پالايش نفت بندرعباس ( شبندر )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • ahmad
    عضو عادی
    • Aug 2013
    • 216

اگه کنگره آمریکا در خصوص بودجه به توافق نرسند آمریکا 6روزه دیگر ورشکسته اعلام خواهد شد.پس دعا کنیم به توافق برسند در غیراینصورت به جای اینکه تاثیرش رو در بورس آمریکا بذاره مستقیم تاثیرش رو در بورس ایران خواهد گذاشت مثل قضیه چند وقت پیش حمله به سوریه

نظر

• yosef
      عضو فعال
      • Dec 2012
      • 440

در اصل توسط ahmad پست شده است View Post
      اگه کنگره آمریکا در خصوص بودجه به توافق نرسند آمریکا 6روزه دیگر ورشکسته اعلام خواهد شد.پس دعا کنیم به توافق برسند در غیراینصورت به جای اینکه تاثیرش رو در بورس آمریکا بذاره مستقیم تاثیرش رو در بورس ایران خواهد گذاشت مثل قضیه چند وقت پیش حمله به سوریه
      اگه آمریکا به سوریه حمله کنه ، بورس ما سقوط میکنه ، اگه آمریکا حمله نکنه و ورشکست بشه بازم بورس ما سقوط میکنه ، ای خدددددددددددددا ، این چه بورسیه ما داریم .:((
      آنچه هستیم، نتیجه چیزی است که بدان اندیشیده ایم.

نظر

• Sushiant
        عضو فعال
        • Jun 2011
        • 1391

در اصل توسط yosef پست شده است View Post
        اگه آمریکا به سوریه حمله کنه ، بورس ما سقوط میکنه ، اگه آمریکا حمله نکنه و ورشکست بشه بازم بورس ما سقوط میکنه ، ای خدددددددددددددا ، این چه بورسیه ما داریم .:((
        بورس بی سواد ها....

بورس نوسانگیر ها.....

بورس جوگیرها.....

بورس رانت خوار ها.....

بورس خرس ها و گاو ها .....

بورس مالگیرها.....

..
        ..
        ...
        اینجا بورس ایران است & This is My PMC
        هر چیز که در جستن آنی، آنی

نظر

• vet
          عضو فعال
          • Nov 2011
          • 1504

فکر کنم بازار یکی دو روز منفی بشه تا حقوقی ها یه شکم سیر خرید کنن بعد که بازار حالت عادی رو گرفت مجددا صف خرید خواهد شد پس سعی کنیم جیب حقوقیها رو پرنکنیم .اصلا به فرض شبندر رو بفروشیم سوال اینه چی بخریم؟مگه بهتر از شبندر و پالایشیها سهامهای بهتری داریم؟اون وضع خودرو وه که یه روز مثبت سه روز منفی.وضع بانکیها بدتر از اون.سرمایه گذاریا هم که بگیر نگیر داره.و بقیه گروهها ..............پس ما روز شنبه فداکاری خود رو به شبندر نشون میدیم تا جبران کنیم فداکاریهایی را که شبندر در قبال ما و شاخص کل بازار داشته.موفق باشین
          در اصل توسط vet پست شده است View Post
          عزیز دل برادر فقط به فکر سودت باش که بازار بورس جای مرام گذاشتن نیست
          دیدی خبر بدی در مورد سهمه یا باید صبر کنی و یا باید قبل از بقیه بفروشی
          راه سومی به ذهن من نمیرسه
          عزیز دل برادر ما که نوشتیم راه اول رو انتخاب کردیم و از شواهد پیداست شما نفر اول صف فروش هستین( اگه داشته باشین) و در ضمن بحث مرام نیست عقل و منطق میگه بایستی شبندر را نگه داریم به خاطر یکی دو روز منفی (تازه شاید منفی باشه)سهاممون رو تقدیم حقوقیها نمیکنیم
          دوست خوبم جریان جریان واتی است
          من کاری ندارم که شبندر سهم خوبی هست یا نه و بهش اعتقاد دارم و خودم سود خوبی کردم توش و مطمئن باش اگه بریزه اولین کسی که باز سهم رو میخره خو من هستم ولی این رو میگم برای افرادی که پول کمی دارم و میخوان سود کنن و نمیتونن ببینن که سهمی که مثلا 1500 تومن رو دیده برن و 1200 بفروشن(اعداد مثال بود) و اینجوری فقط ی مدت زمان رو آسیب روحی میبینن
          مثل همین دوستانی که واتی رو با قیمت بالا خریدند و خیلی از دوستان اخطار میدادند که این سهم میاد پایین و بفروشید و ی عده آهاگانه و یا نا آگاهنه(الان هیچ فرد خاصی مد نظرم نیست پس هر کی موضع بگیره یعنی جز این افراد بوده)بر تبل میکوبیدن که این سهم الانه که بر گرده و با وجود اینکه خیلی از دوستان تکنیکال میگفتن که نخرید تو این موقعیت ی عده اسیر حرف و احساس شدن و خریدن و سهم افت کرد
          حالا نهایتش اینه که من الان میفروشم سهم رو و قیمتش از 1500 میره بالاتر و میشه 5000 تومن من ضرر نکردم!!!! ولی اگه قیمت سهم بشه 1400 تومن و من بفرشم من ضرر کردم
          نمیدونم نیاز به توضیح بیشتر هست یا نه؟؟؟
          نهایت اینکه اگه الان 1000 تا سهم دارم و میدونم که ممکنه قیمت بریزه، سهم رو میفروشم و میام با قیمت پایین تر 1100 تا میخرم
          است /:.smilingsmiley.:/
          آخرین ویرایش توسط vet؛ 2013/10/12, 06:04.
          فواره چون بلند شود سرنگون شود

نظر

• zorba
            ستاره دار(3)
            • Aug 2013
            • 3951

دوست من، این چه حرف نا آگاهانه ای ست که میزنید...
            خواهشا اگر پیگیر اخبار هستید، کامل و جامع پیگیری کنید
            زی تیر نگه کرد پر خویش بر او دید***گفتا ز که نالیم که از ماست که بر ماست

نظر

• Sushiant
              عضو فعال
              • Jun 2011
              • 1391

در اصل توسط vet پست شده است View Post
              دوست خوبم جریان جریان واتی است
              من کاری ندارم که شبندر سهم خوبی هست یا نه و بهش اعتقاد دارم و خودم سود خوبی کردم توش و مطمئن باش اگه بریزه اولین کسی که باز سهم رو میخره خو من هستم ولی این رو میگم برای افرادی که پول کمی دارم و میخوان سود کنن و نمیتونن ببینن که سهمی که مثلا 1500 تومن رو دیده برن و 1200 بفروشن(اعداد مثال بود) و اینجوری فقط ی مدت زمان رو آسیب روحی میبینن
              مثل همین دوستانی که واتی رو با قیمت بالا خریدند و خیلی از دوستان اخطار میدادند که این سهم میاد پایین و بفروشید و ی عده آهاگانه و یا نا آگاهنه(الان هیچ فرد خاصی مد نظرم نیست پس هر کی موضع بگیره یعنی جز این افراد بوده)بر تبل میکوبیدن که این سهم الانه که بر گرده و با وجود اینکه خیلی از دوستان تکنیکال میگفتن که نخرید تو این موقعیت ی عده اسیر حرف و احساس شدن و خریدن و سهم افت کرد
              حالا نهایتش اینه که من الان میفروشم سهم رو و قیمتش از 1500 میره بالاتر و میشه 5000 تومن من ضرر نکردم!!!! ولی اگه قیمت سهم بشه 1400 تومن و من بفرشم من ضرر کردم
              نمیدونم نیاز به توضیح بیشتر هست یا نه؟؟؟
              نهایت اینکه اگه الان 1000 تا سهم دارم و میدونم که ممکنه قیمت بریزه، سهم رو میفروشم و میام با قیمت پایین تر 1100 تا میخرم
              است /:.smilingsmiley.:/
              اگر از دیدگاه نوسانگیری به گفته های شما بنگریم همه چیز کاملا درسته ولی خوب سهامداری با نوسانگیری کمی متفاوت هست . البته اگر کسی بتونه نوسان بگیره و سودش بیشتر از ماندن در سهم باشه (به شرطی که سهم جاش نذاره) خوب چی بهتر از این !!!!! هم سود بیشتر هم زمان کمتر !!!!! نورا علی نور !!! به نظرم در بورس دیدگاه میان و بلند مدت اگر نگوییم همیشه حداقل بیشتر اوقات سود بیشتر و استرس کمتری رو به دنبال داره(به شرطی که از روی آگاهی باشه)

نظر

• alizadeh.f
                عضو فعال
                • Feb 2013
                • 878

منتظر يه تحليل ويژه و خواندني باشيد( در دست تهيه) ...........

به اعتقاد من شبندر امروز مثبت خواهد بود و شايد هم.......
                اين نظر شخصيست و توصيه به خريد و فروش نداريم
                https://telegram.me/alizadeh_farzad

نظر

• Sushiant
                  عضو فعال
                  • Jun 2011
                  • 1391

دعای یک شبندری :

خدایا اگه داری یکی دو میلیاردی برسون این هفته شبندر بخرم !!!! /.:blushsmiley:./

واسه مسجد محلمون میخوام !!!!!
                  :O

نظر

• مسعود اب
                    عضو فعال
                    • Jun 2013
                    • 1502

شفاف سازی اومد رو کدال
                    بمنظور موفقیت
                    تمایل شما برای رسیدن به موفقیت، باید بیشتر از ترس از شکست باشد . . .

نظر

• alizadeh.f
                      عضو فعال
                      • Feb 2013
                      • 878

خوب زنده باد .............1392/07/18

منتظر درج جوابيه شركت در كدال هستيم.........
                      امشب نشد فردا يا شنبه........
                      شركت طبق مستندات مدعي يست.....
                      سازمان بورس جهت شفاف سازي و حمايت از سهامداران بايد منتشر كنه.......
                      عرض كرده بودم كه.............

(هرچند اين مبلغ هم در مقابل توان سود سازي شبندر عددي نيست.)

شفاف سازي رو كدال.......
                      https://telegram.me/alizadeh_farzad

نظر

• ahmad
                        عضو عادی
                        • Aug 2013
                        • 216

در اصل توسط zorba پست شده است View Post
                        دوست من، این چه حرف نا آگاهانه ای ست که میزنید...
                        خواهشا اگر پیگیر اخبار هستید، کامل و جامع پیگیری کنید
                        دوست من شما اونور دنیایین و از داخل ایران خبر ندارین.اگه منبع خبر رو خواستی برو سایت شبکه تهران خبر ساعت 12 دیشب رو ببین.علم غیب نداریم که از کنگره آمریکا اطلاعات داشته باشیم اخباری که روزانه چندبار از تلویزیون ایران پخش میشه راست و دروغش هم با اوناست و مسلما اخبار اونجا با اینجا فرق میکنه

نظر

• Sushiant
                          عضو فعال
                          • Jun 2011
                          • 1391

در اصل توسط مسعود اب پست شده است View Post
                          شفاف سازی اومد رو کدال

نظر

• afsh
                            عضو فعال
                            • Sep 2013
                            • 319

نامور مردی برای تمام فصول ، مال میر حتی نمی توانی مال هم بگیری .
                            کار ساده و درست، بهتر از کار پیچیده و نادرست

نظر

• Sushiant
                              عضو فعال
                              • Jun 2011
                              • 1391

در این قسمت از نامه مدیر مالی سازمان بورس رو کشت و کلا با لودر از روش رد شد !!!!!!!

ای جونم مدیر مالی .....

نظر

• mehr_bourse
                                عضو فعال
                                • Oct 2012
                                • 336

یک کف مرتب برای مدیر عامل شبندر جهت شفاف سازی بابا خیلی مردی

نظر

در حال کار...
                                X