سلام خدمت دوستان عزیز.
متاسفانه چیزی که بنظر من البته داره بد جا میفته که تو اکثر تاپیک ها هم به چشم میخوره در گیری های بین دوستانه حالا چه بخاطر اختلاف نظر و چه بخاطر معرفی یا تحلیل سهمی
که به تبع اون برخی از عزیزان معامله میکنن و سود مورد نظر و نمیگیرن و باعث دلخوری میشه.
من کوچیک تر از اونم که بخوام خدای نکرده جسارتی خدمت دوستان کنم اما
1 حرف کوچولوداشتم .
اساتید محترمی که فعال هستن تو این تالار
همگی با زحمت و خیر خواهی وقت گران بهاشون و میذارن پای تحلیل های گوناگون و نوشتن اون برای امثال ما
تا لا اقل بنده خودم بخاطر سواد نداشته از محضر دوستان استفاده کنم.
همه هم میدونیم استراتژی همه با هم یکسان نیست و همین مطلب موجب جذابیت بیشتر بازار شده.
من میتونم مطالب رو بخونم و از نظرات خوب که هم راستا با اهداف و تفکراتمه استفاده کنم و دلیلی نداره اگه معامله ای هم کردم و ضرری هم شد بیام و خدای نکرده به کسی توهینی بکنم.چون سود بالا ریسک بالایی رو هم در بر داره .
از تمام دوستانی که با نیت خیر تو این تالار قلم میزنن تشکر میکنم و امیدوارم
این دلخوری این عزیزان رو دلسرد نکنه و
کماکان بتونیم از مطالب پر بار دوستان کمال استفاده روببریم.
متاسفانه چیزی که بنظر من البته داره بد جا میفته که تو اکثر تاپیک ها هم به چشم میخوره در گیری های بین دوستانه حالا چه بخاطر اختلاف نظر و چه بخاطر معرفی یا تحلیل سهمی
که به تبع اون برخی از عزیزان معامله میکنن و سود مورد نظر و نمیگیرن و باعث دلخوری میشه.
من کوچیک تر از اونم که بخوام خدای نکرده جسارتی خدمت دوستان کنم اما
1 حرف کوچولوداشتم .
اساتید محترمی که فعال هستن تو این تالار
همگی با زحمت و خیر خواهی وقت گران بهاشون و میذارن پای تحلیل های گوناگون و نوشتن اون برای امثال ما
تا لا اقل بنده خودم بخاطر سواد نداشته از محضر دوستان استفاده کنم.
همه هم میدونیم استراتژی همه با هم یکسان نیست و همین مطلب موجب جذابیت بیشتر بازار شده.
من میتونم مطالب رو بخونم و از نظرات خوب که هم راستا با اهداف و تفکراتمه استفاده کنم و دلیلی نداره اگه معامله ای هم کردم و ضرری هم شد بیام و خدای نکرده به کسی توهینی بکنم.چون سود بالا ریسک بالایی رو هم در بر داره .
از تمام دوستانی که با نیت خیر تو این تالار قلم میزنن تشکر میکنم و امیدوارم
این دلخوری این عزیزان رو دلسرد نکنه و
کماکان بتونیم از مطالب پر بار دوستان کمال استفاده روببریم.
نظر