اگه کنگره آمریکا در خصوص بودجه به توافق نرسند آمریکا 6روزه دیگر ورشکسته اعلام خواهد شد.پس دعا کنیم به توافق برسند در غیراینصورت به جای اینکه تاثیرش رو در بورس آمریکا بذاره مستقیم تاثیرش رو در بورس ایران خواهد گذاشت مثل قضیه چند وقت پیش حمله به سوریه
پالايش نفت بندرعباس ( شبندر )
Collapse
X
-
در اصل توسط ahmad پست شده است View Postاگه کنگره آمریکا در خصوص بودجه به توافق نرسند آمریکا 6روزه دیگر ورشکسته اعلام خواهد شد.پس دعا کنیم به توافق برسند در غیراینصورت به جای اینکه تاثیرش رو در بورس آمریکا بذاره مستقیم تاثیرش رو در بورس ایران خواهد گذاشت مثل قضیه چند وقت پیش حمله به سوریهآنچه هستیم، نتیجه چیزی است که بدان اندیشیده ایم.
نظر
-
در اصل توسط yosef پست شده است View Postاگه آمریکا به سوریه حمله کنه ، بورس ما سقوط میکنه ، اگه آمریکا حمله نکنه و ورشکست بشه بازم بورس ما سقوط میکنه ، ای خدددددددددددددا ، این چه بورسیه ما داریم .:((
بورس نوسانگیر ها.....
بورس جوگیرها.....
بورس رانت خوار ها.....
بورس خرس ها و گاو ها .....
بورس مالگیرها.....
..
..
...
اینجا بورس ایران است & This is My PMCهر چیز که در جستن آنی، آنی
نظر
-
در اصل توسط ahmad پست شده است View Postفکر کنم بازار یکی دو روز منفی بشه تا حقوقی ها یه شکم سیر خرید کنن بعد که بازار حالت عادی رو گرفت مجددا صف خرید خواهد شد پس سعی کنیم جیب حقوقیها رو پرنکنیم .اصلا به فرض شبندر رو بفروشیم سوال اینه چی بخریم؟مگه بهتر از شبندر و پالایشیها سهامهای بهتری داریم؟اون وضع خودرو وه که یه روز مثبت سه روز منفی.وضع بانکیها بدتر از اون.سرمایه گذاریا هم که بگیر نگیر داره.و بقیه گروهها ..............پس ما روز شنبه فداکاری خود رو به شبندر نشون میدیم تا جبران کنیم فداکاریهایی را که شبندر در قبال ما و شاخص کل بازار داشته.موفق باشیندر اصل توسط vet پست شده است View Postعزیز دل برادر فقط به فکر سودت باش که بازار بورس جای مرام گذاشتن نیست
دیدی خبر بدی در مورد سهمه یا باید صبر کنی و یا باید قبل از بقیه بفروشی
راه سومی به ذهن من نمیرسهدر اصل توسط ahmad پست شده است View Postعزیز دل برادر ما که نوشتیم راه اول رو انتخاب کردیم و از شواهد پیداست شما نفر اول صف فروش هستین( اگه داشته باشین) و در ضمن بحث مرام نیست عقل و منطق میگه بایستی شبندر را نگه داریم به خاطر یکی دو روز منفی (تازه شاید منفی باشه)سهاممون رو تقدیم حقوقیها نمیکنیم
من کاری ندارم که شبندر سهم خوبی هست یا نه و بهش اعتقاد دارم و خودم سود خوبی کردم توش و مطمئن باش اگه بریزه اولین کسی که باز سهم رو میخره خو من هستم ولی این رو میگم برای افرادی که پول کمی دارم و میخوان سود کنن و نمیتونن ببینن که سهمی که مثلا 1500 تومن رو دیده برن و 1200 بفروشن(اعداد مثال بود) و اینجوری فقط ی مدت زمان رو آسیب روحی میبینن
مثل همین دوستانی که واتی رو با قیمت بالا خریدند و خیلی از دوستان اخطار میدادند که این سهم میاد پایین و بفروشید و ی عده آهاگانه و یا نا آگاهنه(الان هیچ فرد خاصی مد نظرم نیست پس هر کی موضع بگیره یعنی جز این افراد بوده)بر تبل میکوبیدن که این سهم الانه که بر گرده و با وجود اینکه خیلی از دوستان تکنیکال میگفتن که نخرید تو این موقعیت ی عده اسیر حرف و احساس شدن و خریدن و سهم افت کرد
حالا نهایتش اینه که من الان میفروشم سهم رو و قیمتش از 1500 میره بالاتر و میشه 5000 تومن من ضرر نکردم!!!! ولی اگه قیمت سهم بشه 1400 تومن و من بفرشم من ضرر کردم
نمیدونم نیاز به توضیح بیشتر هست یا نه؟؟؟
نهایت اینکه اگه الان 1000 تا سهم دارم و میدونم که ممکنه قیمت بریزه، سهم رو میفروشم و میام با قیمت پایین تر 1100 تا میخرم
است /:.smilingsmiley.:/آخرین ویرایش توسط vet؛ 2013/10/12, 06:04.فواره چون بلند شود سرنگون شود
نظر
-
در اصل توسط ahmad پست شده است View Postاگه کنگره آمریکا در خصوص بودجه به توافق نرسند آمریکا 6روزه دیگر ورشکسته اعلام خواهد شد.پس دعا کنیم به توافق برسند در غیراینصورت به جای اینکه تاثیرش رو در بورس آمریکا بذاره مستقیم تاثیرش رو در بورس ایران خواهد گذاشت مثل قضیه چند وقت پیش حمله به سوریه
خواهشا اگر پیگیر اخبار هستید، کامل و جامع پیگیری کنیدزی تیر نگه کرد پر خویش بر او دید***گفتا ز که نالیم که از ماست که بر ماست
نظر
-
در اصل توسط vet پست شده است View Postدوست خوبم جریان جریان واتی است
من کاری ندارم که شبندر سهم خوبی هست یا نه و بهش اعتقاد دارم و خودم سود خوبی کردم توش و مطمئن باش اگه بریزه اولین کسی که باز سهم رو میخره خو من هستم ولی این رو میگم برای افرادی که پول کمی دارم و میخوان سود کنن و نمیتونن ببینن که سهمی که مثلا 1500 تومن رو دیده برن و 1200 بفروشن(اعداد مثال بود) و اینجوری فقط ی مدت زمان رو آسیب روحی میبینن
مثل همین دوستانی که واتی رو با قیمت بالا خریدند و خیلی از دوستان اخطار میدادند که این سهم میاد پایین و بفروشید و ی عده آهاگانه و یا نا آگاهنه(الان هیچ فرد خاصی مد نظرم نیست پس هر کی موضع بگیره یعنی جز این افراد بوده)بر تبل میکوبیدن که این سهم الانه که بر گرده و با وجود اینکه خیلی از دوستان تکنیکال میگفتن که نخرید تو این موقعیت ی عده اسیر حرف و احساس شدن و خریدن و سهم افت کرد
حالا نهایتش اینه که من الان میفروشم سهم رو و قیمتش از 1500 میره بالاتر و میشه 5000 تومن من ضرر نکردم!!!! ولی اگه قیمت سهم بشه 1400 تومن و من بفرشم من ضرر کردم
نمیدونم نیاز به توضیح بیشتر هست یا نه؟؟؟
نهایت اینکه اگه الان 1000 تا سهم دارم و میدونم که ممکنه قیمت بریزه، سهم رو میفروشم و میام با قیمت پایین تر 1100 تا میخرم
است /:.smilingsmiley.:/هر چیز که در جستن آنی، آنی
نظر
-
منتظر يه تحليل ويژه و خواندني باشيد( در دست تهيه) ...........
به اعتقاد من شبندر امروز مثبت خواهد بود و شايد هم.......
اين نظر شخصيست و توصيه به خريد و فروش نداريمhttps://telegram.me/alizadeh_farzad
نظر
-
خوب زنده باد .............1392/07/18
منتظر درج جوابيه شركت در كدال هستيم.........
امشب نشد فردا يا شنبه........
شركت طبق مستندات مدعي يست.....
سازمان بورس جهت شفاف سازي و حمايت از سهامداران بايد منتشر كنه.......
عرض كرده بودم كه.............
(هرچند اين مبلغ هم در مقابل توان سود سازي شبندر عددي نيست.)
شفاف سازي رو كدال.......https://telegram.me/alizadeh_farzad
نظر
-
در اصل توسط zorba پست شده است View Postدوست من، این چه حرف نا آگاهانه ای ست که میزنید...
خواهشا اگر پیگیر اخبار هستید، کامل و جامع پیگیری کنید
نظر
-
نظر