در اصل توسط metitondar پست شده است
View Post
پالايش نفت بندرعباس ( شبندر )
Collapse
X
-
در اصل توسط ampour پست شده است View Postتحقیق کردم
مالی چی هامون این بار دوپهلو صحبت نکردند . قاطع گفتند تا بعداز گزارشات 6 ماهه هیچ خبری نیستدر اصل توسط CAPTAIN NEMO پست شده است View Postدوست عزیزم
در خدمت شما هستم در تاپیک خودم ... خوشحالم که مطالب تاپیک مورد توجه شما قرار گرفته است ...
ارادتمند
آقا چه طوفانی برپا بود امروز در شبندر ...
جبران حجم های کم و منفی های روزهای قبل را نمود ...هر چیز که در جستن آنی، آنی
نظر
-
در اصل توسط yosef پست شده است View Postمنم شنیدم وارن بافت وارد شبندر شده . :^o
شاه بندر از اون پادشاه های با عظمتی است که اگه اوباما هم بخواد سهامدارش بشه باید بره ته صف
تازه اگه بهش آوانس بدیم نخواد بشینه از اول تاپیک تحلیل های استاد رو بخونه ..............شایدچو عضوی به درد آورد روزگار - L-)دگرعضوهارانماندقرار
نظر
-
در اصل توسط ampour پست شده است View Postشاوان نمیدونم
اما اصفهان زنگ زدم میگن فرش زیر پات هم بفروش ...........................
شبندر مگه بشه توی این قیمت ها خرید والا چند روز دیگه ..............................
درسته بخاطر نامردی بنگاه دار پردیس توی خ گلشهر پول فروش ماشینم دیر بدستم رسید و اگه سرموقع میداد دیروز میتونستم سنگین اضاف کنم ..............
راضی ام به رضایش
اینجا دوستان باید قدر اساتید خود رو بدونند
هرچند بنده در هر شرایطی چه منفی چه مثبت بارها گفتم مخلص دوستان بامعرفت تاپیک هستم و همیشه برای موفقیت استاد علیزاده دعا کرده و میکنم .....................
ولی خودمونیم عصبانی که هستم اگه بگم مال دنیا ....................... شعاره ...........................
دلال بی معرفت میگه برو خانم خدا رو شکر کن برات معامله کردم والا ما ماشین زیر صد تومان ............................................
سرم بزنم به دیوار ......................
به قول معرف : چرخش برات بچرخه.اگر فقیر به دنیا آمدی تقصیر خودت نیست ولی اگر فقیر از دنیا رفتی خودت مقصر هستی
نظر
-
در اصل توسط metitondar پست شده است View Postشنیده شده : بابک زنجانی وارد شبندرشده ...
در اصل توسط Sushiant پست شده است View Postجان ن ن ن ن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
آقا اگه موثقه بگو تا ما خروج کنیم !!!!
این بنده خدا پر از حاشیست !!!!
درسته تریلیاردره !!!
ولی من کلا از حاشیه بیزارم .............
پرشین تحلیل
این از اولین حاشیه !!!!
فقط با همون 2 میلیارد دلارش میتونه تقریبا نصف شبندرو بخره !!!! نکنه عرضه بلوکی 45 درصد واسه دوست عزیزمونه!!! در ضمن بابک جان از رفیق فاب های علی جان و .... هم هست !!!!!!هر چیز که در جستن آنی، آنی
نظر
-
امروز چقدر خبر خوش امد.
کنسل شدن جنگ سوريه
ابقا اقاي صالح ابادي
صحبتهاي امشب جناب رييس جمهوري
صحبت در مورد برنامه هسته اي در نيويورک هفته اينده
کاهش قيمت طلا و سکه و دلار
عوض شدن مديران ايران خودرو و سايپا و.....و تقويت برنامه کاري خودروايها و حمايت از سهام انها
و....................
انشالله شيريني انتخاب دوباره اقاي صالح ابادي عبور شاخص از 61هزار واحد باشه.کمربندها را سفت ببنديم.
نظر
-
در اصل توسط yosef پست شده است View Postبا برطرف شدن بحران جنگ سوریه و دیپلماسی قوی ایران در رفع تحریمها از جمله صادرات نفت ، از هم اکنون به شبندر بالای 2000 باید فکر کرد .در اصل توسط yosef پست شده است View Postتغییر مالکیت حقوقی به حقیقی -2,933,577
وقتی حقوقی تو این قیمت خریداره تا آخرش رو بخونید که شبندر چه ارزش بالایی داره .در اصل توسط yosef پست شده است View Postمیدونم که خیلی از دوستان از شبندر خارج شدند ولی از آنجایی که هنوز به ارزش واقعیش نرسیده ، در صورت ورود مجدد در این قیمت ، فرصت سود آوری بالایی را تا آخر سال نصیب سهامداران خواهد کرد .آنچه هستیم، نتیجه چیزی است که بدان اندیشیده ایم.
نظر
-
آمار جالب امروز
ارزش کل معاملات امروز نیز به رقم 223.2 میلیارد تومان
1- اولین ارزش معاملات به نماد شبندر با 65.3 میلیارد تومان
2- دومین ارزش معاملات به نماد تاپیکو با 22.3 میلیارد تومان
این یعنی نزدیک 30% معاملات امروز مربوط به شبندر بوده.اگر فقیر به دنیا آمدی تقصیر خودت نیست ولی اگر فقیر از دنیا رفتی خودت مقصر هستی
نظر
-
در اصل توسط مسعود اب پست شده است View Postطبق نمودارهای تکنیکال سهم از پس فردا یک روند صعودی قوی را آغاز میکند.در اصل توسط مسعود اب پست شده است View Postاین مال دیروزه
دوستانی که تا حالا با سهم بودن یک روز دیگه هم منتظر بمانند. سهم خود را از دست ندهید.بمنظور موفقیت
تمایل شما برای رسیدن به موفقیت، باید بیشتر از ترس از شکست باشد . . .
نظر
-
در اصل توسط alizadeh.f پست شده است View Postبه نظر من معاملات شبندر فردا مثبت خواهد بود( 1392/06/18)
شما رو نمیدونم ولی از اینکه سهامدار این سهم هستم خیالم راحت راحته
چند ماه دیگه خبرهای خوبی خواهید شنید
البته خبرهای خوب مربوط به همه پالایشگاهها بخصوص لاوان و بندره
پرسود باشید که حتما خواهید شدچو عضوی به درد آورد روزگار - L-)دگرعضوهارانماندقرار
نظر
-
در اصل توسط ampour پست شده است View Postسلام بر همه دوستان
شما رو نمیدونم ولی از اینکه سهامدار این سهم هستم خیالم راحت راحته
چند ماه دیگه خبرهای خوبی خواهید شنید
البته خبرهای خوب مربوط به همه پالایشگاهها بخصوص لاوان و بندره
پرسود باشید که حتما خواهید شد
ای ناقلا !!!!!!! باز معلومه یه خبرایی داری !!!!!!!!!!!!!! بیخود نیس میگم چش مایی !!!!!! دیگه یواش یواش داری چش و گوش با هم میشی !!!! آمارت قویه !!! خداییش من تو این یک زمینه هیچ ادعایی در مقابل بانوان محترم ندارم !!! کلا تو این زمینه گردنمون از مو باریکتره !!!!!!!!هر چیز که در جستن آنی، آنی
نظر
نظر