از 1391/07/01 با ارز مبادلاتي خواهد بود.....
          تا قبل از اين محاسبات از 1391/10/01 لحاظ شده بود...
          مشغول بررسي موضوع هستم.......

به عنوان مثال خوراك ارائه شده به پتروشيمي ها(مثلا" شپنا به پتروشيمي اصفهان و شيران) از 1391/07/01 با ارز مبادلاتي خواهد بود....
          https://telegram.me/alizadeh_farzad

نظر

• ampour
            عضو فعال
            • May 2013
            • 1306

300441-2013-4-24-10-17-27.jpg
            جلد مجله سال 1365 خودتون قضاوت کنید - نرخ ارز هم باید بیاد روی جلد همچین مجله ای
            چو عضوی به درد آورد روزگار - L-)دگرعضوهارانماندقرار

نظر

• ampour
              عضو فعال
              • May 2013
              • 1306

در اصل توسط alizadeh.f پست شده است View Post

اگه عملي بشه مبناي محاسبات صورت مالي از 1391/07/01 با ارز مبادلاتي خواهد بود.....

به عنوان مثال خوراك ارائه شده به پتروشيمي ها(مثلا" شپنا به پتروشيمي اصفهان و شيران) از 1391/07/01 با ارز مبادلاتي خواهد بود....
              ممنون استاد علیزاده - حالا شبندر مثلاً خوراک پاسارگاد (قیرسازی) که نوشته از 1391/10/01 باید با ارز مبادلاتی محاسبه کنه قبلاً از چه تاریخی محاسبه میکرد؟

نظر

• 63morteza63
                عضو عادی
                • Jul 2013
                • 172

در اصل توسط sadegh215 پست شده است View Post
                با سلام .
                علی الظاهر زمزمه هایی پیرامون قطعی شدن وزرات جناب آقای زنگنه بر نفت شنیده می شود. می خواستم از دوستان با تجربه و تحلیلگر بپرسم حضور ایشان با توجه به تجربه طولانی و مدیریت قوی ایشان در این صنعت چه تاثیری بر صنعت پالایشگاهی خواهد داشت. از این که ما را از نظراتتان بهره مند می کنید سپاسگزارم.

پ. ن . البته اگر چیز بدی هم هست بگین . ما طاقتش رو داریم.
                زنگنه در طول دوران وزارت اعتقادی به ساخت پالایشگاههای جدید نداشت واگر ادامه داشته باشد یعنی رونق پالایشگاههای موجود

ازنظر تجربه وتخصص مدیر کار امدی است وامید زیادی به رشد صنعت پتروشیمی و پالایشگاهی میرود
                هرچند پیشرفت این صنعت استمرار یک مدیریت قوی وبا ثبات میباشد.
                دوستان لطفا در تاپیک خروج از بازار نظرات خود رادر مورد زمان ورود وخروج کلی یا تک سهم از بازار بفرمایند.

نظر

• ampour
                  عضو فعال
                  • May 2013
                  • 1306

در اصل توسط 63morteza63 پست شده است View Post
                  زنگنه در طول دوران وزارت اعتقادی به ساخت پالایشگاههای جدید نداشت واگر ادامه داشته باشد یعنی رونق پالایشگاههای موجود

ازنظر تجربه وتخصص مدیر کار امدی است وامید زیادی به رشد صنعت پتروشیمی و پالایشگاهی میرود
                  هرچند پیشرفت این صنعت استمرار یک مدیریت قوی وبا ثبات میباشد.
                  آقا مرتضی دوست گرامی نظرت محترمه اما هیچ دولتی حداقل تا 5 سال آینده توانایی ساخت هیچ پالایشگاه نفتی رو نداره (شاید پالایشگاه کوچیک گاز در میدان های پارس جنوبی یا ..............) اما در سال آینده انشاءالله با راه اندازی پالایشگاه ستاره خلیج (چسبیده به شبندر) شاهد رونق اقتصادی و صادرات بنزین خواهیم بود و..........که نتیجه اون در بورس و........................ آقای وزیری هامانه ید طولانی در نفت داره یا مهندس شهنازی زاده (مدیرعامل اسبق شبندر/ شپنا/معاون وزیر/مدیرعامل پخش / معاون پالایش و پخش......................) و بنظر بنده اینها با سابقه درخشان در نفت میتونند مدیریت قوی رو به این صنعت برگردونند

نظر

• m_r_anari
                    عضو فعال
                    • Aug 2012
                    • 881

در اصل توسط ampour پست شده است View Post
                    آقا مرتضی دوست گرامی نظرت محترمه اما هیچ دولتی حداقل تا 5 سال آینده توانایی ساخت هیچ پالایشگاه نفتی رو نداره (شاید پالایشگاه کوچیک گاز در میدان های پارس جنوبی یا ..............) اما در سال آینده انشاءالله با راه اندازی پالایشگاه ستاره خلیج (چسبیده به شبندر) شاهد رونق اقتصادی و صادرات بنزین خواهیم بود و..........که نتیجه اون در بورس و........................ آقای وزیری هامانه ید طولانی در نفت داره یا مهندس شهنازی زاده (مدیرعامل اسبق شبندر/ شپنا/معاون وزیر/مدیرعامل پخش / معاون پالایش و پخش......................) و بنظر بنده اینها با سابقه درخشان در نفت میتونند مدیریت قوی رو به این صنعت برگردونند
                    سلام دوست عزیز
                    متاسفانه پیام خصوصیتون بصورت انگلیسی و درهم و برهم اومده و من متوجه نمی شم. از طرفی پیام به مدیریت این سایت هم برای من فعال نیست (اصلاً ایکونش نیست) تا موضوع رو بهشون گزارش کنم. مدیران عزیز اگه این پیام رو دیدن لطفا پیام خصوصی ها رو اصلاح کنند. ممنون
                    اگر فقیر به دنیا آمدی تقصیر خودت نیست ولی اگر فقیر از دنیا رفتی خودت مقصر هستی

نظر

• ALEN
                      عضو فعال
                      • Jun 2013
                      • 746

در اصل توسط masoud1343 پست شده است View Post
                      دوست عزیز شما تاپیکو رو خوب و مناسب برای خرید میدانید ؟ لطفا راهنمایی کنید.
                      من فقط نظر خودم رو گفتم
                      هر کس هرکاری میخواد بکنه دلیلشم گفتم

نظر

• Sushiant
                        عضو فعال
                        • Jun 2011
                        • 1391

خوب بر طبق این نامه فکر کنم یه 15 20 تومنی باید بیاد رو سود 91 ! میشه فروش سه ماه 7و8و9 ضربدر مابه التفاوت نرخ مرجع با مبادلاتی( 1250 ) تومن تقسیم بر 13 بیلیون . اگه اشتباه میکنم بگین! نامه رو هم که معاون وزیر زده ! فکر نکنم مشکلی باشه دیگه !!!
                        فقط یه نکته میمونه اونم بسته بودن شبندر و کلا پالایشگاهی هاست که هرچی بیشتر بسته میمونن پتانسیل هاشون بیشتر رونمایی میشه ! مثل خرید یه ملک میمونه که یهو از بقلش خیابون اصلی شهر کشیده شه !!!;)
                        هر چیز که در جستن آنی، آنی

نظر

• zereshkkk
                          عضو فعال
                          • Nov 2011
                          • 3474

خوش خبر باشیدهنو باسود 91 کارها داره این پالایشگاه :D

نظر

• Sushiant
                            عضو فعال
                            • Jun 2011
                            • 1391

از شبندر نا راضی نیستم!!! راضیم ازش !!!! فقط اگه از غم نخریدن فولای سکته نزنم خیلی کاره!!!!:((:((
                            هر چیز که در جستن آنی، آنی

نظر

• 321
                              عضو جدید
                              • Nov 2012
                              • 19

با سلام، لطفا منبع خبر را ذکر فرمایید
                              با تشکر

نظر

• zereshkkk
                                عضو فعال
                                • Nov 2011
                                • 3474

همه چیز درباره صنعت پیشرو بازار در یک بولتن جامع 100 صفحه ای

پایگاه اطلاع رسانی و تحلیلی بورس 24 در راستای رسالت اطلاع رسانی و آگاهی بخشی خود به فعالان بازار سرمایه،انتشار سلسه بولتن های تحلیلی در خصوص صنایع پیشروی بورس را آغاز نموده است.

اولین بولتن تخصصی بورس 24 در سال 92 مربوط به گروه مورد توجه،خبرساز و پرحاشیه پالایشگاهی است که در این بولتن سعی شده تا زوایای پیدا و پنهان این صنعت پیچیده مورد بررسی و ارزیابی قرار گیرد.

هزینه تهیه این بولتن ارزشمند...

برای کاربران ویژه بورس 24 با احتساب حدود 40 درصد تخفیف مبلغ 5.000.000 ریال

برای کاربران عادی بورس 24 ،مبلغ 8.000.000 ریال

بدیهی است،این مبالغ (بدون احتساب مالیات بر ارزش افزوده) است.

به به بنازم به این صنعت پیشرو......درودددددددددددددددددددددددددددددددددددد
                                آخرین ویرایش توسط zereshkkk؛ 2013/07/29, 11:19.

نظر

در حال کار...
                                X