پالايش نفت بندرعباس ( شبندر )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • ampour
    عضو فعال
    • May 2013
    • 1306

در اصل توسط ALEN پست شده است View Post
    امیدوارم سود رو بدن لطفا هرکس دریافت کرد سریع اطلاع بده !
    حواستون باشه این بانک تجارتیا یکم گیجن حتما کلید کنین وایسین پول رو بگیرین سر زاگرس بازی زیاد درآوردن !
    آلن جون سلام - اتفاقاً این بانک چون مخصوص شبندره و کل عملیاتهای مالی شرکت و حقوق پرسنل .................... مشکلی نداره و شخصاً مراجعه کردم اونم نه بانک مرکزی شهر و نه حتی بانک مخصوص شبندر بلکه یه بانک کوچولو که فکر کنم باجه باشه درون شهرک مروارید(منازل سازمانی شبندر) که اسامی سهامداران شبندر+اطلاعات سهامشون داشتند . بانک تجارت مشکلی نداره و اگه بازی جدیدی این یکی دو روز در نیارن انشاءالله این سود18م برای نقدینگی شپنا فکر کنم بد نباشه - امروز هم با زور تونستم فباهنر اضافه کنم + بود
    آخرین ویرایش توسط ampour؛ 2013/08/20, 15:26.
    چو عضوی به درد آورد روزگار - L-)دگرعضوهارانماندقرار

نظر

• ahmad_dayyer
      عضو عادی
      • Feb 2013
      • 138

دوستان اینم گزارش تصویری از شرکت پالایشگاه نفت بندر عباس تعمیرات اساسی واحد 71 البته مربوط به سال 1390 هستش خواهشا دوستان یه نگاهی بندازن خیلی از ماها سهام این پالایشگاه رو داریم ولی حتی یبارم نشده یه نگاهی توی گوگل مپ بندازیم ببینم اصلا این شرکت کجای بندر عباس هستش یا اصلا وجود فیزیکی داره یا نه!!!

گزارش تصویری

یکی از مواردی که بفهمیم سهامی که داریم ارزنده هستش یا نه این هست که بفهمیم که آیا کارکنان اون شرکت سهام شرکت خودشون رو دارن یا نه اگه داشته باشند مسلما تلاش بیشتر میکنند برای ارتقاء سطح کیفی و کمی اون شرکت .

به تمام کارکنان که برای ارتقاء این شرکت زحمت میکشن خسته نباشید میگم.

موفق باشید.

نظر

• ALEN
        عضو فعال
        • Jun 2013
        • 746

در اصل توسط ampour پست شده است View Post
        آلن جون سلام - اتفاقاً این بانک چون مخصوص شبندره و کل عملیاتهای مالی شرکت و حقوق پرسنل .................... مشکلی نداره و شخصاً مراجعه کردم اونم نه بانک مرکزی شهر و نه حتی بانک مخصوص شبندر بلکه یه بانک کوچولو که فکر کنم باجه باشه درون شهرک مروارید(منازل سازمانی شبندر) که اسامی سهامداران شبندر+اطلاعات سهامشون داشتند . بانک تجارت مشکلی نداره و اگه بازی جدیدی این یکی دو روز در نیارن انشاءالله این سود18م برای نقدینگی شپنا فکر کنم بد نباشه - امروز هم با زور تونستم فباهنر اضافه کنم + بود
        سلام
        مرسی لطف کردی
        شانس آوردی بالای 500.000 نداشتیا ;) (300.000)
        فایرا بخر یکم :)

نظر

• m_r_anari
          عضو فعال
          • Aug 2012
          • 881

در اصل توسط ahmad_dayyer پست شده است View Post
          دوستان اینم گزارش تصویری از شرکت پالایشگاه نفت بندر عباس تعمیرات اساسی واحد 71 البته مربوط به سال 1390 هستش خواهشا دوستان یه نگاهی بندازن خیلی از ماها سهام این پالایشگاه رو داریم ولی حتی یبارم نشده یه نگاهی توی گوگل مپ بندازیم ببینم اصلا این شرکت کجای بندر عباس هستش یا اصلا وجود فیزیکی داره یا نه!!!

گزارش تصویری

یکی از مواردی که بفهمیم سهامی که داریم ارزنده هستش یا نه این هست که بفهمیم که آیا کارکنان اون شرکت سهام شرکت خودشون رو دارن یا نه اگه داشته باشند مسلما تلاش بیشتر میکنند برای ارتقاء سطح کیفی و کمی اون شرکت .

به تمام کارکنان که برای ارتقاء این شرکت زحمت میکشن خسته نباشید میگم.

موفق باشید.
          بله درست میفرمائید باید موقعیت آنرا دانست. البته من خودم 2 بار بازدید از شبندر و تجهیزات صنعتی این پالایشگاه و شپنا و شتران و آبادان و شراز رو داشتم و هموشون رو از نزدیک دیدم.
          اگر فقیر به دنیا آمدی تقصیر خودت نیست ولی اگر فقیر از دنیا رفتی خودت مقصر هستی

نظر

• m_r_anari
            عضو فعال
            • Aug 2012
            • 881

با توجه به اینکه قیمت روز بازگشائی براساس عرضه و تقاضا تعیین میشه (یا حداقل ما اینجوری تصور میکنیم) بنابراین از دوستان انتظارداریم برای رسیدن به تارگت خوب و منطقی حتی المقدور از فروش در روز اول خودداری نمایند. عزیزان شما ها که 90 روز صبر کردید فقط و فقط یک روز دیگر نیز تحمل نمائید تا قیمت بازگشائی بدلیل عرضه های عجولانه خراب نشه. ضمن اینکه خود شما که فروشنده هستید فردا به قیمت مناسب تری میتونی بفروشی. بنابراین سعی شود فقط یه روز بعد از بازگشائی را نیز تحمل نمائید.

بنابراین از دوستانی که قصد فروش سهم خود رو دارند انتظار میره این همکاری رو هم بکنند و روزبازگشائی نفروشند و فردای آن روز اقدام به فروش کنند. یعنی یک روز تحمل برای سربلندی سهامی که اعتقاد به ارزش و شایستگی آن دارید.
            اگر فقیر به دنیا آمدی تقصیر خودت نیست ولی اگر فقیر از دنیا رفتی خودت مقصر هستی

نظر

• omidbn
              عضو عادی
              • Apr 2013
              • 58

توسط کاربر ۵۰۶۹۲ : ۱۳۹۲/۵/۲۹ - ۱۶:۲۳:۳۹ در سایت بورس 24

با سلام

امروز با سازمان بورس تماس گرفتم در مورد شبندر سوال کردم....

1. ارائه اطلاعات تا این لحظه در کدال فقط جنبه دل خوشی سهماداران بوده چون خیلی اعتراض داشتن
              2. حسابرس عوض شده و تا سیر اداری طی بشه و شرکت شبندر اطلاعات رو در اختیار حسابرس جدید بگذارد و اون بررسی کن قطعاً زمان بره
              3. پرسیدم آیا تا 10 روز دیده باز میشه گفت نه.... گفتم تا 1 ماه دیگه چطور گفت تا کی رو نمدونم....
              4. نتیجه حالا حالاها باز نمیشه....

نظر

• ampour
                عضو فعال
                • May 2013
                • 1306

در اصل توسط omidbn پست شده است View Post
                توسط کاربر ۵۰۶۹۲ : ۱۳۹۲/۵/۲۹ - ۱۶:۲۳:۳۹ در سایت بورس 24

با سلام

امروز با سازمان بورس تماس گرفتم در مورد شبندر سوال کردم....

1. ارائه اطلاعات تا این لحظه در کدال فقط جنبه دل خوشی سهماداران بوده چون خیلی اعتراض داشتن
                2. حسابرس عوض شده و تا سیر اداری طی بشه و شرکت شبندر اطلاعات رو در اختیار حسابرس جدید بگذارد و اون بررسی کن قطعاً زمان بره
                3. پرسیدم آیا تا 10 روز دیده باز میشه گفت نه.... گفتم تا 1 ماه دیگه چطور گفت تا کی رو نمدونم....
                4. نتیجه حالا حالاها باز نمیشه....
                دوست عزیز - سازمان اگر جز این بشما میگفت ما تعجب میکردیم - در هر صورت اطلاعات ارائه شده شما خیلی شبیه مطالبی است که در تالار بورس درج میشه پس حالا که نتیجه گیری درستی کردی و نوشتی حالا حالاها باز نمیشه قربونت برو بشین تو خونه و هر موقع باز شد بیا اینجا پست بده فعلاً که اینجا کاری نداری پس ...............................

نظر

• ampour
                  عضو فعال
                  • May 2013
                  • 1306

سلام
                  مرسی لطف کردی
                  اگه تازه اومده بودم تو این تاپیک و منو نمیشناختی خوب میگفتم شاید این دوست عزیزم خبر از سهم من نداره - مگه یادت نیست چندین بار گفتم تک سهم هستم - حالا عزیز دل خواهر جمع سبد خودت یه نگاه بنداز شاید این سبد تکی ما بشه درصد ناچیزی از اون - در هر صورت برات آرزوی موفقیت و سودمندی میکنم و داشتن دوستان خوب و با معرفتی مثل شما برایم افتخار است

نظر

• ampour
                    عضو فعال
                    • May 2013
                    • 1306

سلام
                    مرسی لطف کردی
                    اگه تازه اومده بودم تو این تاپیک و منو نمیشناختی خوب میگفتم شاید این دوست عزیزم خبر از سهم من نداره - مگه یادت نیست چندین بار گفتم تک سهم هستم - حالا عزیز دل خواهر جمع سبد خودت یه نگاه بنداز شاید این سبد تکی ما بشه درصد ناچیزی از اون - در هر صورت برات آرزوی موفقیت و سودمندی میکنم و داشتن دوستان خوب و با معرفتی مثل شما برایم افتخار است

نظر

• omidbn
                      عضو عادی
                      • Apr 2013
                      • 58

در اصل توسط ampour پست شده است View Post
                      دوست عزیز - سازمان اگر جز این بشما میگفت ما تعجب میکردیم - در هر صورت اطلاعات ارائه شده شما خیلی شبیه مطالبی است که در تالار بورس درج میشه پس حالا که نتیجه گیری درستی کردی و نوشتی حالا حالاها باز نمیشه قربونت برو بشین تو خونه و هر موقع باز شد بیا اینجا پست بده فعلاً که اینجا کاری نداری پس ...............................
                      شما چرا جبهه میگری سریع.کلا از اونجا کپی کردم نتیجه گیریم مال اون کاربر بود.
                      درضمن این لحن صحبت زیاد خوشایند نیست .
                      بنده خودم 100000 شبندر دارم از جنابعالی بیشتر مشتاق باز شدنه سهم هستم.
                      موفق باشید

نظر

• ampour
                        عضو فعال
                        • May 2013
                        • 1306

در اصل توسط m_r_anari پست شده است View Post
                        بله درست میفرمائید باید موقعیت آنرا دانست. البته من خودم 2 بار بازدید از شبندر و تجهیزات صنعتی این پالایشگاه و شپنا و شتران و آبادان و شراز رو داشتم و هموشون رو از نزدیک دیدم.
                        اناری جون سلام - بابا ایول مگه مارکوپولو شدی - بازدید برای چی ؟ در رابطه با حرفه شماست ؟

نظر

• ampour
                          عضو فعال
                          • May 2013
                          • 1306

در اصل توسط omidbn پست شده است View Post
                          شما چرا جبهه میگری سریع.کلا از اونجا کپی کردم نتیجه گیریم مال اون کاربر بود.
                          درضمن این لحن صحبت زیاد خوشایند نیست .
                          بنده خودم 100000 شبندر دارم از جنابعالی بیشتر مشتاق باز شدنه سهم هستم.
                          موفق باشید
                          خوب حالا شد - آخه داداش گلم تو که مثل من شرکتی هستی و خبرهای ناب و تازه رو میتونی از همکاران خودمون بخصوص مالی چی هامون بگیری - چرا سازمان - خوب معلومه که اونها الان دارن جو میدن - آقای رحیمی بنده خدا تا حالا هرچی ازش سئوال کردم راست و حسینی جواب داد و همش هم درست بود . یادته قبل از اینکه اون بند (عدم اظهارنظرحسابرس) مطرح بشه نوشتم قراره بدهند به حسابرسان جدید - یا اینکه در اون زمانیکه همه فکر میکردند مشکل از عدم ارائه گزارشات سه ماهه ............................ نوشتم که نه دلیلش مربوط به مشخص شدن نرخ ارزه - موفق باشی

نظر

• ampour
                            عضو فعال
                            • May 2013
                            • 1306

از اول این هفته حسابرسان جدید روی گزارش کار کردند و موضوع حل شده - طبق گفته های دوستان عزیز در امورمالی شبندر عدم اظهار نظر برداشته شده ولی ظاهراً مشروط - سعی بر این شده ظرف یکی دو روز آینده شرط هم برداشته بشه (هرچند با نظر مشروط هم نماد باز میشه) ولی مسئولین قصد دارند نظر مقبول حسابرسان محترم را با ارائه اسناد و مدارک بطور کلی حل و فصل نمایند تا جای بهانه برای سازمان باقی نمونه

نظر

• ampour
                              عضو فعال
                              • May 2013
                              • 1306

در اصل توسط alizadeh.f پست شده است
                              با سلام

سود نقدي سهامدران شبندر به صورت قطعي شنبه قابل دريافت است.

در مورد شپنا ظاهرا" بايد تا آخر شهريور ماه صبر كرد.....

نظر

• mohsen ho
                                ستاره دار(1)
                                • Feb 2013
                                • 11257

شبندر سهم تکرار نشدنی در تاریخ بورس
                                با سهم بمانید تا قیمت های بالای 5000تومان

نظر

در حال کار...
                                X