پالايش نفت بندرعباس ( شبندر )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • کیوان
    ستاره دار (1)
    • Jun 2011
    • 5100

یک نکته را فراموش نکنید.
    پولی که این چند روز به بازار سرمایه تزریق شد برای یک نوسانگیری چند درصدی نیامده که حالا بخواهد وارد بازار پرریسک و اشباع شده ارز و سکه بشود. این پول آمده که سود قابل توجهی از بازار بگیرد...فقط همین نکته را مد نظر داشته باشید کافیست!
    ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست

نظر

• بابک 52
      ستاره‌دار (27)
      • Mar 2011
      • 17028

در اصل توسط heaven_smile77 پست شده است View Post
      دوست عزیز متن کامل اطلاعیه که توی این تاپیک نوشته شده بود و هیچ جای نامه هم نوشته نشده شایعات مورد در بازار از اعتبار کافی برخوردار نمی باشند.
      در اصل توسط m_r_anari پست شده است View Post
      جناب بابک خان
      رو کدال چنین گزارشی نیومده . لطفا شایعه نکنید.

با سلام

تند نرو دوست من

شایعه؟؟؟

بهتره اول حرفتو مزه مزه کنی بعد بگی

شما اصلا" روی تیتر خبری که من گذاشتم و به رنگ آبیه کلیک کن

دیدی منبع از کدوم سایته؟

آخه دوست من ، شما که هنوز نمی دونی لینک خبر تو خود تیتر خبر وقتی زیرش یه خط هست، وجود داره ، نباید اینطوری نسبت به دیگران ایراد بگیری!!!!!!

در ضمن نکنه می خوای تو کدال بنویسه تو گزارشش ، شایعاتی که در بازار هست !!!!

خب معلومه نمی نویسه

The greater the risk ، The greater the reward

هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

نظر

• m_r_anari
        عضو فعال
        • Aug 2012
        • 881

در اصل توسط بابک 52 پست شده است View Post
        با سلام

تند نرو دوست من

شایعه؟؟؟

بهتره اول حرفتو مزه مزه کنی بعد بگی

شما اصلا" روی تیتر خبری که من گذاشتم و به رنگ آبیه کلیک کن

دیدی منبع از کدوم سایته؟

آخه دوست من ، شما که هنوز نمی دونی لینک خبر تو خود تیتر خبر وقتی زیرش یه خط هست، وجود داره ، نباید اینطوری نسبت به دیگران ایراد بگیری!!!!!!

در ضمن نکنه می خوای تو کدال بنویسه تو گزارشش ، شایعاتی که در بازار هست !!!!

خب معلومه نمی نویسه

دوست عزیز شما نگفتید که منبع خبر کیه که ظاهرا بورس نیوز هست. (تو تاپیک نوشتید رو کدال اومده ) رو کدال هم چنین چیزی نیومده و فقط مثلا شفاف سازی کرده و گفته سود شرکت تغییری نداشته لذا بقیه موارد رو خود بورس نیوز به اون اضافه کرده.
        اگر فقیر به دنیا آمدی تقصیر خودت نیست ولی اگر فقیر از دنیا رفتی خودت مقصر هستی

نظر

• بابک 52
          ستاره‌دار (27)
          • Mar 2011
          • 17028

در اصل توسط m_r_anari پست شده است View Post
          دوست عزیز شما نگفتید که منبع خبر کیه که ظاهرا بورس نیوز هست. (تو تاپیک نوشتید رو کدال اومده ) رو کدال هم چنین چیزی نیومده و فقط مثلا شفاف سازی کرده و گفته سود شرکت تغییری نداشته لذا بقیه موارد رو خود بورس نیوز به اون اضافه کرده.
          دوست من ، من بحثی با شما ندارم

ببینید وقتی یکی اگر بخواهد منبع خبرشو بگذاره، تیتر خبرو لینک میکنه

شما اول اینو یاد بگیر ، بعد بیا حس طبکاری بهت دست بده

در ضمن

1)با روند بازار نباید در افتاد

2) با حرف من یا شما یا این سایت و سایتهای دیگر تاثیری بر روند سهم به وجود نخواهد آمد و تصمیم را اون حقوقیه میگیره ، نه من و نه شما و همه باید همه اخبار و شایعات از هر منبعی را بدانند و خود تصمیم گیری نهایی را بکنند و در نهایت برد با افرادی هست که بیشتر سود میکنند و تعصبی روی سهم ندارند

در نظر بگیرید اگه یه نفر امروز رو 1910 ریال هم فروخته بود و در 1822 ریال جایگزین میکرد باز در حدود 3 درصد برنده بود

یک سهامدار موفق باید از تمام شایعات هم سود ببرد

البته این نظر منه و نظر هر فردی برای خودش محترمه

The greater the risk ، The greater the reward

هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

نظر

• شبندر
            عضو فعال
            • Sep 2012
            • 3598

[quote=pasha;203776]بدون هیچگونه تعصبی
            یک لحظه فکرکن الان این سهم را نداری .
            400 را احساسی گفتی ویا برای سال های اینده گفتی .
            خيلي ممنون هستم از استدلال خوب شما.
            ولي با يك حساب منطقي مي توان گفت :
            در بورس چهار پالايشگاه داريم 1-شبندر2-شراز3-شپنا4-شبريز و هركدام از سه شركت شراز و شپنا وشبريز در مرز 400 الي 500 تومان هستند و فقط شبندر در قيمت حدود 200 تومان باقي مانده . با توجه به تعداد سهام شركتهاي حاضر و همچنين منطقه جغرافياي آنها كه شبندر داراي بهترين موقعيت است !!!و بالانس تمام شرايط مرز 400 تومان براي شبندر بسيار منطقي و بدور از احساس مي باشد
            با تشكر
            دوستاني كه مطالب بنده را براي اولين بار ميخوانند با تحقيق و مشورت با افراد متخصص، تريد كنند

نظر

• zagros59
              عضو عادی
              • May 2012
              • 78

موجز!

[quote=شبندر;203825]
              در اصل توسط pasha پست شده است View Post
              بدون هیچگونه تعصبی
              یک لحظه فکرکن الان این سهم را نداری .
              400 را احساسی گفتی ویا برای سال های اینده گفتی .
              خيلي ممنون هستم از استدلال خوب شما.
              ولي با يك حساب منطقي مي توان گفت :
              در بورس چهار پالايشگاه داريم 1-شبندر2-شراز3-شپنا4-شبريز و هركدام از سه شركت شراز و شپنا وشبريز در مرز 400 الي 500 تومان هستند و فقط شبندر در قيمت حدود 200 تومان باقي مانده . با توجه به تعداد سهام شركتهاي حاضر و همچنين منطقه جغرافياي آنها كه شبندر داراي بهترين موقعيت است !!!و بالانس تمام شرايط مرز 400 تومان براي شبندر بسيار منطقي و بدور از احساس مي باشد
              با تشكر

نظر

• کریم مهدوی
                عضو فعال
                • May 2012
                • 813

سود هر سهم پالایشگاه 1380 میلیارد تومانی بندرعباس هیچگونه تغییری نکرده و همان 142 ریال است.

منبع:فارس
                تو مرد باش و میاندیش از گرانی درد/همیشه درد به سروقت «مرد» می آید

نظر

• roohe-khashen
                  عضو فعال
                  • Apr 2011
                  • 2270

خالا دیدید که هدف فقط ترسوندن مردم بود!!!اردرهای خرید رو نگاه کنید 300هزارتا به بالا گول این نامه های بی معنی رو نخورید نامه هایی که اصلا احتیاج نبود بیاد رو کدال !!
                  دستم بگرفت و پا به پا برد...

نظر

• شبندر
                    عضو فعال
                    • Sep 2012
                    • 3598

درحالي كه شبندر منفي شده مبينيم كه خريد وفروش به سرعت انجام ميشه اين همان پتانسيل قيمتي آينده ي نزديك را رقم ميزند وبه زودي مثبت خواهد شد
                    دوستاني كه مطالب بنده را براي اولين بار ميخوانند با تحقيق و مشورت با افراد متخصص، تريد كنند

نظر

• شبندر
                      عضو فعال
                      • Sep 2012
                      • 3598

از همه دوستان تشكر مي كنم و منتظر تحليل هاي استادانه شما هستم

نظر

• arash boursy
                        عضو عادی
                        • Aug 2012
                        • 96

در اصل توسط شبندر پست شده است View Post
                        سلام به همه سهام داران خصوصا شبندري ها
                        شبندر قلب تپنده بورسه
                        در هر كاهشي يك صعود بزرگ همراهشه
                        نگران نباشيد تا دوسه روزي به همين صورت هستش هفته بعد طوفان شروع مي شه
                        شبندر خودتی؟ خوبی؟ جریان چیه ؟ مشکوک میزنی.....بمونیم باهات؟
                        [B][COLOR=#0000ff]
                        [/COLOR][B][COLOR=#0000ff]If you don’t build your dream, someone else will hire you to help them build theirs[/COLOR][B]
                        [COLOR=#0000ff]
                        [/COLOR][/B][/B][/B]

نظر

• sasaneh
                          عضو عادی
                          • Sep 2012
                          • 22

با سلام به شبندری های عزیز..
                          لطفا کمی تامل کنید..... :-?
                          تشکرم یادتون نره....... ;;)

اون دسته از دوستانی که فروختند یا قصد فروش دارن جا نمونن.....
                          این کاهش بسیار طبیعی بود.... ( در شبندر این حقوقی ها هستند که بیشترین سود را میبرند....)
                          (لطفا تاممکنه پست نزنید تا همه این پست را ببینند)
                          وسلام...
                          آخرین ویرایش توسط sasaneh؛ 2012/09/11, 12:21.

نظر

• m_r_anari
                            عضو فعال
                            • Aug 2012
                            • 881

در اصل توسط sasaneh پست شده است View Post
                            با سلام به شبندری های عزیز..
                            لطفا کمی تامل کنید..... :-?
                            تشکرم یادتون نره....... ;;)

اون دسته از دوستانی که فروختند یا قصد فروش دارن جا نمونن.....
                            این کاهش بسیار طبیعی بود.... ( در شبندر این حقوقی ها هستند که بیشترین سود را میبرند....)
                            (لطفا تاممکنه پست نزنید تا همه این پست را ببینند)
                            وسلام...
                            تشکر ویژه
                            اگر فقیر به دنیا آمدی تقصیر خودت نیست ولی اگر فقیر از دنیا رفتی خودت مقصر هستی

نظر

• shimab
                              عضو فعال
                              • Apr 2012
                              • 422

با اينكه سهم امروز ضد حال زد :d ولي خوب ديگه براي رسيدن به سود خوب بايد اين منفي ها را هم تحمل كنيم، باور كنيد يه چيزي ته دلم مي گه نفروش نفروش نفروش .... :d من دوستان را نمي دونم ولي اين شفاف سازي باعث شد كه امروز از فروش منصرف بشم .... اصلاً من هرچي ضرر كردم بعد از شفاف سازي بوده :(، قنديها شفاف سازي كردند، من استاد :d فروختم بعد پرواز شروع شد... شبريز شفاف سازي كرد و بعد از فروختن من پرواز ديگر اين بار تجربه مي گه نفروش و با سهم پرواز كن .... >:d<

نظر

• abedinejad
                                عضو فعال
                                • Apr 2011
                                • 494

راه حل مهار قيمت ارز

متعادل كردن قيمت ارز و مهار افزايش كنوني بهاي آن يك راهحل دارد و آن نيز تک نرخي كردن قيمت ارز و تامين ارز تمام گروههاي متقاضي به همان قيمت است.

بديهي است ارز به عنوان يك كالاي مالي فقط و فقط يك قيمت ذاتي دارد و ساير قيمتهاي موجود درباره آن غيرواقعي است لذا در اين شرايط بايد به سياستگذار بخش ارز كشور پيشنهاد كرد تاثير تمام عوامل موثر در قيمت ارز اعم از توان توليد، صادرات، واردات، تحريمها و ساير پارامترهايي را كه به هر حال در تعيين قيمت ارز موثر است و جزو عوامل مثبت و منفي محسوب ميشود در بدترين حالت ممكن محاسبه و جمع جبري كند.

حاصل اين جمع جبري هر عددي باشد، به هر حال قيمت قابل تامين براي همه مصرف کنندگان از طرف عرضه کننده اصلي است که البته ممکن است بازهم قيمت واقعي و ذاتي نباشد.

بانك مركزي وقتي اين عدد را محاسبه كرد، اعلام كند به تمام متقاضيان به همين قيمت و به طور نامحدود ارز ميدهد و مرد و مردانه همپاي اين اعلام بايستد، البته اين امر يك پيشنياز مهم دارد و آن «جلب اعتماد بازار» است؛ چراكه اگر بازار به اين اعلام اعتماد نكند، نميتوان آن را اجرا كرد.

به اين ترتيب تمام قيمتهاي فرعي و حبابي ديگر از بازار برچيده شده، سوءاستفاده و رانتهاي كنوني ناشي از آن از بين رفته و در مدت كوتاهي بازار به ثبات و آرامش خواهد رسيد.

البته در كنار اجراي اين روش، ملاحظه بزرگي وجود دارد و آن دغدغه حمايت از توليد است و سوال اين است كه با افزايش قيمت ارز تحت اجراي سياست آزادسازي كامل قيمت، حمايت از توليد براي گران نشدن كالاها چگونه انجام خواهد شد؟ پاسخ اين است كه مگر در حال حاضر يارانه نقدي پرداخت نميشود؟ پس براحتي ميتوان مابهالتفاوت قيمت ارز حمايتي مثلا 1226 توماني كنوني با هر قيمت آزاد را به طور نقدي به گروههايي كه بايد حمايت شوند و در راس آن واردكنندگان مواد اوليه و كالاهاي اساسي پرداخت كرد.

محل پرداخت اين يارانهها هم مشخص است. چرا كه دولت تمامي درآمد ارزي خود را به قيمت واقعي ميفروشد و درآمدش به خزانه ميرود لذا از محل همان درآمد اضافي ميتواند يارانه موردنظر را تامين كند. اصولا ما نبايد سياستهاي حمايتي را از طريق نرخ ارز اعمال كنيم.

اين روش پرهزينه و كمبازده است. بايد از ابزارهاي ديگر و در راس آن تعرفهها براي حمايت از توليد بهره گرفت. خيلي راحت تعرفه كالاهاي لوكس را افزايش داده و تعرفه كالاهاي ضروري را حتي به صفر برسانيم.

لذا فشرده پيشنهاد من که به هيچ وجه طرفدار جيره بندي نيستم ، اين است كه نظام فعلي ارزي ما بايد به تكنرخي تغيير كند؛ منتهي تكنرخي واقعي كه بانك مركزي واقعا پاي آن ايستاده باشد.

البته نکته قابل توجه ديگر اين است که آزادسازي نرخ ارز و بويژه تک نرخي شدن آن لزوما به ضرر توليد ، صادرات و اشتغال نيست و بالعکس مي تواند به سود رشد و توسعه اقتصادي هم باشد.

نظر شخصی من هم این است که ارز مرجع باید بیاد بالا. وقتی هم بیاد بالا دیگه این شفاف سازی هیچ ارزشی نداره.

نظر

در حال کار...
                                X