شبندر را سهم شاخص ساز کرده اند برای بورس. پس رشد پیوسته و نسبتا آهسته به آن خواهند داد. پس بفروشید ضرر می کنید مگر اینکه به ارزندگیش برسه.
پالايش نفت بندرعباس ( شبندر )
Collapse
X
-
در اصل توسط ALEN پست شده است View Postسلام دوست خوبم
چرا دیگه اینجا چیزی نمینویسی ؟
کسی حرفی زده یا ناراحتت کرده بگو حمایت کنیم ما هم دیگه پست نزنیم تا دلجویی کنه !چو عضوی به درد آورد روزگار - L-)دگرعضوهارانماندقرار
نظر
-
در اصل توسط ampour پست شده است View Postسلام عزیزم - نه والله - خسته شدم - این تاپیک سردو بی روح شده - تو با گزارشات خودت سرگرمی و حداقل 41% سبدت باز هستن و داری کار میکنی - برات آرزوی موفقیت و سودمندی میکنم داداش گلم
کارگزاری گیر داده باید اعتبارتو خالی کنی تا دوشنبه هر دو سهمم هم بدجوری داره میره تو رالی سعودی چون هردوشون ذخیره زیادی از سال قبل برای تسعیر ارز دارن ببینم دوشنبه چطوری میتونم بپیچونمشون :) باور کن من هم خسته شدم دیگه کاری از دستمون بر نمیاد اینقدر این سازمانیها به خودشون مغرور شدن و خودشونو باد کردن که دیگه نمیشه جلوشون در اومد .
من انتظارم یه بازگشایی از شبندر تو مایه های شپنای پارساله حدود 1800 باز شه و بعد از 1 ماه خودشو به 2300 400 برسونه اما حیف که بازش نمیکنن فکر کنم زیاد فشار بیارن ماشینمو بدم بره واسه اعتبار :)
سراتو کوپه بی رنگ 2012 فول سیستم سفید نبوووووووود ؟ :))
نظر
-
درود
دوستان سهامدار پالایشگاهی لطفا به این لینک توجه نموده و با حضور معتراضانه چشمگیرتان در زمان مقرر احقاق حقوق خود را بنمایید.
نظر
-
روز سه شنبه هفته آينده 22 مرداد ماه راس ساعت 13 بعد از ظهر
ميدان ونک - ابتداي خيابان ملاصدرا - شماره 13 - سازمان بورس و اوراق بهادار
اعتراض به توقف طولاني مدت سهام پالايشي و بقيه سهام متوقف در مقابل ساختمان بورس.من سهام را زمانی میخرم که همه در حال ناامیدی هستند.
نظر
-
به نقل از دوست خوب در سایت همسایه:سلام به همه دوستان.از همه عذرخواهی میکنم تا حالا به کسی بی ادبی نکردم ولی مطمئن باشید مسئولین بی لیاقت و قدرت طلب سازمان بورس مثل سگ از تجمع سهامدارا میترسند برای یکبار هم شده از حقمون دفاع کنیم و این ادمهای حقیر رو سر جاشون بنشانیم پیشنهاد میدهم با شبکه خبر هم هماهنگ کنیم تا همه مسئولین بدانند چه بی لیاقت هایی اداره بورس را بر عهده دارند و چگونه با بلوکه کردن سرمایه مردم راه را برای هر گونه رانت و فساد باز می کنند.[COLOR="#A52A2A"]عشق در لحظه پدید می آید و دوست داشتن در امتداد زمان[/COLOR]
نظر
-
در اصل توسط مشتاق پست شده است View Postشما زیاد گنده فرض شون کردی یا شاید هم از عوامل خود سازمانی؟
شما میترسی تو خونت زیر پتو قایم شو
حرف حق ترس نداره
هر کس در شیوه و نحوه انتخاب مختار است، ادبیات شما صحیح نیست.
نه از داخل شبندر خبر درست دارید نه از داخل سازمان بورس، چطور قضاوت می کنید؟
شاید فشار از رده های بالاتر از سازمان بورس باشد.
شما که با جراتی یکبار گیر بیافتی، خیلی از چیزهایی که الان نمی فهمی را می فهمی؟
صبر کن پولت چند برابر میشود، دوست داری هر عنوانی که می خواهند به شما بچسبانند؟
این همه مردم و احزاب گوناگون انقلاب کردند آخر کی شد صاحب قدرت؟؟؟
در اختشاشات 88 تعداد افراد معترض خیلی بیشتر از سهامداران شبندر بود، چه شد؟
هفت سال برنامه ریزی شد تا رییس جمهوری با خواست نظام آورده شود، به طوریکه همه راضی باشند و اتفاقی هم نیافتند. همه چیز برنامه ریزی شده است.
فکر می کنید این پست ها را فقط من و شما می بینیم؟
بروید برادران منتظر شما هستند، برای هر نوع تجمع (آرام + سکوت + با شعار و سروصدا + ... ) که مجوز ندارد آمادگی برخورد دارند.
صبر + صبر + صبر + ....آخرین ویرایش توسط alireza51؛ 2013/08/09, 15:40.عمر خیلی کوتاه است.
نظر
-
روز سه شنبه هفته آینده 22 مرداد ماه راس ساعت 13 بعد از ظهر
میدان ونک - ابتدای خیابان ملاصدرا - شماره 13 - سازمان بورس و اوراق بهادار
اعتراض به توقف طولانی مدت سهام پالایشی و بقیه سهام متوقف در مقابل ساختمان بورس.[COLOR=#0000cd][SIZE=4]زندگی یعنی همین که اگه داری یا نداری،حقتو بگیری اما پا رو حق کسی نذاری[/SIZE][/COLOR]
نظر
-
روز سه شنبه هفته آينده 22 مرداد ماه راس ساعت 13 بعد از ظهر
ميدان ونک - ابتداي خيابان ملاصدرا - شماره 13 - سازمان بورس و اوراق بهادار
اعتراض به توقف طولاني مدت سهام پالايشي و بقيه سهام متوقف در مقابل ساختمان بورس.
نظر
نظر