..............................
پالايش نفت بندرعباس ( شبندر )
Collapse
X
-
-
در اصل توسط ampour پست شده است View Postبا سلام خدمت همه دوستان شبندری
این آخرین پست من در این تاپیکه
من همیشه سعی کردم راست و حسینی اون چیزی رو که اطلاع دارم اینجا بنویسم
در تمام تالارهای بورسی شبندر عضویت دارم اما اینجا مطلب میزدم که .........................
از استاد علیزاده و زرشک جون و کاپیتان تاپیک خداحافظی نمیکنم چون توی تالار بورس از اطلاعات ارزنده و مطالب مفیدشان بهره میبرم و هر روز در تالارهای همسایه هستم
برای کلیه دوستان عزیز و با معرفت این تاپیک که اگه بخوام تک تک نام ببرم شاید کسی از قلم بیافته آرزوی سلامتی و سودمندی دارم
و تشکر ویژه خدمت دوستان و بزرگان عزیز و مهربان قدیمی تاپیک جناب اناری عزیز - سوشیانت عزیز - استاد مسعود اب محترم - آلن عزیز - آقا میثم 4950 - علی خان و ائلچی عزیز و هم ولایتی بوشهری مان آقا مسعود 1343 و همکاران شرکتی آذری بخصوص آقا داراب عزیز و ..... بخدا خیلی زیاده - گفتم نمیشه تک تک نام برد . اصلاً همه کاربران و مهمانان تاپیک
خیلی مخلصیم
یا علی
کاربری تالارهای شبندر
mona1370
نظر
-
در اصل توسط ampour پست شده است View Postبا سلام خدمت همه دوستان شبندری
این آخرین پست من در این تاپیکه
من همیشه سعی کردم راست و حسینی اون چیزی رو که اطلاع دارم اینجا بنویسم
در تمام تالارهای بورسی شبندر عضویت دارم اما اینجا مطلب میزدم که .........................
از استاد علیزاده و زرشک جون و کاپیتان تاپیک خداحافظی نمیکنم چون توی تالار بورس از اطلاعات ارزنده و مطالب مفیدشان بهره میبرم و هر روز در تالارهای همسایه هستم
برای کلیه دوستان عزیز و با معرفت این تاپیک که اگه بخوام تک تک نام ببرم شاید کسی از قلم بیافته آرزوی سلامتی و سودمندی دارم
و تشکر ویژه خدمت دوستان و بزرگان عزیز و مهربان قدیمی تاپیک جناب اناری عزیز - سوشیانت عزیز - استاد مسعود اب محترم - آلن عزیز - آقا میثم 4950 - علی خان و ائلچی عزیز و هم ولایتی بوشهری مان آقا مسعود 1343 و همکاران شرکتی آذری بخصوص آقا داراب عزیز و ..... بخدا خیلی زیاده - گفتم نمیشه تک تک نام برد . اصلاً همه کاربران و مهمانان تاپیک
خیلی مخلصیم
یا علی
کاربری تالارهای شبندر
mona1370
نبینم نباشی اینجا حضوره همه قدیمیها باعث دلگرمیه
از اطلاعات مفید شما همیشه استفاده بردیم و خواهیم برد
نظر
-
سهم حکشتی با سود 6 تومنی و P/E=93 شاخص رو یک روزه 780 واحد افزایش داده. نه کسی هست حرفی بزنه، نه اعتراضی، نه حدیثی از ناظر، نه پاسخگویی که این چه فرمولیه که کل بازار منفیه و یک سهم با این مشخصات یه تنه مثبتش می کنه. اون وقت نمی ذارن نفس نفتیا در بیاد اونم با P/E=6.5 و در حالیکه با کمتر از 35 درصد ارزش جایگزینیشون معامله میشن. چرا باید سهامدارای شرکت های نفتی اینقدر اجحاف در حقشون بشه؟؟؟
نظر
-
به نظر من دلیل افت قیمتی پالایشگاهی ها به دو دلیل یکی جو روانی بعد از مذاکرات هسته ایی و دوما" بستن نماد لاوان بود که برخی سایتها از جمله نما بورس گفتند که تعدیل منفی بسته شده است که این خبر باعث فشار فروش به گروه شده است طی اخباری که خودمان در دست داریم شتران افزایش سرمایه قابل توجه خواهد داشت در دو مرحله 500+500در ناامیدی بسی امید است - پایان شب سیه سپید است
یوسف گمگشته باز آید به کنعان غم مخور - کلبه احزان شود روزی گلستان غم مخور
نظر
-
سنای آمریکا این هفته دور جدیدی از تحریمهای ضدایرانی را مورد بررسی قرار میدهد که در صورت تصویب از ایران خواهد خواست برنامه هستهای خود را به طور کامل کنار بگذارد.
[B]
به گزارش خبرگزاری فارس به نقل از خبرگزاری رویترز، کنگره آمریکا روز یکشنبه از تصمیم خود برای افزایش تحریمها علیه ایران خبر داد. این اقدام با هدف افزایش فشارها بر ایران در طول مذاکرات هستهای صورت میگیرد.
به نوشته رویترز این تصمیم نشاندهنده بدبینی کنگره به دور تازه مذاکرات هستهای و همچنین از سرگیری فعالیتهای لابیهای اسرائیلی در کنگره علیه ایران است.
ایران و گروه 1+5 پنجشنبه هفته گذشته دور تازهای از مذاکرات هستهای را آغاز کردند. این مذاکرات که بیش از سه روز طول کشید، با حضور وزیران خارجه کشورها برگزار شد، اما طرفین نتوانستند به توافق نهایی دست پیدا کنند.
دور بعدی مذاکرات روز 29 آبان بار دیگر در ژنو برگزار میشود. هرچند سطح گفتوگوهای جلسه بعدی پایینتر و در سطح مدیران سیاسی است، اما برخی اعضا از جمله انگلیس و روسیه تأکید کردهاند که شانس دستیابی به توافق بسیار بالا است.
«باب منندز» رئیس کمیته روابط خارجی سنای آمریکا گفته است این کمیته این هفته با هدف استمرار فشار بر ایران، تصویب دور تازهای از این تحریمها را بررسی میکند.
وی میگوید: نگرانی ما این است که ما حتی بیش از ایرانیها به رسیدن به توافق مشتاق باشیم.
منندز همچنین حق غنیسازی داخلی را نیز رد کرده و میگوید هیچ حق بینالمللی برای غنیسازی داخلی وجود ندارد و آمریکا نیز نباید چنین حقی را برای ایران به رسمیت بشناسد.
[/B]
نظر
-
دوستان شبندری از این منفی ها وقرمز بودنا نترسید دوستان من یک ماه سبز را پشت سر گذاشتیم اگر یادتون باشه دو ماه قبل هم سهم بین 11500تا 12200بازی میکرد بعد یه دفعه پرواز کرد در دولت تدبیر وامید هستیم این پیشنهادات امریکا هم هیچ وقت رای نمیارههمین طوری خوبه ادامه بده ...
نظر
-
معاون وزیر نفت در گفتوگو با فارس خبر داد
توافق جدید نفتی ایران و چین/ پروژههای پالایشی از فاینانس چینیها استفاده میکنند
مدیرعامل شرکت ملی پالایش و پخش فرآوردههای نفتی گفت: پالایش و پخش برای اجرای پروژههای توسعهای به خصوص در حوزه پالایشگاهها از فاینانس استفاده خواهد کرد و اغلب این فاینانس از چین تأمین خواهد شد.
نظر
-
خودتان قضاوت کنید:
ی نگاه به پی ای فاراک بندازید بد نیست
تا عملکرد سلیقه ایی سازمانو ببینید
چقد حق و نا حق .................کسی هم به فکر نیست
ناظر بازار خودش نباید یه ناظر داشته باشه ...!!!!سهم دسته از ما بهترون بوده ظاهرا
این پی ای رو به پالایشیهابدید..................!!
نظر
-
مدیر عامل شرکت پالایش نفت بندر عباس از موفقت این شرکت پالایشی در پایان بردن پیش از موعد عملیات تعمیرات اساسی خطوط تولید بنزین سازی و گاز ترش خبر داده است.ولی در عین حال گفته که در گزارش عملکرد حسابرسی شده شش ماهه امسال انحرافی وجود ندارد.
نظر
-
بزرگان بازار:
"""چرا شاخص آبادی ها در بورس می مانند؟؟؟"""
دیروز شاهد شاهکار دیگری در بورس کشورمان بودیم ،،،اگر در بورس قانونی هست باید برای همه باشد نه اینکه مردم را ملزم به تبعیت از دستورالعمل هایی کنیم و هر موقع به نفع خودمان نبود تغییراتی در آن انجام دهیم...قانون گره معاملاتی در بورس یکی از این قوانینی است که دوستان از حالت الزام خارج کرده و به حالت اختیار در آورده اند. حکشتی را مدت ها طبق روال عادی به گره معاملاتی نبردند و امروز شاهد بازگشایی سهم با رشد 220 درصدی بودیم سهمی که تعداد سهام آن 10 میلیارد سهم بود !آقایان میتوانستند خیلی راحت و بدون دردسر با طی روال قانونی بعد از چند گره معاملاتی سهم را روان کنند اما این کار را نکردند و شاید چون خود ذینفع بودند برایشان کسب چنین بازده ای ، مهم تر از انجام قانون و مقررات طبق روند معمولی بود.شفاف سازی های بی مورد و دروغین توسط شرکت ها و انتشار آنها توسط سازمان، متوقف سازی بی مورد و غیر متعارف نمادهای بورسی،دستکاری قیمت ها در بازار سرمایه ، وزن دهی نامتعارف به سهم ها در تعیین شاخص بورس، معامله در بورس با توجه به اطلاعات نهانی """شاید به یاد داشته باشید صف های خرید سنگین در نمادهای شپاکسا و غبشهر و شاوان قبل از بسته شدن برای تعدیل مثبت"""،وجود اشکال در سیستم معاملاتی بورس،و بسیاری دیگر از اعمال این چنینی ،،،امروز اخبار این کشور اعلام خواهد کرد که شاخص بورس اوراق بهادار 150 واحد رشد کرده اما نخواهد گفت که این از توانمندی های شاخص آبادی هایی است که برای این منظور به کار گمارده شده اند و فقط حکشتی 780 واحد تاثیر مثبت داشته است بر روی شاخص!!!نه از نظر شرعی اقدام پسندیده ای است نه از نظر اخلاقی !شاید کسی باشد که با این اعمال شما پس انداز ناچیز خود را که نه با رانت بدست آورده و نه اطلاعات نهانی شرکت ها و نه دستکاری قیمت ها ،،،به بورس آورد و بازیچه این حرکات ناجوانمردانه شما گردد ...شاید وزارت اقتصاد نیز نیازمند سر کار آمدن توفیقی هایی بود که به این مسائل بازار سرمایه ایران پایان دهد ...حفظ این روال نشان دهنده تایید این حرکات در بورس کشور از جانب دولت جدید است ،امیدواریم سر و سامانی دهند به این بستان نابسامان البته اگر خودشان ذی نفع نباشند.البته انتصاب جناب دکتر عبده تبریزی در شورای عالی بورس کمی امید ها را در بین اهالی بازار سرمایه زنده کرده برای پایان این مسائل ، که امیدواریم ایشان در عمل بتوانند منجی بازار سرمایه ایران گردند.
"""از دوستان خواهش میشود که این پست را شیر کنید تا صدای سهامداران و سرمایه گذاران به گوش بسیاری از مسئولین اقتصادی کشور برسد """
با تشکر فرآوان از همه دوستانتوصیه ای به خرید و فروش ندارم .
نظر
-
چه سکوت غریبی بر این تالار سایه انداخته دوستان شبندری اساتید محترم کجا هستید مشتاق حضور سبزتان هستیم .
نظر
نظر