خرید حقوقی 5.2 میلیون
پالايش نفت بندرعباس ( شبندر )
Collapse
X
-
هفدهمین نشست صبحانه کاری بازار سرمایه با محوریت تأثیر تصمیمات اقتصادی دولت بر بازار سرمایه با تأکید بر صنعت فرآوردههای نفتی روز سهشنبه هفته جاری با حضور مسئولین، مدیران انجمنهای فعال در این حوزه برگزار میشود.
به گزارش خبرنگار اقتصادي باشگاه خبرنگاران،پنج آذر ماه فعالین بازار سرمایه دور میز صبحانه گرد هم میآیند تا به بررسی وضعیت صنعت پالایشگاهی کشور و تأثیر تغییرات و تصمیمات مختلفی که در این حوزه اخذ میشود بر بازار سرمایه بپردازند.
در این نشست که به همت کانون سرمایهگذاری ایران برگزار میشود مدیران شرکتهای عضو کانون، کارگزاران ،ارکان بازار سرمایه، حسابرسان، بانکها ، بیمهها و انجمنهای صنفی فعال در صنعت پالایشگاهی و نفت کشور حضور خواهند داشت.درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-
توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.
نظر
-
با سلام خدمت همه دوستان
الان داشتم به روند شبندر نگاه میکردم
سهم دقیقا در 13560 خورده به حمایت بلند مدت خود!!!!!
چنانچه فردا از 13600 پایین تر بیاد باید کمی بیشتر صبر کنیم تا به فیبوی 100 خود برسه و گرنه که تا 2500 میره
البته با توجه به تحلیل بنیادی من از این سهم سال آینده تنها و تنها سهام هایی که میتونن سود های بالای 500% بسازن پالایشی های هستند!!!!
باز هم دوستان دیگه نظر بدن
نظر
-
یک خبر خوب برای پالایشگاه نفت بندرعباس
طبق گفته یک مقام آگاه در شرکت پالایش نفت بندرعباس، مجوز فروش محصول نفتا راساً و به صورت مستقیم به این شرکت واگذار شده است، بگونه ای که به منظور فروش داخلی، این محصول از طریق خط لوله مستقیم به پالایشگاه نفت اصفهان منتقل خواهد شد، گفتنی است این محصول پس از فراوری تبدیل به بنزین یورو4 در پالایشگاه نفت اصفهان می شود.
منبع:پرشین تحلیلهرگاه زندگی را جهنم دیدی, سعی کن پخته بیرون آیی, سوختن رو همه بلدند ....
نظر
-
درود دوستان
با اینکه شبندر منفی هست وبنده هم دارم به همراه دوستان ضرر میکنم ولی از توافقی که بعمل اومده وکم شدن فشار بر روی هموطنان خوشخال هستم. دوستان هم ناراحت نباشند این سهم نگرانی نداره بالاخره برمیگرده و به جایگاه اصلی خودش میرسه. البته دوستان مختارهستند سهمشون رو بفروشن یا نگه دارند.
موفق و موید باشید.اگر فقیر به دنیا آمدی تقصیر خودت نیست ولی اگر فقیر از دنیا رفتی خودت مقصر هستی
نظر
-
در اصل توسط m_r_anari پست شده است View Postدرود دوستان
با اینکه شبندر منفی هست وبنده هم دارم به همراه دوستان ضرر میکنم ولی از توافقی که بعمل اومده وکم شدن فشار بر روی هموطنان خوشخال هستم. دوستان هم ناراحت نباشند این سهم نگرانی نداره بالاخره برمیگرده و به جایگاه اصلی خودش میرسه. البته دوستان مختارهستند سهمشون رو بفروشن یا نگه دارند.
موفق و موید باشید.
علاوه بر اینکه در بورس ظاهرا ضرر کردم (چون 90 % سهامم شبندر ، شپنا می باشد ) ، یه پژو 206 هم ثبت نام کرده بودم با مبلغ 34 تومن که قراره دی ماه بهم تحویل بدن.
ظواهر امر نشون میده علنا اکثر سرمایه مو از دست دادم .
ولی با این حال خوشحالم که همه چی داره به روال قبل برمیگرده . جوونای ما بابت ازدواج مشکلات کمتری خواهند داشت انشاءالله و ...
خدای ما هم کریمه . انشاءالله خدا خودش تقدیری که به صلاحمونه رو واسمون رقم بزنهو چه احساس قشنگیست که در خلوت خود،یاد یک دوست ترا غرق تماشا سازد..
نظر
-
شاید هم زودتر دوست عزیزدر اصل توسط vatovato پست شده است View Postتا سه شنبه پالایشی ها + میشوند
وقتی خریداران در صف برخی گروههای دیگرند ناگزیر به نمادهایی که امکان خرید دارند متمایل شوند. همچنین الان تو فاز هیجانی اند. صبر کنید[COLOR="#008000"][B][U]دانش ، تحلیل ، اقدام ، صبر[/U][/B][/COLOR] ;)
نظر
-
نگاهی اجمالی به تکنیکال شبندر
با توجه به نوسان سهم در روز جاری شاهد رسیدن سهم به کف حمایتی سهم می باشیم و میتوان امیدوار بود که سهم از نقطه فعلی با برگشت قیمتی مواجه شود. بنابراین نقطه حمایتی 1350 به عنوان حمایت تاریخی سهم تلقی می شود و احتمال توقف نزول در این نقطه و برگشت قیمتی بالا می باشدو علاوه بر این اندیکاتورها مستعد واگرایی می باشند و این عامل می تواند باعث تسریع برگشت قیمتی شود. بنابراین خرید در محدوده 1350 توصیه می شود و البته در صورت شکست این محدوده می بایست از سهم خارج شد.
و چه احساس قشنگیست که در خلوت خود،یاد یک دوست ترا غرق تماشا سازد..
نظر
-
وسانات اسهام شرکت پالایش فت بندر عباس با نماد شبندر ، در تایم فریم روزانه را می توان در قالب یک کانال صعودی محصور کرد. در روزهای اخیر قیمت پس از مدت ها تواسنت کف این کانال را بی اعتبار کند. مطابق قواعد کلاسیک قیمت پس از شکست کانال در جهت مخالف ، حداقل به اندازه عرض کانال ریزش خواهد کرد. از طرفی دیگر محدوده اصلاحی 61.8 درصد فیبوناچی حوالی 1140 تومان قرار دارد. نکته مهم دیگر این محدوده نقطه شکاف قیمتی است که خود می تواند نقش حمایت را ایفا کند.
با توجه به جمیع جهات ، انتظار داریم شبندر از حوالی 1140 تومان مورد حمایت واقع شود.
البته این رو از سایت boursi برداشتم
نظر
-
ترمز ارزانی "ارز" کشیده شد/ تثبیت دلار بر مدار ۲۹۴۰ تومان
خبرگزاری تسنیم: درحالی که بعد از توافق هستهای در مذاکرات ژنو تصور بر کاهش چشمگیر نرخ دلار و سکه میرفت رکود در معاملات این دو در بازار و تثبیت قیمتها نشان میدهد که ترمز ارزانی "ارز" کشیده شده است
نظر
نظر