پالايش نفت بندرعباس ( شبندر )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • afshar
    عضو فعال
    • Aug 2013
    • 1039

متاسفانه اين پرسپوليس هم همه جا درد سر شده هم تو زمين بازي هم تو بورس كلا اعصاب خورد كنه .
    سلام . به خدا این رسمش نیس من تازه واردم همین دم دری تو ذوقمون نزن دیگه.
    ولی پرسپولیس از زمان حضرت آدم بوده و تا ابدم هست. همه جاهم خوش یمنه از بورس بگیر تا ....
    با ما به ازین باش
    اگرمیخواهی محال ترین اتفاق زندگیت رخ بدهد .... باور محال بودنش را عوض کن!!!!

نظر

• کيانوش
      عضو فعال
      • Dec 2011
      • 6613

امروز شبندر بسيار خوب عمل کرد.
      بازار احساسي برخورد کرد و معامله گران جو گير شدند.
      فردا اين جو بر بازار حاکم نخواهد بود.
      ..................................
      در جنگ امريکا با عراق
      در جنگ امريکا با افغانستان بغل گوشمان
      بازار اينجور نشد.
      حالا اون که انور دنيا هست و به گفته جناب اقاي روحاني مشکل سوريه را خود مردمشان حل خواهند کرد.
      ...............................
      با سلطان باشيد.

نظر

• darab
        عضو عادی
        • Dec 2012
        • 215

در اصل توسط afshar پست شده است View Post
        سلام . به خدا این رسمش نیس من تازه واردم همین دم دری تو ذوقمون نزن دیگه.
        ولی پرسپولیس از زمان حضرت آدم بوده و تا ابدم هست. همه جاهم خوش یمنه از بورس بگیر تا ....
        با ما به ازین باش
        جناب افشار سلام. خسته نباشید شما از کارمندان پالایشگاه هستید؟
        شاهکار مولانا:[B]چون نباشد عشق را پروای او[/B]........... [B]او چو مرغی ماند بی پر وای او[/B]/:.Heart.:/

نظر

• داش مهدی
          عضو فعال
          • Jan 2011
          • 595

خدا نکنه فردا این صف فروشش سنگین بشه
          اونوقت منفی بازار دیدن داره
          مَن عَشَقَنی عَشَقتُهُ وَ مَن عَشَقتُهُ قَتَلتُهُ

نظر

• ampour
            عضو فعال
            • May 2013
            • 1306

در اصل توسط کيانوش پست شده است View Post
            امروز شبندر بسيار خوب عمل کرد.
            بازار احساسي برخورد کرد و معامله گران جو گير شدند.
            فردا اين جو بر بازار حاکم نخواهد بود.
            ..................................
            در جنگ امريکا با عراق
            در جنگ امريکا با افغانستان بغل گوشمان
            بازار اينجور نشد.
            حالا اون که انور دنيا هست و به گفته جناب اقاي روحاني مشکل سوريه را خود مردمشان حل خواهند کرد.
            ...............................
            با سلطان باشيد.
            سلام استاد خسته نباشید
            قربون حرف حساب
            بعضی ها که خودشونو زرنگ فرض میکنند امروز با شایعه پراکنی و نقل و قول خبرگزاری فارس !!!!!!!!!!!! و .......................بخصوص در تالار همسایه جوی درست کردند که سهامداران بترسند و برای فردا صف شه
            دولت تدبیر و امید ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ اگه شعار نباشه که میدونم نیست و روحانی خودش تجربه سنگینی در بخش امنیت ملی داره خیالمون راحته تدبیرتدبیرتدبیرتدبیرتدبیر................
            جنگ دیگران بما چه؟
            خودمون کم مشکل داریم
            سال گذشته اساتید محترم یادشون که نرفته . از این طیف خبرها چندروزی بازارو قرمز میکرد . دو سه روزی زرنگ باشی ها جمع میکردند و توی فضای سبز صدای قهقهه و هورا کشیدنشون تا فلک میرسید و ...............دنباله ماجرا -
            من فقط یکساله با بورس آشنا شدم و تجربه زیادی ندارم ولی پارسال از همینگونه شایعات ضرر زیادی کردم .
            امروز تعدادی از همکارانم که طبق جدول زمانبندی هنوز نوبت دریافت سودشون نشده زنگ زدند و از خواهر کوچیکه کسب تکلیف میکردند !!!!!!!!!!!!!!!!!
            نه اینکه فکر کنید عقل کل اونها هستم نه - مطالب دیروز استاد علیزاده رو بدون کم و زیاد کردن حتی یک واو منعکس کردم . (باذکر منبع البته !!!!!!!!!!!!!!)
            حالا خود دانید
            چو عضوی به درد آورد روزگار - L-)دگرعضوهارانماندقرار

نظر

• ampour
              عضو فعال
              • May 2013
              • 1306

دوستان چرا امروز شبندر 36 دقیقه و 42 ثانیه بیشتر از حد قانونی معامله شد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
              چرا مخابرات نزدیک به 11 درصد منفی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
              عجب . شاید اساتید سر در بیارن . من که ...............................

نظر

• afshar
                عضو فعال
                • Aug 2013
                • 1039

جناب افشار سلام. خسته نباشید شما از کارمندان پالایشگاه هستید؟
                داراب عزیز سلام
                نه متاسفانه. شما محل سکونت مارو بخونی متوجه میشی./:.winksmiley02.:/
                اگرمیخواهی محال ترین اتفاق زندگیت رخ بدهد .... باور محال بودنش را عوض کن!!!!

نظر

• ائلچی
                  ستاره دار (2)
                  • Jul 2013
                  • 1945

در اصل توسط ampour پست شده است View Post
                  دوستان چرا امروز شبندر 36 دقیقه و 42 ثانیه بیشتر از حد قانونی معامله شد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
                  سلام گرامی
                  ما که کلا سر در نمیاریم چه خبره ولی شما شتران مپنا فملی رو هم نگاه کن
                  أَلَيْسَ اللَّهُ بِكَافٍ عَبْدَهُ

نظر

• ampour
                    عضو فعال
                    • May 2013
                    • 1306

بازی ناجوانمردانه که شاخ و دم نداره
                    نمیگذارند شبریز نفس بکشه . سبزی امروزش از قرمزی دیروزش بدتر بود!!!!!!
                    ایرانول بنده خدا اومد یه ماتیک کوچیک بزنه کل صورتش سرخ کردند!!!!!!!!!!1
                    تهران هم که توی هر شرایطی از عدد 5 سبزرنگ فقط خوشش میاد فکر کنم میره برای صد!!!!!!!!!!!!!
                    ونفت یتیم یسیر تا اومد خودی نشون بده اعلام کرد قصد واگذاری بخشی از سهام شرکت مهندسی و خدمات نفتکاوژررف ........................ سرش بیخ تا بیخ بریدند !!!!!!!!!!!!! خاک
                    بهران پیشتاز فقط هواش کمی تا قسمتی صافه که دیروز خرید شد
                    شبندر جون مادرت مثل همیشه دل سهامداراتو شاد کن که ما خیلی مخلصتیم
                    بخاطر استفاده از لغات زیبای داش مشتی ها یکبار از داداشم کتک خوردم - عبرت نمیشه که نمیشه
                    همه موفق و سربلند و پرسود و ..................... باشند انشاءالله

نظر

• mahan20
                      عضو عادی
                      • Dec 2012
                      • 24

رییس جمهور: اعتدال را محملی برای بهتر زیستن ایرانیان میدانم (سایت عصر ایران 5 شهریور)
                      رییس جمهور در پیامی به همایش ملی تبیین مفهوم اعتدال گفت: باور دارم که اعتدال آرمانخواهی واقعبینانه و محملی برای بهتر زیستن ایرانیان است.

به گزارش ایسنا، در پیام حجتالاسلام حسن روحانی به همایش ملی تبیین مفهوم اعتدال که توسط دکتر ملایری مشاور ویژه رییس مرکز تحقیقات استراتژیک مجمع تشخیص مصلحت نظام قرائت شد، آمده است: پیام دکتر حسن روحانی رییسجمهور کشورمان در همایش تبیین مفهوم اعتدال به شرح زیر است:

بر همه اهل علم و صاحبان فضل که در این جمع گرد آمدهاند تا برای فهم اعتدال دامن عقل و استدلال را بگیرند سلام میکنم. بسیار علاقهمند بودم در میان شما میبودم و در کنار یکدیگر هوای تازه معطر با رایحه تعقل و تامل جمعی در باب اعتدال را که امید دارم نویدبخش راهی نو و دورانی امیدبخش و سراسر تدبیر باشد در سینه فرو میبردیم اما حال که این توفیق حاصل نشده است فرصت را مغتنم میشمارم و میخواهم با کوتاه سخنی خود را در میان شما احساس کنم.

اعتدال واژهای است که آن را بر مردمان وطنم عرضه کردهام تا آنان را به ضرورت آغاز راهی نو فرا بخوانم و امید را در دل افراد جامعه ایشان زنده کنم. من با ادراک خویش از اعتدال، آن را محملی برای بهتر زیستن ایرانیان میدانم. باور داشتم که اعتدال، آرمانخواهی واقعبینانه است. از امیر مومنان آموخته بودم که «هر که همراه آرزوی خویش تازد مرگش به سر در اندازد» و میدانستم که آرزوها را باید با بند مقدورات اسیر کرد تا جانب اعتدال رعایت شود.

هم از او آموخته بودم که اعتدال و عدل نسبی وثیق دارند و عدل بر چهار شعبه است: بر فهمی ژرفنگرنده و دانشی پی به حقیقت برنده و نیکو داوری فرمودن و در بردباری استوار بودن. و آن شق از دولتمردی که بر فهم ژرف، دانش، داوری بر مدار اخلاق و انصاف و بردباری استوار نباشد اعتدال ندارد و خلایق را میآزارد اما واژگان چون گفته آیند گاهی از گوینده جدا و به حیات مستقل خویش در آیند.

اکنون این واژه ملکی که هر جوینده در آن برای خود ملکی میجوید و ظرفی است که هر گوینده برای آن مظروفی تدارک میکند اما نیک میدانم که تدبیر بر هر معنایی از اعتدال مترتب نمیشود؛ و امید با هر خوانشی از اعتدال در قلبهای مردمان سرزمینم جاری نمیگردد.

سالهاست که با عقلا همنشینم و از خرمن معرفشان خوشهچینم. خاطرم از بسیاری گلایههایشان که دولتیان، مطاع عقل را به کفایت اجر نمینهند، خاطرهها انباشته است. اما امروز بسیار خرسند و خداوند را شاکرم که راه دولتمردی و سیاستورزی را با یاری جستن از صاحبان معرفت و با پیشگامی دولتیان در مطالبه کردن خرد و رای ایشان میآغازیم.

به همین سان شادم از آنکه هر چند به اندازهای گامی کوتاه به وعده خویش نزدیک شدم و چنانچه گفته بودم انجمنهای علمی را در کسب شناختها، تدارک برنامهها و تنظیم اقدامها مشارکت میدهیم، چرا که این گرد هم آمدن حاصل همت سه انجمن از بزرگان علوم انسانی و اجتماعی این سرزمین نخبهپرور است. این همیاری و هماندیشی را به فال نیک گرفته و امید دارم در همه روزهایی که از مسئولیت خویش در پیش دارم مستظهر به کوهی از خردورزی، تحلیل و تبیین، نقد و نظر و راهنمایی شما باشم.

امید دارم بر بستر درایتی که از این هماندیشی حاصل میشود بر همه عزمهایی که عزیمت کردهاند تا مردم ما را از تعالی و بهروزی باز دارند چیره گردیم و گرههایی که بستهاند، بگشاییم و همواره به یاد داشته باشیم که امیر مومنان فرمودند «خدا را شناختم از سست شدن عزیمتها و گشوده شدن بستهها». از این رو امید دارم به یاری یکدیگر به فهمی از اعتدال برسیم که تدبیر در آن مترتب و امید از چشمه آن جوشان باشد.

با این امیدواری، دو روز سرتاسر مملو از مباحثات عالمانه و مداقههای زیرکانه برای شما آرزومندم و اگرچه از غیبت خویش در میان شما ناخرسندم اما مطمئن باشید ایرانیان و دولت تدبیر و امید از ماحصل تلاش شما بهرههای فراوان خواهند برد.

نظر

• ampour
                        عضو فعال
                        • May 2013
                        • 1306

در اصل توسط ائلچی پست شده است View Post
                        سلام گرامی
                        ما که کلا سر در نمیاریم چه خبره ولی شما شتران مپنا فملی رو هم نگاه کن
                        سلام عزیز
                        تهران و کلاً گروه خودمون دیدم و هر روز رصدخونه به راهه
                        از مپنا از همون اولش خوشم نیومد
                        فملی که یکهفته است قرمزه - فباهنر و فایرا مونده رو دستم

نظر

• m_r_anari
                          عضو فعال
                          • Aug 2012
                          • 881

در اصل توسط ampour پست شده است View Post
                          سلام دوست عزیز
                          می بینم که خوب فعال شدی و فرمون کل تاپیک رو به دست گرفتی . بپا نزدی به در و دیوار (شوخی) !!!

درخصوص ساعت معامله حرفی ندارم به حز اینکه بگم اینجا ایران است.
                          درخصوص احابر هم با توجه به صف فروش سنگین 5 روز گذشته و عدم معامله هر روز به مقدار حجم مبنا به گره معاملاتی رفت و با 11% منفی صف رو دادن و دوباره صف فروش سنگین شد و تمام
                          این یکی از قوانین بورسه. اینجا رو یواشکی بخون : ولی هر سهمی رو دوست داشتن به گره میبرن چه مثبت چه منفی. قانون هم کشک.

موفق و موید باشید
                          اگر فقیر به دنیا آمدی تقصیر خودت نیست ولی اگر فقیر از دنیا رفتی خودت مقصر هستی

نظر

• zereshkkk
                            عضو فعال
                            • Nov 2011
                            • 3474

شفاف سازی کدال باید بیاد:
                            کلیه نمادهای بورس تا تعیین تکلیف سرنوشت سوریه متوقف شدند

من الله توفیق

نظر

• zereshkkk
                              عضو فعال
                              • Nov 2011
                              • 3474

از فردا با توجه به سیاستهای قبلی و جلسات مربوط به سال 91 بازار حمایت میشه

نظر

• m_r_anari
                                عضو فعال
                                • Aug 2012
                                • 881

به نقل از alirezaboors از سایت همسایه

خیلی جالبه تنها بورس ما نبود که به اتفاقات سوریه عکس العمل نشون داد
                                افت بازارهای جهانی سهام در پی تنشهای سوریه
                                نیکی . دکس . داو جونز حتی واحد پولهای جهانی مثل یورو به دلار در امان نبودند و ریختند
                                در مقابل : نفت . طلا . مس . صعودی شدند
                                نمودار مس که ترکونده 7368
                                نفت 108 دلار و انس 1418
                                خدا خودش بخیرکنه .............................. چشود
                                یک نظریه هم ببینید در خصوص بازار که آدم شاخ در می یاره .... روند اصلاحی اونم ضربتی !!!!!!!
                                معاملات امروز بورس در حالی اغلب اهالی تالار را غافلگیر کرد که بر خلاف نظر بسیاری از فعالان بازار به نظر می رسد دلیل اصلی شکل گیری روند منفی روز جاری اخبار منتشر شده پیرامون آمادگی آمریکا برای حمله نظامی به سوریه نبود، بلکه این خبر با توجه به آمادگی شاخص برای ریزش، تنها بهانه ای شد تا این حرکت نزولی سرعت بیشتری یابد.

واقعیت امر این است که روند نزولی امروز بازار در تأیید همان گمانه زنی هایی بود که طی چند روز اخیر پیرامون قرار گرفتن شاخص کل در فاز اصلاحی گذشته توسط اهالی تالار شیشه ای بارها عنوان شد.

بطوریکه اهالی تالار طی روزهای گذشته با دنبال کردن روند معاملات حقوقی ها که در اغلب نمادها بیشتر فروشنده بودند تا خریدار، می توانستند به خوبی به حرکت نزولی شاخص و اغلب صنایع طی روزهای آینده پی برند.
                                .
                                اول سلامت دوم پرسود باشید
                                اگر فقیر به دنیا آمدی تقصیر خودت نیست ولی اگر فقیر از دنیا رفتی خودت مقصر هستی

نظر

در حال کار...
                                X