در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است
View Post
با سلام
میثم جان : پس از بهره برداری روزانه 35میلیون لیتر بنزین تولید می کند:
استاندارهرمزگان:
تولید بنزین پالایشگاه ستاره خلیج فارس بندرعباس با تولید کل کشور برابری می کند
بندرعباس – استاندار هرمزگان گفت:پالایشگاه ستاره خلیج فارس بندرعباس که در حال حاضر 53درصد عملیات اجرایی آن به پایان رسیده ،پس از بهره برداری روزانه 35میلیون لیتر بنزین تولید می کند که با مجموع ظرفیت فعلی بنزین کشور برابری می کند.
ابراهیم عزیزی عصر چهارشنبه در آخرین روز از هفته دولت در حاشیه تور بازدید نخبگان و برگزیدگان اقشار مختلف مردم هرمزگان در گفت و گو با ایرنا افزود:این پروژه زیربنایی چندین سال متوقف شده بود و دیگر امید چندانی به راه اندازی آن نبود که خوشبختانه با تلاش دولت نهم و دهم دوباره فعال شد.
نماینده عالی دولت در هرمزگان ادامه داد:با توجه به نقش پالایشگاه ستاره خلیج فارس در خودکفایی کشور در تولید بنزین ،این طرح در فهرست مهرماندگار قرار گرفت و انتظار می رود تا پایان سال 91 به بهره برداری رسیده و جایگاه هرمزگان در حوزه انرژی و اقتصاد ملی را بیش از پیش تثبیت نماید.
عزیزی تصریح کرد:سرمایه گذاری دولت در این بخش به پالایشگاه ستاره خلیج فارس محدود نشده و پالایشگاه بندرعباس نیز برای طرح های افزایش ظرفیت خود حدود 8هزار و 800میلیارد ریال اعتبار گرفته است.
نظر