پالايش نفت بندرعباس ( شبندر )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • ampour
    عضو فعال
    • May 2013
    • 1306

در اصل توسط m_r_anari پست شده است View Post
    نه دوست عزیز نیازی به عذرخواهی نیست. شوخی کردم. افرادی که در تهران بودند 2 ساعت وقت خودشون رو نذاشتن بیان بنابراین از شما چه انتظاری میتونیم داشته باشیم که از بندر بیاید. ما رفتیم و تلاش خودمون رو کردیم و امیدوارم نتیجه هم بگیریم.
    سلام عزیز دل خواهر - باید عذرخواهی میکردم چون خودم داد میزدم برای اعتراض بیائید . اما متاسفانه یکی دونفر ......................(یکی از اونها رو تقریباً میشناسم فکرمیکنم خودرویی خریدوفروش میکنه) پست های منو گزارش میدن و ......................... خانواده هم سختگیری کردند . منهم راستش رو گفتم که نگذاشتند بیام - فکر کردند میشه مثل سال 88 (همین حالا هم اگه دارن رصد میکنند به اون عزیزان محترم عرض میکنم مگه کاری داره یه آیدی دیگه درست کردن ) این کارها والله خوب نیست - دوست عزیز - اینجا بعلت شدت گرما و بدی آب و هوا اکثراً توی روز بیرون نمیان و غروب به بعد برای خرید و تفریح از خونه شون بیرون میان تازه اونهم باید بری پاساژهای کولردار - ولی من از توی خونه اصلاً بیرون هم نمیام فقط کارم شده صبحها خریدوفروش جزیی سهام و بعدازظهرها رویت تاپیک ها و مشاهده مطالب شما دوستان عزیز و محترم - روی شما دوستان خوبم هم خیلی حساس هستم و وقتی میبینم مثلاً بعضی افراد ........................ توی تالار بورس با استاد علیزاده کل کل میکنن اعصابم خراب میشه - بخاطر همین یا به اونجا سر نمیزنم یا اگر هم یه کوچولو رفتم پست کم میدم (کار استاد هم راحت کردم بعضی از مطالب ایشون در اونجا رو برای خودمون کپی و اطلاع رسانی میکنم)
    از گزارش خوبت هم واقعاً ممنون (راستی از خانوم های شبندری کسی اومده بود؟)
    چو عضوی به درد آورد روزگار - L-)دگرعضوهارانماندقرار

نظر

• ampour
      عضو فعال
      • May 2013
      • 1306

[QUOTE=alizadeh.f;363545][SIZE=2][COLOR="#B22222"][B]

[B]نوشته شده توسط استاد علیزاده 92/05/24 ساعت00/51
      [/B]متاسفانه بازار به خاطر توقفات طولاني كمي محتاط شده....

سلام و خدا قوت استاد - این محتاط بودن را میشد امروز در شبریز به عینه دید - شبریزی که فقط 40 روز بسته شده بود و سهامداران حقیقی و خسته از توقف + ترس از توقف طولانی دیگر - هرچند مدت معامله اون خیلی کوتاه بود ولی کاملاً این موضوع مشهود بود انشاءالله سهامداران شبریزی هم کمی صبر داشته باشند و مفت نفروشند . اما استاد عزیز - امروز خبری از شرکت به من دادند که خواستم بپرسم ببینم صحت داره یا نه؟ گفتند که اون بند مشروط را میشه داد به گروه حسابرسی جدید و احتیاجی نیست قبلی ها روی اون اظهار نظر کنند - درسته؟ یا اگر ازاین بابت خبری ندارید بنظر شما مشکلی نداره و میشه اینکار رو کرد؟
      آخرین ویرایش توسط ampour؛ 2013/08/15, 01:17.

نظر

• ampour
        عضو فعال
        • May 2013
        • 1306

اناری جون سلام - گزارشی مفصل فرستادم خدمت ناظر محترم تالار بورس طوریکه دستهام از تایپ کردن خسته شد . فردا نتیجه اش رو میبینی . فردا بعداز بسته شدن آیدی افراد .......... بهت میگم جریان چی بود

نظر

• ampour
          عضو فعال
          • May 2013
          • 1306

دوستان عزیز مطلب ذیل نوشته شده توسط خیرالله 92/05/23
          چون به مطلب استاد علیزاده کمی نزدیک بود جهت اطلاع شما گذاشتم
          در اصل توسط خیرالله پست شده است
          شبندر 26 درصدش که حل شد پس 1000 تومن روزی که بست قیمت داشت........شرکت از تعدیل حداقل 50 درصدی سهم خبرداد و سهم بسته شد
          پس تا الان کف بازگشایی 1500 هست........
          تعدیل شبریز کم بود ولی بیشترین تعدیل مثبت در گروه پالایشگاهی مربوط به شبندر هست....
          سود 3 ماهه ی شبندر هم اعلام نشه کمتر از 1500 نباید باز بشه

نظر

• masoud1343
            عضو عادی
            • May 2013
            • 76

در اصل توسط alizadeh.f پست شده است View Post

لطف داريد- اين سهم جاي نگراني ندارد. آخر سال 93 اين سهم را 3500-4000 ميبينم......(حتي بيشتر)
            در اصل توسط alizadeh.f پست شده است View Post
            قابل توجه دوستان:

با توجه به جو و شرايط احساسي برخي كاربران بنده مينيمم بازگشايي را 1500 اعلام كردم وگرنه.......
            اين سهم به اعتقاد من تا پايان سال حوالي 2500 و در پايان سال 93 حوالي 4000 قيمت خواهد داشت.......(محافظه كارانه)

البته معتقد به دادن تارك نيستم ولي به اسرار دوستان....

توان صادرات بالقوه براي سال 92 ، 2.5 تا 3 ميليارد دلار و براي سال 93 ، 4-5 ميليارد دلار و حتي بيشتر از عجايب اين سهم قدر است....
            شايد 10 نماد برتر بازار روي هم توان صادرات 2.5 ميليارد دلار نداشته باشه و شبندر يه تنه...(به جز وفارس)
            كوچكترين سيگنال ها جهت رفع تحريم يعني پرواز شبندر و ديگه تارك دادن ميشه........(هرچند بدون آن هم شبندر فوقالعاده خواهد بود)
            توليد محصولات با كيفيت و موقعيت عالي براي صادرات باعث شده اين سهم يه سروگردن از پالايشگاه هاي ديگه سر باشه......
            پس قدر سهم خودتان را بدانيد كه با ديد بلندمدت گزينه اي بهتر از آن وجود ندارد......
            متاسفانه بازار به خاطر توقفات طولاني كمي محتاط شده....
            بعد از ارائه گزارشات و استقرار دولت جديد اين نماد ها از بخشنامه هاي سليقه اي فارغ شده و باز هم سردمدار خواهند بود......

توصيه به خريد و فروش نداريم.

.................................................. ......................

احتمال ابطال برخي تحريم هاي ضد ايراني
            تاريخ تنظيم: چهارشنبه 23 مرداد ماه 1392 - 23:56

يک روزنامه ايتاليايي از احتمال ابطال برخي تحريم هاي ضد ايراني خبر داد.
            به گزارش خبرگزاري آريا روزنامه آنلاين linkiesta.it ايتاليا با تشبيه تحريم هاي ضدايراني آمريکا و اتحاديه اروپا به يک ببر کاغذي و موفقيت قضايي نظام بانکي در لغو برخي تحريم ها ، نوشت : احتمالا دادگاههاي اروپا ديگر تحريم هاي اعمال شده توسط اتحاديه اروپا و واشنگتن را نيز باطل مي کنند.
            اين روزنامه نوشته است براي بقاي تحريم نياز به ارائه شواهد است اما دولت ها براي انتشار چنين شواهدي بي ميلي نشان مي دهند ، زيرا اين اطلاعات را سري محسوب مي کنند اما بدون ارائه شواهد به دادگاه ، تدابير دولت هاي اروپايي همانند يک ببر کاغذي است.
            در ادامه اين گزارش آمده است اتحاديه اروپا انتشار اطلاعات (درخواستي از سوي دادگاه) را غير قابل قبول خوانده و دادگاه نيز عقيده دارد هر کشوري وظيفه ارائه شواهد عليه هر اتهام دارد.
            اين روزنامه ايتاليايي مي افزايد احتمال لغو برخي احکام قضايي و تحريمي عليه برخي شرکتها و بانک هاي ايران وجود دارد.

به نوشته اين روزنامه ، پس از بانک ملت، براي بانک صادرات نيز همين راي صادر شد و ماه مه گذشته ، شرکت ايران ترانسفو هم در يک محاکمه ضد تحريمي در لوکزامبورگ به علت نبود شواهد، پيروز شد.

در پايان گزارش آمده است: ماه سپتامبر آينده نيز بانک ها و شرکت هاي ديگري از جمله بانک مرکزي ايران آماده اين چالش قانوني هستند.
            شکست مبارزه قضايي با بانک هاي ايراني ، ضربه شديدي بر گروه تدابير تحريمي اروپا و واشنگتن محسوب مي شود.
            سلام استاد
            چند بار از شما درخواست کردم اگر ممکنه تحلیلی در خصوص تاپیکو ارائه بفرمایید . با توجه به پرتفوی این سهم و صحبتهایی که از nav آن در حواشی 5000 ریال میشه قیمت کنونی 3700 ریال و سرمایه گذاری در آن را چگونه ارزیابی میکنید . نکته مهم این سهم دارا بودن بخش بزرگی از ستاره خلیج فارس هستش که میگویند ارزندگی بیشتر از شبندر دارد .
            میبخشید فضولی نباشه ولی برایم سئوال هستش که آیا شما وارد این سهم شده اید .
            با تشکر

نظر

• mobina
              عضو فعال
              • Aug 2012
              • 333

گزارش شتران هم هم اومد رو كدال سه ماهه 2200 پوشش داده..
              http://www.codal.ir/Reports/InterimS...3Q4yDcEw%3d%3d
              اميدوارم شبندر گزارش سه ماهه بهتري بده....
              وقتی روز بدی دارید همیشه یادتان باشد که کس دیگری روز بدتری داشته است، شکرگزار داشته هایتان باشید ...

نظر

• ampour
                عضو فعال
                • May 2013
                • 1306

در اصل توسط mobina پست شده است View Post
                گزارش شتران هم هم اومد رو كدال سه ماهه 2200 پوشش داده..
                http://www.codal.ir/Reports/InterimS...3Q4yDcEw%3d%3d
                اميدوارم شبندر گزارش سه ماهه بهتري بده....
                آره - دست همه کسانیکه رفتند برای تجمع هم درد نکنه مخصوصاً اناری جون - نه بابا مثل اینکه دارن به وعده هاشون عمل میکنند - از دوستان خواهش میکنم بگذارید ببینیم با شبندر چه میکنه و تا پایان هفته بعد حدالمقدور از توهین به سازمانی ها بپرهیزید - باتشکر - امیدوارم همه موفق و پرسود باشند مخصوصاً دوستان عزیز خودم در این تاپیک حالا زرشک جون کم داریم - منتظر باشید بیاد تا اینجا رو زیرو رو کنه

نظر

• mobina
                  عضو فعال
                  • Aug 2012
                  • 333

در اصل توسط ampour پست شده است View Post
                  آره - دست همه کسانیکه رفتند برای تجمع هم درد نکنه مخصوصاً اناری جون - نه بابا مثل اینکه دارن به وعده هاشون عمل میکنند - از دوستان خواهش میکنم بگذارید ببینیم با شبندر چه میکنه و تا پایان هفته بعد حدالمقدور از توهین به سازمانی ها بپرهیزید - باتشکر - امیدوارم همه موفق و پرسود باشند مخصوصاً دوستان عزیز خودم در این تاپیک حالا زرشک جون کم داریم - منتظر باشید بیاد تا اینجا رو زیرو رو کنه
                  شما كه نيومدي ..من رفتم اما دير رسيدم ساعت 1 تونستم مرخصي بگيرم .. اما خوشحالم كه نتيجه داد .. از آقاي اناري و كاپيتان عزيز و ديگر دوستان تشكر ميكنم...
                  آخرین ویرایش توسط mobina؛ 2013/08/15, 16:53.
                  وقتی روز بدی دارید همیشه یادتان باشد که کس دیگری روز بدتری داشته است، شکرگزار داشته هایتان باشید ...

نظر

• qaz123
                    عضو عادی
                    • Aug 2012
                    • 28

صالح آبادي:رفع ابهام نبايد به ضرر نقد شوندگي سهام باشد/ تلاش حداکثري براي بازگشايي نماد پالايشي ها در روز هاي آينده

نظر

• mobina
                      عضو فعال
                      • Aug 2012
                      • 333

نامه نگاری صالح آبادی و لاریجانی بر سر ابهام پالایشگاهی ها

در مورد پالایشگاهها هم اکنون بر روی موضوعات مختلف تاثیر گذار بر آنها و ابهام های موجود بحث های متعددی صورت گرفته و همچنان در حال بررسی است.کما اینکه درمورد موضوع سهم 26 درصدی صندوق توسعه ملی از صادرات فرآورده های غیر نفتی شرکت های پالایشگاهی که در کلیات بودجه 92 دولت از سوی مجلس تصویب شد طی همان روز شخصاً با تنظیم نامه ای برای ریاست محترم مجلس و لزوم رفع ابهام در این گروه توضیحاتی داده شد که بالاخره در چارچوب عدم تضییع حقوق سهامداران و حقوق دولت منجر به اصلاح مجدد این مصوبه در کمیسیون تلفیق و تصویب آن مطابق با انتظارات بازار سرمایه شد.

نظر

• اسمان
                        عضو فعال
                        • Sep 2012
                        • 760

بالاخره شبندر بر روی کدال امد ;)

نظر

• Captain Nemo
                          مدیر
                          • Dec 2010
                          • 2934

یاری اندر کس نمی​بینیم یاران را چه شد
                          دوستی کی آخر آمد دوستداران را چه شد

شهر یاران بود و خاک مهربانان این دیار
                          مهربانی کی سر آمد شهریاران را چه شد

نظر

• اسمان
                            عضو فعال
                            • Sep 2012
                            • 760

شفاف سازی شبندر بر روی کدال

نظر

• mobina
                              عضو فعال
                              • Aug 2012
                              • 333

ا
                              عالي بود سه ماهه 519 ريال از سود92 را پوشش داده معادل 23 درصد ....
                              آخرین ویرایش توسط mobina؛ 2013/08/15, 17:44.

نظر

• zereshkkk
                                عضو فعال
                                • Nov 2011
                                • 3474

تازه کدالو دیدم میرم بررسی کنم

نظر

در حال کار...
                                X