این کارا ینی چی؟ صف خرید سنگین +4% -1 ریال !!!!!!!!
پالايش نفت بندرعباس ( شبندر )
Collapse
X
-
در اصل توسط MOSTAFA پست شده است View Postاین کارا ینی چی؟ صف خرید سنگین +4% -1 ریال !!!!!!!!اگر فقیر به دنیا آمدی تقصیر خودت نیست ولی اگر فقیر از دنیا رفتی خودت مقصر هستی
نظر
-
در اصل توسط odise پست شده است View Postبازی کثیفشو عرضه کننده داره ادامه میده با یک ریال نمیخواد بزاره صف بشه
امیدوارم تقاضای بازار بزودی پودرش کنه :dدوستاني كه مطالب بنده را براي اولين بار ميخوانند با تحقيق و مشورت با افراد متخصص، تريد كنند
نظر
-
با سلام،
آقای اناری با توجه به احاطه شما به مباحث تکنیکال اگه ممکنه توضیح بدین از لحاظ تکنیکال امکان عبور از قیمت 200 تو معاملات هفته جاری وجود داره یا نه؟ ممنون میشم.
نظر
-
من الان اعتقادی به خرید این سهم ندارم چون رشد خودش رو کرده ! خیلی افزایش داشته باشیم شاید تا 210 بالا میره اینم بخاطر اینه که حمایت میشه.ولی ریسکش خیلی بالا رفته
نظر
-
در اصل توسط مهدی بورسی پست شده است View Postبا سلام،
آقای اناری با توجه به احاطه شما به مباحث تکنیکال اگه ممکنه توضیح بدین از لحاظ تکنیکال امکان عبور از قیمت 200 تو معاملات هفته جاری وجود داره یا نه؟ ممنون میشم.
شبندر در یک کانال صعودی قرارگرفته و پس از برخورد به سقف حمایتی 1994 ریال حالت نزولی تغییر مسیر داده و در صورت ادامه با برخورد به کف حمایتی 1770 ریال مجددا صعودی خواهد شد. البته من زیاد تکنیکال نمیدونم ولی روند رو که بررسی کردم به این نتیجه رسیدم. البته با این دوره کوتاه نمی توان به تحلیل تکنیکال زیاد تکیه کردو بیشتر تحلیل های بنیادی کارساز خواهد بود.
تحلیل دیگه هم هست که بشرح ذیل پیش بینی میگردد.
امروز اگر معاملات رو دنبال کرده باشید یه کمی مشخص بود که ایندفعه شراز شبندر رو به دنبال خودش کشنید یعنی یه جورائی شراز امروز نیمچه لیدر بود (دوره آزمایشی لیدری) و در صورت عرضه بلوکی شراز احتمالا شراز رو در روزهای بعدی لیدر پالایشگاه هها خواهد کرد. از طرفی فکر میکنم این موضوع بیشتر از هوش سرشار شبندر هست که اصلا دوست داره این حالت پیش بیاد چرا که شراز با لیدر شدن خودش شبندر رو هم بالا خواهد برد و شبندر بدون اعلام هیچ یک از تعدیلات خودش به مسیر صعودی تا 2500 ریال ادامه خواهد داد. و در فرصتی مناسب با تعدیل بموقع مجددا لیدری را به دست آورده و ایندفعه شراز را با خودش بالا میبرد. از طرفی با وارد شدن پالایشگاه اصفهان در نقش لیدر هر دو شراز و شبندر را بالا میبرد . این سناریو تا پایان سال محقق خواهد شد.اگر فقیر به دنیا آمدی تقصیر خودت نیست ولی اگر فقیر از دنیا رفتی خودت مقصر هستی
نظر
نظر