پالايش نفت بندرعباس ( شبندر )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • zagros59
    عضو عادی
    • May 2012
    • 78

اومدیم تو بورس پول دراریم! زهی خیال باطل. وقتی ادعامون میشه IQ بیشتری داریمو پولمونو به کسی مثل فاضل بدیم دیگه از بقیه چه توقعی داریم! مثل بساط شتران واسه اینکه گند ارزون فروشی شون در نیاد و کمتر از 7 ماه سرمایه شون 12 برابر شد. پس کافیه کلاغ باشید.

یاد داستان کلاغ و عقاب افتادم . کلاغه میگه سیصد سال عمرمیکنم ولی تو 30 سال. زندگی کلاغ کاملا متفاوت با زندگی او بود. عقاب که همیشه در اوج آسمان جا داشت و غذایش گوشت تازه و آب چشمه ساران کوهسار بود دید که کلاغ چگونه دزدی میکند، چگونه تحقیر میشود، چگونه از پسمانده غذا میخورد و از آب لجن سیراب میشود...

لینک کامل داستان:

عقابی در بلندای قله رفیعی لانه داشت. عقاب به پایان عمرش نزدیک شده بود، اما نمیخواست بمیرد. به یاد آورد که پدرش از پدرش که او هم از پدرش شنیده بود که در

تبریک بهتون که عقاب و زیبا موندید و سفره هاتان با کفتار و لاشخورها یکی نیست.

به امید......
    آخرین ویرایش توسط پليس سايت؛ 2013/07/10, 19:55.

نظر

• ampour
      عضو فعال
      • May 2013
      • 1306

در اصل توسط zagros59 پست شده است View Post
      امروز مطمئن شدم 2000 رو هم میبینه ولی من بین 1200 تا 1500 احتمال زیاد شناسایی سود میکنم. تا این اعداد هم میمونم حتی یکسال ولی میدونم تا مجمع 1500 رو میبینه
      زاگرس خان - مطلب فوق مربوط به تاریخ 02/02/1392 ص 640 خودت تو همین فروم - حالا تو چرا دلت پره ؟ ما رو بگی که با تک سهمی فنا شدیم - حالا فاضل کیه ؟ منظورت قنبری ؟ بگذریم پیش بینی هات داره درست از آب در میآد - راستی واقعاً میخوای تا یکسال دیگه باهاش باشی ؟ برات آرزوی موفقیت میکنم داش - انشاء الله همیشه عقاب مثال زدنی خودت باشی =D>
      چو عضوی به درد آورد روزگار - L-)دگرعضوهارانماندقرار

نظر

• capitalist
        عضو عادی
        • Apr 2012
        • 77

در اصل توسط ampour پست شده است View Post
        زاگرس خان - مطلب فوق مربوط به تاریخ 02/02/1392 ص 640 خودت تو همین فروم - حالا تو چرا دلت پره ؟ ما رو بگی که با تک سهمی فنا شدیم - حالا فاضل کیه ؟ منظورت قنبری ؟ بگذریم پیش بینی هات داره درست از آب در میآد - راستی واقعاً میخوای تا یکسال دیگه باهاش باشی ؟ برات آرزوی موفقیت میکنم داش - انشاء الله همیشه عقاب مثال زدنی خودت باشی =D>
        آقا فاضل اخبی علی آقا لاریجانی و دوست آقای مرتضوی هستند.

نظر

• ampour
          عضو فعال
          • May 2013
          • 1306

U]مکان اصلاح شد : بندرعباس - شهرک مروارید - سالن سینمای شهرک - تلفن : 076124821119
          [/U]
          سندباد جونم چرا شرکت نمیکنی ؟ بهانه در نیار - ماه رمضان که شما ساعت یک میرید لالا - روزه هم که ............. بجای ما برو مجمع - راستی حالا چرا کلیک کردی رو سوپر پیشتاز ؟
          بابا ما روغن عربی میریزیم تو لگن مون - ما رو چه به شبهرون
          درسته شناورش 27 درصده ولی کل سهمش 600 M
          زمان بسته شدن لیدر (29/2/92) روغن درپیت بهران رو قیمت 17/951 ریال بود پانزدهم گفتم بفروش (تو قیمت 28/113 ریال ) گوش ندادی طبق معمول - امروز که 26/899 بود میخوای بدی بره ؟!! - اشتباهه شیلا جونم P/E= 9.11
          اما با این صف تاپیکو فکر نمیکنم چیزی گیرت بیاد - امروز 4% خورد - 350 رفت به 3640 - دوستان عزیز تحلیل گر در machinery با توجه به 5% شناور و تعداد کل یعنی 29 B
          میگن داداش شاه بندره البته بنظر من از زن بابا - ناتنی هم که باشه فردا تا ش شناسنامه بی بی جونش هم قراره اطلاعات کامل بهم بدن - همه موفق و پرسود باشن بخصوص شما دوست عزیز مازراتی سوار -

نظر

• zagros59
            عضو عادی
            • May 2012
            • 78

اوووو اینو چطور... یادش بخیر!قربونت منم از 165 تومن تکسهم شبندرم فقط چند درصد رو واسه نقد بودن به شپنا و فایرا ی روز آخر تبدیل کردم که اونام بستن. شتران ندارم ولی خیلی ناراحت شدم به نظرم مالیات بر ارزش افزوده هم اکی شده که دارن این بساط رو پیاده میکنن. هیچ صنعتی رو سرشار از سود مثل پالایشگاهی ها ندیدم و نمیبینم.بعد از 26 درصد ،بعد ساحلی بودن سهم معنا پیدا کرد و بسته به نوع گزارش ها و بازگشایی تصمیم میگیرم. ولی دیگه تک سهم نمیشم!
            پترو شیمی ها با کاهش تحریمها اوج میگیرن. ساختمان و تجهیزاتی ها یه دو سه برابری میارن(بعضیاشون و در بلند مدت)
            فا.. لا......
            آخرین ویرایش توسط zagros59؛ 2013/07/10, 23:56.

نظر

• alizadeh.f
              عضو فعال
              • Feb 2013
              • 878

پيش بيني اينجانب در مورد شبندر:

(مورخ 1392/04/20 ساعت 30 بامداد به عنوان يادگاري)

در سال 91 : حدود 80 تومان (پيش بيني اوليه 16 تومان)
              .................................................. ................................................
              در سال 92 : حدود 350 تومان و بدون لحاظ ارزش افزوده ( پيش بيني ابتدايي 488 ريال و 603 ريال و 1371ريال و .....)
              در سال 92: با لحاظ ارزش افزوده حدود 420-450 تومان

.................................................. ................................................
              در سال 93 : حدود 600 تومان (500 تومان بر اساس توليد سال 92 و نزديك 100 تومان از محل طرح توسعه فوق العاده شبندر)
              در سال 93: با لحاظ ارزش افزوده و طرح توسعه 700 تومان و.....

در سال 93 صادرات بالقوه را لحاظ نكرده ام!!!!!!!!
              خوب حالا سود 600 تومان با پي بر اي 6......
              خوب حالا سود 600 تومان با پي بر اي 7......
              خوب حالا سود 700 تومان با پي بر اي 6......
              خوب حالا سود 700 تومان با پي بر اي 7.....

تحليل سود سال 92 و پيش بيني سود سال 93 شبندر طلب شما دوستان باشد نزد اينجانب كه به وقت مقرر و به صورت تحليلي خدمت شما ارائه خواهد شد........

قيمت كنوني تابلو 730 تومان و پيش بيني سود سال 93 هم 700تومان !!!!!!!!!!!
              براي صف فروش در 730 تومان صف بسته بودند دريغ از آنكه اطلاعي از سود سال 93 نداشتند.......!!!!!!!!!!

قيمت صف فروش سال 92= برآورد سود سال 93....!!!!!

جالبه نه......!!!!

بازار بعضا" سراغ سهم هايي رفته كه علاوه بر زيان سال 91 و عدم سودسازي قابل قبول در سال 92 در مورد روند سود سازي آتي هم ابهام دارن........!!!!
              بازار دير يا زود به سمت سهم هايي بنيادي خواهد آمد كه وارث واقعي بازار خواهند بود.....

هيچ توصيه اي به توصيه به خريد و فروش نداريم.
              https://telegram.me/alizadeh_farzad

نظر

• alizadeh.f
                عضو فعال
                • Feb 2013
                • 878

گپ دوستانه:

من هميشه سعي ميكنم با تحليل صحبت كنم....
                هيچ وقت موافق تارك دادن نبوده ام مگر با اسرار و پيغام دوستان....
                اصولا" به سهم بنيادي و سركشي مثل شبندر نبايد تارك داد چون خيلي زود تارك رو فتح ميكنه........

معامله نميشه بلكه سيل راه ميندازه......

زماني در اين تالار تارك 300-400-500 و...... 1000 رويا بود. در متن فوق من از سود 700 تومان براي سال 93 حرف زدم.
                به عبارتي سود شبندر تارك هاي رويايي سال 91 و ابتداي 92 را فتح ميكنه....... بله سود از تارك قيمت ميگذره.......

جددا" قدر سهم خودتان را بدانيد.من شخصا" به احتمال 99% تا پايان سال 93 قطعا" سهامدار شبندرم.....
                به همين خاطر تارك قبل از مجمع ، بعد از مجمع، يا پايان سال 92 و .....براي من اهميتي نداره.........

توصيه به خريد و فروش نداريم.
                https://telegram.me/alizadeh_farzad

نظر

• alireza51
                  عضو فعال
                  • Feb 2013
                  • 1205

در اصل توسط alizadeh.f پست شده است View Post
                  گپ دوستانه:

من شخصا" به احتمال 99% تا پايان سال 93 قطعا" سهامدار شبندرم.....
                  به همين خاطر تارك قبل از مجمع ، بعد از مجمع، يا پايان سال 92 و .....براي من اهميتي نداره.........[/SIZE][/COLOR]
                  سلام
                  جناب علیزاده پدر من منزلی دارد که سال 1357 خریده است 220000 تومن و الان 1392 شده 2200000000 دو میلیارد و دویست میلیون تومان (10000 برابر)
                  سن پدر من هم از 31 سال رسیده است به 66 سال و هنوز در آن منزل است و امیدوار به آینده و هنوز یک جای درست حسابی نرفته.
                  زندگی ها با هم متفاوت است.
                  هر کس بتواند آنطور که دوست دارد زندگی کند (به شرط عدم خروج از قانون) برد کرده است.
                  سهام را هم می خریم که در زندگی برد کنیم و لذت ببریم، پس خروج از سهم متناسب با نیاز افراد است.
                  نمی توان کسی را برای خروج یا ورود به سهم سرزنش کرد.
                  اینها را نوشتم تا دوستان با سهام زندگی بهتر داشته باشند نه سایه سهام رفاه امروز زندگی آنها را به آینده و انشالله ها بکشاند.
                  سخنان شما کاملا منطقی و صحیح است.
                  عمر خیلی کوتاه است.

نظر

• ampour
                    عضو فعال
                    • May 2013
                    • 1306

در اصل توسط alireza51 پست شده است View Post
                    سلام
                    جناب علیزاده پدر من منزلی دارد که سال 1357 خریده است 220000 تومن و الان 1392 شده 2200000000 دو میلیارد و دویست میلیون تومان (10000 برابر)
                    سن پدر من هم از 31 سال رسیده است به 66 سال و هنوز در آن منزل است و امیدوار به آینده و هنوز یک جای درست حسابی نرفته.
                    زندگی ها با هم متفاوت است.
                    هر کس بتواند آنطور که دوست دارد زندگی کند (به شرط عدم خروج از قانون) برد کرده است.
                    سهام را هم می خریم که در زندگی برد کنیم و لذت ببریم، پس خروج از سهم متناسب با نیاز افراد است.
                    نمی توان کسی را برای خروج یا ورود به سهم سرزنش کرد.
                    اینها را نوشتم تا دوستان با سهام زندگی بهتر داشته باشند نه سایه سهام رفاه امروز زندگی آنها را به آینده و انشالله ها بکشاند.
                    سخنان شما کاملا منطقی و صحیح است.
                    آقا علیرضا دوست گلم اول سلام - دوم با نظرت کاملاً موافقم - دیروز با دوستان درد دلی کردم که فکر میکنم اکثر مطالب ارائه شده دغدغه و مشغله فکری خیلی ها رو در بر میگرفت - از اسفند پارسال تا حالا تمام تحلیل ها و اخبار و اطلاعات آقای علیزاده و چند تا از دوستان که واقعاً در کارشون استاد هستند رو مطالعه کردم و بارها هم گفتم که ایشون (و اون چند نفر دیگه ) واقعاً بدون هیچ چشمداشتی زحمت کشیدند . وقت گذاشتند . و برای خوشحالی و سودمندی هرچه بیشتر سهامدارا تلاش و اطلاع رسانی و تحلیل کردند . در بی همتا بودن شبندر شکی نیست و هرچی بگی می ارزه اما بقول شما شرایط افراد با هم فرق میکنه - ایشون هم لپ کلامش اینه که قدر سهمتونو بدونید سرتون کلاه نره و مواظب .................... باشید که بازم میگم ممنون - واقعاً درست میگی ما میخوایم با سهام زندگی بهتر داشته باشیم ولی .................... بقیه رو خودت نوشتی - تو مطالب قبلی هم به چند نمونه کوچیک اشاره کردم و حال و روز فعلی ام بخاطر صرف تمام وقت / نیرو و سرمایه ام روی شبندر
                    (که از اول هم اشتباه بود) اعصاب و روانم و داغون کرده - از زمان توقف یعنی 29 اردیبهشت تا حالا میشد با ورود و خروج به بسیاری از سهم های خیلی خوب بقول شما متناسب با نیازمون , برد کنیم لذت ببریم - تبلیغ سهمی رو نمیکنم همین گروه خودشو که دیدی !!
                    تعدادسهام شبندر = B 13/8
                    تعداد سهام شپنا = 4/162 B ( تعداد سهام شپنا حدود یک سوم شبندره)
                    P/E شپنا = 6.17

قیمت هر سهم شپنا در زمان توقف شبندر (92/02/29) = 24/132 ریال
                    قیمت فعلی هر سهم شپنا (تاریخ 92/04/15) = 30/110 ریال
                    -----------------------------------------------------------------------------------
                    [B] تعداد سهام شبندر = B 13/8
                    تعداد سهام شراز = 1/028 B ( سهام شبندر حدوداً 13 برابر شرازه )
                    P/E شراز = 6.63

قیمت هر سهم شراز در زمان توقف شبندر (92/02/29) = 18/889 ریال
                    قیمت فعلی هر سهم شراز ( 92/04/15) = 24/037 ریال

----------------------------------------------------------------------------------------
                    [B] تعداد سهام شبندر = B 13/8
                    تعداد سهام شبریز = 1/942 B ( سهام شبندر حدوداً 13 برابر شبریزه)
                    P/E شبریز = 6.85

قیمت هر سهم شبریز در زمان توقف شبندر (92/02/29) = 17/946
                    قیمت فعلی هر سهم شبریز ( 92/04/15) = 26/416ریال

------------------------------------------------------------------
                    مثال زیاده حتی همین نوزاد دو روزه (تاپیکو) که نظر خیلی از اساتید اینه میتونیم بعنوان $$$$$$$$ شبندر روش حساب کنیم - یه مثال هم برای شبهرون زدم که 29/2/92 = 17/951 ریال بود که اکثر دوستام دو سه روز پیش با 28/113 ریال ازش خارج شدن (هزار و خرده ای تومن رو هر سهم سود) موفق و پرسود باشید

نظر

• ampour
                      عضو فعال
                      • May 2013
                      • 1306

بلاخره یه گزارش از شبندر رو کدال دیدیم

نظر

• n@vid
                        عضو عادی
                        • Dec 2011
                        • 289

گزارش فعاليت هيات مديره اومد رو كدال
                        799 ريال براي سال 91 ساخته

ديگه داره آماده ميشه براي مجمع
                        راستي بايد گزارش حسابرسي شده 91 هم بياد رو كدال يا اطلاعات ارائه شده در گزارش هيات مديره حسابرسي شده است؟

نظر

• shokohit_ar
                          عضو عادی
                          • Oct 2010
                          • 95

چی بود

نظر

• ampour
                            عضو فعال
                            • May 2013
                            • 1306

اسی جون مگه نت دسترس نداری - گزارش عملکرد هیئت مدیره س - پاداش میخوان پول خرده تو جیبات نیس

نظر

• ampour
                              عضو فعال
                              • May 2013
                              • 1306

احتمالا 92 رو هم کمی کم کردن ولی مثل 91 - مثلاً 2230 شده باشه 2100 ریال - باید منتظر دنباله گزارشات رو کدال باشیم
                              آخرین ویرایش توسط ampour؛ 2013/07/11, 09:12.

نظر

• shokohit_ar
                                عضو عادی
                                • Oct 2010
                                • 95

در اصل توسط n@vid پست شده است View Post
                                گزارش فعاليت هيات مديره اومد رو كدال
                                799 ريال براي سال 91 ساخته

ديگه داره آماده ميشه براي مجمع
                                راستي بايد گزارش حسابرسي شده 91 هم بياد رو كدال يا اطلاعات ارائه شده در گزارش هيات مديره حسابرسي شده است؟
                                مبارکه

قيمت شبندر X تومن بشه

شپنا 2.9*X تومن
                                شبريز 2.3*X تومن
                                شاوان 2.2*X تومن
                                شراز 2* X تومن
                                شتران 158*X تومن

نظر

در حال کار...
                                X