پالايش نفت بندرعباس ( شبندر )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • majid664
    ستاره‌دار (۴)
    • Oct 2011
    • 1052

اگر نمیگید توهم توطئه زده! باید بگم تمام این بازیها مربوط میشه به عرضه سهام پالایشگاه کرمانشاه. با محاسبه من از همه وضعش خرابتره. بیش از 2276 ریال به ازای هر سهم!
    آن ها که به گوششان بیش از چشمشان اعتماد میکنند یک چیز بزرگ را از دست میدهند و آنهم حقیقت است.
    وقتی خودت را هم صدا با اکثریت دیدی، وقت آن است که بنشینی و عمیقا فکر کنی.

نظر

• زمین شناس
      عضو عادی
      • Sep 2013
      • 47

جناب کاپیتان عزیز
      ضمن عرض تسلیت، برایتان صبر و برای درگذشتگان از درگاه خداوند مغفرت و رستگاری خواستارم. مرا در غم خود شریک بدانید.

نظر

• spiderman11
        عضو جدید
        • Oct 2013
        • 2

با این اخبار منتشره از اوضاع احوال پالایشی ها باید مراقب سهامداران حقوقی بود چون صفو جم میکنن بعد بالاتر عرضه...به هرحال بعد از دو سه روز فرصت خریده ..شک نکنید ...گزارش 6 ماهه شرکتها عالی
        ارزیابی میشه...این تعدیل منفی توش گمه...

نظر

• spiderman11
          عضو جدید
          • Oct 2013
          • 2

منم موافقم ...این تعدیل منفی چندان تاثیری در پوشش مثبت 6 ماهه شرکت نداره البته باید در نحوه و قیمت خرید دقت نمود و اسیر بازی حقوقی نشد ..

نظر

• ahmad
            عضو عادی
            • Aug 2013
            • 216

فکر کنم بازار یکی دو روز منفی بشه تا حقوقی ها یه شکم سیر خرید کنن بعد که بازار حالت عادی رو گرفت مجددا صف خرید خواهد شد پس سعی کنیم جیب حقوقیها رو پرنکنیم .اصلا به فرض شبندر رو بفروشیم سوال اینه چی بخریم؟مگه بهتر از شبندر و پالایشیها سهامهای بهتری داریم؟اون وضع خودرو وه که یه روز مثبت سه روز منفی.وضع بانکیها بدتر از اون.سرمایه گذاریا هم که بگیر نگیر داره.و بقیه گروهها ..............پس ما روز شنبه فداکاری خود رو به شبندر نشون میدیم تا جبران کنیم فداکاریهایی را که شبندر در قبال ما و شاخص کل بازار داشته.موفق باشین

نظر

• alireza51
              عضو فعال
              • Feb 2013
              • 1205

در اصل توسط ahmad پست شده است View Post
              فکر کنم بازار یکی دو روز منفی بشه تا حقوقی ها یه شکم سیر خرید کنن بعد که بازار حالت عادی رو گرفت مجددا صف خرید خواهد شد پس سعی کنیم جیب حقوقیها رو پرنکنیم .اصلا به فرض شبندر رو بفروشیم سوال اینه چی بخریم؟مگه بهتر از شبندر و پالایشیها سهامهای بهتری داریم؟اون وضع خودرو وه که یه روز مثبت سه روز منفی.وضع بانکیها بدتر از اون.سرمایه گذاریا هم که بگیر نگیر داره.و بقیه گروهها ..............پس ما روز شنبه فداکاری خود رو به شبندر نشون میدیم تا جبران کنیم فداکاریهایی را که شبندر در قبال ما و شاخص کل بازار داشته.موفق باشین
              انشاالله صف فروشی درکار نخواهد بود و با حجم بالا و در رنج مثبت معامله خواهد شد.
              عمر خیلی کوتاه است.

نظر

• Alidadash
                عضو فعال
                • Jun 2013
                • 959

اگه قراره خواست این دوستان حیله گر عملی بشه صف فروش پالایشی ها و عرضه اولیه مفت شرمان را با جان و دل خریداریم.
                سهامداری کنید تا رستگار شوید...

شدیدا به سرمایه گزاران عزیز انجام ورزش های استقامتی رو توصیه میکنم.

نظر

• vet
                  عضو فعال
                  • Nov 2011
                  • 1504

در اصل توسط ahmad پست شده است View Post
                  عزیز دل برادر فقط به فکر سودت باش که بازار بورس جای مرام گذاشتن نیست
                  دیدی خبر بدی در مورد سهمه یا باید صبر کنی و یا باید قبل از بقیه بفروشی
                  راه سومی به ذهن من نمیرسه
                  فواره چون بلند شود سرنگون شود

نظر

• safaei
                    عضو عادی
                    • May 2012
                    • 93

قیمت سهم شبندر رسیده به بالای 1500 تومن حالا مگه ما گرسنه 13 تومن هستیم که از سود 91 کم بشه !؟ یادمون باشه که قراره 6 درصد مالیات ارزش افزوده هم به پالایشگاهها برگرده . ما گول نخواهیم خورد .توافقات هسته ای و گزارشهای خوبه 6 ماهه و گرونی بنزین هم که پیش رو هست .
                    آخرین ویرایش توسط safaei؛ 2013/10/11, 01:53.

نظر

• ampour
                      عضو فعال
                      • May 2013
                      • 1306

بازم هزار آفرین به کاربران این تاپیک

تالارهای همسایه هرج و مرجی شده که نگو و نپرس

توی روزهای سبز فقط به به و چه چه زدن و لاف سهامداری کردن و مجمع 93 و .............................

همون بهتر که غربال کار خودشو خوب بلده - والله بخدا
                      چو عضوی به درد آورد روزگار - L-)دگرعضوهارانماندقرار

نظر

• ampour
                        عضو فعال
                        • May 2013
                        • 1306

در اصل توسط safaei پست شده است View Post
                        قیمت سهم شبندر رسیده به بالای 1500 تومن حالا مگه ما گرسنه 13 تومن هستیم که از سود 91 کم بشه !؟ یادمون باشه که قراره 6 درصد مالیات ارزش افزوده هم به پالایشگاهها برگرده . ما گول نخواهیم خورد .توافقات هسته ای و گزارشهای خوبه 6 ماهه و گرونی بنزین هم که پیش رو هست .
                        دقیقاً

محصولات جدید
                        افزایش نرخ محصولات
                        نزدیک شدن به اتمام پروژه های طرح توسعه و افزایش ظرفیت .....
                        و چندین چند نکات ارزندگی سهم

نظر

• ampour
                          عضو فعال
                          • May 2013
                          • 1306

در اصل توسط ampour پست شده است View Post
                          دقیقاً

محصولات جدید
                          افزایش نرخ محصولات
                          نزدیک شدن به اتمام پروژه های طرح توسعه و افزایش ظرفیت .....
                          و چندین چند نکات ارزندگی سهم
                          در اصل توسط alizadeh.f پست شده است View Post

شركت فقط از بابت نفت سفيد 45-50 تومان تعديل خواهد داشت....
                          نفت سفيد 1760 تومني( سود 2238 ريالي) را 903 تومن ديده( سود 2266 ريالي) !!!!
                          برآورد بنده اين است كه پيش بيني بر اساس عملكرد 6 ماهه 280-300 ارائه خواهد شد.
                          و نهايتا" 350-400 را پوشش خواهد داد.

توصيه به خريد و فروش نداريم.

نظر

• ampour
                            عضو فعال
                            • May 2013
                            • 1306

در اصل توسط alizadeh.f پست شده است View Post
                            اگه قرار باشه بازار برگرده با اين نماد برميگرده......
                            شبندر كلاس بازار است.....

هيچ شخص سرمايه گذاري نميتواند منكر ليدري و قدرت معاملاتي و تاثيرگذاري آن بر بازار باشد.......

توصيه به خريد و فروش نداريم......
                            ششم شهریور ماه بود که میخواستم 100 تاشو بدم بره
                            10 دقیقه مونده بود بازار باز بشه
                            چهارشنبه بود و دو روز تعطیلی پیش رو
                            همین مطلب باعث انصراف من شد
                            اون روز و حتی شنبه اول هفته منفی بدی خورد
                            ولی توی همین صدتا تا الان بیش از 30 میلیون سود ............................
                            اول خدا و دوم توصیه ها و تحلیل های استاد
                            دوستان قدیمی تاپیک میدونن چه آرشیو قوی دارم
                            والله نامردیه آدم سود بکنه ولی حتی یه تشکر خشک و خالی .................. ناسپاسی ............
                            این روزها فقط به کام کسانی شیرینه که سهامدار واقعی باشن والا نوسانگیری توی نمادهای .......... آسونه
                            برای سهامداران واقعی شبندر آرزوی سودمندی میکنم - یاعلی

نظر

• ampour
                              عضو فعال
                              • May 2013
                              • 1306

بله دوستان

ششم شهریور ماه ساعت 12 و پنجاه دقیقه
                              بعد از تایم بازار
                              این هم مطلب استاد کیانوش
                              اما باز هم برای شنبه دو دل بودم

در اصل توسط کيانوش پست شده است View Post
                              عرض کردم مسله سوريه -لبنان-فلسطين با همه کشورها فرق ميکنه.
                              اسراايليها از موشکهاي سوريه-لبنان-فلسطين ميترسند.
                              در 3جنگ گذشته به همه ثابت شد دوبار لبنان و يک بار فلسطين بر اسراييل پيروز شد.
                              موشکهاي سوريه حداقل 10برابر قويتر از موشکهاي حماس و حزب الله هست.سوريه ظرف مدت کمتر از 1ساعت قادر خواهد بود اسراييل را به جنهنمي خونبار تبديل کند.شايد در اين نبرد ...................
                              مشکل اسراييل در فرهنگ ترسوي انها هست انها اگر قطره خوني ببينند تسليم خواهند شد انها اگر اين مشکل را نداشتند الان دنيا را تسخير کرده بودند.
                              100موشک سوريه تو خاک اسراييل بشينه به امريکا دستور خواهد داد عقب نشيني کن و اين بدترين ذلت و خاري هست که براي امريکا رخ خواهد داد.سوريه گردن کلفت امريکا را به خاک خواهد ماليد.
                              در چند سال گذشته تمام پيش بيني هاي من در خصوص جنگ اسراييل با لبنان و فلسطين درست از اب درامد.چون راز ضعف اسراييل را فهميده ام.
                              .................................................. ...........
                              شنبه شبندر وبازار صف خريده.چون امريکا بهانه خواهد اورد و به سوريه حمله نخواهد کرد.
                              هيچوقت حمله نخواهد کرد.بريد اخر هفته رو خوش باشيد و به حرفهاي کيانوش اعتماد کنيد.
                              تا شنبه بدرود.

نظر

• ampour
                                عضو فعال
                                • May 2013
                                • 1306

سهامداری رو باید از این دوستان یاد بگیریم

این مطلب در بدترین شرایط نماد درج شده

همه داشتند روی 1160 میفروختند
                                در اصل توسط Sushiant پست شده است View Post
                                رفتار انسانها تحلیل بردار نیست !!! پس ناراحتی نداره !!!! من به خودم میگم جهنم ضرر فوقش اگرم قیمتش بیاد پایین تر از این سال دیگه توی مجمع با همین سود 226 تومنی 70 میل سود میگیرم بازم نوش جونم !!!!! اگرم جنگ به ایران کشیده شد که سرمایمو فول از هر جایی که دارم (ملک ساختمان دلار طلا و....)بر میدارم و میرم از این کشور !!چون به اندازه کافی به این کشور و مردمش خدمت کردم!! جنگ بین قدرتها فقط به مردم آسیب میرسونه و دیگر هیچ !! تصمیم هر کس هم به خودش مربوطه !!! هر کاری به واسطه انجامش یه سری تبعات داره چه خوب چه بد !!! ما مسئول مستقیم تاثیر این تصمیمات بر زندگیمون هستیم !!!!

یه سوال :

یه تصمیم درست چه شرایطی داره ؟

هروقت شرایط جواب این سوال رو رعایت کردیم و توکل کردیم بر خدایی که بدان معتقدیم ! نتیجه بی اهمیت ترین عنصر خواهد بود زیرا قطعا چیزی که به صلاح ماست اتفاق می افتد.

نظر

در حال کار...
                                X