پالايش نفت بندرعباس ( شبندر )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • کیوان
    ستاره دار (1)
    • Jun 2011
    • 5094

[QUOTE=meysam_sh_2020;202663]
    در اصل توسط mobina پست شده است View Post

قطعا برای اهداف بالایی خرید کرده و با تحلیل وارد شده .........:D اتفاف خاصی نیوفته شبندر تا 1 ماه دیگه 240-250 تومن رو زده و این قیمت ها رو خواهد دید ..........;)

دلار 2357.........
    همینه همچین خوابایی دیدن ! :D
    ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست

نظر

• افشین ساعی
      عضو عادی
      • Jul 2012
      • 88

در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است View Post
      افشین جان کجایی ............

ما که تمام اتفاقاتی که منتظرش بودیم داره رخ میده ......منتظرم رو این قیمت ها یه کم بازی کنه :dبعدش بریم برای 240-250 اونم نه تا اخر سال تا 1 ماه دیگه ............

البته این پیش بینیه که نباید مبنای معاملات قرار بگیره و میتونه 100 درصد اشتباه باشه ..........;)
      سلام
      قبلا نوشته شد که سهم ÷س از رسیدن به 200 دربازه 180الی 200 نوسانی خواهد بود که من بشخصه دیروز نوسان گرفتم
      امروز 2 سخص حقیقی میخواستن صف جمع کنن که آقای میم پیش دستی کرد
      شخص مورد نظر سهامدار 34درصدی پتروشیمی زاگرس و 20درصدی امیرکبیر
      این اولین شخصی نیست که این تعداد خرید داشته بلکه 3 4روز پیش هم بهنگام معاملات 73میلیونی شخصی ب

الای 20میل خرید داشته...
      قردا خریدش رو محدوده 180الی 184هم برا نوسانگیری و برا کسانیکه ندارن مناسب...
      شراز ولش کنید قبلا گفته شد شبندر چیز دیگریست و بزرگترین مزیتش حامی هاییست که داره

نظر

• مهدی بورسی
        عضو عادی
        • Aug 2012
        • 153

با سلام،
        دوستان به نظر شماره این اصلاح قیمتی تا کجا ادامه داره؟ به نظر میاد تا آخر هفته این روند کم و بیش ادامه داشته باشه؟ ممنون میشم راهنمائی کنید.

نظر

• shimab
          عضو فعال
          • Apr 2012
          • 422

در اصل توسط افشین ساعی پست شده است View Post
          سلام
          قبلا نوشته شد که سهم ÷س از رسیدن به 200 دربازه 180الی 200 نوسانی خواهد بود که من بشخصه دیروز نوسان گرفتم
          این اولین شخصی نیست که این تعداد خرید داشته بلکه 3 4روز پیش هم بهنگام معاملات 73میلیونی شخصی ب

الای 20میل خرید داشته...
          شراز ولش کنید قبلا گفته شد شبندر چیز دیگریست و بزرگترین مزیتش حامی هاییست که داره
          افشین جان پایین تر از 180 نمی یاد :d راستی افشین خان این آقای میم و شخص ب کین اونوقت؟؟؟؟؟؟/:d

نظر

• کيانوش
            عضو فعال
            • Dec 2011
            • 6613

دلار ازاد 2390تومان
            اختلاف دلار ازاد و مرجع 1160تومان شد.
            ...............................................
            90 درصد شرکتهاي بورسي دارند ارز حاصل از صادراتشون را ازاد مي فروشند.اصلا مصوبه شده است اين موضوع.
            فعلا جلوي فروش ارز ازاد شبندر را گرفته اند کسي نمي داند کي فروش ارز شبندر به نرخ ازاد اتفاق مي افتد.
            ................................................
            اگه شبندر 3.5ميليارد دلارش را بخواهد به نرخ ازاد بفروشد قادر است به ازاي هر سهم230تومان تعديل مثبت بدهد.
            اگه شبندر 23درصد حق حساب صندوق را ندهد و ارزش را هم ازاد بفروشد قادر هست به ازاي هر سهم 370 تومان تعديل مثبت بدهد.
            يعني سود شبندر با دلار 2390 تومان ميتونه به 400 تومان هم برسد.
            ..........................................
            بگمانم خصوصي سازي بتواند مابقي بلوک خود را در شبندر به قيمت حداقل 1000 تومان بفروشد.

نظر

• ata007
              عضو فعال
              • Nov 2011
              • 6291

امروز خیلی بیشتر از روز های قبل به آینده دار بودن این سهم ایمان پیدا کردم
              کاش اینجا بودین میدیدن که مثل شیر های در کمین چه سفارش های خرید سنگینی که نمی دادند...
              زمان مشکل گشای همه چیه
              صبر می کنیم

نظر

• m_r_anari
                عضو فعال
                • Aug 2012
                • 881

قیمت امروز دلار تو بازار 26500 ریال باورکردنی نیست. خودتون بپرسید.
                اگر فقیر به دنیا آمدی تقصیر خودت نیست ولی اگر فقیر از دنیا رفتی خودت مقصر هستی

نظر

• کيانوش
                  عضو فعال
                  • Dec 2011
                  • 6613

در اصل توسط ata007 پست شده است View Post
                  امروز خیلی بیشتر از روز های قبل به آینده دار بودن این سهم ایمان پیدا کردم
                  کاش اینجا بودین میدیدن که مثل شیر های در کمین چه سفارش های خرید سنگینی که نمی دادند...
                  زمان مشکل گشای همه چیه
                  صبر می کنیم
                  وقتي يک شخص حقيقي که سهامدار شرکتهاي بزرگ پتروشيمي هست 25ميليون سهم شبندر را در قيمت 185 تومان مي خرد اين از ارزشمندي سهم هست.
                  پارسال پتروشيمي اصفهان همين شرايط امروز شبندر را داشت و توانست سود 40توماني خود را به 400 تومان برساند چون ارز حاصل از صادرات داشت و انها را در بازار ازاد فروخت.
                  شبندر هم 3.5ميليارد دلار امسال و سال اتي بخاطر راه اندازي طرح بنزين 3ميليوني خود بيش از 3.5ميليارد دلار در بودجه دلار خواهد ساخت اگه دلار بخواهد تا چند ماه اتي به 2500 تومان رشد کند شبندر از محل فروش ارز صادراتي خود و حذف 23 درصدي حق حساب صندوق سال 1392 حداقل 400 تومان سود خواهد ساخت.
                  شبندر خصوصي شده است و سازمان خصوصي سازي اگه بقيه سهم را در قالب بلوک عرضه کند ديگه با شبندر کاري ندارد که بخواهد جلوي فروش ارز ازاد يا حق حساب صندوق را بگيرد.
                  پي به اي 4 شبندر با سود بلقوه اش يعني اون توانايي که در دل سهم و پتانسيل سهم هست مي شود 1600 تومان
                  بخدا خنده دار نيست به شصفها نگاه کنيد متوجه مي شويد شصفا امسال 600 تومان سود مي سازد پارسال 400 تومان با دلار 1850 تومان ساخته بود.
                  شيران سود 130توماني را به 520تومان رسانيد
                  شاراک-شخارک-شپديس-زاگرس-مارون-کرمانشا-شفرا-وباما-فراورو.........را نگاه کنيد شبندر را باور کنيد .

نظر

• odise
                    عضو عادی
                    • Apr 2012
                    • 77

بعید میدونم فردا پایینتر از امروز معامله بشه وگرنه میزاشتن فردا جمع میکردن 39 میلیون حجم کمی نیست , امروز اگه قیمت بالا نیومد دلیلش این بود که پایانی سهم رو درصد منفی کامل بود

و بالا خریدن یعنی درجا ضرر کردن

نظر

• کیوان
                      ستاره دار (1)
                      • Jun 2011
                      • 5094

سلام

الای 20میل خرید داشته...
                      آمار آقای م. را که همه در آوردند! :D معلومه کل بازار امروز ششدانگ حواسشان به شبندر بوداا!! :p
                      ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست

نظر

• petter
                        عضو عادی
                        • Apr 2012
                        • 141

<:-p بازگشت Shimab و افشین جان را به تالار شبندر خوشامد میگوییم <:-P
                        ;)
                        یادش به خیر اون اولا هیچکس نبود از این شبندر که کشفش کرده بودیم حرف بزنه و حمایت کنه به جز میثم و عطا و شیماب و ... اما الان خدا رو شکر همه شبندر رو شناختن و تالار شبندر جزء شلوغترینهاست

جدیدی ها ممنون ;) ... قدیمی ها ای ول
                        :->

دوستان فردا و فوقش پس فردا خریدهاتون رو تکمیل کنید و چمدونهاتون رو ببندید که ایشالا از آخر هفته یا اول هفته بعد همونطور که قبلا قولش رو داده بودیم بریم برای اهداف بالاتر
                        آخرین ویرایش توسط petter؛ 2012/09/09, 16:37.

نظر

• heaven_smile77
                          عضو عادی
                          • Jul 2012
                          • 257

در اصل توسط heaven_smile77 پست شده است View Post
                          با سلام خدمت دوستان با تجربه تاپیک. دوستان امروز خیلی خوب از شبندر حمایت شد و میشه به آینده سهم امیدوار بود. اما راجع به شراز با توجه به عرضه دیروزش و همینطور معاملاتی که امروز داشت به نظر من می رسه که ممکنه شراز بخواد وارد اصلاح بشه. چون اگر دقت کرده باشید حمایت زیادی هم امروز از شراز نشد.
                          اگه دوستان در این مورد نظر بدهند ممنون میشم
                          به نظرم می رسه این قیمت 400 تومان و محدوده اش برای شراز خیلی مهمه و حداقل بصورت کوتاه مدت قدرت رد شدن از اون رو نخواهد داشت. اینکه کل گروه پتروشیمی و پالایشگاه هم امروز بشتر توی فاز منفی معامله شد این احتمال رو بیشتر می کنه.

اما در مورد شبندر فکر می کنم دیگه از 180 تومان نباید پایینتر بیاد با توجه به حامیانی که داره (یا حداقل به خاطر اینکه الان روی شبندر تک سهم هستم اینجوری فکر می کنم):p

البته این نکته هم برام سواله که هنوز هم دوستان عقیده دارند که شراز و شبندر با هم و در یکسو حرکت می کنند؟؟؟ یا اینکه می تونه راهشون از هم جدا باشه ؟؟؟؟ یعنی یکی منفی و دیگری مثبت (خودم فکر می کنم که نظر دومی درست باشه)
                          آخرین ویرایش توسط heaven_smile77؛ 2012/09/09, 16:41.

نظر

• m_r_anari
                            عضو فعال
                            • Aug 2012
                            • 881

این روزا همه شبندر میخرن شما چطور ؟

با این شبندر لامسب بجای نوسانگیری نفسان گیری میشه کرد . بقول دوستان شبندر نه بخاطر حبابی بودن قیمتش (چون خیلی بیشتر از اینها می ارزه) بلکه بخاطر جو خراب بورس که از امروز کلید خورده ممکنه فردا و پس فردا هم درجا و کاهشی دیگر رو تجربه کنه که باید دوستان آمادگیشو داشته باشن و جا نزنن ولی از روز شنبه دوباره پرواز قشنگی رو با شبندر شروع خواهیم کرد و به عرش اعلاء صعود میکنیم پس بهتره دوستان تو همین 2 روز بلیط های خودشون رو تهیه کنن تا جا نمونن.

نظر دوستان چیه ؟
                            اگر فقیر به دنیا آمدی تقصیر خودت نیست ولی اگر فقیر از دنیا رفتی خودت مقصر هستی

نظر

• مهدی بورسی
                              عضو عادی
                              • Aug 2012
                              • 153

در اصل توسط m_r_anari پست شده است View Post
                              این روزا همه شبندر میخرن شما چطور ؟

با این شبندر لامسب بجای نوسانگیری نفسان گیری میشه کرد . بقول دوستان شبندر نه بخاطر حبابی بودن قیمتش (چون خیلی بیشتر از اینها می ارزه) بلکه بخاطر جو خراب بورس که از امروز کلید خورده ممکنه فردا و پس فردا هم درجا و کاهشی دیگر رو تجربه کنه که باید دوستان آمادگیشو داشته باشن و جا نزنن ولی از روز شنبه دوباره پرواز قشنگی رو با شبندر شروع خواهیم کرد و به عرش اعلاء صعود میکنیم پس بهتره دوستان تو همین 2 روز بلیط های خودشون رو تهیه کنن تا جا نمونن.

نظر دوستان چیه ؟
                              با سلام ،
                              آقای اناری با شما کاملاً موافقم . انشاله با عادی شدن شرایط بورس دوباره شاهد اوج گیری شبندر خواهیم بود . من که کاملاً مطمئنم. بلیطم گرفتم که از پرواز جا نمونم. فکر کنم اوایل هفته آینده وقتشه. به امید خدا.

نظر

• meysam_sh_2020
                                عضو فعال
                                • Dec 2011
                                • 20673

سلام

الای 20میل خرید داشته...
                                ما که جرات نوسان گیری نداریم ..........بابا ایول افشین خان .......... من حتی دلم نمیاد بدم بره این چند روز از غمارگ و غبشهر وقندی ها هم جا موندیم به خاطر حفظ شب های بندر ......:d

با این قیمت دلار این پالایشگاه رو بخوان بسازن کار پدرشون هم نیست با سهمی 800 تومن هم بتونن بسازن .......ارزش جایگزینی شبندر رفت بالای 1000 با این دلار :d

فقط 3.5 میلیارد دلارش رو اگه در نظر بگیریم با این اختلاف برای هر سهم بالای 200 تومن سود میسازه ..........واقعا اگه فردا صف خرید نباشه این سهم با این قیمت دلار دیگه هیچی ....ومن باید در معاملاتم تجدید نظر کنم ........

ما یا با شبندر میترکیم یا میترکونیم ....:D من حداقل 12 ماه نوسان گیری کردم سرمایم رو حالا ریختم تو شکم این شبندر .امیدوارم نترکونه زحمات مارو ......بزرگترین ریسک بورسیم رو کردم تو این چند سال ......

حداقل 6 ماه دیگه نگهش میدارم فقط زودتر بره بالای 200 تا ما هم جرات نوسان گرفتن رو پیدا کنیم .....;)

این روزها همه دنبال اینن که بتونن صادرات داشته باشن یا شرکت صادراتی داشته باشن .......این مفت و مجانی با قیمت خنده دار 185 صف فروش میشه ..........هاها..... .....
                                آخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2012/09/09, 18:21.
                                ///

نظر

در حال کار...
                                X