پالايش نفت بندرعباس ( شبندر )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • ampour
    عضو فعال
    • May 2013
    • 1306

دوستان عزیز حالا که همه چیز داره به خوبی پیش میره / مقادیر سود 91 و 92 تقریباً مشخصه / زمان تشکیل مجمع و زمانبندی پرداخت سود روشن شده / پتانسیل های لیدر و وووووو................ باید یادمون نره زحمات دوستانی مثل جناب علیزاده که این روزها جاش واقعاً خالیه و مطلبی ازش نمی بینیم - خوب ناشی ترین سهامدارا هم که منتظر بازشدن شاه بندر برای فروش هستن میدونن این چند روزه را باید دندون رو جیگر بزارن تا سودشو بگیرن بعدازمجمع و هرموقع که باز شد هرکاری دلشون میخواد بکنن اما فکر میکنم بیش از 90% از بچه ها با این همه اطلاعاتی که در خصوص این گوهر بی همتای خلیج نیلگون همیشه فارس بدست آوردن حداقل تا 3000 باهاش میمانند - پس یادمون باشه که در چه بحران هایی / زمان دلسردی ها / دلهره ها / اعصاب خردی ها / اخبار کسل کننده / شادکننده/تنبک و دیمبو ها/ سازو دهل ها /رقص و آوازها/عزا و ماتم ها ووووووووووووووووووووو .................................................. ..... مطالب و تحلیل های این دوست عزیز چکار میکرد - یادتونه مطالب ایشون بقدری با ارزش بود که نامحرمان اونو دزدی میکردن و در صدجای دیگه به اسم خودشون چاپ میکردن و یادتونه و یادتونه و یادتونه ....................... استاد هر جا باشی برات آرزوی موفقیت میکنیم و امیدواریم همیشه شاد و پرسود باشی =;
    چو عضوی به درد آورد روزگار - L-)دگرعضوهارانماندقرار

نظر

• Sushiant
      عضو فعال
      • Jun 2011
      • 1391

در اصل توسط ampour پست شده است View Post
      سر قولی که دادی هستی ؟ یادته ؟ بابا عکس یادگاری با کلاه قشنگت موقع اومدن شاه لیدر !!!!@@@@@0:-)
      من سر قولم هستم . میخوای یه دی جی هم خبر کنم ؟
      امید به اینکه همه دوستان این فروم و کلیه سهامداران این سهم پاداش صبرشونو بگیرن.
      یادی میکنم از کیانوش عزیز . انشاا... هر جا هست پاینده باشه.
      هر چیز که در جستن آنی، آنی

نظر

• winter-73
        عضو جدید
        • Jul 2013
        • 3

پيش شرطهاي افزايش كارآيي بازار سرمايه

سنگيني صفهاي فروش (فرابورس)

آخرين وضعيت شركتهاي لغو پذيرش شده تشريح…

نظر

• Alidadash
          عضو فعال
          • Jun 2013
          • 959

شبندر باز هم روی کدال :) :)
          سهامداری کنید تا رستگار شوید...

شدیدا به سرمایه گزاران عزیز انجام ورزش های استقامتی رو توصیه میکنم.

نظر

• Alidadash
            عضو فعال
            • Jun 2013
            • 959

شرکت پالایش نفت بندرعباس با انتشار اطلاعیه ای زمان پرداخت سود سهم سال مالی 91 را اعلام کرد.به گزارش پایگاه اطلاع رسانی بازار سرمایه (سنا) هاشم نامور مدیر عامل شرکت پالایش نفت بندرعباس طی این اطلاعیه برنامه زمان بندی پرداخت سود سهام پیشنهادی هیأت مدیره مربوط به سال مالی منتهی به 30 اسفند 91 را به شرح ذیل اعلام کرده است.سهامداران حقیقی که از 1 تا 500 هزار سهم دارند از تاریخ 1 شهریور تا 15 مهر 92، دارندگان 500 هزار و 1 سهم تا 10 میلیون برگه سهم از ا آبان تا 15 آذر 92 و از 10 میلیون و یک سهم به بالا نیز باید از 1 دی تا 30 بهمن 92 برای دریافت سود سهام خود به بانک تجارت مراجعه کنند.سود سهامداران حقیقی نیز بر اساس این اطلاعیه از 1 دی تا 29 اسفند 92 به حساب بانکی واریز می شود.

نظر

• zagros59
              عضو عادی
              • May 2012
              • 78

بررسی وضعیت شبندر از اغاز تا امروز و
              پیشبینی ثبت رکورد های اتی با بازگشایی
              پالایشگاهی ها بویژه شابندر خمون از زبان همشهری انلاین:

نظر

• ampour
                عضو فعال
                • May 2013
                • 1306

در اصل توسط Sushiant پست شده است View Post
                گل گفتی عزیز دل - من برا خودم نمیگم چون به احتمال زیاد بعداز مجمع طلاقش میدم - اما سایر دوستان که میخوان با شاه لیدر بلند مدت و درآرامش زندگی کنن همیشه به تحلیل ها و مطالب این اساتید مثل آقا کیانوش - جناب علیزاده و.. نیاز دارن و باعث دلگرمی سهامدارای این فروم هستند - امیدوارم جنابعالی به همراه بقیه دوستان شبندری موفق و پرسود و از همه مهمتر همیشه شاد باشید - روی شاد بودن تاکید میکنم بخاطر اینکه اگه تموم ثروت دنیا رو هم داشته باشیم اما غمگین و افسرده باشیم زندگی دوزار نمی ارزه L-)

نظر

• ampour
                  عضو فعال
                  • May 2013
                  • 1306

در اصل توسط Alidadash پست شده است View Post
                  شبندر باز هم روی کدال :) :)
                  چیز مهمی نیست - درخصوص اعضای کمیته حسابرسان مستقل و حسابرسی داخلیه --

نظر

• ampour
                    عضو فعال
                    • May 2013
                    • 1306

دوستان عزیز گزارش شبریز رو رو کدال خواندید؟ از میزان پاداش هیئت مدیره و مسائل جزیی که بگذریم قید شده که در مجمع بدین شرح تصویب شده که :
                    از مبلغ : 2/982/958/760/477 ریال سود سهام مبلغ 2/621/842/425/000 ریال یعنی به ازای هر سهم 1350 بین سهامدارا توزیع یا بعبارتی به اونها پرداخت میشه

و بقیه بعنوان سود انباشته .............. که میشه مبلغ 271/116/335/477 ریال درسته ؟
                    خوب حالا با این مبالغ درج شده یعنی چند درصد سود بین سهامداراش داره تقسیم میکنه ؟
                    =D>:((:-s:O:O;;)

نظر

• ampour
                      عضو فعال
                      • May 2013
                      • 1306

در اصل توسط ampour پست شده است View Post
                      دوستان عزیز گزارش شبریز رو رو کدال خواندید؟ از میزان پاداش هیئت مدیره و مسائل جزیی که بگذریم قید شده که در مجمع بدین شرح تصویب شده که :
                      از مبلغ : 2/982/958/760/477 ریال سود سهام مبلغ 2/621/842/425/000 ریال یعنی به ازای هر سهم 1350 بین سهامدارا توزیع یا بعبارتی به اونها پرداخت میشه

و بقیه بعنوان سود انباشته .............. که میشه مبلغ 271/116/335/477 ریال درسته ؟
                      خوب حالا با این مبالغ درج شده یعنی چند درصد سود بین سهامداراش داره تقسیم میکنه ؟
                      =D>:((:-s:O:O;;)

واجب شد با دوشکا تو مجمع شرکت کنم :)]

نظر

• AMIR2000
                        عضو عادی
                        • Apr 2013
                        • 180

در اصل توسط hossenemohsen پست شده است View Post

این را بهمن ماه گفتم چه زود دیر میشه وقتی این مطلب را زدم کسی باور نمیکرد
                        تاپایان شهریور چیزی نمانده حالا میگم تا پایان سال بالای 3000 تومان
                        این پست راهم اخر اسفند بالا میارم
                        دوست عزیز سلام میشه محبت کنی و تحلیلت رو بگی . ممنون

نظر

• AMIR2000
                          عضو عادی
                          • Apr 2013
                          • 180

در اصل توسط hossenemohsen پست شده است View Post

این را بهمن ماه گفتم چه زود دیر میشه وقتی این مطلب را زدم کسی باور نمیکرد
                          تاپایان شهریور چیزی نمانده حالا میگم تا پایان سال بالای 3000 تومان
                          این پست راهم اخر اسفند بالا میارم
                          در اصل توسط Sushiant پست شده است View Post
                          ظاهرا جناب کیانوش سرش شلوغه کمتر کامنت میده . شایدم داره سود ها رو میشماره . انشاالله همه پرسود و سلامت باشند.

نظر

• Alidadash
                            عضو فعال
                            • Jun 2013
                            • 959

کسی داره یه دویست تومن 150% به من قرض بده؟، میخام شبندر بخرم :)

نظر

• ampour
                              عضو فعال
                              • May 2013
                              • 1306

[QUOTE=ampour;351021][B][SIZE=2]دوستان عزیز گزارش شبریز رو رو کدال خواندید؟ از میزان پاداش هیئت مدیره و مسائل جزیی که بگذریم قید شده که در مجمع بدین شرح تصویب شده که :

نمیدونم اعداد چرا هچل هفت در میاد - درست تایپ میکنم - قبل از ارسال هم نگاش میکنم - درسته - اما بعد ارسال فیسش میشه مثل قلو های کفیشه تانکی ابول الحسن - در هر حال از دویست و نود و هشت میلیارد تومان دویست و شصت و دو میلیارد داره تقسیم میکنه یعنی 88%
                              اگه مجمع شاه بندر 50% مهریه اش باشه = 40 تومن - آقا زرشک که گفت میانگین اش 74=40-114 - بابا ایول - داره برات مجانی میشینه - زرشک شیرین تا حالا ندیده بودیم - بجات بودم جورابام هم میفروختم شبندر میخریدم

نظر

• ampour
                                عضو فعال
                                • May 2013
                                • 1306

در اصل توسط Alidadash پست شده است View Post
                                کسی داره یه دویست تومن 150% به من قرض بده؟، میخام شبندر بخرم :)
                                با 200 تومن میتونی یکی و نصفی نون لواش یا یک چهارم نون سنگگ بخری

نظر

در حال کار...
                                X