کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
سر کاریه این آدم تعهد محضری هم به من بده دیگه باور نمیکنم ! :(
شتران که گفته بود اگه استاندارد 16 عوض شه یه مجمع مجدد میذاره و حداکثر سود رو تقسیم میکنن پس معلوم داره حرف ... ممیزنه چون 1800 رو سودش تاثیر داره هرچند از این به بعد به جای واژه نا آشنا و نا ملموس مفت از واژه آشنای مالمیر استفاده کنید !
حرف مفت ----> حرف مالمیر
بعدشم مرد حسابی اگه این پیامو بهت رسوندن مگه امروز چش بود برا بازگشایی یا از روز اعلام گزارش تا الان خواب بودی که تازه میخوای آخر هفته بازش کنی !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
خدا لعنتت کنه .
زهر شه بره پایین حقوق مفتی که میگیری !
آخیش :) دوستان داره اینکارو میکنه مجمع مجدد شتران رو بپیچونه حواستون باشه سه شنبه میبینیمششششش
اینا موندن شبندر چجوری باز کنن حالا دارن بهونه میارن.مگه میشه شرکتی تا الان گزارش 3 ماهه نداده باشه؟شبندر باز شه افسار شاخص از دستشون در میره.جم رو یه ماه و نیمه میخوان باز کنن همه ی اطلاعاتشم اومده رو کدال پس چرا باز نمی کنن؟چون تو بازار سبز این روزا واسشون خوب نیست.
اين مردک مال مردم گير غلط کرده گ .و . ه . خورده پالايشي ها هيچ گونه ابهام ندارن فقط چون خودش و دار دسته رانتخوارش در ديگر نماد ها قصد خروج از سود هاي چند صد درصدي را دارن و با خارج شدن از انها ميخواهند وارد پالايشگاهي ها با قيمتهاي هرچه پايينتر شوند اين سنگ اندازي ها را انجام ميده
دورانت به سر امده مافياي بورس و بايد با خفت و خاري از سازمان بيرون بروي هر چند که به لطف مقامت بار خودت را بستي و حالا صاحب رستورانهاي زنجيره اي شده اي که روزي در خواب هم نميديدي حتي يک ساندويج فروشي داشته باشي
چطور بعضي از نمادها نرخ تسعير ارزو 3200 ديدند و به انها گير ندادي و نمادانها را متوقف نکردي ، دليلش مشخص و واضح هست چون منافع خودت و اقوامت در انها بوده
سهامداران پالايشي دقت فرماييد که بايد در تجمع حضور حداکتري داشته باشيد تا درس خوبي به مرتيکه احمق بدهيم
روز سه شنبه 22 مرداد ماه راس ساعت 13 بعد از ظهر
ميدان ونک - ابتداي خيابان ملاصدرا - شماره 13 - سازمان بورس و اوراق بهادار
اعتراض به توقف طولاني مدت سهام پالايشي و بقيه سهام متوقف در مقابل ساختمان بورس
آقا گفته بودن آخر مرداد باز میشه پس باید منتظر بود همین روزا باز بشه
هرکی گفته بود چرت گفته - فردا توی اعتراض شبندری ها هرکی میتونه شرکت کنه البته نباید بهانه دست کسی داد - مسالمت آمیز همراه با آرامش - وقتی حق با سهامدارانه پس لازم نیست داد و بیداد و توهین و ................................ همون که بچه ها جمع شن نشونه اعتراضه حتی اگه هیچی هم نگن - به مطالبی هم که در مورد وعده و وعیدهای این یارو مالمیر درج میشه هم گوش نمیکنیم - میخواد صداهارو بخوابونه -
چو عضوی به درد آورد روزگار - L-)دگرعضوهارانماندقرار
من هم هستم - هرچند بلیط رفت و برگشتم شده 360 و کلاً این سفر کوتاه تا 700 800 برام آب میخوره ولی ارزش داره - بابا یکی نیست بگه آخه مردم آزارها شما واقعاً به فکر منافع سهامداران هستید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ دروغ به این بزرگی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ هردفعه یه چیزو علم میکنید که چی ؟؟؟؟ سرمایه مردمو بلوکه کردین که ............. ضرری که مردم دارند بخاطر تصمیمات ....... شما میکنند رو باید به درگاه خدا جواب پس بدید . مگه میشه با حق الناس شوخی کرد - خدا به خاک سیاهتون مینشونه - ضرر اونهایی که مجبور شدن وکالتی با قیمت های پائین بفروشند و اونهایی که بخاطر بلوکه شدن سرمایه شون دارن کلی ضرر میدن و زندگی شون به هم ریخته رو باید جواب بدید.
فردا چه خبره دادا که همه میگن باید بریم اگر دعوا هست بگید من بیام کل دکور صورت مالمیرو واستون عوض کنم
تو فضای مجازی هارت و پورت نکن اگه شبندری هستی پس چرا میگی برای شما اینجور اونجور کنم - حضوری فردا بیا سازمان - اگه شبندری هم نیستی پس بیخود میکنی میای اینجا پست میزنی
چه فایده 4پالایشی دیگه چی !!!! یعنی یه حسابرسی مشروط هم نتونستن ارائه بدن؟؟؟ تفاوت نرخ ارز یعنی تفاوت فاحش در سود .............چه شود!کم یا زیاد!!!؟:-/
سلام - این دو خط آخر مالمیرررررررر توجه کن :
وی در پایان خاطرنشان کرد از سرمایه گذاران درخواست میشود صورتهای مالی شرکتها و بندهای گزارش حسابرس نسبت به آنها و همچنین اطلاعات پیشبینی و موارد اعلامی توسط حسابرسان در خصوص آنها توجه لازم و ویژه داشته باشند و بر اساس تحلیل این اطلاعات، تصمیمگیری کننـد.
خوب تصمیم گیری ما = اعتراض - افتاده به عجز و التماس - بابا بسه دیگه شورشو درآوردن بخدا - راستی از اناری خبری نیست - کجاست؟ اون که تهرانه و براش خرجی نداره - آلن هم که هست
من هم هستم - هرچند بلیط رفت و برگشتم شده 360 و کلاً این سفر کوتاه تا 700 800 برام آب میخوره ولی ارزش داره - بابا یکی نیست بگه آخه مردم آزارها شما واقعاً به فکر منافع سهامداران هستید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ دروغ به این بزرگی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ هردفعه یه چیزو علم میکنید که چی ؟؟؟؟ سرمایه مردمو بلوکه کردین که ............. ضرری که مردم دارند بخاطر تصمیمات ....... شما میکنند رو باید به درگاه خدا جواب پس بدید . مگه میشه با حق الناس شوخی کرد - خدا به خاک سیاهتون مینشونه - ضرر اونهایی که مجبور شدن وکالتی با قیمت های پائین بفروشند و اونهایی که بخاطر بلوکه شدن سرمایه شون دارن کلی ضرر میدن و زندگی شون به هم ریخته رو باید جواب بدید.
بازهم آفرین به بچه های شبندری .... همه جا پررنگتر از بقیه پالایشگاهی ها هستند..... ببینم میتونیم با حضور فعال مالمیر را برکنار کنیم و همه سهامداران بورس را خوشحال کنیم....
چون كداي شخصيتون رفتين مپنا خريدين حالا داري مهندسي ميكني
پ.ن:
از طرف ميدريت پارسان و لاوان و شپنا داره پيگيريهاي خوبي در كنار سهامداران معترض انجام ميشه و ان شاله به زودي حق به حقدار خواهد رسيد...
اين مردك هم با اين مديريت نالايق و سليقه ايش بايد زودتر بره.....اين تنها خواسته سهامدارات
پالايشي هست....
بركناري هميشگي اين يارو
ديگه با چه زبوني مديريت لاوان و شراز و شبريزو وشاه بندر بگن ما هر كياري ميكنيم اين مردك
بهانه ميگيره.....چون ميترسه ين نمادها را باز كنه همه بازار بياد سمت اينا...و دوباره تحت فشار قرار بگيره كه چرا نفهميدي اينا اين قدر سود ميسازن و ارزون فروختين
وقتی روز بدی دارید همیشه یادتان باشد که کس دیگری روز بدتری داشته است، شکرگزار داشته هایتان باشید ...
سلام - این دو خط آخر مالمیرررررررر توجه کن :
وی در پایان خاطرنشان کرد از سرمایه گذاران درخواست میشود صورتهای مالی شرکتها و بندهای گزارش حسابرس نسبت به آنها و همچنین اطلاعات پیشبینی و موارد اعلامی توسط حسابرسان در خصوص آنها توجه لازم و ویژه داشته باشند و بر اساس تحلیل این اطلاعات، تصمیمگیری کننـد.
خوب تصمیم گیری ما = اعتراض - افتاده به عجز و التماس - بابا بسه دیگه شورشو درآوردن بخدا - راستی از اناری خبری نیست - کجاست؟ اون که تهرانه و براش خرجی نداره - آلن هم که هست
سلام دوست عزیز
من تهران هستم و فردا هم حتما تو این تجمع شرکت میکنم. بقول شما اگه خرحی هم داشت برای احقاق حق بایستی هزینه کرد. ساعت 1 جلوی ساختمان بورس همه دوستان رو میبینم.
اگر فقیر به دنیا آمدی تقصیر خودت نیست ولی اگر فقیر از دنیا رفتی خودت مقصر هستی
نظر