پالايش نفت بندرعباس ( شبندر )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • meysam_sh_2020
    عضو فعال
    • Dec 2011
    • 20673

در اصل توسط hossenemohsen پست شده است View Post
    شبندر امسال بدون مالیات بر ارزش افزوده 400 تومان سود خواهد ساخت موفق باشید
    بازگشایی این سهم فعلا منتفی شده است
    انشالله که پیش بینی شما درست باشه ولی خوب رو چه حسابی؟؟؟

به نظر من که بدون مالیات بر ارزش افزوده عمرا این سودی که شما میگید رو بتونه بسازه .......من قبلا هم گفته عمرا تو 3 ماه بدون برگشت مالیات بر ارزش افزوده بتونه 100 تومنی که شایعه شده رو ساخته باشه .........3 ماهه خیلی بسازه سودی بین 50 تا 65 تومن عملیاتی بتونه بسازه ......منتظر سه ماهش میمونیم
    آخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2013/08/01, 12:38.
    ///

نظر

• ampour
      عضو فعال
      • May 2013
      • 1306

[QUOTE=alizadeh.f;349603]
      پيش بيني اينجانب در مورد شبندر:

(مورخ 1392/04/20 ساعت 30 بامداد به عنوان يادگاري)
      در سال 91 : حدود 80 تومان (پيش بيني اوليه 16 تومان)
      .................................................. ................................................
      در سال 92 : حدود 350 تومان و بدون لحاظ ارزش افزوده ( پيش بيني ابتدايي 488 ريال و 603 ريال و 1371ريال و .....)
      در سال 92: با لحاظ ارزش افزوده حدود 420-450 تومان

.................................................. ................................................
      در سال 93 : حدود 600 تومان (500 تومان بر اساس توليد سال 92 و نزديك 100 تومان از محل طرح توسعه فوق العاده شبندر)
      در سال 93: با لحاظ ارزش افزوده و طرح توسعه 700 تومان و.....

در سال 93 صادرات بالقوه را لحاظ نكرده ام!!!!!!!!
      خوب حالا سود 600 تومان با پي بر اي 6......
      خوب حالا سود 600 تومان با پي بر اي 7......
      خوب حالا سود 700 تومان با پي بر اي 6......
      خوب حالا سود 700 تومان با پي بر اي 7.....

تحليل سود سال 92 و پيش بيني سود سال 93 شبندر طلب شما دوستان باشد نزد اينجانب كه به وقت مقرر و به صورت تحليلي خدمت شما ارائه خواهد شد........

قيمت كنوني تابلو 730 تومان و پيش بيني سود سال 93 هم 700تومان !!!!!!!!!!!
      براي صف فروش در 730 تومان صف بسته بودند دريغ از آنكه اطلاعي از سود سال 93 نداشتند.......!!!!!!!!!!

قيمت صف فروش سال 92= برآورد سود سال 93....!!!!!

جالبه نه......!!!!

بازار بعضا" سراغ سهم هايي رفته كه علاوه بر زيان سال 91 و عدم سودسازي قابل قبول در سال 92 در مورد روند سود سازي آتي هم ابهام دارن........!!!!
      بازار دير يا زود به سمت سهم هايي بنيادي خواهد آمد كه وارث واقعي بازار خواهند بود.....

دوستان عزیز بنده شخصاً همیشه به نظرات دیگران احترام گذاشته ام و با جدول ارائه شده آقا میثم(مقایسه ای پی اس پالایشگاه ها ) مشکلی ندارم اما قبول کنید وقتی تعداد کاربران بورسی که یک دهم سایر سایت های دیگه هم نمیشه و مطالب درج شده در این فروم حتی یک هزارم سایر همسایه هامون هم نمیشه ولی بعنوان بهترین پایگاه تخصصی تحلیل بورس شناخته میشه بخاطر اینه که اساتید این فروم هیچوقت بدون تحلیل پست نمیدن و مطالب با اسناد و مدارک تحلیل میشن - البته بنده با گمانه زنی یا اعتراض یا ............................مخالف نیستم و بارها بخاطر اکثر مشکلات دلخوری خودمو درج کردم ولی پیشنهاد من به همه عزیزان اینه که حالا که همه منتظر خبرهای جدیدی از شبندریم و فعلا خبری نیست برگردیم به عقب و مرور کنیم مطالب و تحلیل های افرادی که قبولشون داریم و خدایی زحمت کشیدند و اطلاع رسانی کردند . این مطلب رو بعنوان نمونه آوردم که ببینیم چیزی که میگم درسته اصلاً فایده داره یانه البته نه اینکه اونها رو تکرارکنیم چون صفحات تایپیک بیخودی زیاد میشه فقط مطالعه کنیم - والله وقتی میرم مثلاً تو تالار سایت نمابورس یا 24 .................... خنده ام میگیره اونجاها یه چت روم واقعیه نه محلی برای درج تحلیل /اخبار/اظهارنظرهای بورسی ...................................... - یا علی
      آخرین ویرایش توسط ampour؛ 2013/08/01, 15:33.
      چو عضوی به درد آورد روزگار - L-)دگرعضوهارانماندقرار

نظر

• مهدی بورسی
        عضو عادی
        • Aug 2012
        • 153

در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است View Post
        انشالله که پیش بینی شما درست باشه ولی خوب رو چه حسابی؟؟؟

به نظر من که بدون مالیات بر ارزش افزوده عمرا این سودی که شما میگید رو بتونه بسازه .......من قبلا هم گفته عمرا تو 3 ماه بدون برگشت مالیات بر ارزش افزوده بتونه 100 تومنی که شایعه شده رو ساخته باشه .........3 ماهه خیلی بسازه سودی بین 50 تا 65 تومن عملیاتی بتونه بسازه ......منتظر سه ماهش میمونیم
        آقا میثم امضای جالبی داری . عرف بازار معمولاً اینه که از سودی که ساخته میشه تا 20 درصدش ( یعنی سود بانکی ) متعلق به صاحب سرمایه هستش و مابقی رو بایستی توافق کنی که به این صورت معمولاً هستش :

1- سرمایه کمتر از یک میلیارد : 50 ------ 50
        2-سرمایه بیشتر از یک میلیارد : 30 ---- 70 به نفع صاحب سرمایه.
        ضرر هم اگه بشه به پای صاحب سرمایه .

نظر

• ampour
          عضو فعال
          • May 2013
          • 1306

حالا دوستان میگن توکه لالایی بلدی چرا خوابت نمیبره - ولی اینم یه گمانه زنی دیگه - میگم کاش زودتر سهام تیم ها میرفت تو بورس - اونوقت بورسی یه فروم برای لیگ برتری ها درست میکرد - اونوقت شاید اون هم شاید من هم تحلیل گر شدم خدا رو چه دیدی - درسته نمیذارن ما بریم استادیوم ولی باور کنید اطلاعاتم بد نیست ( نه فقط پتانسیل های لیدرمون پرسپولیس عزیز ) بلکه دسته یکی ها - یا لیگ های اروپایی

نظر

• meysam_sh_2020
            عضو فعال
            • Dec 2011
            • 20673

در اصل توسط مهدی بورسی پست شده است View Post
            آقا میثم امضای جالبی داری . عرف بازار معمولاً اینه که از سودی که ساخته میشه تا 20 درصدش ( یعنی سود بانکی ) متعلق به صاحب سرمایه هستش و مابقی رو بایستی توافق کنی که به این صورت معمولاً هستش :

1- سرمایه کمتر از یک میلیارد : 50 ------ 50
            2-سرمایه بیشتر از یک میلیارد : 30 ---- 70 به نفع صاحب سرمایه.
            ضرر هم اگه بشه به پای صاحب سرمایه .
            دیگه ما بی اطلاع از عرف بر اساس تجربه قبلی عمل میکنیم ......

من با سرمایه بالای 1 میلیارد با 15 درصد از سود هم راضیم .......:D فقط سرمایه بالا باشه......ما کاری نمیخوایم کنیم که دو تا اینتر میزنیم .......:D

راستی مدت قردادهای عرف چه جوریه؟
            آخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2013/08/01, 16:32.
            ///

نظر

• مهدی بورسی
              عضو عادی
              • Aug 2012
              • 153

شبندر در صورت حل شدن مشکل شتران باز خواهد شد . فکر می کنم یه دو هفته ای زمان لازمه.

نظر

• mosalman
                Banned
                • Aug 2025
                • 2

همگان منتظر بازگشایی و صفارایی شبندر هستند که احتمال زیاد میرود در همین ماه به عبارتی مرداد ماه بازگشایی شود.
                نقل شده از http://

نظر

• مهدی بورسی
                  عضو عادی
                  • Aug 2012
                  • 153

در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است View Post
                  دیگه ما بی اطلاع از عرف بر اساس تجربه قبلی عمل میکنیم ......

من با سرمایه بالای 1 میلیارد با 15 درصد از سود هم راضیم .......:D فقط سرمایه بالا باشه......ما کاری نمیخوایم کنیم که دو تا اینتر میزنیم .......:D

راستی مدت قردادهای عرف چه جوریه؟
                  عرف معمولاً یک ساله هستش . خوب هر چی دوره سرمایه گذاری کوتاه تر باشه بالطبع ریسک هم بالاتر میره . ولی اینم در نظر داشته باش که سرمایه هر چی بیشتر میشه مدیریتش سخت تر میشه و به اصطلاح بازاری پول سنگین تر حرکت می کنه . مگر اینکه دسترسی خوبی به اطلاعات و به قول معروف رانت داشته باشی که بتونی سرعت رشد سرمایتو بالا ببری ( صحبت از سرمایه بالای یک میلیارد کردی اینو گفتم )

نظر

• yosef
                    عضو فعال
                    • Dec 2012
                    • 440

دوستان شبندری ، متاسفانه باید اعتراف کنم که من دیگه کم اوردم .من تک سهم شبندر بودم که بسته شد و دیگه برای من مهم نیست که شبندر کی و چقدر باز میشه . بهمین خاطر اواتار خودم را که شبندر الماس نشان بود را برداشتم . سهامی که بخواهد سهامدارانش را اینگونه عذیت کند،الماس هم که باشه ، بدرد نمیخوره . خدا لعنت کند باعث و بانیان دلزدگی سهامداران از سهامشون رو . آمین
                    آنچه هستیم، نتیجه چیزی است که بدان اندیشیده ایم.

نظر

• ampour
                      عضو فعال
                      • May 2013
                      • 1306

در اصل توسط yosef پست شده است View Post
                      دوستان شبندری ، متاسفانه باید اعتراف کنم که من دیگه کم اوردم .من تک سهم شبندر بودم که بسته شد و دیگه برای من مهم نیست که شبندر کی و چقدر باز میشه . بهمین خاطر اواتار خودم را که شبندر الماس نشان بود را برداشتم . سهامی که بخواهد سهامدارانش را اینگونه عذیت کند،الماس هم که باشه ، بدرد نمیخوره . خدا لعنت کند باعث و بانیان دلزدگی سهامداران از سهامشون رو . آمین
                      آقا یوسف - دوست عزیز اول سلام - دوم تو تنها نیستی - ماهم تک سهم شبندریم - من هم اعتقاد دارم داریم اذیت میشیم (ناراحتی شما اینقدر معلومه که اذیت را عزیت نوشتی ) اما همش بخاطر تک سهم بودنه - انشاءالله باز که شد باید در وحله اول سبدی درست کنیم که اگه در حدو اندازه و ارزش شبندر نباشه حداقل با تحلیل و اعتقاد خودمون باشه و دوم از گروه هایی باشن که اگه هرکدوم برای شفاف سازی یا هر گیروداری بسته شد ماتم نگیریم و بتونیم با بقیه شون فعالیت کنیم - باورکن الان بخاطر اینکه به روز باشم و اطلاعات بیشتری کسب کنم با 7 یا 8 م دارم خریدهای کوچیک با سودهای یا ضررهای کوچیک انجام میدم - از هرکسی پرسیدم میگه تک سهم بودن هرچند سهم طلای 300 عیار باشه اعصاب قوی میخواد و صبرو تحمل بسیار - جمله پایانی استاد علیزاده (صبرو ظفر) کمی ما رو آروم میکنه و امیدوار به آینده - به امید خدا در این ایام عزیز ماه مبارک پاداش صبر همه سهامدارای شبندر داده بشه - آمین ضمناً امضای خودته : هرآنچه هستیم نتیجه ...........................................

نظر

• yosef
                        عضو فعال
                        • Dec 2012
                        • 440

ampour عزیز ، با درود و سپاس از همدلیتان ( همدلی از هم زبانی بهتر است) .
                        من از عرضه اولیه شبندربا سهم هستم تا حالا که نمادش بسته است و خوشبختانه تو سودم ، و به این خاطره که میگم برام مهم نیست تو چه قیمتی باز بشه . اما از خوابیدن سرمایه ام ناراحتم .
                        مدتی بعد از بسته شدن شبندر سرمایه ای دستم امد که از آن موقع تا حالا از معاملاتی که انجام دادم 57% تو سودم که از وغدیر ، شکربن ، واتی ، وایران ،بدست آوردم و اکنون هم ولصنم ، پسهند و وملت دارم که در حال رشدن . من وقتی میبینم تو این بازار سبز میتونم سودهای خوبی بدست بیارم چرا باید دلم را برای آینده ای سهامی خوش کنم که پایانش معلوم نیست و اینهمه حرف و حدیث داره . ( سیلی نقد به زه حلوای نسیه است ).
                        ضمناً از تذکرتون راجع به اذیت ممنونم اما من عمداً اینطور نوشتم تا درجه ناراحتیم رو برسونوم چونکه اذیت کردن درجاتی دارد و عزیت نهایت اذیت است. ما این رو تو فرهنگ لغت کم داریم که پیشنهاد میدم وارد فرهنگ لغت بشه . ممنون
                        آنچه هستیم، نتیجه چیزی است که بدان اندیشیده ایم.

نظر

• ampour
                          عضو فعال
                          • May 2013
                          • 1306

مطلب از شانا 11/5/1392
                          گروه مجلس و دولت: نائب رئیس کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس گفت: بخش اصلی محدودیت های صنعت نفت با گسترش تعاملات بین المللی رفع می شود.
                          غلامرضا تاج گردون نائب رئیس کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس، در پاسخ به پرسش شانا که استقرار دولت یازدهم با رویکرد اعتدال گرایی چگونه می تواند از محدودیت های پیش روی صنعت نفت در بخش مرتبط با تحریم ها بکاهد؟ اظهار داشت: مسئله اصلی که مردم از دکتر روحانی توقع دارند گسترش تعاملات بین المللی است.
                          عضو کمیسیون برنامه و بودجه افزود: صنعت نفت بیشترین محدودیت ها را در این زمینه تجربه کرده که اگر این تعاملات گسترش یابد به تبع آن از محدودیت های صنعت نفت در بخش های سرمایه گذاری، خرید و فروش نفت و بازگشت منابع کاسته می شود.

وی ادامه داد: سرمایه گذاری در صنعت نفت مهمترین چالش پیش رو است زیرا منابع مالی باید به خوبی تزریق شود تا علاوه بر نگهداشت تولید، برنامه های افزایش تولید و صیانت از میدان های مشترک که از برنامه های اصلی و زیربنایی صنعت نفت است، در سطح مورد انتظار اجرا شود.
                          تاجگردون هم چنین در خصوص سیر صعودی صادرات گاز کشورمان گفت: این برنامه مطلوب است و به طور حتم در بلند مدت آثار مثبت این برنامه بیشتر نمایان خواهد شد.

نظر

• vito
                            عضو جدید
                            • Sep 2011
                            • 9

پرسپولسی جان..شرمنده با این خبرهایی از بچه ها توی گفتگوها درمورد پوششهای شبندر سه ماهه؟؟؟کدوم درسته ؟؟؟یعنی پوشش خودشو کم کرده؟؟؟

نظر

• Sushiant
                              عضو فعال
                              • Jun 2011
                              • 1391

در اصل توسط yosef پست شده است View Post
                              همونطور که ampour عزیز گفت تو تنها نیستی من هم تک سهم شبندرم یه 200 300 تام توش گیر کرده یه 20 تایی هم دارم که باهاش فولای و خاور و ومعادن خریدم اینام بد نبوده رو سودم . من هم مثل خیلی از دوستانی که تک سهم شبندرن اعصابم داغونه ولی خودمو بی تقصیر میدونم چون مطمئنم تصمیمم در مورد خرید شبندر اشتباه نبوده و این مسایل پیرامونی بورس این کشور و قوانین احمقانشونه که بر وضعیت سرمایه و اعصابمون تاثیر گذاشته و این خیلی چیز مهمیه که وقتی به عقب بر میگردیم به این نتیجه برسیم که با توجه به شرایط اون موقع بهترین تصمیمو گرفتیم. اون موقع سهمی مثل فولای کجا بود اصلا یا سهمی مثل وبملت ؟اون موقع فقط شبندر بود و شبندربود و شبندر. مطمعنم تو هم مثل من هر روز چندین بار به این تاپیک و سایتهای دیگه در رابطه با شبندر سر میزنی و وقتی میبینی خبری نیست اعصاب خراب میشی ولی خوب چه میشه کرد . اول اینکه مطمئن باش یه روزی سهم ما هم باز میشه دوم اینکه مطمئن باش سودی که بهمون میرسونه در هر صورت بیشتر از تمام سهم هایی هست که تو عمرت دیدی چون اگر در بدبینانه ترین حالت هم 1500 یا 1400 باز شه یا اصلا 1000 باز شه باز هم با توجه به خریدت در عرضه اولیه چیزی حدود 1000 تا 1400 درصد شما رو سودی . سوم اینکه به نظرم هر کسی یه روزی ای داره شاید این سودهای این روزای بازار روزی ما نیست من معتقدم فرصتها از دست نمیرن فقط از کسی به کس دیگه ای منتقل میشن چون شاید ما در اون لحظه ظرفیت استفاده از اون فرصت رو نداشته ایم پس نوش جون اونهایی که حالا که ما نمیتونیم سهام بخریم اونها سود میکنن و چهارم اینکه بالاخره فرصتهایی حتما در آینده هست که نصیب من و شما خواهد شد به قول دوستمون آسیاب به نوبت . پس با قدرت هر چه تمامتر بهت میگم به نقل از خودت :آنچه هستیم، نتیجه چیزی است که بدان اندیشیده ایم. حالا دیگه غصه نخور جاش پسته بخور که گوشت شه به تنت !!!!!!;)شبندرم فدای سرت یه روز باز میشه دیگه !!!

همه این حرفها که نوشتم محض دلداری اهالی این تاپیک و کلیه سهامداران شبندر بود و این مطلب چیزی از بی کفایتی بی لیاقتی و بی مسئولیتی مدیران حال حاضر بورس نمیکاهد و نظرم در مورد آنها به قوت خود باقیست.
                              هر چیز که در جستن آنی، آنی

نظر

• ampour
                                عضو فعال
                                • May 2013
                                • 1306

دوستان عزیز توجه داشته باشند که مطلب قبلی چرا اهمیت دارد ؟
                                همانطور که میدانید فشار تحریم های ناجوانمردانه به کشور عزیزمان و بخصوص صنعت نفت لطمه های سنگینی را وارد کرده اما باید در نظر داشته باشیم که ضرب المثل معروف عدو شود سبب خیر .......... یکی از نکات مثبت این موضوع این بود که مسئولان این صنعت , بسمت راه اندازی طرح های بنزین سازی در پالایشگاهها بروند - خوب در شبندر این پروژه تاکنون 70 و خرده ای درصد پیشرفت داشته و کار بعلت کمبود منابع مالی با کندی پیش میره . پارسال همین موقع ها بود که پیش بینی شده بود که در نیمه نخست امسال طرح باتمام میرسه و بطوررسمی افتتاح میشه که متاسفانه هنوز محقق نشده . اما باید توجه داشت که در کنار این طرح (واحدهای تصفیه گازوئیل + تصفیه گاز ترش+گوگردسازی ....) احداث میشه تا در کنار افزایش عدد اکتان , بنزین تولیدی به بیش از سه و نیم میلیون لیتر در روز برسه و امکان تولید روزانه 8 میلیون لیتر گازوئیل یورو 5 فراهم شود . (البته در این طرح دو واحد که یکی از اونها سی سی آر و دیگری ایزومریزاسیون طراحی ,ساخت و نصب که متوسط عدد اکتان بنزین را به بیش از 90 افزایش میدهد) خوب حالا ببینید شبندر چی میکنه در آینده ..............

نظر

در حال کار...
                                X