پالايش نفت بندرعباس ( شبندر )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • m_r_anari
    عضو فعال
    • Aug 2012
    • 881

در اصل توسط وحید 20 پست شده است View Post
    با سلام
    امروز رفتم سودمو گرفتم و سهم هم که با بازگشایی مناسبی همراه بود
    در مورد فشار فروش امروز هم قابل پیش بینی بود چونکه سهم مدت زیاد بسته بود و همه هم در سود بالا قرار داشتند

منتها تجربه این سهم نشون داده که صبوری جواب داده

در روزهای بعد هر موقع سهم جمع بشه اضافه میکنم

در حال حاضر خیلی از سهم ها با چشم انداز نامعلوم اینده پی بر ای بالاتر نسبت به شبندر دارند

جالب است که عده ای که از قیمتهای پایین 200 300تومان که عنوان میکردن پی بر ای سهم بالاست و فلان درصد رشد کرده پس جای رشد ندارد(به اسم تحلیل)بعد از حداقل 4 5 برابر شدن بدون ذکر دلیلی مشخص مجدد نظر مثبتی به سهم ندارند!!

البته به کسی در این قیمت پیشنهاد ندارم(خودم قصد اضافه کردن دارم)ولی دوستان به این حرفها توجه نکنن که البته گوش سهامداران شبندر از 100تومان از این حرفها پره;)
    سلام جناب وحید عزیز
    چه عجب سری به این تاپیک هم زدید دوست عزیز. احتمالا زحمت اجرای مسابقه نمیذاشت زیاد به تاپیک خودتون سربزیند و بهرحال اینو به فال نیک میگیریم. ضمنا ماشالله خوب همه ستاره ها رو درو کردید. از انتخاب هاتون لذت میبرم. موفق باشید.
    اگر فقیر به دنیا آمدی تقصیر خودت نیست ولی اگر فقیر از دنیا رفتی خودت مقصر هستی

نظر

• ساسان
      عضو فعال
      • Aug 2011
      • 728

شبندر صف فروش بشه کل بازار خراب میشه اگه صف خرید بشه باز بقیه سهمها را برای خرید شبندر میفروشن این خلق ا....
      تا حالا دقت کردی با اینکه خدا میتونه مچتو بگیره ولی همش دستتو می گیره ...

نظر

• ampour
        عضو فعال
        • May 2013
        • 1306

در اصل توسط Qhaased پست شده است View Post
        علت صف فروش نسبتا بالای شبندر کارگران پالایشگاه هستند،
        که سهام قابل ملاحظه ای رو در دست دارند.
        مخالفم - بارها عرض کردم کارکنان شبندر که حدود 1200 نفر هستند بیشتر سهم شبندری را بصورت ترجیهی از سوی شرکت در سبد دارند - تا این لحظه فقط حدود 20% اجازه آزاد کردن داشتند که میشه حدود 240 نفر - با اطلاعاتی که من دارم از این تعداد بیش از 50% (مثل خود من) پای درس اساتیدی چون استاد علیزاده مطالبی آموختیم که حالا حالاها سهامداری میکنیم . از طرفی اطلاعات بیشتری از روند کارهای عملیاتی کارخونه و اهداف توسعه ای و.................................. داریم که بخاطر تذکر حراست محترم شبندر نبایستی در تالارها از سوی کارکنان درج شود . حال چرا باید صف سنگین را همکاران من تشکیل بدهند؟ خیالت راحت این 120 نفری که من ازشون خبر دارم توی این سه ماه نقدینگی جمع کردند و با مصادف شدن با دریافت سود قصد اضافه کردن دارند . البته من دروغ نمیگم چون به اندازه کافی از این سهم دارم قصد اضافه کردن سایر پالایشی ها رو دارم - پرسود باشید
        چو عضوی به درد آورد روزگار - L-)دگرعضوهارانماندقرار

نظر

• m_r_anari
          عضو فعال
          • Aug 2012
          • 881

ارزش کل معاملات بورس به 310.9 میلیارد تومان رسید که بیشترین ارزش به معاملات شبندر با 75.7 میلیارد تومان و مپنا با 41 میلیارد تومان اختصاص داشت. بازار امروز با توجه به بازگشایی شبندر بازار خاصی بود.رشد بی سابقه شاخص کل در حالی رقم خورد که فشار عرضه ها بسیار بالا بود.شبندر با توجه به بازدهی بیش از 80 درصدی از همان ابتدا فشار فروش را تجربه کرد و در 1224 تومان با صف فروش سنگین روبرو شد و تمامی معاملات بازار را به هم ریخت.دیروز نیز اشاره کردیم که تاثیر سهمی از یک صنعت بر روی کلیت بازار از عجایب بازار ماست و در هیچ جای دنیا از این هیجانات و بی منطقی ها در رابطه با معاملات یک سهم رخ نمی دهد.حالا اگر در چند روز آینده صف فروش شبندر جمع نشود باید منتظر افت قیمت سهام شرکت های دیگر باشیم...خب البته از یک بازار بی تحلیل بیش از این هم انتظار نمی رود. موتور محرک یک بازار سرمایه ثبات اقتصادی و پویایی صنایع از جهت تحرکات در تولید و افزایش صادرات می باشد.این مهم در سال های اخیر در اقتصاد ما دور بوده است و حالا با برنامه ریزی هایی که انجام می شود امید به برگشت ثبات و پویایی صنایع مهم بورسی از جمله صنعت پتروشیمی ،معدنی و فلزی زیاد شده است.سهامداران باید در حال حاضر این موضوع را دنبال کنند و برنامه های اقتصادی دولت جدید را با دقت بیشتری کنکاش کنند نه اینکه اسیر هیجانات کاذبی همچون چگونگی بازگشایی شبندر شوند. اما شبندر: شرکت سود 2266 ریالی را برای سال مالی جاری پیش بینی کرده است و با قیمت امروز پی بر ای سهم به 5.5 رسیده است.با توجه به اینکه شرکت ذخیره ای بابت تفاوت ناشی از نرخ ارز مرجع و مبادلاتی در حساب ها منظور نکرده است و پخش و پالایش هم اعلام کرده که مبلغ این تفاوت سهم دولت است، احتمالا بین 10 تا 12 تومان از سود شرکت کاسته خواهد شد که با این شرایط و پی بر ای 6 نیز قیمت منطقی برای سهم 1280 تومان می باشد.اما از سوی دیگر شرکت بیش از 150 میلیارد تومان بدهی مربوط به چهار سال 72 تا 76 را در هزینه های مالی آورده است که باید این رقم از سود انباشته کسر شود نه از سود سال جاری! اگر این مورد اصلاح شود اثر 10 تا 12 تومانی تفاوت نرخ ارز مبادله ای و مرجع نیز خنثی می شود.با این شرایط قیمت سهم با پی بر ای 6 نیز 1360 تومان خواهد شد.نکته مهمی که سهم را در بلند مدت جذاب می کند موضوع افتتاح طرح توسعه مهم بنزین سازی شرکت در اواخر سال جاری می باشد که تاثیر بسیار خوبی بر سود هر سهم سال آینده شرکت خواهد گذاشت.وزیر نفت نیز بر تسریع در افتتاح طرح توسعه شرکت تاکید کرده است.بنابر این شبندر در بلند مدت گزینه ی جذابی برای خرید می باشد.

منبع : پرشین تحلیل
          لینک : http://persiantahlil.com/?cid=CMSContent&content=30617

نظر

• ampour
            عضو فعال
            • May 2013
            • 1306

همانند کاتالیست های آیزوماکس خوبه که هر چند یک وقت سهامداران غربال و احیاء بشن - بقول استاد برای شبندر لازمه که عزیزانیکه به هر دلیل جنبه سهامداری را ندارند خارج و............................

نظر

• m_r_anari
              عضو فعال
              • Aug 2012
              • 881

اما امروز سهام حاشیه ساز بورسی یعنی شبندر به بازار آمد و فشار فروش سهم را به صف فروش کشاند.گفته می شود حقوقی مهم عرضه کننده سهم بانک اقتصاد نوین بوده است
              پرشین تحلیل

هردفعه یه حقوقی ناشی باید این سهمو خراب کنه. دفعه قبل گروه مالی ملت. حالا اقتصاد نوین و فردا....؟؟
              البته خدائیش حقوقی با حقوقی فرق میکنه مالی ملت هرچی فروخت تو پیک قیمتی بود ولی اقتصاد نوین مثل بچه های کلاس اول و لجباز تو صف فروش عرضه میکرد. تو رو خدا ببین چه کسانی دارن بانکداری میکنن تو این مملکت هنوز نمی فهمه پی به ای 5.5 و یا واقعی 3 چیه و میاد سهمو میفروشه که بره سهم با پی به ای بالای 10 بخره. تازه این بانکداری خصوصیمونه وای بحال بانک های دولیت.

نظر

• ampour
                عضو فعال
                • May 2013
                • 1306

در اصل توسط hamze پست شده است
                امروز در حق سهامدار حقیقی به واقع ظلم شد اما شیر همیشه شیره سهم خوب راهش را خواهد رفت به قول اقای علیزاده فقط صبر و ظفر!

دمت گرم - فعلاً صبر میکنیم

نظر

• ALEN
                  عضو فعال
                  • Jun 2013
                  • 746

این نیز بگذرد رو کف قیمت اضافه شد !

ampour جان شرمنده من یکم دیدم تو سهامداری با بقیه فرق داره اگه پیشنهاد خرید کردم بهت حداقل با دید 6 ماهه بوده

نظر

• meysam_sh_2020
                    عضو فعال
                    • Dec 2011
                    • 20673

یک دونه سهم نفروختیم (-: 75 میلیارد تومن معامله شد .....عالیه .......کدوم سهم 75 میلیارد تومن مارزش معاملات یه روزشه ؟ شبندر لیدره....در اخرین پستم در این تاپیک گفتم که در این هفته انتظار دارم یک روز معامله در حد 100 میلیارد تومن داشته باشه ........
                    آخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2013/08/25, 16:03.
                    ///

نظر

• ampour
                      عضو فعال
                      • May 2013
                      • 1306

در اصل توسط ALEN پست شده است View Post
                      این نیز بگذرد رو کف قیمت اضافه شد !

ampour جان شرمنده من یکم دیدم تو سهامداری با بقیه فرق داره اگه پیشنهاد خرید کردم بهت حداقل با دید 6 ماهه بوده
                      آلن جون سلام
                      شوخی کردم بابا
                      فردا خواستگار خوبی بیاد هم فباهنر و هم فایرا رو شوهرشون میدم بره
                      منتظر اصفهانم
                      اگه نخواد حالا حالاها مهمونم شه ناچاراً میرم سراغ یکی از کارخونه های روغنی - توی فولادی ها هیچوقت شانس نداشتم فقط کمی ذوب بد نبود -
                      در کل موافقم هرکسی دید خودشو روی سهم داره - باور میکنی هر وقت شانسکی خریدم سود کردم اما هر موقع بنابه توصیه دوستام خریدم ضرر
                      دیشب خبر مربوط به اون بنده خدا کارگر مستضف کردستانی حالمو گرفت - ساعت یک نصفه شب زنگ زدم خونه شون - شماره حساب ازشون گرفتم توی تاپیک زدم - امروز علیرغم میل باطنی با ارسال پیام به سامانه کانون هواداران به همراه 10 نفر از دوستام از این ماه پرداخت حق عضویت مون لغو کردیم تا بتونیم بجای کمک به باشگاه به اینگونه خانواده ها کمک کنیم - مبلغش زیاد نیست ولی حداقل من و گروه کوچیکمون (یادت نره من لیدرم) ماهیانه میشه 500 هزار -

نظر

• mobina
                        عضو فعال
                        • Aug 2012
                        • 333

به نقل از پرشین تحلیل:
                        شبندر: شرکت سود 2266 ریالی را برای سال مالی جاری پیش بینی کرده است و با قیمت امروز پی بر ای سهم به 5.5 رسیده است.با توجه به اینکه شرکت ذخیره ای بابت تفاوت ناشی از نرخ ارز مرجع و مبادلاتی در حساب ها منظور نکرده است و پخش و پالایش هم اعلام کرده که مبلغ این تفاوت سهم دولت است، احتمالا بین 10 تا 12 تومان از سود شرکت کاسته خواهد شد که با این شرایط و پی بر ای 6 نیز قیمت منطقی برای سهم 1280 تومان می باشد.اما از سوی دیگر شرکت بیش از 150 میلیارد تومان بدهی مربوط به چهار سال 72 تا 76 را در هزینه های مالی آورده است که باید این رقم از سود انباشته کسر شود نه از سود سال جاری! اگر این مورد اصلاح شود اثر 10 تا 12 تومانی تفاوت نرخ ارز مبادله ای و مرجع نیز خنثی می شود.با این شرایط قیمت سهم با پی بر ای 6 نیز 1360 تومان خواهد شد.نکته مهمی که سهم را در بلند مدت جذاب می کند موضوع افتتاح طرح توسعه مهم بنزین سازی شرکت در اواخر سال جاری می باشد که تاثیر بسیار خوبی بر سود هر سهم سال آینده شرکت خواهد گذاشت.وزیر نفت نیز بر تسریع در افتتاح طرح توسعه شرکت تاکید کرده است.بنابر این شبندر در بلند مدت گزینه ی جذابی برای خرید می باشد.

وقتی روز بدی دارید همیشه یادتان باشد که کس دیگری روز بدتری داشته است، شکرگزار داشته هایتان باشید ...

نظر

• Sushiant
                          عضو فعال
                          • Jun 2011
                          • 1391

همه چیز از پرشین تحلیل نقل شد فقط جای این یکی رو خالی دیدم :

شاخص کل در معاملات امروز رشد جالب 1610 واحدی را تجربه کرد و از کانال 59 هزار واحد به کانال 61 هزار واحد پرش داشت.1607 واحد از رشد 1610 واحدی شاخص مربوط به نماد شبندر بود.

یعنی امروز بازار کلا 3 واحد رفته جلو بدون شبندر !!!!

خداییش خنده داره!

:))
                          هر چیز که در جستن آنی، آنی

نظر

• Captain Nemo
                            مدیر
                            • Dec 2010
                            • 2934

در اصل توسط CAPTAIN NEMO پست شده است View Post
                            اگر سهم 1500 باز بشود حدود 2500 واحد شاخص را جابجا خواهد نمود ...
                            قبلا با هر 4 درصد مثبت حدود 80 واحد شاخص مثبت میشد ...
                            از 670 تا 1500 را تناسب ببندید حدود 2500 میشود .
                            که البته به نظر من 1200 بیشتر قیمت نخواهد خورد .
                            سلام
                            از منم منم کردن و پست بالا آوردن خیلی بدم میاد ...
                            الانم این پست را بالا آوردم تا اون کاربری که بهم پیام داد که خیلی سطحی نگری و توهین کرد بفهمه که از روی تجربه
                            حرف میزنم ... اگر 1800 باز میشد امثال شما خالی میکردند و بعدا به ریش ما میخندیدند ...
                            ادعایی ندارم ولی از سال 83 تو این بازار مکاره دارم کار میکنم ... اگر حرفی میزنم رو هوا و الکی نیست ...

تک سهم شبندر هستم و قیمت تمام شده ام را فقط کارگزارم میداند ...
                            به قول جناب علیزاده یکسری ها باید پیاده بشن از سهم .
                            صف فروش را هم سنوین درست کرده بود ...

یاری اندر کس نمی​بینیم یاران را چه شد
                            دوستی کی آخر آمد دوستداران را چه شد

شهر یاران بود و خاک مهربانان این دیار
                            مهربانی کی سر آمد شهریاران را چه شد

نظر

• metitondar
                              عضو فعال
                              • Sep 2012
                              • 443

کسی میتونه جوابشو بده؟
                              در اصل توسط HSC پست شده است View Post
                              سلام دوستان

امروز شبندر آمد. بالا باز كردند و طبيعتا كسانيكه 4ماه پيش خريده بودند بخصوص حقيقي ها اكثرا وقتي ببينند سهامشان 80% بالاتر باز شده نقد مي شوند و بيرون مي آيند. اگر غير از اين مي كردند منطقي نبود. البته به نفع شاخص و به نفع كليت روند بازار بود كه شبندر را روي 1000 - 1050
                              باز مي كردند تا هرروز مثبت بخورد و به رشد شاخص كمك كند. خب چه ميشه كرد. بازار جو گير و احساساتي است و بخصوص سرمايه گذاران تازه وارد...

در مورد روند شبندر بنظرم فردا يا جمع مي شود يا اينكه يكي دو روش منفي خورده و سپس جمع مي شود و كمي مي رود بالا منتها ازين ببعد ديگر روندش شارپ نخواهد بود و از صعودهاي آنچناني خبري نيست دليلش هم واضح است : شبندر همه ي برگه برنده هايش را رو كرده و بازي كرده است... بحث سهام صندوق توسعه ملي ، معافيت معالياتي و .... اينها مواردي بود كه هر كدام اگر ok مي شد سود شبندر را بصورت نجومي افزايش ميداد. حالا هم كه همه ي اينها ok شده است و سود شبندر را از 30 - 40 تومان رسانده به 226 تومان.
                              ديگر رشد eps اي در كار نخواهد بود اگر هم باشد خيلي جزئي و در حد 10 - 20 % . بنابر اين از روند شارپ و تند و تيز هم خبري نيست.

امروز با آمدن شبندر و صف فروش شدنش بخاطر اينكه در قيمت بالا باز شد ، صفوف سهم هاي پيشروي بازار مثل خودرو خساپا و مپنا هم ريخت.

شرايط بحراني شد و در شرايط بحراني چه گروهي از آب گل آلود ماهي ميگيرند؟ جواب : غذايي ها .
                              آيا غذايي ها همچنان مثبت مي مانند ؟ در واقع آيا روند غذايي ها صعودي مي شود؟ خير ، روندشان كماكان نزولي است منتها يك نوسان مثبت ظاهرا خواهند داد. اين نوسان مثبت شايد فردا تمام شود شايد هم چهارشنبه. در هر صورت نكته اينجاست كه نبايد جوگير شد و در قيمتهاي مثبت و روي سقف وارد سهام اين گروه شد.

خودرو و خساپا بنظرم تي يكي دو روز آتي فرصت خريد هستند ، به بنيادي كاري نداشته باشيد ، به اراده ي بازيگردانان كار داشته باشيد

به تازگي متوجه شدم عده ي زيادي از بازيگران و سرمايه داران اصلي بورس بخصوص دانه درشت هايشان اصلا كاري به بنيادي و حتي تكنيكال سهام ندارند ،

نگاه ميكنند ببينند چه گروهي چه مقدار رشد كرده و چند برابر شده و كدام گروهها رشد چنداني نكرده اند ...

من نميدونم امروز روي چه منطقي شبندر را عده اي با آن قيمت خريدند. لابد فكر كردند پيش خودشان كه p/e شبندر 6ماه پيش 15 بوده

امروز هم پي به اي 15 به آن دادند و به اعداد نجومي 3000 تومان رسيدند و گفتند پس 1200 تومان حتما مفت است !!!!

اشتباه است دوستان. اين كار اشتباه است به اين دليل :

بازار وقتي فكر مي كند يك سهمي جا براي رشد در سود آوري دارد و مي تواند از زيان خارج شده و سود بسازد آن سهم را مي خرد

به اصطلاح سودي كه قرار است آن سهم بسازد را بازار پيشاپيش به استقبالش مي رود ،

الان هم خودروييها را چون بازار احتمال ميدهد از زيان خارج شوند و سود بسازند ( نه تا پايان امسال بلكه براي سال آتي )

به همين خاطر مي خرند و پي بر اي بالا به آنها ميدهند ، وقتي مثلا گزارش 3ماهه93 خودرو آمد بيرون و 10تومن سود پيشبيني كرد

آنروز قيمت خودرو 500 تومان شده و پي به ايش = 50 ، حالا اگر در گزارش 9ماهه بيايد و 50 تومان اعلام كند ، و در 600 بازگشايي شود

آنروز پي بر اي خودرو مي شود 12 ، اما آيا بايد آنروز خودرو را خريد و به آن p/e= 50 داد و گفت قيمت خودرو تا 3000 بالا مي رود ؟

خير . آنروز ، ديگر پايان بازيست، اونموقع بايد خودرو را موقع بازگشايي در 600 تومان فروخت و رفت سراغ يك سه و يك گروه ديگر... .

اين يك مدل است در بازار بورس ايران، مدل پيشخور كردن سودي كه قرار است شركتي بسازد.

اين مدل را بشناسيد و در زماني كه بايد خريد كنيد ، سهم را بخريد. نه در زمان فروش.

زمان خريد شبندر شهريور پارسال بود ، و زمان فروش آن همين امروز .

زمان خريد خودرو و خساپا يكماه پيش بود ( البته الآن هم دير نشده ) ، و زمان فروش خودروييها ... (بين سه ماه الي يكسال ديگر) .

شايد هم زود تر زمانش برسد ، از امروز بطور متوسط قيمت سهام اين گروه تا100% جاي رشد دارد.

فولاي هم بالاخره حركت كرد. حواستون به كگاز و رتكو هم باشه. از امروز متوسط 30% ميدهند.

حد ضرر ورنا را هم update كنيد : ورنا حد ضرر = 120 .

خودروييها دو روز فرصت خريد مي دهند و سپس صعود.

بانكي ها : ابتدا وبملت و سپس صادرات و .... .

مپنا هم پاييني ندارد ، نهايتا 10%. به ورود و خروجش نمي ارزد.... اگر داريد، سهامداري كنيد تا گين بهتري ببريد.

موفق باشيد.

نظر

• zereshkkk
                                عضو فعال
                                • Nov 2011
                                • 3474

هرچند به مزاجمان خوش نیامد:
                                [SIZE=3]اینطور هم میشه تحلیل کرد!!! اما در بازگشایی پی ای پایینی گرفت و میتونه در روزهای اینده و میان مدت تا افتتاح طرح توسعه که چیزی نمونده پی ای های بالاتری بگیره،اگه با پی ای بالا باز میشد اصلاح میشد به سمت پایین[/SIZE]
                                آخرین ویرایش توسط zereshkkk؛ 2013/08/25, 20:10.

نظر

در حال کار...
                                X