پالايش نفت بندرعباس ( شبندر )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • Sushiant
    عضو فعال
    • Jun 2011
    • 1391

دوستان عزیز مطلبی که عرض میکنم یک نظر شخصی است .

من قریب یک سال هست که سهامدار این سهمم همه روزه و در طی ساعات معاملات روند سهمم رو دنبال میکردم . به نظرم سهم کاملا در حال کنترل شدنه !!!! اون چیزی که مسلمه اینه که سهم با توجه به بنیادی قویش(مالیات بر ارزش افزوده - طرح بنزین سازی- طرح های توسعه مختلفش و..... حتی از بابت دلار هم تا 2480 مشکلی نیست در شبندر) پایینی نداره ولی اجازه بالا رفتن هم بهش نمیدن !!!!! حالا این دلایل مختلفی میتونه داشته باشه !!!! میخوام اینو بگم اون سودی که دوستان این تاپیک و یا جاهای دیگه میگن (البته بین علما اختلافه ;)بین 300 تا 700 ) اول و آخرش تو جیبمونه !!!! پس به شدت توصیه میکنم اضطراب به خودتون راه ندهید که باعث بسیاری از بیماریهاست ....

اما حالا یه سوال میمونه که آقا چند تا سرمایه گذاری پیش روی ماست میتونم برم شبندرامو بفروشم مثلا اگه شد ایران خودرو بخرم یا جم یا دتولید یا ..... تا توی یه بازه کوتاه تر سود بهتری ببرم !!!! اما جواب این سوال اینه که خوب هر جور عقلمون بر اساس تجربمون بهمون فرمان میده همون کار از همه بهتره !!!! این موضوع نه به بازار نه به رییس جمهور و نه به هیچی ربطی نداره و فقط و فقط به ریسک پذیری و آگاهی ما از روند سهم ها بر میگرده !!!!!

به نظر من شبندر ارزشش مشخصه وامروز نرسه بالاخره یه روز بهش میرسه!!!! مثل یه ملک که کنار خیابونی که در آینده نزدیک میخواد احداث بشه !!!! شما اگه پول لازم نباشید این ملک رو میفروشید ؟؟؟؟ من خودم جوابهای مختلفی برای این سوالها دارم !!!
    هر چیز که در جستن آنی، آنی

نظر

• Sushiant
      عضو فعال
      • Jun 2011
      • 1391

در اصل توسط Sushiant پست شده است View Post
      " حجم معاملات را جدی بگیرید"
      حجم امروز : 16.28 M

نظر

• edi906
        عضو عادی
        • Mar 2013
        • 51

سلام
        دوستان لطف بفرمايند يه چند روزي هم سكوت اختيار كنند ... اين تاپيك از زمان بازگشايي شده شعار دادن يكي شعار ميده بقيه هم دنبالشن
        وقتي مثبته كامنتهاي 30 سال پيشتون رو هم رو ميكنيد كه ديديد گفتم از شنبه مثبته از يكشنبه مثبته .... وقتي ه م كه منفي ميشه حرفهاي تكراري اگه اين همه دادو بيداد الكي نكرده بوديد از زمان بازگشايي تا الان 3 بار ميشد از اين سهم نوسان گرفت ( البته اميدوارم خود عزيزان شعارگو اين كار رو نكرده باشند ) دوستان اصلا فكر كنن اين سهم بسته است

نظر

• arad700
          ستاره دار (1)
          • Jul 2013
          • 3238

من نمی دونم چرا بازار بورس ایران تا این اندازه هیجانی عمل می کنه؟واقعا این منطقیه که خبر به تعویق افتادن افتتاح یک واحد واسه شرکتی در حد و اندازه شبندر با این همه مزیت و بنیادی عالی به این شکل کاسه کوزه روند مثبت به هم بزنه؟تصور من اینه که تا نگرش سهامداران منطقی و مثبت نشه شبندر روند مثبت تجربه نخواهد کرد
          Honesty is the best policy

نظر

• metitondar
            عضو فعال
            • Sep 2012
            • 443

در اصل توسط m_r_anari پست شده است View Post
            خوشبختانه شبندر دیگه اونجوری که باید لیدر نیست و اینرو به فال نیک میگیریم. الان تنها مشکل شبندر اثرگذاری روی شاخص هست که باعث دردسر میشه. قبلا که لیدر بلا منازع بود هم خودش رو شاخص اثر زیاد داشت و هم همه رو مثبت میکرد و جمعا رو شاخص اثر میذاشتند.
            خوشبختانه ...!!! :-/

نظر

• metitondar
              عضو فعال
              • Sep 2012
              • 443

دوستان مگه توپالایشگاه بمب ترکوندن؟؟؟

نظر

• zohre114
                عضو عادی
                • Jul 2013
                • 55

جم منفی و مارگ بسته و شبریز کجا رفت >>>>>سلطان جهان هم به چنین روز فنا رفت
                این است حال روز من و سهم هایم

نظر

• fun_9990
                  عضو جدید
                  • Dec 2012
                  • 17

دوستان عزیز مطلبی که عرض میکنم یک نظر شخصی است .

من قریب یک سال هست که سهامدار این سهمم همه روزه و در طی ساعات معاملات روند سهمم رو دنبال میکردم . به نظرم سهم کاملا در حال کنترل شدنه !!!! اون چیزی که مسلمه اینه که سهم با توجه به بنیادی قویش(مالیات بر ارزش افزوده - طرح بنزین سازی- طرح های توسعه مختلفش و..... حتی از بابت دلار هم تا 2480 مشکلی نیست در شبندر) پایینی نداره ولی اجازه بالا رفتن هم بهش نمیدن !!!!! حالا این دلایل مختلفی میتونه داشته باشه !!!! میخوام اینو بگم اون سودی که دوستان این تاپیک و یا جاهای دیگه میگن (البته بین علما اختلافه ;)بین 300 تا 700 ) اول و آخرش تو جیبمونه !!!! پس به شدت توصیه میکنم اضطراب به خودتون راه ندهید که باعث بسیاری از بیماریهاست ....

اما حالا یه سوال میمونه که آقا چند تا سرمایه گذاری پیش روی ماست میتونم برم شبندرامو بفروشم مثلا اگه شد ایران خودرو بخرم یا جم یا دتولید یا ..... تا توی یه بازه کوتاه تر سود بهتری ببرم !!!! اما جواب این سوال اینه که خوب هر جور عقلمون بر اساس تجربمون بهمون فرمان میده همون کار از همه بهتره !!!! این موضوع نه به بازار نه به رییس جمهور و نه به هیچی ربطی نداره و فقط و فقط به ریسک پذیری و آگاهی ما از روند سهم ها بر میگرده !!!!!

به نظر من شبندر ارزشش مشخصه وامروز نرسه بالاخره یه روز بهش میرسه!!!! مثل یه ملک که کنار خیابونی که در آینده نزدیک میخواد احداث بشه !!!! شما اگه پول لازم نباشید این ملک رو میفروشید ؟؟؟؟ من خودم جوابهای مختلفی برای این سوالها دارم !!!
                  دوست گرامی بنده قطعا با شما موافقم و نظر شما رو دارم سهم رو کنترل می کنن تا از سر ریز مازاد از سایر سهم ها به این سهم جلوگیری کنن

نظر

• کيانوش
                    عضو فعال
                    • Dec 2011
                    • 6613

بزودي گروه پالايشگاه روند صعودي خواهد گرفت.
                    و گروه پترو هم همچنين.
                    دليلي براي منفي شدن مدت دار وجود ندارد.
                    بازار بايد پي به ي بگيرد.
                    برداشتن تحريمها و کنار امدن امريکا با ما مساوي هست با افزايش پي به اي بازار و ورود سرمايه هاي خارجي به کشور
                    کل بورس بايد رشد کند.

نظر

• fun_9990
                      عضو جدید
                      • Dec 2012
                      • 17

با اینکه بنده از قبل روی این گروه خرید داشتم اما ته دلم می ترسم به خاطر 2-3 چیز
                      اول اینکه گروه پالایشگاهی اوایل امسال رشد شدیدی داشتن و تا حدودی اشباع شدن
                      از طرفی در جا زدن پالایشگاهی یعنی به چالش کشیدن دولت و مسلما دولت نخواهد خواست حجم عظیم نقدینگی به سمت مسکن و طلا و چیزهای تورم زا میل پیدا کنه پس باید افزایش پییدا کنن
                      اما چرا ته دلم کمی می ترسم دلیلش اینه که مورد اول رو قوی تر می بینم و می ترسم تا مدتی این گروه در جا بزنه البته برای مورد دوم می تونن نقدینگی رو به سوی سهام دیگه ببرن بنابراین کمی ترسناک شده اوضاع
                      زز ته قلب امیدوارم بره بالا #:-S و ما رو شکنجه روحی نکنن
                      در اصل توسط کيانوش پست شده است View Post
                      و گروه پترو هم همچنين.
                      برداشتن تحريمها و کنار امدن امريکا با ما مساوي هست با افزايش پي به اي بازار و ورود سرمايه هاي خارجي به کشور
                      کل بورس بايد رشد کند.

نظر

• mybourse
                        عضو جدید
                        • May 2013
                        • 18

در اصل توسط zohre114 پست شده است View Post
                        جم منفی و مارگ بسته و شبریز کجا رفت >>>>>سلطان جهان هم به چنین روز فنا رفت
                        این است حال روز من و سهم هایم
                        سهمات بنیاد خوبی دارند! مطمنم در میان مدت از اینکه این سهمها را داری لذت میبری!! /:.smilingsmiley.:/
                        [COLOR=#008000][B]ourbourse.ir[/B][/COLOR]

نظر

• Sushiant
                          عضو فعال
                          • Jun 2011
                          • 1391

در شرایطی که همه چیز آماده صعود مقتدرانه بازار سرمایه هست منتها مشخص نیست چرا بازار واقعا بازار نیست!مگر چندی پیش شاهد رویدادهای سوریه نبودیم مگر سکه و ارز صعودی نشده بودند سوال اینجاست که مگر آن روزها پتروها و پالایشی ها و سیمانی ها و معدنی ها و ساختمانی ها و فلان و فلانها مگر صف خرید بودند به خاطر افزایش نرخ ارز که امروز به این روز افتادند بخاطر کاهش آن . مگر میشود که بخاطر ترس از جنگ هم بازار منفی شود و بخاطر بهبود شرایط و رفع خطر، دوباره بازار منفی گردد ؟!چندی است که صنعت سیمان در شرایط بد تحریمی قرار گرفته و بخاطر مشکلات بانکی مجبور به فروش ریالی بخش صادراتی خود است حال امروز امیدها و روزنه هایی بر احتمال رفع تحریم های شبکه بانکی کشور ایجاد گشته و این صنعت از این مهم سود خوبی کسب خواهد کرد ،پالایشی ها و پتروشیمی ها و فولادی ها با مشکل افت شدید صادرات بخاطر تحریم ها دچار بودند و اکثر شرکتهای این گروه زیر 50 درصد توان و ظرفیت مشغول کار هستند و صادراتشان در طی این چند ساله بشدت کاهش یافته است حال با بهبود شرایط تحریمی این صنایع پتانسیل های فراوانی برای سود دهی کسب خواهند کرد شرکتی مثل پتروشیمی خارک با بدترین شرایط ممکن سال گذشته در حدود 750 تومان سود ساخت حال با رفع موانع صادراتی این شرکت توان تعدیل سودش را تا مبالغی در حدود 2000 تومان خواهد داشت شرکتی که با 30 درصد ظرفیت خود مشغول بکار است حال رفع تحریم سبب شکوفا شدنش میشود نه افت شرکت نه ورشکستگی آن ، پالایشگاه بندرعباس طرح توسعه عظیم آن که 82درصد هم پیشرفت فیزیکی داشته و تا پایان سال به بهره برداری خواهد رسید ارقامی در حدود 700 تا 800 تومان اعلام میگردد که ای پی اس این شرکت را تحت تاثیر قرار خواهد داد. صنایع فلزی اکثرشان با مشکل واردات مواد اولیه و ممنوعیت صادرات مواجه بودند حال این مشکلات مرتفع گردیده است این شرکتها آینده درخشانی خواهند داشت ،وزیر راه و شهرسازی از توقف پروژه مسکن مهر خبر داد و گفت دولت نباید در اقتصاد تصدی گری کند و بایستی متولی امور باشد و بخش خصوصی باید مجری پروژه های ساختمانی و راه و شهرسازی باشد خبر بسیار مثبتی برای شرکتهای ساختمانی بحساب می آید .بهترین استراتژی برای این روزهای بازار کمی دور بودن از بازار و شاید چند روزی خارج از بازار رصد کردن سهم ها باشد سهم خوب راه خودش را میرود مثل غبشهر و غمارگ که چند روز پیش مسیر خود را از بازار جدا کردند شاید گروه جدید که این روزها به دیار رفته گان بروند شامل: شپاکسا،شیران،خراسان،شبندر،شتران،فولاژ،سدور،ذوب،شکل ر،لابسا
                          این روزها نظاره گر سهم های بنیادی خود باشید و از رفتار احساسی در بازار بپرهیزید.

بزرگان بازار

نظر

• Sushiant
                            عضو فعال
                            • Jun 2011
                            • 1391

در اصل توسط edi906 پست شده است View Post
                            سلام
                            دوستان لطف بفرمايند يه چند روزي هم سكوت اختيار كنند ... اين تاپيك از زمان بازگشايي شده شعار دادن يكي شعار ميده بقيه هم دنبالشن
                            وقتي مثبته كامنتهاي 30 سال پيشتون رو هم رو ميكنيد كه ديديد گفتم از شنبه مثبته از يكشنبه مثبته .... وقتي ه م كه منفي ميشه حرفهاي تكراري اگه اين همه دادو بيداد الكي نكرده بوديد از زمان بازگشايي تا الان 3 بار ميشد از اين سهم نوسان گرفت ( البته اميدوارم خود عزيزان شعارگو اين كار رو نكرده باشند ) دوستان اصلا فكر كنن اين سهم بسته است
                            دوست عزیز شما لطف کن اگر معتقدی حرفهای دوستان این تاپیک شعار هست به اینجا سر نزن!!!!
                            ضمناتا جایی که به خاطر دارم این سهم کلا یک سال از ورودش به بازار سرمایه نمیگذره پس صحبت از 30 سال غلو سنگینیست!!!
                            همچنین اگر معتقد به داد و بیداد دوستان نیز هستی و اگه اینقدر واردی برو نوسانتو بگیر چرا به حرف این و اون میکنی ؟؟؟؟؟
                            این سهم بین 1280تا 1160 نوسان میکنه یعنی یه نوسان 10 درصدی که با لحاظ کردن درصد کار گذاری در هر خرید و فروش میشه به عبارتی 7 درصد !!!! حالا شما بار اول نگرفتی میخواستی بارهای بعدی بگیری!!!
                            این سهم بازه ........ و راه خودشو میره !!!! اگر کسی 1280 هم خریده باشه با حد ضرر 10 درصد هنوز سهم به حد ضرر نرسیده (حداقل فقط لمسش کرده)!!!!! این سهم فقط داره خسته میکنه تعداد کثیر سهامداراشو تا به تعداد قلیلی تبدیل بشن !!!!!!

نظر

• fun_9990
                              عضو جدید
                              • Dec 2012
                              • 17

در شرایطی که همه چیز آماده صعود مقتدرانه بازار سرمایه هست منتها مشخص نیست چرا بازار واقعا بازار نیست!مگر چندی پیش شاهد رویدادهای سوریه نبودیم مگر .
                              .
                              .
                              .

بزرگان بازار

طرح توسعه 82 % بنزین شبندر که تا اواسط سال آینده به تعویق افتاد دوست عزیز ! یکی از دلایل استرس بنده از همین چیزا هست
                              نکته دیگه اینکه بازار تبدیل شده به بازار نوسان گیری تا درصد دهی !!! شاید یکی از دلایلش این باشه که قیمت اکثر نمادها به سقف قیمتی رسیده و بازار تمایلی به شکافت قیمت های جدید نشون نمی ده
                              البته من از خدامه که با قدرت پیش بره ولی فعلا که تاس ما اینو نشون میده

نظر

• yosef
                                عضو فعال
                                • Dec 2012
                                • 440

در اصل توسط کيانوش پست شده است View Post
                                و گروه پترو هم همچنين.
                                کل بورس بايد رشد کند.
                                در تایید فرمایش شما . صادرات محصولات پتروشیمی آزاد شد .

آنچه هستیم، نتیجه چیزی است که بدان اندیشیده ایم.

نظر

در حال کار...
                                X