اگه تو این هفته باز شه در بدبینانه ترین حالت 1300 باز میشه اما خیلی زود تا 1700 میرسه بیژن زنگنه هم امروز گفت برنامه خاصی رو پالایشگاه بندرعباس داره و توان تولیدش باید بیشتر شه
پالايش نفت بندرعباس ( شبندر )
Collapse
X
-
در اصل توسط masoud1343 پست شده است View Postسلام استاد
چند بار از شما درخواست کردم اگر ممکنه تحلیلی در خصوص تاپیکو ارائه بفرمایید . با توجه به پرتفوی این سهم و صحبتهایی که از nav آن در حواشی 5000 ریال میشه قیمت کنونی 3700 ریال و سرمایه گذاری در آن را چگونه ارزیابی میکنید . نکته مهم این سهم دارا بودن بخش بزرگی از ستاره خلیج فارس هستش که میگویند ارزندگی بیشتر از شبندر دارد .
میبخشید فضولی نباشه ولی برایم سئوال هستش که آیا شما وارد این سهم شده اید .
با تشکر
سهم خوبيه
با ديد يكسال و بيشتر. با تغيير دولت اين سهم .......
ستاره خليج فارس تماما" صادراتي خواهد بود......https://telegram.me/alizadeh_farzad
نظر
-
در اصل توسط meysam4950 پست شده است View Postسلام به همگی اگه به قول آقا میثم تقریبا1500 باز بشه که به صورت آرام و پیوسته تا آخر سال حداقل 2000 رو ثبت میکنه اگه هم زیر این قیمت یعنی تقریبا 1200 باز بشه با صف خرید شدن تا 1500 میرسه بعد از اونم ادامه ماجرا پس اصل هدفه که در هر صورت بهش میرسه
البته اگه پایین باز بشه یه خوبی که داره سهامدارای شرکتی هجوم نمیارن واسه فروش و صف فروش احتمالی رو نداریمچو عضوی به درد آورد روزگار - L-)دگرعضوهارانماندقرار
نظر
-
[QUOTE=ampour;363553]در اصل توسط alizadeh.f پست شده است View Post[SIZE=2][COLOR="#B22222"][B]
[B]نوشته شده توسط استاد علیزاده 92/05/24 ساعت00/51
[/B]متاسفانه بازار به خاطر توقفات طولاني كمي محتاط شده....
سلام و خدا قوت استاد - این محتاط بودن را میشد امروز در شبریز به عینه دید - شبریزی که فقط 40 روز بسته شده بود و سهامداران حقیقی و خسته از توقف + ترس از توقف طولانی دیگر - هرچند مدت معامله اون خیلی کوتاه بود ولی کاملاً این موضوع مشهود بود انشاءالله سهامداران شبریزی هم کمی صبر داشته باشند و مفت نفروشند . اما استاد عزیز - امروز خبری از شرکت به من دادند که خواستم بپرسم ببینم صحت داره یا نه؟ گفتند که اون بند مشروط را میشه داد به گروه حسابرسی جدید و احتیاجی نیست قبلی ها روی اون اظهار نظر کنند - درسته؟ یا اگر ازاین بابت خبری ندارید بنظر شما مشکلی نداره و میشه اینکار رو کرد؟
همينطوره و قضيه به زودي حل ميشه......https://telegram.me/alizadeh_farzad
نظر
-
در اصل توسط ampour پست شده است View Postسلام دوست عزیز - در خصوص مطلب آخرت مخالفم - مگه چند نفر از کل سهامداران شبندر شرکتی هستند؟ تازه مگه چند نفر از اونها سهام خودشونو آزاد کردند؟ و از همه مهمتر مگه شرکتی ها با بقیه چه فرقی دارند؟ اونها هم به ارزش بنیادی این سهم اعتماد و اعتقاد دارند و حداقل در میان مدت هم که بخوان به این سهم نگاه کنند میشه پیش بینی کرد در بدترین حالت تا پایان سال سهامدار باشند - موفق باشی
تازه سهامدارایی که بیرون از این جمع هستن و از سهامداری شبندر خسته شدن رو هم داریم
اما باز شما قدیمی تر از ما هستی و حرف شما احتمال درست بودنش بیشتره و ببخشید که جسارت کردم و نظری مخالف نظر شما دادم
نظر
-
در اصل توسط meysam4950 پست شده است View Postحرف شما صحیح آقا میثم اما با باز شدن این سهم بالای 1500 احتمال صف فروش حداقل 1 هفته ای و در حالت بدبینی 2 هفته ای خواهیم بود پالایشگاه بندرعباس 1500 کارمند رسمی داره که به طور متوسط هر نفر 150000 سهم داره که میشه 225000000 سهم که اگه 100 میلیون اونم بیاد تو صف فروش حالا بگیم 50 میلیون و با توجه با باز شدن بالای قیمت و کمتر بودن خریداران میشه صف فروش رو پیش بینی کرد تازه این تعداد سهم فقط سهمایی هست که پالایشگاه بهشون داده نه اونایی که خودشون جداگانه خریدن
تازه سهامدارایی که بیرون از این جمع هستن و از سهامداری شبندر خسته شدن رو هم داریم
اما باز شما قدیمی تر از ما هستی و حرف شما احتمال درست بودنش بیشتره و ببخشید که جسارت کردم و نظری مخالف نظر شما دادم
دوستان گول شیاد ها را نخورید
قیمت بازگشایی این سهم با توجه به تعدیل 350%+ بالای 2400 تومان است
و من و چند تا حقوقی دیگر تا حد توان پس از بازگشایی خرید خواهیم کرد
نظر
-
در اصل توسط meysam4950 پست شده است View Postبا باز شدن این سهم بالای 1500 احتمال صف فروش حداقل 1 هفته ای و در حالت بدبینی 2 هفته ای خواهیم بود پالایشگاه بندرعباس 1500 کارمند رسمی داره که به طور متوسط هر نفر 150000 سهم داره که میشه 225000000 سهم که اگه 100 میلیون اونم بیاد تو صف فروش حالا بگیم 50 میلیون و با توجه با باز شدن بالای قیمت و کمتر بودن خریداران میشه صف فروش رو پیش بینی کرد تازه این تعداد سهم فقط سهمایی هست که پالایشگاه بهشون داده نه اونایی که خودشون جداگانه خریدن تازه سهامدارایی که بیرون از این جمع هستن و از سهامداری شبندر خسته شدن رو هم داریم اما باز شما قدیمی تر از ما هستی و حرف شما احتمال درست بودنش بیشتره و ببخشید که جسارت کردم و نظری مخالف نظر شما دادم
سهام کارمندان رسمی که پالایشگاه بهشون داده بصورت قسطی خریدند وتادو سال دیگه هم قسطشون سر رسید نمیشه لذا جای نگرانی نیست .
نظر
-
در اصل توسط CAPTAIN NEMO پست شده است View Postمیثم جان
رسیدن بخیر
این قیمت ها باز نمیشود ولی به اهداف گفته شده خواهد رسید ...
من از خدامه 2000 باز بشه ...
سازمان از این بازی که روی پالایشگاهی ها راه افتاد راضی و خوشحاله فقط
دودش توی چشم ما رفت این وسط ...
پایین باز شدن و بعدش صف خرید و ادامه داستان مثل فروردین ماه ...
شب خوش
غیبت شما از ما طولانی تر بود فک کنم..
========
قیمت خوبی رو برای بازگشایی پیشنهاد دادم پی بر ای 6 تا 7
در شفاف سازی بند مهمی که ریسک سهمو بالا ببره ندیدم .....بنابراین دلیلی برای پایین تر 1450 باز شدن نمیبینم ...شبریز با همین پی بر ای داره معامله میشه ....
پوشش سود هم مناسب بوده .......مگر اینکه واقعی نباشه !!!! بنابراین تحقق سود223 تومنی ممکنه ..
======
طرح توسعه شرکت نهایتا تا 6 ماه اینده افتتاح میشه.....و اثراتش بر سود اوری تا 100 تومن میتونه باشه .....>>> یعنی سال اینده بالای 300 میتونه سود بسازه بر اساس این گزارش سه ماهه !!
6-7 ساله برای طرح توسعه زمان صرف شده .....>>>>>تا گزارش 9 ماهه و اعلام اولین پیش بینی 5 ماه بیشتر نمونده !!!!!!
لذا شبندر یک رالی دیگه داره ......چون یک تعدیل دیگه در 6 ماه اینده میده برای سال 93..آخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2013/08/16, 00:51.///
نظر
-
شبندر همین امسال براحتی بین 450 تا 480 تومان میتواند سود بسازد
که اگر با pe فعلی بازار که حدودا داره 10 میشود بگیریم قیمت سهم در میاد در حدود 4800 تومان تا آخر سال
ولی با توجه به اینکه Pe در حال افزایش است مانند pe مپنا که 17 شده ، سهم شبندر را با این pe محسابه کنیم قیمت شبندر تا آخر میشود 8160 تومان ! یکم باورش سخته ، ولی خوب با pe فعلی مپنا حسابش کردم
نظر
-
در اصل توسط mohsenakbari پست شده است View Postکارکنان همشون سهم هاشون قبل از اینکه سهم بسته شود بین 900 تا 850 فروختند. یکی از دوستان من کارمند شرکت بندر عباس است این را ازش پرسیدم
دوستان گول شیاد ها را نخورید
قیمت بازگشایی این سهم با توجه به تعدیل 350%+ بالای 2400 تومان است
و من و چند تا حقوقی دیگر تا حد توان پس از بازگشایی خرید خواهیم کرد
نظر
-
در اصل توسط meysam4950 پست شده است View Postکارکنان تا اونموقع که بسته بشه اصلا سهامشون آزاد نشده بود وقتی بسته بود سهامشون آزاد شد بعدش کارکنان روی 1000 تومان هم به سهمشون اضافه کردن
سهام کارمندان رسمی که پالایشگاه بهشون داده بصورت قسطی خریدند وتادو سال دیگه هم قسطشون سر رسید نمیشه
نظر
-
در اصل توسط کامل پست شده است View Postسهام کارمندان رسمی که پالایشگاه بهشون داده بصورت قسطی خریدند وتادو سال دیگه هم قسطشون سر رسید نمیشه لذا جای نگرانی نیست .
البته در کل جای نگرانی نیست چون با پروژه هایی که در پالایشگاه در دست اقدامه قیمتی که باز بشه یه چیزی پایینتر از کف هم هست و خیلی راحت تا پایان سال 93 به 4000 یا 5000 تومان میرسه
کسایی که میفروشند 100 در 100 ضرر میکنند اما درکل حرف من اینه که هستن کسایی که به خاطر نیاز به پولشون و همچنین مفت به دست آوردن سهمشون راحت قید این سهم رو بزنند
نظر
نظر