پالايش نفت بندرعباس ( شبندر )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • hamedsh
    عضو عادی
    • May 2013
    • 160

شبندر را سهم شاخص ساز کرده اند برای بورس. پس رشد پیوسته و نسبتا آهسته به آن خواهند داد. پس بفروشید ضرر می کنید مگر اینکه به ارزندگیش برسه.

نظر

• ampour
      عضو فعال
      • May 2013
      • 1306

در اصل توسط ALEN پست شده است View Post
      سلام دوست خوبم
      چرا دیگه اینجا چیزی نمینویسی ؟
      کسی حرفی زده یا ناراحتت کرده بگو حمایت کنیم ما هم دیگه پست نزنیم تا دلجویی کنه !
      سلام عزیزم - نه والله - خسته شدم - این تاپیک سردو بی روح شده - تو با گزارشات خودت سرگرمی و حداقل 41% سبدت باز هستن و داری کار میکنی - برات آرزوی موفقیت و سودمندی میکنم داداش گلم
      چو عضوی به درد آورد روزگار - L-)دگرعضوهارانماندقرار

نظر

• ALEN
        عضو فعال
        • Jun 2013
        • 746

در اصل توسط ampour پست شده است View Post
        سلام عزیزم - نه والله - خسته شدم - این تاپیک سردو بی روح شده - تو با گزارشات خودت سرگرمی و حداقل 41% سبدت باز هستن و داری کار میکنی - برات آرزوی موفقیت و سودمندی میکنم داداش گلم
        مرسی دست رو دلم نزار که خونه :)
        کارگزاری گیر داده باید اعتبارتو خالی کنی تا دوشنبه هر دو سهمم هم بدجوری داره میره تو رالی سعودی چون هردوشون ذخیره زیادی از سال قبل برای تسعیر ارز دارن ببینم دوشنبه چطوری میتونم بپیچونمشون :) باور کن من هم خسته شدم دیگه کاری از دستمون بر نمیاد اینقدر این سازمانیها به خودشون مغرور شدن و خودشونو باد کردن که دیگه نمیشه جلوشون در اومد .
        من انتظارم یه بازگشایی از شبندر تو مایه های شپنای پارساله حدود 1800 باز شه و بعد از 1 ماه خودشو به 2300 400 برسونه اما حیف که بازش نمیکنن فکر کنم زیاد فشار بیارن ماشینمو بدم بره واسه اعتبار :)
        سراتو کوپه بی رنگ 2012 فول سیستم سفید نبوووووووود ؟ :))

نظر

• مشتاق
          عضو عادی
          • Oct 2012
          • 150

درود
          دوستان سهامدار پالایشگاهی لطفا به این لینک توجه نموده و با حضور معتراضانه چشمگیرتان در زمان مقرر احقاق حقوق خود را بنمایید.

نظر

• رضایی
            عضو عادی
            • Apr 2013
            • 63

روز سه شنبه هفته آينده 22 مرداد ماه راس ساعت 13 بعد از ظهر
            ميدان ونک - ابتداي خيابان ملاصدرا - شماره 13 - سازمان بورس و اوراق بهادار
            اعتراض به توقف طولاني مدت سهام پالايشي و بقيه سهام متوقف در مقابل ساختمان بورس.
            من سهام را زمانی میخرم که همه در حال ناامیدی هستند.

نظر

• درویش
              عضو عادی
              • Dec 2012
              • 103

به نقل از دوست خوب در سایت همسایه:سلام به همه دوستان.از همه عذرخواهی میکنم تا حالا به کسی بی ادبی نکردم ولی مطمئن باشید مسئولین بی لیاقت و قدرت طلب سازمان بورس مثل سگ از تجمع سهامدارا میترسند برای یکبار هم شده از حقمون دفاع کنیم و این ادمهای حقیر رو سر جاشون بنشانیم پیشنهاد میدهم با شبکه خبر هم هماهنگ کنیم تا همه مسئولین بدانند چه بی لیاقت هایی اداره بورس را بر عهده دارند و چگونه با بلوکه کردن سرمایه مردم راه را برای هر گونه رانت و فساد باز می کنند.
              [COLOR="#A52A2A"]عشق در لحظه پدید می آید و دوست داشتن در امتداد زمان[/COLOR]

نظر

• alireza51
                عضو فعال
                • Feb 2013
                • 1205

سلام
                شتران هفت ماه بسته بود خبری نشد در عوض 10 برابر باز شد.
                شبندر 3 ماه است که بسته شده ولی اگر 7 ماه بسته باشد و 10 برابر باز شود من به نوبه خودم خیلی راضیم.
                عمر خیلی کوتاه است.

نظر

• Arash007
                  عضو فعال
                  • Jul 2013
                  • 541

اتفاقا برای شتران می خواستیم بریم تجمع تو نمایشگاه تا مسئولین فهمیدن ترسیدن بازش کردن.منم میام تجمع لطفا اطلاع رسانی کنید.

نظر

• alireza51
                    عضو فعال
                    • Feb 2013
                    • 1205

طبق قانون مرجع تصمیم گیرنده، بد یا خوب، سازمان بورس است.
                    انشالله جواب بگیرید.
                    ولی به این سادگی هم که تصور می کنید نیست.
                    عمر خیلی کوتاه است.

نظر

• Arash007
                      عضو فعال
                      • Jul 2013
                      • 541

شعارهای 3شنبه
                      1-مالمیر باید برقصه
                      2-رییس بی لیاقت استعفا استعفا
                      3-مالمیر یادت باشه شبندر باید باشه

نظر

• مشتاق
                        عضو عادی
                        • Oct 2012
                        • 150

شما زیاد گنده فرض شون کردی یا شاید هم از عوامل خود سازمانی؟
                        شما میترسی تو خونت زیر پتو قایم شو
                        حرف حق ترس نداره

نظر

• zohre114
                          عضو عادی
                          • Jul 2013
                          • 55

سلام من شنیده بودم قراره تجمعی باشه اما فک کردم شایعه است من شبندرم زیاد نیست اما سعی می کنم برای حمایت از بقیه خودمو برسونم

نظر

• alireza51
                            عضو فعال
                            • Feb 2013
                            • 1205

در اصل توسط مشتاق پست شده است View Post
                            شما زیاد گنده فرض شون کردی یا شاید هم از عوامل خود سازمانی؟
                            شما میترسی تو خونت زیر پتو قایم شو
                            حرف حق ترس نداره

هر کس در شیوه و نحوه انتخاب مختار است، ادبیات شما صحیح نیست.
                            نه از داخل شبندر خبر درست دارید نه از داخل سازمان بورس، چطور قضاوت می کنید؟
                            شاید فشار از رده های بالاتر از سازمان بورس باشد.
                            شما که با جراتی یکبار گیر بیافتی، خیلی از چیزهایی که الان نمی فهمی را می فهمی؟
                            صبر کن پولت چند برابر میشود، دوست داری هر عنوانی که می خواهند به شما بچسبانند؟

این همه مردم و احزاب گوناگون انقلاب کردند آخر کی شد صاحب قدرت؟؟؟
                            در اختشاشات 88 تعداد افراد معترض خیلی بیشتر از سهامداران شبندر بود، چه شد؟
                            هفت سال برنامه ریزی شد تا رییس جمهوری با خواست نظام آورده شود، به طوریکه همه راضی باشند و اتفاقی هم نیافتند. همه چیز برنامه ریزی شده است.
                            فکر می کنید این پست ها را فقط من و شما می بینیم؟
                            بروید برادران منتظر شما هستند، برای هر نوع تجمع (آرام + سکوت + با شعار و سروصدا + ... ) که مجوز ندارد آمادگی برخورد دارند.
                            صبر + صبر + صبر + ....
                            آخرین ویرایش توسط alireza51؛ 2013/08/09, 15:40.
                            عمر خیلی کوتاه است.

نظر

• علی خان
                              عضو فعال
                              • May 2013
                              • 271

روز سه شنبه هفته آینده 22 مرداد ماه راس ساعت 13 بعد از ظهر
                              میدان ونک - ابتدای خیابان ملاصدرا - شماره 13 - سازمان بورس و اوراق بهادار
                              اعتراض به توقف طولانی مدت سهام پالایشی و بقیه سهام متوقف در مقابل ساختمان بورس.
                              [COLOR=#0000cd][SIZE=4]زندگی یعنی همین که اگه داری یا نداری،حقتو بگیری اما پا رو حق کسی نذاری[/SIZE][/COLOR]

نظر

• karamkhosh
                                عضو عادی
                                • Jun 2013
                                • 65

روز سه شنبه هفته آينده 22 مرداد ماه راس ساعت 13 بعد از ظهر
                                ميدان ونک - ابتداي خيابان ملاصدرا - شماره 13 - سازمان بورس و اوراق بهادار
                                اعتراض به توقف طولاني مدت سهام پالايشي و بقيه سهام متوقف در مقابل ساختمان بورس.

نظر

در حال کار...
                                X