کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
از صبح در این تاپیک دیدم که بعضی ها با نیش و کنایه نسبت به اساتید این تاپیک مخصوصا جناب علیزاده حرف میزدند انگار که واقعا این اساتید بدهکار کسی هستند من خودم امروز را فرصت خرید دیدم و خداروشکر مقداری نقدینگی داشتم و به داشته های قبلیم اضافه کردم
از همه دوستانی که به شبندر اعتقاد دارند تقاضای صبر و سهامداری دارم ما تا زمانی که سهامداری یاد نگیریم نمی توانیم در این بازار موفق باشیم
نقل از تالار بورس
دوستان قدر اساتید خودتون رو بیشتر بدانید
چو عضوی به درد آورد روزگار - L-)دگرعضوهارانماندقرار
با سلام
امروز رفتم سودمو گرفتم و سهم هم که با بازگشایی مناسبی همراه بود
در مورد فشار فروش امروز هم قابل پیش بینی بود چونکه سهم مدت زیاد بسته بود و همه هم در سود بالا قرار داشتند
منتها تجربه این سهم نشون داده که صبوری جواب داده
در روزهای بعد هر موقع سهم جمع بشه اضافه میکنم
در حال حاضر خیلی از سهم ها با چشم انداز نامعلوم اینده پی بر ای بالاتر نسبت به شبندر دارند
جالب است که عده ای که از قیمتهای پایین 200 300تومان که عنوان میکردن پی بر ای سهم بالاست و فلان درصد رشد کرده پس جای رشد ندارد(به اسم تحلیل)بعد از حداقل 4 5 برابر شدن بدون ذکر دلیلی مشخص مجدد نظر مثبتی به سهم ندارند!!
البته به کسی در این قیمت پیشنهاد ندارم(خودم قصد اضافه کردن دارم)ولی دوستان به این حرفها توجه نکنن که البته گوش سهامداران شبندر از 100تومان از این حرفها پره;)
به به ببین کی اینجاست.دیگه خیالم راحت شد.
تحلیلتون هم که کاملا به جاودرست هستش
عشقی که زندگی میبخشد../www.mahak-charity.org/main//:.Heart.:/
با سلام.....
بنده بارها اعلام كردم كه توصيه به خريد و فروش ندارم....
1- رفتار سهامداران: بازگشايي چند روز پيش شتران را ببينيد كه تا كجا پايين آمده بود و امروز قفل شده بود......
2- وقتي سهامداري ارزش سهم خودش رو نميدونه چكار ميشه كرد......
3- بنده توصيه به خريد ندارم ولي فردا و پس فردا سنگين وارد ميشوم. حماقت بعضي حقيقي ها و حقوقي ها فرصت تاريخي خواهد بود....
4- از بازه ناظر مشخص بود كه......
5- ايران خودرو با زيان 3 ماهه 27% در يك روز مثبت باز شد و شبندر با تعديل 270% ، 82 درصد!!!!
6- ده ها بار عرض كردم كه سهامداران بايد غربال شوند. ورود سهامداران تازه نفس به جاي سهامداران هيجاني براي رشد لازم است...
اين از متن بعضي ها قابل تشخيص است كه به نظر من بورس جاي خوبي براي آنها نيست....
7- شبندر اگر تا الان بسته نبود الان بالاي..... بود و نه........!!!!!!!!!
8- گزارشات 6 ماهه را خواهيد ديد و متوجه خواهيد شد كه............
9- ناظر فرصت سازي كرد براي آقاياني كه قصد ورود دارند...فرصت سازي نا جوانمردانه.
بسيار خوب ما هم بي نصيب نخواهيم بود از اين......
اين هم از عجايب بورس بود......
فرصت خريد تاريخي و تكرار نشدني....................
توصيه به خريد و فروش نداريم.
من امروز هنگام بازگشايي با ديدن رنج 1300 تومن درخواست خريد با قيمت روز (هرقيمتي كه بشه خريد.....) را صادر كردم و وقتي ديدم كه حقوقي و حقيقي عرضه ميكنه ابطال كردم تا.......
بله- داستان سطح اطلاعات سهامداران و انصاف ناظر در بورس ما اين كيفيت را دارد......!!!!
ما هم پايين تر ميخريم و سود بيشتري ميكنيم. به اين موضوع اگر نگاه كنيد ميشود فرصت......
صف خريد نفت پارس 22523 ريال.......... با پي بر اي 10
شبندر.............!!!!
سهامداران هيجاني شبندر!!!!!!
روي قيمت هاي بالا در صف خريد طالب سهم خواهند بود...!!!!!
من امروز هنگام بازگشايي با ديدن رنج 1300 تومن درخواست خريد با قيمت روز (هرقيمتي كه بشه خريد.....) را صادر كردم و وقتي ديدم كه حقوقي و حقيقي عرضه ميكنه ابطال كردم تا.......
بله- داستان سطح اطلاعات سهامداران و انصاف ناظر در بورس ما اين كيفيت را دارد......!!!!
ما هم پايين تر ميخريم و سود بيشتري ميكنيم. به اين موضوع اگر نگاه كنيد ميشود فرصت......
آخش - خیالم راحت شد - قربون استاد عزیز
شبندر 3 ماه پيش 1000 را ديد.....
26% حذف شد........
3 ماه بازار رشد كرد و شبندر بسته بود...............
پي بر اي بازار به بيش از 8 رسيد.................
سوال : اگر شبندر 3 ماه بسته نبود الان 1250 بود.....!!!!!
جواب:.............................................
به نظر من سازمان از رشد شاخص توسط شبندر بيم داشت.
چرا ماه ها نماد بسته باشه و يك روزه بياد مثلا" 2000 واحد شاخص رو بالا ببره..........
هم شاخص را كنترل كرد و هم فرصت سازي كرد براي آقايان.....
دیشب خواب دیدم روی 1500 باز شد+صف خرید میلیونی!!!!!/:.yead.:/
اما صب که بیدار شدم دیدم نـــــــــه! ازین خبرا نیسlaughingsmiley
البته با این سهامدارای...... همون بهتر که الان خارج بشن تا روی قیتمای بالاتر دردسر درست نکن /.:blinksmiley.:/
[CENTER][FONT=tahoma][COLOR=#0000ff]یادمه همه میگفتن....، از این راه نمیتونی نون شب بخوری!!!! نمیدونن این کار از نون شب برام مهمتره...........[/COLOR][/FONT][/CENTER]
[CENTER][FONT=tahoma][COLOR=#0000ff]یادمه همه میگفتن....، از این راه نمیتونی نون شب بخوری!!!! نمیدونن این کار از نون شب برام مهمتره...........[/COLOR][/FONT][/CENTER]
دیشب خواب دیدم روی 1500 باز شد+صف خرید میلیونی!!!!!/:.yead.:/
اما صب که بیدار شدم دیدم نـــــــــه! ازین خبرا نیسlaughingsmiley
البته با این سهامدارای...... همون بهتر که الان خارج بشن تا روی قیتمای بالاتر دردسر درست نکن /.:blinksmiley.:/
خواب شما با كمي تاخير تعبير خواهد شد. صبر............
نظر