شبندر 1100 را هم خواهد شکست و احتمالا بالای 1000 حوالی 1050 متوقف خواهد شد !
پالايش نفت بندرعباس ( شبندر )
Collapse
X
-
تخلف در پالایشگاه شیراز
رئیس شورای رقابت از رای نهایی شورای رقابت در رابطه با ادعای تخلف در روند برگزاری مناقصه پالایشگاه شیراز خبر داد و گفت: شورای رقابت مصوبه نهایی پرونده ادعای تخلف در مناقصه پالایشگاه شیراز را قطعا تا چهارشنبه هفته جاری اعلام کند. به گزارش خانهملت، جمشید پژویان با بیان اینکه کارگروه ویژه مشغول مطالعه بررسی پرونده ادعای تخلف در مناقصه پالایشگاه شیراز است، افزود: تا چند روز آینده نتیجه بررسی این پرونده را از کارگروه دریافت و در شورای رقابت مطرح میکنیم. رئیس شورای رقابت با اشاره به اینکه این کارگروه در مرکز ملی رقابت تشکیل شده است، ادامه داد: اعضای این کارگروه متخصص مسائل مربوط به نفت است.
پژویان تاکید کرد: مدارکی که ما در رابطه با بررسی پرونده ادعای تخلف در پالایشگاه شیراز درخواست کرده بودیم ارسال نشده بود که سهشنبه گذشته فردی که برنده مناقصه شده بود مدارک خود را ارسال کرده بود که من نیز آن را برای کارگروه ارسال کردم، در نتیجه بخش عمده تاخیر در بررسی پرونده ادعای تخلف در مناقصه پالایشگاه شیراز غیر از اینکه یک موضوع کاملا حساسی است، تاخیر در ارائه مستندات و مدارک از سوی افراد دخیل در پرونده بود اما امیدوارم در چند روز آینده نتیجه نهایی آن اعلام شود.
پژویان گفت: این امیدواری وجود دارد شورای رقابت مصوبه نهایی پرونده ادعای تخلف در مناقصه پالایشگاه شیراز را قطعا تا چهارشنبه هفته جاری اعلام کند. رئیس شورای رقابت بیان کرد: من از سازمان بازرسی نیز درخواست ارائه اطلاعات مربوطه را کردم که امیدوارم دراختیار ما قرار گیرد.
رئیس شورای رقابت خاطرنشان کرد: بر اساس شکایتی که شده بود مناقصهای در پالایشگاه شیراز بر خلاف مواد و قوانین رقابت صورت گرفته و در روند برگزاری این مناقصه انحصار بر رقابت غالب شد، در نتیجه شورای رقابت این موضوع را بررسی و حکم لازم را صادر میکند.هر چیز که در جستن آنی، آنی
نظر
-
آخرین روزهای شهریور در راه است. روزهای اول هفته پیش رو می تواند پر عرضه ترین روزهای باشد. کارگزاریها، خریداران اعتباری و شرکتهای سرمایه گذاری با سال مالی آخر شهریور عرضه کنندگان این روزها خواهند بود. بنظر میرسد آنچه برای بازار اتفاق بیفتد سکون و یا اصلاح اندک آن در جو عرضه ها باشد.هر چیز که در جستن آنی، آنی
نظر
-
در اصل توسط Sushiant پست شده است View Postامیدت را از دست نده زیرا ممکن است آخرین کلیدی که در جیب داری قفل را بگشاید!
(من این سهمو ندارم )ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست
نظر
-
در اصل توسط مسعود اب پست شده است View Postدوستان سلام
همچنان نظر من این است که سهم بزودی 1300 را رد خواهد کرد. طبق نمودارها این سهم دو سه روزی در همین قیمتهای فعلی نوسان خواهد داشت ولی بعد از آن به احتمال قوی دوباره صعودی خواهد شد.
بمنظور موفقیت
تمایل شما برای رسیدن به موفقیت، باید بیشتر از ترس از شکست باشد . . .
نظر
-
در اصل توسط کیوان پست شده است View Post/:.winksmiley02.:/ البته اینجا انتظاری که از سهم دارم اتفاق میفته و قطعا بعدش کلیدو بندازی تو در باز میشه ...به بعدش امیدوارم /:.smilingsmiley.:/
(من این سهمو ندارم )
ما که بهت نمیفروشیم !!!!:">
ولی خوب حتما فروشندگانی یافت خواهند شد!!!;;)
اگه خریدی که نوش جونت !!!هر چیز که در جستن آنی، آنی
نظر
-
وضعیت ساعت اولیه بازار
انتشار خبری ناخوشایند از تهدید به استعفای وزیر نفت،بازار امروز را که انتظار می رفت مثبت و صعودی باشد،خراب کرد . بیژن نامدار زنگنه در جلسه چهارشنبه هفته گذشته هیات دولت، تا مرز استعفا از صدارت پیش رفت و اعلام کرد با ادامه این وضع کار نمیکند. این خبری است که وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در سفر خود به مازندران اعلام کرد. در حال حاضر و در گروه فلزی، ذوب در قیمت های منفی و فملی در قیمت های مثبت معامله می شود. ولی صف فاسمین عرضه شده است. اکثر نمادهای معدنی نیز مثبت هستند. صفهای فروش رفته رفته بیشتر میشوند که نمادهایی رمپنا و شبندر بیشترین اثر منفی را بر شاخص بجای گذاشته اند. وبیمه علی رغم قانون رفع گره معاملاتی متعادل نشده و خپارس نیز در عین روند منفی اکثر خودروسازان، صف فروش دارد. در میان خودروسازان، تنها خساپا مثبت است. وسینا نیز به تنها صف عرضه بانکی بدل شده است. صف خرید وبصادر مستحکم و برخی نمادهای این گروه مثبت هستند. در حال حاضر شاخص کل با 94 واحد کاهش در سطح 59070 واحدی قرار دارد ولی حجم و ارزش معاملات بالاست و احتمال حفظ کانال 59 هزار واحدی چندان بعید به نظر نمی رسد.
نما بورس - 92/06/23اگر فقیر به دنیا آمدی تقصیر خودت نیست ولی اگر فقیر از دنیا رفتی خودت مقصر هستی
نظر
-
توضیحات ربیعی درباره حرفهای زنگنه
وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی با تاکید بر لزوم پرداخت سهم تولید از هدفمندی یارانهها، گفت که زنگنه در جلسه اخیر دولت با تشریح مشکلات مالی متذکر شد که در چنین شرایط دشواری نمیتوان کار کرد. علی ربیعی در خصوص سخنانش در جمع مدیران استان مازندران درباره اظهارات وزیر نفت در جلسه چهارشنبه گذشته هیات دولت، گفت: آقای زنگنه در آن جلسه مشکلات اقتصادی موجود و سختی کار در این شرایط را تبیین کرد. ربیعی همچنین درخصوص مطرح شدن استعفای زنگنه در جلسه هیات دولت توضیح داد که منظور «زنگنه» از بیان جمله فوق صرفا ذکر مشکلات مالی و دشواری کار در چنین شرایطی بود. وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی تصریح کرد: وزیر نفت در واقع با تشریح مشکلات اقتصادی موجود به ویژه در حوزه تولید، بر لزوم حمایت از این بخش با پرداخت سهم تخصیص یافته از محل هدفمندی یارانهها برای حل این مشکلات تاکید داشت.
هر چیز که در جستن آنی، آنی
نظر
-
در اصل توسط Sushiant پست شده است View Postشاوانتــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
لیدر امروز خداییش شاوان بود!!!!!!!!!!!!
امروز فرمون تاپیک دستت بود ها
تو کف خرید شد . صف هم که ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/چو عضوی به درد آورد روزگار - L-)دگرعضوهارانماندقرار
نظر
-
در اصل توسط ampour پست شده است View Postچش عزیز سلام
امروز فرمون تاپیک دستت بود ها
تو کف خرید شد . صف هم که ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/
ولی خوب ما کمتر از یوک و استیک واسمون افت داره !!!!!:^o;;)
یک نظر شخصی : بازار در حال کف سازیست و جو سفر به نیویورک پرزیدنت روحانی جو بازار رو به سمت بالا متحول خواهد نمود !!!!هر چیز که در جستن آنی، آنی
نظر
-
خاک بر سرا چه صف فروش های تابلویی میچینن !!!!!!!!!!!!!
خو آدم میفهمه دیگه !!!
بابا ما سهامداریم خدایی نکرده !!!!
اونم یه ساله !!!!
صف از این تابلو تر !!!!:^o
یه چیز دیگه که امروز فهمیدم اینه که این شبندر کلا تکنیکال حالیش نیست . هر جور دلش بخواد رفتار میکنه !!!! دلیلشم خیلی چیزا میتونه باشه ....هر چیز که در جستن آنی، آنی
نظر
نظر