پالايش نفت بندرعباس ( شبندر )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • edi906
    عضو عادی
    • Mar 2013
    • 51

در اصل توسط ampour پست شده است
    اسم استاد نیار که جسارتاً ........................
    اگه خارج شدی توی این تاپیک کاری نداری
    دوست عزيز شما هم كه همش دنبال اخراج افراد از اين تاپيك هستيد . من چند سوال پرسيدم هيچ جوابي نگرفته ام
    لطف كن شما جواب بده
    ‌‌‌[ سلام آقاي عليزاده
    ميخواستم بدونم شما با شبندر نوسان گيري ميكنيد يا خير ؟ مثلا در 1800 بفروشيد و امروز دوباره وارد شويد يا در قيمتهاي كمتر؟
    در حال حاضر با گزارش داده شده ( كه معلوم نيست چرا بايد 5 ماهه را بجاي شش ماهه بدهند و اگر نميداد چه اتفاقي مي افتاد لطف كنيد توضيح بديد چون من نميدانم ) و با توجه به صف 41 م فروش ، رد كردن سهم را در اين قيمتها ( البته فكر كنم خيلي دير شده )و وارد شدن در قيمت هاي پايين تر را توصيه ميكنيد ؟ و لطف كنيد حمايتهاي سهم را اعلام بفرماييد ؟ ]
    با سپاس

نظر

• edi906
      عضو عادی
      • Mar 2013
      • 51

در اصل توسط metitondar پست شده است
      فعلاً 1500 تومن حمایت اولشه که اگه زیر اون بیاد تا 1280 هم میتونه پایین بیاد
      اگه فردا بتونم خارج شم به نظر شما خوبه ؟
      روي 1500 نوسان اندك قيمت داريم تا خبرهاي خوش برسد يا ناگهان صف خريد ميشود ؟
      ممنون كه جواب ميدهيد

نظر

• heaven_smile77
        عضو عادی
        • Jul 2012
        • 257

در اصل توسط metitondar پست شده است View Post
        آقایون خانوم ها
        لطفاً با روند نجنگید
        کمی منطقی باشید
        هیچ کس حتی آقای علیزاده جوابگوی ضررهای شما نخواهند بود
        تعارف که نداریم...
        پالایشی ها انتظارات بازارو برآورده نکردن
        و در روزهای آینده شاهد افت شدیدشون خواهیم بود
        (همون طور که شاهد رشد سریعشون بودیم!)
        البته من به توصیه دوستان قبل از اینکه گزارش 6 ماهه بیاد از شبندر خارج شدم...
        استاد مهرورز هم چند روز پیش اعلام خروج کردن (به تاپیک ایشون مراجعه کنید)

در اصل توسط ampour پست شده است
        اسم استاد نیار که جسارتاً ........................
        اگه خارج شدی توی این تاپیک کاری نداری

ببخشید فکر نمی کنید که باید به همه اجازه داد که نظرات خودشون رو بگند؟؟ خب اگر کسی تحلیلی ارائه میکنه چه اشکالی داره که هم نظرات آقای علیزاده شنیده بشه و تحلیل های بقیه ؟
        البته خود من همین الان هم این سهم رو دارم اما دلیلی نمی بینم که تا یه نفر میاد یک کلمه مشکلات سهم رو میگه باهاش اینجوری برخورد کنند ...

نظر

• alizadeh.f
          عضو فعال
          • Feb 2013
          • 878

دوست عزیز
          آقای علیزاده
          من به شما ارادت دارم
          ولی بنظرم کمی روی سهم تعصب دارین...
          قبلاً صحبت از 190 تومن میکردین حالا که 109 تومن پوشش داده میگین بخاطر ماه ششم!!! مگه قرار بوده توی یک ماه چقدر بسازه؟؟
          ؟

..... بنده كجا صحبت از 190 كردم.
          ضمنا" كسي از شما براي سهامداري دعوت نكرده....
          در نوع گفتگوهايت دقت كن. تعصب!!!!!!!
          من هيچ صحبتي از پوشش در هيچ جا نكردم. يا پست را بالا ميارين و يا عذرخواهي ميكنين...همين الان
          https://telegram.me/alizadeh_farzad

نظر

• alizadeh.f
            عضو فعال
            • Feb 2013
            • 878

در اصل توسط alizadeh.f پست شده است View Post

..... بنده كجا صحبت از 190 كردم.
            ضمنا" كسي از شما براي سهامداري دعوت نكرده....
            در نوع گفتگوهايت دقت كن. تعصب!!!!!!!
            من هيچ صحبتي از پوشش در هيچ جا نكردم. يا پست را بالا ميارين و يا عذرخواهي ميكنين...همين الان

نوشته شده توسط alizadeh.f مشاهده گفتگو
            نوشته شده توسط alizadeh.f
            سلام بر شما- مورخ 1392/07/11

اصلا" مگر ما بايد گزارشات 6 ماهه سهامدار شبندريم!!!!!
            شبندر فرضا" 50% يا 55% و يا 60% و بيشتر پوشش دهد خوب بعدش.....!!!!!!!!!
            بنده شخصا" تا مجمع 93 علي الحساب با شبندرم.
            ضمنا" شبندر 91 هم تعديل بالاي 20% دارد كه به سود انباشته خواهد رفت.
            اصلا" بنده يك مورد زير شنيده هاي پوشش 6 ماهه اعلامي در تالار تشكر نزدم. حتي يك مورد...

چرا؟ چون اهميتي ندارد. دوستان عزيز بنده شخصا" از يكماه شبندر كه حوالي 1200 بود حداكثر استفاده را كردم و تا توانستم مجددا" اضافه كردم بعد از رشد ساير نماد ها تماما" تبديل به شبندر كردم ( به جز 2 نماد كه يكي بسته است و ديگري صف خريد) و از روند سهم بسيار خوشحالم.

بايد ديد كه استراتژي چيست.....اگر شبندر فرصت دهد استقبال ميكنيم.

بنده حرف دلم را عرض كردم و اصلا" كاري به ساير مسائل ندارم....يادگاري بماند تا بعد
            https://telegram.me/alizadeh_farzad

نظر

• ampour
              عضو فعال
              • May 2013
              • 1306

در اصل توسط edi906 پست شده است View Post
              دوست عزيز شما هم كه همش دنبال اخراج افراد از اين تاپيك هستيد . من چند سوال پرسيدم هيچ جوابي نگرفته ام
              لطف كن شما جواب بده
              ‌‌‌[ سلام آقاي عليزاده
              ميخواستم بدونم شما با شبندر نوسان گيري ميكنيد يا خير ؟ مثلا در 1800 بفروشيد و امروز دوباره وارد شويد يا در قيمتهاي كمتر؟
              در حال حاضر با گزارش داده شده ( كه معلوم نيست چرا بايد 5 ماهه را بجاي شش ماهه بدهند و اگر نميداد چه اتفاقي مي افتاد لطف كنيد توضيح بديد چون من نميدانم ) و با توجه به صف 41 م فروش ، رد كردن سهم را در اين قيمتها ( البته فكر كنم خيلي دير شده )و وارد شدن در قيمت هاي پايين تر را توصيه ميكنيد ؟ و لطف كنيد حمايتهاي سهم را اعلام بفرماييد ؟ ]
              با سپاس
              سلام
              من چیکارم که کسی رو اخراج کنم
              وقتی کسی از سهمی خارج میشه چرا باید تا چندروز منفی میخوره بیاد بره رو اعصاب بقیه
              قبلاً هم گفتم فضای مجازی هم حرمت داره ....................... این بی حرمتی نیست ................
              ماندم دوستان این تاپیک چرا سکوت کردن
              زمانیکه یه کله میرفت بالا و بازار سبز بود فقط قربون صدقه جناب علیزاده ؟..................
              سئوال اول شما که اصلاً شخصیه . نوسانگیری کار تخصصیه - استاد ما هم مثل بقیه
              سئوال دوم هم همینطور - دید سهامدار باید مشخص باشه (کوتاه مدت - میان مدت .........................)
              40% سبد من و اکثر همکارای من 114 تومنی شبندر پارساله
              اگه قرار بود با چند تا منفی خارج بشیم .............
              من به هیچکس جسارت نکرده و نمیکنم
              دوستان این تاپیک منو بخوبی میشناسند . حرفمو راست و حسینی میزنم
              به اعتقاد من و بسیاری از خانوم های همکار بنده : هر روز از تحلیل ها و اطلاعات فردی استفاده کردیم که در حین بی ریایی و پاکی و صداقت و صرفاً جهت رضای خدا سهامدارانو راهنمایی کرده و توی روزهای سبز قربون صدقه اش رفتیم خیلی نامردیه که ببینیم توی روزهای منفی ....................................
              سهامداری قانونی داره . بالا و پائینی داره
              یک شبه که نمیشه میلیارد شد
              چو عضوی به درد آورد روزگار - L-)دگرعضوهارانماندقرار

نظر

• FOTROS
                عضو جدید
                • Sep 2013
                • 14

ما ملت روضه هستیم، بخدا اگه یه روضه خون بره بالای منبر و بگه (استغفر الله) امام حسین رو تو صحرای کربلا با تیربار گرینف شهید کردند!!!!!!!! فقط گریه میکنیم!!!!!!!! نمی دونم چرا با یه اتفاق ساده بالا و پایین میشیم!!! ظرف مدت چند ثانیه میریم بالای 14.7 اتمسفر و میاییم پایین... این بنده خدا هم مشکلی نداره. شما به دل نگیر برادر علیزاده...

نظر

• ampour
                  عضو فعال
                  • May 2013
                  • 1306

در اصل توسط heaven_smile77 پست شده است View Post
                  ببخشید فکر نمی کنید که باید به همه اجازه داد که نظرات خودشون رو بگند؟؟ خب اگر کسی تحلیلی ارائه میکنه چه اشکالی داره که هم نظرات آقای علیزاده شنیده بشه و تحلیل های بقیه ؟
                  البته خود من همین الان هم این سهم رو دارم اما دلیلی نمی بینم که تا یه نفر میاد یک کلمه مشکلات سهم رو میگه باهاش اینجوری برخورد کنند ...
                  باشه قبول
                  کدوم تحلیل ؟
                  شما نشون بده . ما مخلصیم

نظر

• metitondar
                    عضو فعال
                    • Sep 2012
                    • 443

در اصل توسط Sushiant پست شده است
                    یه مثل داریم :

آب که سر بالا بره.....!!!!

اگه قرار باشه همه همیشه تو اوج خارج شن و تو کف وارد شن !!!! مگه میشه همچی چیز داداش من !!!؟؟؟؟

ممنون از لطفتون !!!
                    من تو اوج نفروختم بلکه قبلش خارج شدم (22/7/1392 زیر 1700 تومن) و تبدیل به کاما 1190 تومنی کردم که شنبه (27/7/1392) این هفته بست برای تعدیل مثبت.
                    من روی هیچ سهمی تعصب ندارم. شبندر رو دوست دارم و دنبال میکنم چون امسال بیشترین سودو بهم رسونده (اردیبهشت ماه از صف فروش 50 میلیونی روی 730 تومن خریدم!).
                    قطعاً دوباره وارد این سهم میشم و مطمئنم در میان مدت و بلند مدت سود خوبی خواهد داشت.

نظر

• meysam4950
                      عضو عادی
                      • Jul 2013
                      • 117

آقایون خانوم ها
                      لطفاً با روند نجنگید
                      کمی منطقی باشید
                      هیچ کس حتی آقای علیزاده جوابگوی ضررهای شما نخواهند بود
                      تعارف که نداریم...
                      پالایشی ها انتظارات بازارو برآورده نکردن
                      و در روزهای آینده شاهد افت شدیدشون خواهیم بود
                      (همون طور که شاهد رشد سریعشون بودیم!)
                      البته من به توصیه دوستان قبل از اینکه گزارش 6 ماهه بیاد از شبندر خارج شدم...
                      استاد مهرورز هم چند روز پیش اعلام خروج کردن (به تاپیک ایشون مراجعه کنید)
                      آقای محترم این رو میدونید که وقتی سهمی منفی بشه یا مثبت کامل بشه هر کسی میتونه بیاد در موردش نظر بده
                      هر سهمی بالاخره روند منفی هم داره
                      اگه قرار باشه هر رئز مثبت بخوره و بره بال که بشین حساب کن تا عید به چند میرسه؟
                      همه از هدف سهم گفتند که به هدفشم میرسه
                      در ضمن شما هم باید از جمله کسایی باشید که از داخل پالایشگاه خبری ندارید و فقط به شنیده هاتون اکتفا میکنید
                      بعدش اگر یادم باشه اکثر سایتها از 1420 و 1640 به عنوان مقاومت یاد کرده بودن که سهم اونا رو رد کرد
                      خانم ampour هم از مقاومت 1790 اسم برده بودن و بازم میگم هر سهمی بالاخره یه مقاومتی داره اما اصل هدفیه که میخواد بهش برسه
                      آقای علیزاده هم تعصب خاصی ندارن و فقط با اطلاعاتشون همه رو راهنمایی میکردن ومیکنند و اگه شما از داخل پالایشگاه خبر داشتی میدیدی که تمام اطلاعات هم کاملا درسته
                      و اگه تعصبیم بوده آخه اینجا تاپیک شبندره و قرار نبوده کسی بیاد داخل تاپیک شبندر و در مورد سهم دیگه ای تجزیه و تحلیل کنه
                      من کمتر مینویسم و بیشتر سعی میکنم نظر دوستان رو بخونم و استفاده کنم اما وقتی میبینم افرادی مثل شما با دو روز منفی خوردن میاین و حرف بیجا میزنید نمیشه ساکت موند
                      با عذر خواهی از همه دوستان

نظر

• ائلچی
                        ستاره دار (2)
                        • Jul 2013
                        • 1945

سلام دوستان
                        خسته نباشید اونم با بازار امروز ( چون بالای 50% سبد من شتران وشبندر و ونفت واسه من که زیاد خوش نبود)
                        واما در مورد این 2 صفحه تاپیک که فقط دعوا بود ، به نظر من جناب علیزاده زحمت بسیار زیادی می کشن. حداقل تا جایی که من اطلاع دارم تو این تاپیک سنگ تموم گذاشتن از تحلیل گزارش ، ریز بینی تو حرف وزیر و چشم انداز صنعت و ....

اگر انصاف رو رعایت کنیم حداقل کاری که در مقابل زحماتش میشه کرد یه تشکر خشک و خالیه که ایشون شاید حتی انتظار اونم نداشته باشن. ولی خدایش دیگه واسه تهمت یا بی احترامی اصلا جایی نداره مگه اینکه غرضی در کار باشه.

خانوم علیپور گرامی از شما هم خواهش می کنیم (من و بچه های بالا)،
                        یکم به جوانا فرصت بدین.:bz
                        أَلَيْسَ اللَّهُ بِكَافٍ عَبْدَهُ

نظر

• ampour
                          عضو فعال
                          • May 2013
                          • 1306

سلام
                          دست همه کارگران زحمت کش شبندری درد نکنه
                          اورهال نظم و برنامه ریزی عالی داره
                          درج مطالب فنی کارخونه ممنوعه بخصوص برای ما و همکاران عزیزم در technical . inspection
                          روزهای سبز پیش رو ..........................................
                          منتظر میمانیم

نظر

• soli
                            عضو عادی
                            • Oct 2013
                            • 78

در اصل توسط ampour پست شده است View Post
                            باشه قبول
                            کدوم تحلیل ؟
                            شما نشون بده . ما مخلصیم
                            98% بچه هاي که بندر خريدن رو سودن
                            حالا از چي نگرانيد ضرر نداديد که از سودتون کم شده
                            بورس يک روز خوبه يک روز بد
                            اگه قرار با يک روز منفي به جون هم بيافتين که بهتر تو بورس سرمايه گذاري نکنين
                            من خودم 5 ماه پيش موقع تصويب بودجه تا مرز70 ضرر رفتم ولي رو سهمام وايستادم الان200 سودم خداروشکر
                            تحمل داشته باشيد

صبر و ظفر
                            آقاي عليزاده ناراحت نکنين قصدم دفاع نيست چون ايشون اگه نبودن خيليا تا اين قيمتيم که هست نميديديم زودتر ميفروختيم سهم

نظر

• edi906
                              عضو عادی
                              • Mar 2013
                              • 51

در اصل توسط ampour پست شده است View Post
                              سلام
                              من چیکارم که کسی رو اخراج کنم
                              وقتی کسی از سهمی خارج میشه چرا باید تا چندروز منفی میخوره بیاد بره رو اعصاب بقیه
                              قبلاً هم گفتم فضای مجازی هم حرمت داره ....................... این بی حرمتی نیست ................
                              ماندم دوستان این تاپیک چرا سکوت کردن
                              زمانیکه یه کله میرفت بالا و بازار سبز بود فقط قربون صدقه جناب علیزاده ؟..................
                              سئوال اول شما که اصلاً شخصیه . نوسانگیری کار تخصصیه - استاد ما هم مثل بقیه
                              سئوال دوم هم همینطور - دید سهامدار باید مشخص باشه (کوتاه مدت - میان مدت .........................)
                              40% سبد من و اکثر همکارای من 114 تومنی شبندر پارساله
                              اگه قرار بود با چند تا منفی خارج بشیم .............
                              من به هیچکس جسارت نکرده و نمیکنم
                              دوستان این تاپیک منو بخوبی میشناسند . حرفمو راست و حسینی میزنم
                              به اعتقاد من و بسیاری از خانوم های همکار بنده : هر روز از تحلیل ها و اطلاعات فردی استفاده کردیم که در حین بی ریایی و پاکی و صداقت و صرفاً جهت رضای خدا سهامدارانو راهنمایی کرده و توی روزهای سبز قربون صدقه اش رفتیم خیلی نامردیه که ببینیم توی روزهای منفی ....................................
                              سهامداری قانونی داره . بالا و پائینی داره
                              یک شبه که نمیشه میلیارد شد
                              دوست عزيز من نميدونم شما چرا ناراحت ميشيد و البته دوستمون Sushiant و استاد عليزاده
                              مگر نوسان گيري كار بدي يا گناه كبيره هست
                              من ميخوام جهت ياد گيري خودم بدونم شخص شما كه ميدونستي مقاومت روي 1790 داره و يا استاد كه احتمالا خبر از گزارش 6 ماهه كه بازار را نا اميد ميكنه داشته ( البته اين برداشت من هستش لطف كنيد در پاسخ روي اين هي مانور ندهيد ) آيا خارج شدي و منتظر فرصت ورود در قيمت پايين تر مثلا 1500 هستي
                              يك تاپيك خوب بورسي به همين مطالب هستش كه كي فرصت خريد هست كي فروش ( البته خيلي از سايتها بابت اين موضوع پول ميگيرند و من ممنونم كه عزيزان بدون منت بيشتر اين مطالب را در اختيار ميگذارند )و گرنه اكثرا ميدانند اين سهم ها خوب هستن

نظر

• Sushiant
                                عضو فعال
                                • Jun 2011
                                • 1391

دوستان به اعصاب خودتون مسلط باشید!!!!
                                آستانه تحمل رو کمی بالا ببرید !!!
                                هیچ کس مسئول پاسخگویی به سوالات دیگران نیست !!!
                                اگر کسی تحلیلی در این تاپیک ارایه میکنه از سر لطف هست و نه حسب وظیفه !!!
                                هیچ کس مسئول معاملات دیگری نیست (از اونجا که همه ما از عقل برخورداریم) !!!
                                هر کس تونسته نوسانی بگیره به هر دلیل نوش جونش!!! ولی در شرایط بد صحبت از این که من آنم که رستم .... !!! کمی کم لطفی هست!!!
                                اگه به ضرر باشه بنده از 1800 تا 1600 مبلغ 60 میل تو ضررم که به نسبت سود 380 میلیونی چیزی نیست !!!
                                با دید بلند مدت وارد این سهم شدم و با سود بالا خارج خواهم شد !!!
                                دندون رو جیگر گذاشتن میدونید یعنی چی ؟؟؟؟؟؟
                                پس کمی تامل کنید سهم از این بازی ها زیاد داشته .....!!!
                                اگر سهم رو با تحلیل خریدید نگرانش نباشید !!!!
                                من دوستان نوسانگیری رو دارم که با مبالغ مشابه وارد بورس شدیم ولی اونها نصف من هم سود نکردند تا به حال !!!!
                                ادعایی نداریم سر این موضوع ولی در بورس به نظرم نگاه میان وبلند مدت بهترین گزینه هست!!!
                                قصد جسارت به کسی رو نداشتم . فقط کمی همدلی و واقع بینی در روزهای بد خالی از لطف نخواهد بود!!!!
                                کما اینکه خیلی بهتر شد چو اگر تعدیل بالای 20 درصد در شش ماهه اعلام میشد خدا میدونه تا کی سهمو میبستن !!!
                                الانم همون سود قبلی اعلام شده فعلا !!!!
                                اگر برگرده به 1280 (یعنی ممکنه !!!) با مبلغی سنگین وارد خواهم شد!!
                                این نظر شخصی منه شاید به شدت اشتباه باشه !!!

کوچیک همه بچه های این تاپیک هم هستم !
                                هر چیز که در جستن آنی، آنی

نظر

در حال کار...
                                X