در اصل توسط ائلچی پست شده است
View Post
پالايش نفت بندرعباس ( شبندر )
Collapse
X
-
در اصل توسط darab پست شده است View Postخانم علیپور عزیز برخلاف تصورات سرکار بنده فردی بسیار آرام هستم و با احدی سر جنگ ندارم. در پالایشگاه تبریز هم همه چی آرومه و خوشبختانه پروژه بنزین سازی هم در شرف بهره برداری است. ظاهرا بندر عزیز هم فعلا خاری شده در چشم دشمنان هر جا می ری میگن شبندر چرا اینقد رشد کرده . همین دشمنان اگه تغییر رویه بدن می تونن در همین کف قیمتی کلی شبندر بخرن و موجب سعادت خود وخانواده شان باشند. راستی بعضی بچه ها طی دیروز و امروز از بندر نوسان گرفتن واقعا دل شیر دارن. من که نمی تونم از این حرکات آکروباتیک انجام بدم شما چطور؟
اگه جسارت کردم عذرخواهی میکنم - ممنون از اطلاع رسانی شماچو عضوی به درد آورد روزگار - L-)دگرعضوهارانماندقرار
نظر
-
در اصل توسط AMIR2000 پست شده است View Postاین مدل سواری 206 که سرکار خانم علیپور میخواد بخره دوست عزیز . البته به ایشان پیشنهاد شد واسه سلامتی و ایمن بودن خودشان و بغل دستی شون sonata سوار بشوند .
شوخی کردم به دل نگیرین.:)أَلَيْسَ اللَّهُ بِكَافٍ عَبْدَهُ
نظر
-
امروز چند تا از دوستانی که قبلا بهشون گفته بود شبندر بخرید و نخریده بودن اس ام اس دادن که خریدن ....یعنی تسلیم این سهم شدن بالاخره ....یعنی در این دو روز 120 میلیون سهام شبندر جابه جا شده و سهامدار تازه نفس وارد شده (-:
نمیدونم دیگه کسی هم تو بازار بورس هست که حواسش به شبندر نباشه برای خرید؟؟؟ ...........
به زودی حرکت سهم اغاز میشه ........دیگه پول لازم ها از سهم خارج شدن یا نهایتا فردا خارج میشن و بعدش ....
65درصد سبد شخصی خودم شبندر و 20 درصد سبدم شپنا و بقیش هم پلوله ثشرق و پتایره ...... البته بیش 70 درصد پولم رو از بورس خارج کردم ...که اگه شبندر نبود من الان سرمایه ای در بورس نداشتم .....و این 85 درصد رشد مجدد حالی داد به ما ...خدا رو شکرآخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2013/08/26, 20:00.///
نظر
-
یه خبر خوب ...
واحد حلال سازی "شبندر"
براساس شنیده ها واحد حلال سازی تا 15روز آینده با سود آوری 500میلیون تومان روزانه در سرویس قرار خواهد گرفت و یک واحد دیگر تا یک ماه آینده با سودآوری 500میلیون تومان در روز راه اندازی خواهد شد.
نظر
-
در اصل توسط ampour پست شده است View Postصرفه جویی های میلیاردی اما در مقابل عظمت کارخونه شبندر خیلی کوچیک و به چشم نمیآد ولی میشه به اونها هم اشاره کرد:
اساتید محترم همانطور که استحضار دارند برخی از قطعات یدکی / مواد شیمیایی / جاذب ها / کاتالیستها /.................................................. ...مورد نیاز شبندر نه تنها 100% وارداتی بلکه 100% تحریمی و شرکت از این بابت تاکنون هزینه هنگفتی متحمل میشده (البته هنوز در برخی موارد هزینه میشه ولی کمتر)
امسال بیش از 1200 قلم از این قطعات یدکی (جالب است بدانید که اورجینال آنها امریکایی) مربوط به توربین ها مثلاً (steam turbine * gas turbine ) یا پمپ ها مثلاً(centrifugal pump............) توسط بازار داخلی طراحی و ساخت شده و هم اکنون نصب و بکارگیری شده که نتیجه آنها(جلوگیری از خروج ارز از مملکت . کاهش هزینه و خودکفایی شبندر ........................... در آینده نه چندان دور شاهد رقص شبندر خواهیم بود با تولید ملی - عزم و اراده ایرانی - کار بیشتر - سود بیشتر
داشت یادم میرفت : یکی از اقلامیکه با فلاکت و بدبختی و با 40 پنجاه برابر هزینه واقعی اون تاکنون شبندر تهیه میکرده (انحصاری) انواع کاتالیست ها ست که که بنابه مسائل ح.ا.ط فقط به یک مورد اشاره میکنم امسال دو نمونه پر مصرف و گرانقیمت از آنها توسط مهندسین و مبتکرین ایرانی (عزیزان زحمت کش در اداره تحقیقات ساخت و پشتیبانی وزارت نفت ) تهیه و تولید و تحویل گردیده که این موضوع گام بلندی است جهت صرفه جویی و سودآوری بیشتر که بقیه رو خودتون میدونید .
عزیزان شرکتی میدانند ارزش حیاتی و ریالی بعضی از کاتالیست های حاوی فلزات گرانبها مثل CATALYST .R134 یا CZ100 و قیمت های میلیاردی آنها - شبندر احتیاج به تبلیغ نداره - کارگران رده پائین کارخونه (محترم و زحمت کش و بی ادعا) هم این اطلاعات بالا را دارند خیلی بیشتر از من - الماس است این شبندر
هرچی امروز وراجی کردم تا استاد شاید صداش در بیاد و یه دو خط برامون مطلب بنویسه خبری نشد . فقط دو کلمه نوشت اضافه شد
بابا دست خودمون نیست که - عادت کردیم - هرچند تکراری ولی خوبه - همیشه یاد آوری خوبه
تا این لحظه هم جرات نداشتم بنویسم که = کسر شد . اما استثنا یاهمون اضطرار (یک سومش امانت بود باری از روی دوش ام برداشته شد)چو عضوی به درد آورد روزگار - L-)دگرعضوهارانماندقرار
نظر
-
سلام دوستان....*
بالاخره این سود شبندر چقدر اعلام شد؟ از کی قابل دریافت هست ؟ خواهشا راهنمایی کنید....
در ضمن ، دوستان همه با هم سهامداری کنیم تا پر سود باشیم....
همیشه پر سود باشید....;)[SIZE=4][COLOR=#6633ff][B]الیس الله بکاف عبده (زمر 36)[SIZE=4] *** [/SIZE][/B][/COLOR][/SIZE][SIZE=4][SIZE=4][COLOR=#ff0000][B][SIZE=4][/SIZE]آیا خدا برای بنده اش کافی[/B][/COLOR][COLOR=#ff0000][B] نیست...[/B][/COLOR][/SIZE][/SIZE]
نظر
-
در اصل توسط ampour پست شده است View Postفقط تفاوتش 20 تا از کل مبلغ v9 که اگه خدا بخواد گوش شیطون کر بخرم بیشتره - کل ش چنده مگه ؟ بچه پولدارااااااااااااااااااااااااااااهر چیز که در جستن آنی، آنی
نظر
-
در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است View Postامروز چند تا از دوستانی که قبلا بهشون گفته بود شبندر بخرید و نخریده بودن اس ام اس دادن که خریدن ....یعنی تسلیم این سهم شدن بالاخره ....یعنی در این دو روز 120 میلیون سهام شبندر جابه جا شده و سهامدار تازه نفس وارد شده (-:
نمیدونم دیگه کسی هم تو بازار بورس هست که حواسش به شبندر نباشه برای خرید؟؟؟ ...........
به زودی حرکت سهم اغاز میشه ........دیگه پول لازم ها از سهم خارج شدن یا نهایتا فردا خارج میشن و بعدش ....
نقل قول از محسن نظری :
================
با سلام
بنده شبندر ندارم ولي در اسرع وقت اگر همين سطوح بماند واردش ميشوم سهم با اين پي بر اي نازل و اين طرح توسعه واقعا چه ريسكي ميتواند داشته باشد؟
شبندر را با خيال راحت بخيرد سهم با پي بر اي 5 و طرح توسعه عالي و مزاياي صنعت پالايشگاه ريسكي ندارد و نخواهد داشت...
سهامداران شبندر هم خيالشان راحت مطمئنم سهم به زويد قيمتهاي 1400 و 1600 تومان را در مينوردد...
================
جدا کی میتونه از خرید این سهم رو این قیمت صرفه نظر کنه ................
روی قیمتی باز کردن که خودشان هم سوار بشن یعنی پول هایی را که در غیاب شبندر دوبل و سوبل کردن به شبندر منتقل و دوباره پولشون رو دوبل کنن و گرنه باید محدوده 1400 باز میشد...آخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2013/08/26, 23:01.///
نظر
-
در اصل توسط ampour پست شده است View Postتوی آبدارحونه شبندر کار میکنم .
چایی محسن دم میکنم
راستی یادم رفت بگم . استارت مراحل اولیه عملیات کشیدن خط لوله انتقال خوراک شبندر از بندر پهل تا پالایشگاه زده شده(ظاهراً خدا را شکر این عملیات به شرکت خطوط لوله ومخابرات نفت سپرده نشده ) پس تسریع در ...................................... انشاءالله
اما قسمتی که قرار شده برای اولین بار در کشور انجام بشه یعنی لوله گذاری در بستر دریا (حدفاصله بندر لافت تا................................................ .......) را خبر دقیق ندارم
نظر
-
ای جانم !
زنگنه داره شبکه 1 صحبت میکنه
با این حرفای زنگنه فردا پالایشگاه و پتروشیمی صف خریدند ...
نظر
نظر