جای نگرانی نیست، با افزایش قیمت بعضیا میفروشن، مشکلی نیست چون خریدار واسه این سهم زیاده، دوباره صف میشه.
پالايش نفت بندرعباس ( شبندر )
Collapse
X
-
بزار بفروشه
چیزی که زیاده مشتری
همین الان مخ چند تا همکارامو زدم که 50میلیون خرید کنن ( این یه نمونه کوچیک از خریدارا هستن )
حالا ببینم چقدر میخاد عرضه کنه !!!
نظر
-
حالا تو این موقعیت کصافط کارگزاری پیام میده :: مشتریان گرامی امکان خرید از طریق «بانک سامان» مقدور نمی باشد
ای تو روحت
نظر
-
-
-
نگاه کن تو رو خدا !
من صبح نشستم رو 12101 ریال واسه خرید شبندر ، دیدم زودی صف شد منصرف شدم ..موندم دیدم حجم داره فقط بالا میخوره تسلیم شدم و بالا اضافه کردم!
بعد الان رنج منفی زدند اونهم دقیقا رو قیمتی که نشسته بودم ولی حذف کردم ! الان دلم میخواد یک سیلی آبدار بزنم تو گوش حقوقی با روان آدم بازی میکنه !
این میخواد هرجوری شده سهمو واسه فردا منفی کنه که شبندرو هفته بعد ببره تو فاز منفی! فکر کنم با وزیر لج کردن!!
بازیگر قدر باید بیاد اینها رو از سهم بندازه بیرون.ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست
نظر
-
در اصل توسط کیوان پست شده است View Postنگاه کن تو رو خدا !
من صبح نشستم رو 12101 ریال واسه خرید شبندر ، دیدم زودی صف شد منصرف شدم ..موندم دیدم حجم داره فقط بالا میخوره تسلیم شدم و بالا اضافه کردم!
بعد الان رنج منفی زدند اونهم دقیقا رو قیمتی که نشسته بودم ولی حذف کردم ! الان دلم میخواد یک سیلی آبدار بزنم تو گوش حقوقی با روان آدم بازی میکنه !
این میخواد هرجوری شده سهمو واسه فردا منفی کنه که شبندرو هفته بعد ببره تو فاز منفی! فکر کنم با وزیر لج کردن!!
بازیگر قدر باید بیاد اینها رو از سهم بندازه بیرون.
نظر
-
در اصل توسط کیوان پست شده است View Postنگاه کن تو رو خدا !
بازیگر قدر باید بیاد اینها رو از سهم بندازه بیرون.
نظر
-
-
در اصل توسط Arash007 پست شده است View Postاین یه فاکتور مثبته ، مپنا همینجوری از 400 رسید به 700
پس حال کن با این فاکتور مثبت !!!!! X-(
سال 91 که می خواستن فارس رو عرضه کنن قیمت که میخواستن بدن به ملت 900 خورده ای بود ولی استقبالی ازش نشد سال 92 که عرضه شد قیمتش 750 تومن شد روز دوم یا سوم کل صف خرید رو دادن رفت و شروع کرد به منفی خوردن کل سهام رو از دست حقیقیا در اوردن بعدش شروع کردن به اندازه حجم مبنا دادن رسوندنش به 900 تومن(حدودای قیمت سال 91 )
خلاصه کلام همه میدونیم که قیمت اصلی شبندر این نیست حالا که اینا اینطوری بازش کردن بازم دست بردار نیستن حداقل بزارید صف خرید بشه برگرده به اون قیمتی که واقعا حقشه شعورم خوب چیزیه که متاسفانه اینا ندارنآخرین ویرایش توسط ahmad_dayyer؛ 2013/08/27, 10:09.
نظر
-
در مورد شبندر یه چیز بیشتر نمیشه گفت :
No Problem
بگذارید هر کس هر چه میخواهد انجام دهد. سهم محکوم به صعود است !!!!
شاید یکی از دلایل عرضه ها انتشار این خبر باشد :
http://www.farsnews.com/newstext.php?nn=13920605000164هر چیز که در جستن آنی، آنی
نظر
نظر