احتمال اصلاح قیمت تا 1050 و 980 نیز وجود دارد .
پالايش نفت بندرعباس ( شبندر )
Collapse
X
-
-
با سلام و عرض ادب خدمت دوستان عزيز
در حرم امام رضا دعاگوي تمام دوستان بوديم، انشالله كه مقبول بيفتد.....
طبق برنامه ريزي قبلي به همراه خانواده يك هفته اي در مشهد الرضا بوديم و اين ارتباطي به بازار و شبندر و .... ندارد.
(قرار است كه زندگي كنيم و آرامش مقدم بر تمام لحظه هاست.....)
بنده از قيمت هاي پايين و از اولين روزهاي تالار با شبندر بوده ام و اصلا" دليل بر عدم سهامداري با شبندر نميبينم!!!
نمادي كه به هيچ كس ضرر نرسانده نياز به توصيه و عدم توصيه كسي ندارد.....
بنده بعد ار بازگشايي اضافه نمودم و باز هم اضافه خواهم كرد....
توصيه به خريد و فروش به هيچ كس نداريم....
سهامداري بلند مدت و ميان مدت نبايد كاري به نوسان بازار داشته باشند. اين روزها هرچه عيب داشت 2 حسن بزرگ داشت:
1- غربال اساسي سهامداران بي تحليل و هيجاني
2- فرصت خريد.......
به هرحال در خدمت دوستان هستم و بعد از مسافرت تا حد توان مطالب ارائه خواهد شد.
به دلايل مختلف فرصت درج مطلب در روزهاي مسافرت نبود و تصميم داشتم كه يك هفته فارغ ار تمام مسائل در خدمت خانواده باشم....
ضمنا" مطلبي ويژه از طرح توسعه شبندر در حال آماده سازي و درج در تالار است...(تا ساعتي ديگر)
https://telegram.me/alizadeh_farzad
نظر
-
-
مطلبي ويژه از طرح توسعه شبندر : (1392/06/17)
ابتدا مشخصات كلي طرح:
طرح افزايش ظرفیت بنزين پالایشگاه بندرعباس
پالایشگاهی
عنوان طرح افزايش توليد بنزين پالايشگاه بندرعباس
اهداف طرح افزایش تولید حدود بنزین علاوه بر ظرفیت موجود
بهبود كيفيت نفت گاز تولیدی پالایشگاه
احداث واحدهای جدید شامل تصفیه نفت گاز، تصفیه نفتای سنگین، تصفیه نفتای سبک، تبدیل کاتالیستی، ایزومریزاسیون، تصفيه آب ترش، آمین، بازيافت گوگرد (SRU)، مخازن ذخيره اي و تاسیسات و سرویسهای جانبی
مشخصات كلي طرح تاريخ امضاي قرارداد : 28/8/1385
تاريخ تنفيذ قرارداد : 25/12/1385
سال بهره برداري : 1392
برآورد احجام
(ساختمان و نصب) عمليات بتني : 79 هزار متر مكعب
جوشكاري لوله: 470 هزار (اينچ / قطر)
نصب تجهيزات ثابت: 5377 تن
نصب تجهيزات دوار: 2751 تن
نصب مخازن کروی و استوانه ای: 12340 تن
مشاوران مشاور طراحي بنيادي : شركت طراحي و مهندسي صنايع پتروشيمي( PIDEC)
مشاور مديريت طرح : مشاركت سروش انرژي پويا و پيدسكو
پيمانكاران پيمانكار اصلي : شــرکت طـراحي و مهنـدسي صنايع پتروشيمي (PIDEC) جهت پيمان EPC
پيمانكاران فرعي : شركت ABB-LUMMUS و شركت ساختمان و نصب صنايع پتروشيمي
صاحبان دانش فني Axens و Prosernat
ميزان سرمايه گذاري 9050 ميليارد ريال
مجري طرح احمد فرزانه
و اما تحليل اينجانب :
تاريخ امضاي قرارداد : 1385/08/25
تاريخ تنفيذ قرارداد : 1385/12/25
فرض بر شروع قرارداد از 1386/01/01 مي باشد.....
طبق اطلاعات صورت هاي مالي كه از كدال استخراج شده است:
تا تاريخ 1389/12/29 كمتر از 40%......(از اطلاعات پالايش و پخش استخراج شد)
1390/12/29- 54% درصد پيشرفت پروژه طبق صورت هاي مالي
1391/12/29- 70% درصد پيشرفت پروژه طبق صورت هاي مالي
1392/03/31- 76% درصد پيشرفت پروژه طبق صورت هاي مالي
به عبارتي:
از ابتداي سال 86 تا پايان سال 89 حدود 4 سال و حدود 40%( سالي حدود 10%)
از سال 89 تا پايان 90 - 14% درصد پيشرفت
از سال 90 تا پايان 91 - 16% درصد پيشرفت
از سال 91 تا پايان 92 - برآورد با توجه به پيشرفت 6% در عرض 3 ماه 24% خواهد بود.( با كمي تلورانس)
به عبارتي با توجه به اطلاعات فوق طرح توسعه شبندر شتاب مضاعف گرفته است..
به عبارتي در گزارشات 6 ماهه احتمال زياد شاهد پيشرفت تا 80-82% خواهيم بود..
به عبارتي تا پايان سال 92 با لحاظ 9 ماهه باقيمانده از سال 92 به حدود 95% پيشرفت خواهد رسيد.....
پس به احتمال زياد تا پايان ارديبهشت و يا خرداد 93 شاهد بهره برداري از اين طرح عظيم خواهيم بود. ( شايد هم زودتر) طرحي معادل 4 برابر طرح شپنا
حال دلايل اين تسريع پيشرفت در طي سالهاي متمادي و سال جاري :
1- نياز بيش از پيش كشور به توليد بنزين و گازوييل با توجه به روند مصرف كشور
2- حمايت و عزم دولت جديد به جهت طرح هاي توسعه اي پالايشگاه ها و برنامه ريزي هاي اصولي و نه سليقه اي.
سلامت و سربلند باشيد
https://telegram.me/alizadeh_farzad
نظر
-
با توجه به روند و حجم معاملات شبندر بعد از بازگشایی ، تعداد زیادی که در قیمتهای پایین ، شبندر داشتند بعد از بازگشایی از سهم خارج شدند ( توجه شما را به حجم معاملات روزهای اول بعد از بازگشایی جلب میکنم ) دلیل دیگر نوسان قیمت شبندر بین دو سطح حمایت ( 11671 ) و مقاومت ( 12820) است که نشان میدهد که در قیمت کمتر از 11671 فروشنده ندارد . نتیجه اینکه فردا با برخورد با سطح حمایت ، رشد خود را شروع میکند و این بار از مقاومت 12820 عبور خواهد کرد . این تحلیل من است و توصیه ای به خرید و فروش ندارم .
آنچه هستیم، نتیجه چیزی است که بدان اندیشیده ایم.
نظر
-
این طور که پیداست تا تعدیل نباشد در همین قیمتها درجا خواهد زد.(1150-1300تومن)
در بازار فعلی هر چه سهم درپیت و غیر بنیادی باشد سودآوری بهتری در کوتاه مدت دارد و هر چه تقسیم سود بیشتری سهم داشته باشد بیشتر درجا می زند و رشد کمی دارد.
ظاهرا اگر سهمی سود ندهد سودآوری بالاتری در کوتاه مدت دارد.عمر خیلی کوتاه است.
نظر
-
در اصل توسط alizadeh.f پست شده است View Post
با سلام و عرض ادب خدمت دوستان عزيز
در حرم امام رضا دعاگوي تمام دوستان بوديم، انشالله كه مقبول بيفتد.....
طبق برنامه ريزي قبلي به همراه خانواده يك هفته اي در مشهد الرضا بوديم و اين ارتباطي به بازار و شبندر و .... ندارد.
(قرار است كه زندگي كنيم و آرامش مقدم بر تمام لحظه هاست.....)
بنده از قيمت هاي پايين و از اولين روزهاي تالار با شبندر بوده ام و اصلا" دليل بر عدم سهامداري با شبندر نميبينم!!!
نمادي كه به هيچ كس ضرر نرسانده نياز به توصيه و عدم توصيه كسي ندارد.....
بنده بعد ار بازگشايي اضافه نمودم و باز هم اضافه خواهم كرد....
توصيه به خريد و فروش به هيچ كس نداريم....
سهامداري بلند مدت و ميان مدت نبايد كاري به نوسان بازار داشته باشند. اين روزها هرچه عيب داشت 2 حسن بزرگ داشت:
1- غربال اساسي سهامداران بي تحليل و هيجاني
2- فرصت خريد.......
به هرحال در خدمت دوستان هستم و بعد از مسافرت تا حد توان مطالب ارائه خواهد شد.
به دلايل مختلف فرصت درج مطلب در روزهاي مسافرت نبود و تصميم داشتم كه يك هفته فارغ ار تمام مسائل در خدمت خانواده باشم....
ضمنا" مطلبي ويژه از طرح توسعه شبندر در حال آماده سازي و درج در تالار است...(تا ساعتي ديگر)
خوش اومدی وانشاءالله هم بشما و هم به خانواده محترمتان خوش گذشته باشد .
از تحلیل شما در خصوص پیشرفت طرح افزایش تولید شبندر ممنونم . دست شما درد نکنه
یکی از معضلات این طرح کمبودمتریال و مشکلات تحریم ها برای تهیه آنهاست .
ضمن اینکه همیشه بدین شکل بوده که وقتی کارخونه اورهال های پیش بینی شده در پیش رو داره . اولویت با تهیه و تکمیل متریال و قطعات یدکی تعمیرات اساسی است چرا که طولانی شدن مدت توقف هم از نظر اقتصادی و هم سودآوری و هم از نظر سیاسی در بالاترین نقطه و دغدغه های مدیریتی است بطوریکه همانطور که اطلاع دارید سال گذشته برای سه روز کوتاه شدن این مدت و استارت کارخونه سه روز زودتر از برنامه زمانبندی و پیش بینی شده حتی موضوع تا چند روز رسانه ای شده ........................................
چندروزپیش با یکی از مسئولین و ناظران پروژه طرح افزایش (جناب مهندس ضمیری) در خصوص مشکلات و ............... درصد واقعی پیشرفت های فیزیکی و.................... صحبت کردم . بعضی از مطالب بعلت جنبه های ح . ا . ط توصیه به عدم درج........................... ولی نکته قابل اهمیت و خوشحال کننده این بود که بن بست های تحریمی شناسائی و سدهای تهیه و خرید لوازم و قطعات اصلی جهت ادامه و تکمیل این طرح برداشته شده و اعتبارات لازم تخصیص داده شده که به امید خدا شاهد جهش چند پله ای و تیک آف بوگاتی مانند را در آینده نزدیک شاهد خواهیم بود . برآورد بنده با توجه به دیدگاه های مدیریت محترم شبندر جناب نامور در دهه فجر (نمادین) و ابتدای سال 93 بصورت صددرصد عملیاتی .......................
موفق باشیدآخرین ویرایش توسط ampour؛ 2013/09/09, 02:31.چو عضوی به درد آورد روزگار - L-)دگرعضوهارانماندقرار
نظر
-
در اصل توسط ALEN پست شده است View Postایشالا که از بچگی خوشقدم بوده باشی :)) تبریک میگم تولدتو
کم پیدایی
سبدت که تغییری نکرد
گروه آهن آلات برام خوش یمن نبود . باضرر خارج شدم
دارم نقد میشم برای لاوان و تهران
شایعه شده 33 پل داره برمیگرده
روی اون نظری نداری؟
یک نظر حلالهچو عضوی به درد آورد روزگار - L-)دگرعضوهارانماندقرار
نظر
-
براساس شنیده ها واحد حلال سازی شبندر تا15روز اینده با سود اوری 500میلیون تومان روزانه در سرویس قرار خواهد گرفتو یک واحد دیگر تایکماه اینده با سوداوری 500میلیون تومان در روز راه اندازی خواهد شد.
دوستان مطلع از شركت، آيا صحت دارد؟https://telegram.me/alizadeh_farzad
نظر
-
در اصل توسط alizadeh.f پست شده است View Postبراساس شنیده ها واحد حلال سازی شبندر تا15روز اینده با سود اوری 500میلیون تومان روزانه در سرویس قرار خواهد گرفتو یک واحد دیگر تایکماه اینده با سوداوری 500میلیون تومان در روز راه اندازی خواهد شد.
دوستان مطلع از شركت، آيا صحت دارد؟
والله تخقیق کردم
واحد حلال سازی شبندر موفق به تولید یک نمونه از حلال ها شده .
ولی اینکه یک واحدی تاسیس بشه من چیزی دستگیرم نشده .
دوستان واحدهای فنی و مهندسی پالایش هم وقتی این مسئله را مطرح کردم بمن خندیدند گفتند مگه تا حالا همچین واحدی نداشتیم که .........................
تولیدات این واحد داره مهندسی و متنوع میشه .............................
حلال سازی یک واحدی است که همانطور که از اسمش معلومه حلال تولید میکنه . لوبوکیت یا همان لوبوکات از این واحد استخراج میشه .................
همکاران محترم شرکتی شاغل در واحدهای فنی این مطلب را اصلاح فرمایند .یا اگه اطلاعات ......................
ضمن اینکه افزایش محصول هم سودآوری چشمگیری داره ......................چو عضوی به درد آورد روزگار - L-)دگرعضوهارانماندقرار
نظر
-
در اصل توسط ampour پست شده است View Postآلن جون سلام
کم پیدایی
سبدت که تغییری نکرد
گروه آهن آلات برام خوش یمن نبود . باضرر خارج شدم
دارم نقد میشم برای لاوان و تهران
شایعه شده 33 پل داره برمیگرده
روی اون نظری نداری؟
یک نظر حلاله
:)
ازش خوب سود گرفتم همیشه اما یکم تو مخیه هیجان تو کارش نیست با روحیه من سازگاری نداره :))
نظر
نظر