کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
ای ناقلا !!!!!!! باز معلومه یه خبرایی داری !!!!!!!!!!!!!! بیخود نیس میگم چش مایی !!!!!! دیگه یواش یواش داری چش و گوش با هم میشی !!!! آمارت قویه !!! خداییش من تو این یک زمینه هیچ ادعایی در مقابل بانوان محترم ندارم !!! کلا تو این زمینه گردنمون از مو باریکتره !!!!!!!!
باز هم چش مایی
چو عضوی به درد آورد روزگار - L-)دگرعضوهارانماندقرار
من یه تحلیل تکنیکال از شبندر خوندم که میگفت سهم بین 1140 تا 1280 نوسان میکنه و بعد هم به سمت 980 ریزش میکنه !!!!!!!!!!!!!
ولی واقعا دلیل خاصی براش وجود نداره !!!!
متاسفانه کسی که این تحلیل رو زده بود فرد بی اعتباری نبود !!!!!
من خودمم بد جور سر گردونم!!!!!!
البته چندین سایت تحلیلی رو هم که خوندم بلا استثنا عبور از 1300 رو به معنای پیشروی به سمت 1500 و عبور از 1500 رو تثبیت 2000 تومان عنوان میکنند !!!
خواهشمندم صاحبنظران این تاپیک که دیگه اسم نمیبرم همه میشناسنشون نظری در این باب ارایه نمایند.
من یه تحلیل تکنیکال از شبندر خوندم که میگفت سهم بین 1140 تا 1280 نوسان میکنه و بعد هم به سمت 980 ریزش میکنه !!!!!!!!!!!!!
ولی واقعا دلیل خاصی براش وجود نداره !!!!
متاسفانه کسی که این تحلیل رو زده بود فرد بی اعتباری نبود !!!!!
من خودمم بد جور سر گردونم!!!!!!
البته چندین سایت تحلیلی رو هم که خوندم بلا استثنا عبور از 1300 رو به معنای پیشروی به سمت 1500 و عبور از 1500 رو تثبیت 2000 تومان عنوان میکنند !!!
خواهشمندم صاحبنظران این تاپیک که دیگه اسم نمیبرم همه میشناسنشون نظری در این باب ارایه نمایند.
شبندر : سیگنال خرید
شکست سقف 13000 ریال هدف اول 15000 و هدف دوم 20000 ریال است از قبل هم اعلان کرده بودیم از این سهم هیجانی خارج نشوید
این سهم به قدری قوی است که مثل اینکه شیری را شب در اتا ق خوابتان نگهداری کنید از ترس تا صبح ادم از خوایش نمی برد
فقط وقتی بورس این سهم را می بندد بازارایران از لرزش می ا فتد
اساتید محترم یک نگاه به تابلو
لاوان تعداد معامله امروز = 22
پی بر ای این فرابورسی که سهم شناورش صفر و تعداد سهامش یک سیزدهم بندره = 6/51
حالا حالا مونده این صف کان لم یکن بشه
5%+ نوش جونشون
شک نیست !!! به دنبال آگاهی بیشتر و مشورت بیشتر جهت کاهش ریسک این سوال رو انجام دادم !!!!!;)
در ضمن جناب علیزاده مطلب فوق رو به نقل از بورس 618 فرمودند !!!! شاید نظر شخصیشون متفاوت باشه !! شاید !!!
چش عزیز منو به شک انداختی - منتظرم استاد از اداره برگرده سئوال کنم
ولی تا حالا نشده مطلبی را قبول نداشته باشه و اونو درج کنه
با این حال ممنون از تذکر شما دوست عزیزم
ایرانی ها احساسی و بازار احساسی. دو روز پیش در همین بازار اوراق مشارکت را روی +1% خریدند. یعنی خریدار حاضر شد از ترس تقریبا سود 20 روز اوراقش را هم صرفنظر کند. تا دیروز در صف فروش مپنا از خریداران التماس می کردند و امروز در صف خرید فروشندگان در جایگاه ناز نشسته بودند.این بورس ایرانی است. مثل فوتبال ایرانی و خیلی چیزهای دیگر ایرانی.
امروز کل بازار برگشت. حتی سهام خودرویی هم که افت چندانی نداشتند پر حجم معامله شدند و صفهای عمده انها جمع شد. باز هم بازار متاثر از اخبار خواهد بود و احتمال عرضه های جدید در فردا و روزهای اول هفته اینده وجود دارد.توجه کنید به واسطه صفهای فروش و حجم پایین معاملات عرضه کنندگان معمول شهریور ماه نتوانسته اند سهام مد نظر را نقد کنند. اینها امکان دارد از فرصت مثبت بازار در روزهای اتی استفاده کنند.
سلام
دوستان من قصد دارم شنبه کلا از شبندر به شپنا سویچ کنم.
بعد حوالی سال مالی شپنا مجددا به شبندر برگردم.
بنظرم پیشرفت قیمتی سهم شبندر فعلا تا انتهای نیمه دوم 92 نسبت به شپنا کم خواهد بود و در محدوده 1150 تا 1350 درجا خواهد زد.
ولی شپنا پایین باز شد و پتانسیل های موجود در آخرین گزارش آن تا برج 9 تکلیفش مشخص می شود. نظر دوستان چیست؟
ممنون
نظر