پالايش نفت بندرعباس ( شبندر )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • Sushiant
    عضو فعال
    • Jun 2011
    • 1391

شاخص از57هزار اومد به58800رسید بنظرم موج اصلاحی تموم شده است در این سطح ممکن شاخص 2-3روزی ریپ بزنه احتمال میدم الگوی سرشانه کف بسازه و بعد تا64-65هزار صعود کنه فعلا برای نتیجه گیری زود ولی در اغلب سهام شاخص ساز پتانسیل برای صعود خیلی بیشتر از نزول است دیروز هم روحانی سخنرانی خوبی داشت بنظرم همانطور که پیشتر گفتم بحران سوریه که برای ما تبدیل به نقطه ضعف شده بود میتونه به نقطه قوت و محلی برای کاهش تنش ایران و غرب و کاهش تحریمهای بین المللی بدل بشه منکه خوشبینم در ضمن تا10شهریور ماه حدود550میلیارد تومن بدهی اعتباری کارگزاریها بود که تا ابتدای این هفته در جو منفی بازار عمده اش تسویه شد و نهایتا بدهی اعتباری کارگزاریها حول هوش100میلیارد که اونم2روز نهایتا فشار فروش داشته باشه سقف کانال اکنون حوالی64-65هزار قرار دارد در صورت اصلاح هم احتمال ضعیفی هست که شاخص زیر57000-57500بره لذا خود من سعی میکنم تو منفی سهام بنیادی خرید کنم و سهامداری کنم

کاظم نادر علی
    هر چیز که در جستن آنی، آنی

نظر

• Sushiant
      عضو فعال
      • Jun 2011
      • 1391

نظرات اعضای کنگره آمریکا در مورد جنگ تا قبل از رای گیری توسط شبکه CNN در لینک زیر به روزی سه بار به روز میشه می شود.که تا الان 25 نفر موافق 179 نفر مخالف و بقیه هنوز تصمیم نگرفتن.
      http://bit.ly/15XIbFl
      آخرین ویرایش توسط Sushiant؛ 2013/09/11, 12:51.

نظر

• m_r_anari
        عضو فعال
        • Aug 2012
        • 881

در اصل توسط Sushiant پست شده است View Post
        نام حقوقی های فعال تعداد سهام خرید / فروش
        پالايش نفت بندرعباس شركت گروه مالي ملت 755,131,282 -4,000,000
        من نمیدونم این گروه مالی ملت روانیه ؟ یا من روانیم ؟ خدایا صبر بده !!!

دوست عزیز این آماری که شما دادید مال دیروزه و امار امروز آخر شب میاد. مالی ملت همیشه به صف خرید میفروشه و فقط صف رو خراب میکنه و تو منفی عرضه نمیکنه. منفی امروز کار فرهنگیان هست و همیشه هم دوست داره تو منفی و صف فروش بفروشه. آفرین به این فرهنگیان. حتما تحلیل گراش حقوق بالائی هم به خاطر این فروشهاشون میگرن. بریم ما هم برای اونا کار کنیم . بدون استرس و بدون توبیخ تو هرقیمتی که عشقت کشید بفروش . تو صف فروش بفروشی پاداش هم داره.
        اگر فقیر به دنیا آمدی تقصیر خودت نیست ولی اگر فقیر از دنیا رفتی خودت مقصر هستی

نظر

• ampour
          عضو فعال
          • May 2013
          • 1306

نظرات اعضای کنگره آمریکا در مورد جنگ تا قبل از رای گیری توسط شبکه CNN در لینک زیر به روزی سه بار به روز میشه می شود.که تا الان 25 نفر موافق 175 نفر مخالف و بقیه هنوز تصمیم نگرفتن.

بقیه چند نفرند؟
          چو عضوی به درد آورد روزگار - L-)دگرعضوهارانماندقرار

نظر

• Sushiant
            عضو فعال
            • Jun 2011
            • 1391

در اصل توسط ampour پست شده است View Post
            بقیه چند نفرند؟
            کلا

179 + 223+ 6+ 25= 433 نفر

باراک اوباما رئیسجمهوری آمریکا، طی سخنرانی روز چهارشنبه خود (به وقت ایران)، در مورد سوریه گفت، فعلا از کنگره خواسته است تا رایگیری در مورد اقدام نظامی در آن کشور را متوقف کند. انتخاب

نظر

• ampour
              عضو فعال
              • May 2013
              • 1306

پروژه ها
              آخرین وضعیت تاریخ اتمام مجری عنوان پروژه ردیف
              شرح اخذ مجوز جهت عقد قرارداد ارائه راهكار و طراحي بهينه سيستم تصفيه لجنهاي نفتي سنگين پالايش نفت بندرعباس 1
              شرح اخذ مجوز جهت عقد قرارداد بررسي و بهبود سيستم هاي تشخيص نشتي و رديابي گاز در واحدهاي عملياتي شركت پالايش نفت بندرعباس 2
              شرح اخذ مجوز جهت عقد قرارداد بهينه سازي عملياتي واحد تقطير نفت خام پالايشگاه بندر عباس به صورت Offline 3
              شرح در حال بررسي ساخت ربات نشت ياب لوله هاي SUMP زير زميني پالايشگاه 4
              شرح اتمام يافته شركت هوا كار پايش و پالايش بررسي و ارائه بهينه ترين روش حذف بو در واحدهاي پساب و خنثي سازي كاستيك 5
              شرح در حال اجرا مركز پژوهش متالورژي رازي ساخت دو ماژول سيستم الكترولايزر توليد هيپو كلريت 6
              شرح در حال اجرا پژوهشگاه مطالعات آموزش و پرورش ارزيابي سطح علمي دانش آموزان مقطع دبيرستان شهرك مرواريد 7
              شرح اتمام يافته دانشگاه صنعتي شريف مطالعات HAZOP واحدهاي منطقه الف پالايشگاه نفت بندرعباس 8
              شرح اتمام يافته شركت مهندسي منشور صنعت پارس بررسي رسوبات خوردگي مبدل E1020 9
              شرح در حال بررسي بررسي راهكار مناسب جهت استفاده از هيدروژن واحد آيزوماكس ارسالي به واحد آمين 10
              شرح در حال اجرا دانشگاه شيراز مطالعه و بررسي رسوبات مخازن نفتي شركت پالايش نفت بندرعباس 11
              شرح در حال اجرا پژوهشكده آموزش و پرورش ارزيابي سطح علمي دانش آموزان شهرك مرواريد و مقايسه آنها در سطح داخل و خارج از استان 12
              شرح اخذ مجوز جهت عقد قرارداد پژوهشگاه صنعت نفت امكان سنجي استفاده از مبدل هاي PlateوSpiralوPackinox در شركت پالايش نفت بندرعباس 13
              شرح در حال دريافت پروپزال مطالعه و ساخت Sealing Compound مناسب براي جوشكاري لوله هاي C/S داراي Cement Line سطوح داخلي غير قاب 14
              شرح در حال دريافت پروپزال مطالعه و ساخت پوشش مناسب جهت ترميم سطوح داخلي لوله هاي C/S داراي Cement Line قابل دسترس 15
              شرح اتمام يافته پژوهشگاه صنعت نفت بررسي گازهاي خورنده همراه با هيدروژن ورودي به تيوبهاي فنهاي هوايي A6001 واحد آيزوماكس 16
              شرح در حال اجرا پژوهشكده اكولوژي خليج فارس و درياي عمان بررسي پساب صنعتي پالايشگاه و اثرات بالقوه زيست محيطي آن بر اكوسيستم ساحلي منطقه 17
              شرح اتمام يافته دانشگاه صنعتي شريف نياز سنجي Condition monitoring كمپرسورهاي C2502A/B/C پالايشگاه بندر

دوستان عزیز سلام
              پروژه های اتمام یافته را بیخیال بشید

تعداد پروژه های در دست اقدام و بررسی یا اجراء و یا استارت اولیه خیلی بیشتر از اینهاست(بطور نمونه درج شده)
              فقط میخواستم به این موضوع اشاره کنم که دوستان عزیز شبندری توجه داشته باشند که در 90% موارد از بالاترین و نخبه ترین گروه های علمی پژوهشی کشور برای اظهارنظر و بررسی عملیاتهای پیش رو استفاده میشه و گاهاً بعضی از دستورکارها توسط دو یا سه گروه ..................................................
              خود بخوان حدیث .......................................
              چو عضوی به درد آورد روزگار - L-)دگرعضوهارانماندقرار

نظر

• yosef
                عضو فعال
                • Dec 2012
                • 440

دوستان من امروز 1/3 شبندرم رو خالی کردم . اونم بخاطر بازیهایی که گروه مالی ملت در میاره ، به چشم خودم دیدم ، همینکه سهم میخواست بالا بره در قیمتهای پایینتر عرضه میکرد و سهم رو پایین میکشید (بی انصاف شبندر هم زیاد داره 755م ) . من هم تحمل این جانگولک بازیها را ندارم . بجاش ذوب و دی گرفتم ، چون حجم مبناشون 1 و نوسان 5% دارن . تا ببینم چی پیش میاد .
                من تک سهم شبندر بودم و حالا سبد متنوع و رنگارنگی تشکیل دادم که شامل . شبندر ، واتی ، وسپه ، ذوب و یک بانکی ( دی) است .
                آخرین ویرایش توسط yosef؛ 2013/09/11, 14:28.
                آنچه هستیم، نتیجه چیزی است که بدان اندیشیده ایم.

نظر

• yosef
                  عضو فعال
                  • Dec 2012
                  • 440

نظرات اعضای کنگره آمریکا در مورد جنگ تا قبل از رای گیری توسط شبکه CNN در لینک زیر به روزی سه بار به روز میشه می شود.که تا الان 25 نفر موافق 179 نفر مخالف و بقیه هنوز تصمیم نگرفتن.
                  Sushiant عزیز ، هنوز که تو مود جنگی ، بابا بیا بیرون قضیه تموم شد . :D
                  آنچه هستیم، نتیجه چیزی است که بدان اندیشیده ایم.

نظر

• farda1
                    عضو عادی
                    • Jun 2013
                    • 178

در اصل توسط yosef پست شده است View Post
                    دوستان من امروز 1/3 شبندرم رو خالی کردم . اونم بخاطر بازیهایی که گروه مالی ملت در میاره ، به چشم خودم دیدم ، همینکه سهم میخواست بالا بره در قیمتهای پایینتر عرضه میکرد و سهم رو پایین میکشید (بی انصاف شبندر هم زیاد داره 755م ) . من هم تحمل این جانگولک بازیها را ندارم . بجاش ذوب و دی گرفتم ، چون حجم مبناشون 1 و نوسان 5% دارن . تا ببینم چی پیش میاد .
                    من تک سهم شبندر بودم و حالا سبد متنوع و رنگارنگی تشکیل دادم که شامل . شبندر ، واتی ، وسپه ، ذوب و یک بانکی ( دی) است .
                    سبد خوبی دارید همشون

نظر

• مسعود اب
                      عضو فعال
                      • Jun 2013
                      • 1502

دوستان سلام
                      همچنان نظر من این است که سهم بزودی 1300 را رد خواهد کرد. طبق نمودارها این سهم دو سه روزی در همین قیمتهای فعلی نوسان خواهد داشت ولی بعد از آن به احتمال قوی دوباره صعودی خواهد شد.

بمنظور موفقیت
                      تمایل شما برای رسیدن به موفقیت، باید بیشتر از ترس از شکست باشد . . .

نظر

• sasa
                        عضو عادی
                        • May 2013
                        • 182

بازار مثبت شبندر منفی این نشان دهنده اینه که جون نداره دیگه

نظر

• Sushiant
                          عضو فعال
                          • Jun 2011
                          • 1391

هدف فعلی شبندر 1500 است و از سهام کم ریسک و ارزنده بازار است.

همفکران

نظر

• مسعود اب
                            عضو فعال
                            • Jun 2013
                            • 1502

در اصل توسط مسعود اب پست شده است View Post
                            دوستان سلام
                            همچنان نظر من این است که سهم بزودی 1300 را رد خواهد کرد. طبق نمودارها این سهم دو سه روزی در همین قیمتهای فعلی نوسان خواهد داشت ولی بعد از آن به احتمال قوی دوباره صعودی خواهد شد.

بمنظور موفقیت

نظر

• rezatehrani
                              عضو فعال
                              • May 2013
                              • 336

من معتقدم شنبه حرکت خودشو شروع میکنه و تا سه شنبه حدودای 1500 میرسه

نظر

• مسعود اب
                                عضو فعال
                                • Jun 2013
                                • 1502

در اصل توسط rezatehrani پست شده است View Post
                                من معتقدم شنبه حرکت خودشو شروع میکنه و تا سه شنبه حدودای 1500 میرسه
                                دوست من این سهم خیلی قویه و بازدهی خوبی خواهد داشت و به نظر من حتی الان فرصت خریده ولی شما خیلی تخته گاز میری.
                                یکم صبر لازمه تا این سهم به جایی که جایگاهشه برسه./:.rolleyessmileyani
                                بمنظور موفقیت

نظر

در حال کار...
                                X