پالايش نفت بندرعباس ( شبندر )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • تمام
    عضو فعال
    • Jun 2011
    • 14648

در اصل توسط کيانوش پست شده است View Post
    دوستان از من نادان بشنويد اين مطلب را که.
    در سال 91 بيشترين بازدهي را شبندر خواهد داشت.اگه شبندر را فروختيد دوباره بخريد من فکر مي کنم اينها همش بازي هست و مطلعين دارند اين سهم را با تمام توان مي خرند.من قيمت اين سهم را 1 ساله حداقل 500 تومان مي بينم.
    1- شبندر
    2-بکام
    3-شصفها
    4-احتمالا فباهنر
    سال 91 خوبي خواهند داشت.
    حيف که اه در بساط ندارم و دلم هم نمياد سهامهاي خوبم را بفروشم تا با شبندر عوض کنم.
    من فکر مي کنم واقعا خواستند مردم رو اين سهم سود کنند شبندر را اين قيمت باز کرده اند.
    شبندر خون تازه اي به بورس تزريق خواهد کرد.

متاسفانه شبندر خون تازه که تزریق نکرد هیچ همون مانده خون و جان بازار رو هم گرفت و خودش هم به اغما رفت
    خدا خواست و ما توانستیم
    تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید

نظر

• کيانوش
      عضو فعال
      • Dec 2011
      • 6613

کمي صبر کنيم خون را که جذب کرد جون خواهد گرفت.
      شپنا صادرات 0دلار
      شبريز صادرات 0دلار
      شبندر صادرات3447201941 دلار يا بعبارتي 3.5 ميليارد دلار
      .................................................. .........
      سود عملياتي شبندر
      سال 89
      74 ميليارد تومان
      .........................
      سال 90
      500 ميليارد تومان يعني 665درصد افزايش سود
      ..........................
      سال 91
      197 ميليارد تومان
      .............................
      اگر علت افزايش سود 90 و کاهش سود 91 را کشف کنيم متوجه خواهيم شد چرا شبندر خون تازه به بورس خواهد شد و به بازار سود خواهد رسانيد.
      من علت را فروش ارز صادراتي شبندر در سال 90 مي دانم.
      در سال 91 نرخ فروش ارز را 1226 تومان ديده است در صورتي که شرکتهاي بورسي طبق نظر بانک مرکزي مي توانند ارزشان را به نرخ ازاد بفروشند.
      حالا حساب کنيد سود شبندر را در سال 91
      ................................
      مي شود حداقل 100 تومان براي هر سهم
      پي به اي5 سهم ميشه 500 تومان
      بقول مهران مديري کيانوش هيچي نمي فهمد
      .سهم پالايشگاه داريم 110 تومان بياد اينور بازار

نظر

• کيانوش
        عضو فعال
        • Dec 2011
        • 6613

ظرف 1 ساعت 52 ميليون را خريدند.
        اگه امروز 100 ميليون معامله بشه.فردا فروشنده ها مياند تو صف خريد پالايشگاه واسه پذيره نويسي.

نظر

• آریو
          عضو فعال
          • Mar 2011
          • 4834

ظرف 1 ساعت 52 ميليون را خريدند.
          اگه امروز 100 ميليون معامله بشه.فردا فروشنده ها مياند تو صف خريد پالايشگاه واسه پذيره نويسي.
          چندتا شرکت با قیمت زیر پذیره نویسی براتون نام ببرم که 30 تومن سود دارن و قراره تو مجمع هم سود تقسیم کنن ... بدون زیان انباشته و بدون هزار تا اما اگر !
          ریسک از آنجایی ناشی می‌شود که ندانید در حال انجام چه کاری هستید.

نظر

• مات
            عضو فعال
            • Aug 2011
            • 5650

در اصل توسط آریو پست شده است View Post
            چندتا شرکت با قیمت زیر پذیره نویسی براتون نام ببرم که 30 تومن سود دارن و قراره تو مجمع هم سود تقسیم کنن ... بدون زیان انباشته و بدون هزار تا اما اگر !

همه چيز تو اين بازار به سود دادن ختم نميشه كه اگر اين چنين بود الان ساختمونيها با اين سود و دي پي اسي كه دارن نبايد اين قيمت باشند صنعت هم خيلي مهمه صنعت پالايشگاه براي اين كشور كشوري كه تحريمه بسيار حياتي ميباشد و حقوقي خواهان
            الماس را جز در قعر زمین نمیتوان یافت و حقایق را جز در اعماق فکر نمی توان کشف کرد.(ویکتور هوگو)
            اگر می خواهی بنده کسی نشی بنده هیچ چیز مشو.(ژاک دوال)
            اعتماد به نفس را از شیر بیاموزید اوبا خودش یکدل است و هرگز تضاد در او راه ندارد.

نظر

• کيانوش
              عضو فعال
              • Dec 2011
              • 6613

قيمت پاياني سهم 2 ريال امد بالا
              سهم داره 2 واحد مثبت شنبه معامله ميشه
              شد 62 ميليون سهم.
              حيف شد امروز 100 ميليون معامله نشد.

نظر

• مصطفی مصری پور
                عضو فعال
                • Mar 2012
                • 6951

فرض کنیم 60 میلیون رو تمام و کمال صندوق نفت خریده باشه.با 180 میلیون قبلی میشه 240 میلیون. صندوق نفت داره خوب پیش میره اما یادمون باشه 690میلیون عرضه شده و بنظرم حداقل باید 60 درصد اون توسط حقوقی جذب بشه تا امیدی به رشد داشته باشیم.
                وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!

نظر

• آریو
                  عضو فعال
                  • Mar 2011
                  • 4834

در اصل توسط Mahshid20 پست شده است View Post

همه چيز تو اين بازار به سود دادن ختم نميشه كه اگر اين چنين بود الان ساختمونيها با اين سود و دي پي اسي كه دارن نبايد اين قيمت باشند صنعت هم خيلي مهمه صنعت پالايشگاه براي اين كشور كشوري كه تحريمه بسيار حياتي ميباشد و حقوقي خواهان
                  دو روز دیگه همین تحریم باعث انفجار تو پالایشگاه بندر عباس شد اونوقت اهمیت این صنعت استراتژیک مشخص میشه ...

تا حالا مگه انفجاری رخ داده ؟؟!!!من که یادم نمیاد !

نظر

• مات
                    عضو فعال
                    • Aug 2011
                    • 5650

دو روز دیگه همین تحریم باعث انفجار تو پالایشگاه بندر عباس شد اونوقت اهمیت این صنعت استراتژیک مشخص میشه ...

تا حالا مگه انفجاری رخ داده ؟؟!!!من که یادم نمیاد !
                    اگر بخواهي اين جوري فكر كني كه اصلا نبايد تو اين بازار معامله كني مثل اين ميمونه كه من برم تو غار زندگي كنم و بگم توي شهر نميام و خونه نميخرم چون امكان داره ي شب زلزله بياد و من بميرم
                    الماس را جز در قعر زمین نمیتوان یافت و حقایق را جز در اعماق فکر نمی توان کشف کرد.(ویکتور هوگو)
                    اعتماد به نفس را از شیر بیاموزید اوبا خودش یکدل است و هرگز تضاد در او راه ندارد.

نظر

• آریو
                      عضو فعال
                      • Mar 2011
                      • 4834

در اصل توسط Mahshid20 پست شده است View Post
                      اگر بخواهي اين جوري فكر كني كه اصلا نبايد تو اين بازار معامله كني مثل اين ميمونه كه من برم تو غار زندگي كنم و بگم توي شهر نميام و خونه نميخرم چون امكان داره ي شب زلزله بياد و من بميرم

اگه دقت کرده باشین من گفتم سقف های محکمتری میشه تو شهر پیدا کرد ..
                      نه یه خونه کاه گلی ...
                      من نگفتم نمایم تو شهر...
                      تو شهری که قراره زلزله بیاد خونه محکمتری هم با قیمت پایین میشه پیدا کرد و هست
                      نظر شما چیه ؟؟!

نظر

• مات
                        عضو فعال
                        • Aug 2011
                        • 5650

اگه دقت کرده باشین من گفتم سقف های محکمتری میشه تو شهر پیدا کرد ..
                        نه یه خونه کاه گلی ...
                        من نگفتم نمایم تو شهر...
                        تو شهری که قراره زلزله بیاد خونه محکمتری هم با قیمت پایین میشه پیدا کرد و هست
                        نظر شما چیه ؟؟!
                        اون خونه اي هم كه سقفش محكمتره مطمئن باشيد با زلزله 7 ريشتري ميريزه صنعت پالايشگاه ي صنعت استراتژيكه براي هر كشوري به خصوص ايران اگرم قراره اتفاقي براش بيفته قرار نيست كه كلا نابود بشه كه كه اگر اين چنين بود تا به حال بايد كله پالايشگاههاي اين كشور تعطيل مي شدند اين صنعت براي حقوقي جذابه همچونكه شبريز براي حقوقيش جذاب بود حقيقي هم ميتونه نوساناتشو با توجه به بازي كه داره بگيره مثل شبريز كه از 170 تا 400 رفت بالا

نظر

• قاتل بروسلی
                          كاربر فعال
                          • Feb 2012
                          • 684

صف فرداش رو چیدند.
                          کودکی اندیشید که خدا چه می خورد، چه می پوشد و در کجا منزل دارد؟
                          ندایی آمد که :
                          او غم بندگانش را می خورد، گناهانشان را می پوشد و در قلب شکسته آنان ساکن است...

نظر

• مات
                            عضو فعال
                            • Aug 2011
                            • 5650

در اصل توسط قاتل بروسلی پست شده است View Post
                            صف فرداش رو چیدند.
                            اشتباه كردن چيدن تجربه من ميگه سهمي كه بعد از پايان بازار براش صف ميچينن اونم قبل از تعطيلات مطمئن باشيد پايدار نيست ولي اين سهم نوساناتشو ميده و هر كي زرنگ باشه ميگيره

نظر

• کيانوش
                              عضو فعال
                              • Dec 2011
                              • 6613

دوستان از من نادان بشنويد اين مطلب را که.
                              در سال 91 بيشترين بازدهي را شبندر خواهد داشت.اگه شبندر را فروختيد دوباره بخريد من فکر مي کنم اينها همش بازي هست و مطلعين دارند اين سهم را با تمام توان مي خرند.من قيمت اين سهم را 1 ساله حداقل 500 تومان مي بينم.
                              1- شبندر
                              2-بکام
                              3-شصفها
                              4-احتمالا فباهنر
                              سال 91 خوبي خواهند داشت.
                              حيف که اه در بساط ندارم و دلم هم نمياد سهامهاي خوبم را بفروشم تا با شبندر عوض کنم.
                              من فکر مي کنم واقعا خواستند مردم رو اين سهم سود کنند شبندر را اين قيمت باز کرده اند.
                              شبندر خون تازه اي به بورس تزريق خواهد کرد.
                              رو اين مطالب تا شنبه تحقيق کنيد.و در صورت درستي وارد شبندر شويد.
                              ضورتهاي مالي 89 و 90 و 91 شبندر را نگاه کنيد.

نظر

• کيانوش
                                عضو فعال
                                • Dec 2011
                                • 6613

کمي صبر کنيم خون را که جذب کرد جون خواهد گرفت.
                                شپنا صادرات 0دلار
                                شبريز صادرات 0دلار
                                شبندر صادرات3447201941 دلار يا بعبارتي 3.5 ميليارد دلار
                                .................................................. .........
                                سود عملياتي شبندر
                                سال 89
                                74 ميليارد تومان
                                .........................
                                سال 90
                                500 ميليارد تومان يعني 665درصد افزايش سود
                                ..........................
                                سال 91
                                197 ميليارد تومان
                                اگر علت افزايش سود 90 و کاهش سود 91 را کشف کنيم متوجه خواهيم شد چرا شبندر خون تازه به بورس خواهد شد و به بازار سود خواهد رسانيد.
                                من علت را فروش ارز صادراتي شبندر در سال 90 مي دانم.
                                در سال 91 نرخ فروش ارز را 1226 تومان ديده است در صورتي که شرکتهاي بورسي طبق نظر بانک مرکزي مي توانند ارزشان را به نرخ ازاد بفروشند.
                                حالا حساب کنيد سود شبندر را در سال 91
                                ................................
                                مي شود حداقل 100 تومان براي هر سهم
                                پي به اي5 سهم ميشه 500 تومان
                                بقول مهران مديري کيانوش هيچي نمي فهمد
                                .سهم پالايشگاه داريم 110 تومان بياد اينور بازار
                                رو اين مطالب تحقيق کنيد و در صورت درستي وارد شبندر شويد شبندر نجات بخش ضررهاي ما ميتونه باشه.فرض کنيد شبندر را اصلا 115 خريديد.
                                به صورتهاي مالي 89 و 90 و 91 شبندر زوم کنيد.
                                پيش بيني سود شبندر سال 89 بوده است 61 ميليارد تومان که به 74 ميليارد تومان سود رسيده است.
                                پيش بيني سود شبندر سال 90 بوده است 171 ميليارد تومان که به 500 ميليارد تومان سود رسيده است .يعني تقريبا 300 درصد بيشتر از پيش بيني سال 90 و 665 درصد بيشتر از سود 89
                                پيش بيني سود شبندر سال 91 هست 197 ميليارد تومان که به 2000 ميليارد تومان خواهد رسيد.يعني حداقل 100 تومان تعديل مثبت سود.
                                ..................................
                                نکته مهم
                                1-علت افزايش سود سال 90 فقط ميتونه فروش ارز صادراتي باشه طبق مقررات بانک مرکزي که بقيه شرکتها هم اين کار را کردند.
                                2-ميزان توليد در سال 89 و 90 و 91 تفاوت چشمگيري نداشته است.
                                3-در سال 91 فروش ارز صادراتي را 1226 تومان ديده اند ولي فروش بر اساس نرخ ازاد ارز خواهد بود.
                                4-صادرات شبريز و شپنا 0 دلار هست شبندر 3.5 ميليارد دلار
                                5-صادرات به کشور هاي همسايه و اسياي ميانه و شرق مي باشد.
                                6-اين شرکت اصل 44 هست
                                7-قبل از عرضه گفته بودند مي خواهيم به بازار سود برسونيم ولي چون دروغ زياد گفتند کسي حرف چوپان دروغگو را باور نمي کنه.
                                8-روز اول عرضه با کلي منت کارگزاريها به ما کمي سهم 114 توماني دارند و بيشترش را براي نمي دونم چه کساني بر داشتند.بايد يادتون باشه اين موضوع را .
                                9-تصميم با خودتون.

نظر

در حال کار...
                                X