پالايش نفت بندرعباس ( شبندر )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • zereshkkk
    عضو فعال
    • Nov 2011
    • 3474

پاسخ : پالايش نفت بندرعباس ( شبندر )

در اصل توسط ampour پست شده است View Post
    سلام . زرشک جون شما هم چش مایی . از ساختمون چه خبر؟

فدایی داری
    ساختمون همه ی نقذینگیمو هاپولی کرد خودشم که رفته تو کما و رکوده....
    هیچی خداروشکر تموم شده تقریبا

نظر

• mohsen ho
      ستاره دار(1)
      • Feb 2013
      • 11253

در اصل توسط remi213 پست شده است View Post
      دوست عزيز راجب مردم پيش داوري نكنييد ايشنان اتفاقا به همه سود رسانده و سهام داره شبندر هم مي باشند....
      تا پايان سال متوجه حرف من مي شويد...
      دوست عزیز ایشان خودشان به صراحت اعلام کرده شبندرهایش را فروخته
      درتاپیکشان می توانید بخوانید
      این شخص روی1800 مدام از فرصت خرید و.............حرف می زد ولی حالا خودش روی این قیمت فروخته
      بازهم عرض میکنم مراقب این افراد باشید

ایشان اگر ادعا دارد بیاید از خود دفا کند منتظرم alizadeh.f

نظر

• saber789
        عضو عادی
        • May 2013
        • 97

شبندر 4 شنبه حقوقی کمتر فروخت به جای اون حقیقی ها تا تونستند فروختند و حقوقی جمع کرد
        شبندر منتطر گزارش 9 ماهه هستیم ا
        گر می بست خیلی بهتر میشد
        نوسانات منفی این اینه دق رو در واچینگ نمیدیدم

این هم از شبندر

نظر

• شاگرد زرنگ
          عضو جدید
          • Dec 2013
          • 2

در اصل توسط مسیحا پست شده است View Post
          دوست عزیز،
          مگر شبندرهای خودت را در چه قیمتی خریده ای که اینگونه بر دیگران لعن می فرستی ؟
          چه راحت و ساده به دیگران تهمت میزنی؟ آیا کسیکه سهامدار شبندر است، حق داشتن سهام دیگر را ندارد ؟
          مگر هر خریدی در هر نماد دیگر به جز نماد شبندر ممنوع است؟
          اگر شما نیز فکر میکنید که تاپیکو سهم بهتری است، چرا شما اقدام به خرید نمی کنید؟
          مگر شما سبد نداری؟ مگر چند درصد از سرمایه نازنین خودت را به یک سهم اختصاص داده ای که اینگونه کنترل روحی خود را از دست داده ای ؟
          اگر سبد ندارید، پس این لعن را بر بی تدبیری و بر رعایت نکردن اصول اولیه بازار سرمایه خود بفرستید.

در پایان به شما توصیه میکنم که تا پایان دیماه، برعصبانیت خود غلبه کنید و برای سلامت روح خود، بازار را دنبال نکنید و فقط هفته ای یکبار قیمت شبندر را نگاه کنید.
          مطمئن هستم در این یکماه، قیمتهای جدیدی از شبندر را خواهید یافت.

در ضمن، این گفتگو در حمایت از شخصی که شما نام برده اید نیست و فقط توصیه ای دوستانه به شخص شما، در جهت آرامش روح و دور کردن ذهن های نگران از آینده این سهم است.

موفق باشید.

نظر

• شاگرد زرنگ
            عضو جدید
            • Dec 2013
            • 2

خوب است که جانب انصاف را رعایت کنیم.آقای علیزاده با صرف وقت و حوصله و ظرافت تحلیلهای زیبایی در این تاپیک و در تالار بورس قرار میدادند. بنده در قیمت 1200 تومان این سهم را سنگین خریدم ولی بدلیل جو مثبت پیرامون سهم و اخبار مثبت هر روزه و روراست بگویم با کمی چاشنی طمع، در قیمت 1800 شناسایی سود نکردم و حتی هنگام بازگشت به قیمتهای امروزی نیز همچنان با سهم ماندم.البته ناگفته نماند که دلگرمیهای آقای علیزاده و شور و اشتیاقی که ایشان با تحلیلهایشان القا مینمودند -که در عین حال پاسخی به یاوه گویان نیز بود -خود مزید بر علت بود. مطمنا خیلی از دوستان مانند بنده چنین رفتاری از خود بروز دادند.ولی نکته اینجاست که مقصر نهایی خود ما هستیم که این نکته بسیار مهم را فراموش کرده و طمعمان بر ترسمان غلبه کرد. در صورتیکه میبایست برای خرید خود حد سود و زیان تعیین و به آن پایبند میماندیم نه اینکه مدام حد سود خود را بالاتر ببریم. تحلیلهای آقای علیزاده که ان روزها با شور و شعف خاصی همراه بود هیچگاه از حد تحلیل فراتر نرفت و به یاد ندارم که هیچگاه توصیه به خرید یا فروش این سهم داشته باشند. با اینکه بشخصه سود چند ده میلیونی از یک قدمی ام گریخت ولی همچنان اعتقاد دارم که این تالار نیازمند تحلیل است نه انبوهی از عقده گشایی...چون هرکسی مسئول خرید و فروش خودش میباشد و ایشان نیز کارد زیر گلوی کسی نگذاشتند.فقط اگر اقای علیزاده این مطلب را مطالعه میفرمایند خواهشمندم ضمن بازگشت به این تالار که خود محتوای علمی این تاپیک را افزایش میدهد، جهت حفظ حقوق سهامداران خرد و نابلد ( به جهت اعتقاداتی که ایشان دارند و بنده در نوشته هایشان به ان پی بردم) بار مثبت و هیجانی ناشی از تحلیلهای خود را که سرچشمه در بنیاد قوی چنین شرکت و سهمی است در نظر گرفته و در مواقع خطر سریعتر سیگنال خروج صادر بفرمایند. البته این صرفا یک خواهش است و تکرار میکنم هرکس مسئول خرید و فروش خودش میباشد و ایشان نیز مانند همگان مختارند این سهم یا هر سهمی را بخرند یا هر زمان که تشخیص دادند بفروشند.

نظر

• nazokdel
              عضو عادی
              • Oct 2013
              • 259

در اصل توسط hossenemohsen پست شده است View Post
              خدا این علیزاده را ................کنه
              خیلی ها را بدبخت کرد با تعریف هایش
              بدتر از ان این که تمام شبندرهایش را فروخت ورفت تاپیکو خرید
              دوستان گول این سفته بازها را نخورید
              سلام دوست عزیز.
              وکیل وصی نیستم ولی سعی کنید تهمت نزنید . آقای علیزاده کی گفتند که فروختن ؟ ایشون در آخرین مطلبشون گفتن تا زمانی که شبندر به مبلغ 1800 نرسه اصلا یا کمتر مطلب خواهند زد . پس خواهش میکنم بخاطر مال دنیا آخرت خودتون رو خراب نکنید.

من خودم 95% سبدم پالایشی ست . با مطالب ارزشمند آقای علیزاده و خیلی از دوستان عزیز سهامم رو نفروختم و سعی کردم سهامداری کنم . و تا زمانی که همون اساتید ارجمند نگن که بفروشید نمیفروشم.
              با اونکه در ضررم احساس بدبختی هم نمیکنم چون به اختیار خودم اینکارو کردم . ایشون فقط مطلبشون رو نوشتن و اختیار رو به خود ما دادن . یکی مثل من نفروخت ولی خیلی های دیگه فروختن .
              در ضمن فراموش نکنید که رزق هر کسی رو خدا تعیین میکنه نه آقای علیزاده و امسال ایشون. پس اگر سودی بردیم خدا برای ما خواسته و اگر یکی مثل من ضرر کرد باز هم خدا خواست نه آقای علیزاده
              و چه احساس قشنگیست که در خلوت خود،یاد یک دوست ترا غرق تماشا سازد..

نظر

• nazokdel
                عضو عادی
                • Oct 2013
                • 259

در اصل توسط hossenemohsen پست شده است View Post
                دوست عزیز ایشان خودشان به صراحت اعلام کرده شبندرهایش را فروخته
                درتاپیکشان می توانید بخوانید
                این شخص روی1800 مدام از فرصت خرید و.............حرف می زد ولی حالا خودش روی این قیمت فروخته
                بازهم عرض میکنم مراقب این افراد باشید

ایشان اگر ادعا دارد بیاید از خود دفا کند منتظرم alizadeh.f

امیدوارم ایشون هر چه زودتر بیان و مطلب بنویسن . چون خیلی وقته این تاپیک رنگ و بوی واقعی خودش رو از دست داده و وجود عزیزی همچون آقای علیزاده خالی ست .

آقای علیزاده این تاپیک به شما و امثال شما نیاز داره . پس خواهش میکنم تا اون موقع ما رو تنها نذارید و گاهی اوقات یه سری به ما بزنید و مطلبی بنویسید . حتی اگر شده یه سلام کوتاه.
                وجود شما مایه دلگرمی خیلی از دوستان است.

منتظر حضور سبزتان هستیم.
                و چه احساس قشنگیست که در خلوت خود،یاد یک دوست ترا غرق تماشا سازد..

نظر

• saber789
                  عضو عادی
                  • May 2013
                  • 97

در اصل توسط nazokdel پست شده است View Post
                  امیدوارم ایشون هر چه زودتر بیان و مطلب بنویسن . چون خیلی وقته این تاپیک رنگ و بوی واقعی خودش رو از دست داده و وجود عزیزی همچون آقای علیزاده خالی ست .

آقای علیزاده این تاپیک به شما و امثال شما نیاز داره . پس خواهش میکنم تا اون موقع ما رو تنها نذارید و گاهی اوقات یه سری به ما بزنید و مطلبی بنویسید . حتی اگر شده یه سلام کوتاه.
                  وجود شما مایه دلگرمی خیلی از دوستان است.

منتظر حضور سبزتان هستیم.
                  من به تشخیص خودم خریدم اما صفحه های قبلی رو خوندم عجب جوی داده alizadeh.f

درست نیست جو دادن

شبندر تا بهمن ماه جایی نمیره در قیمت 1360 فرصت خرید میده و تا بهار سال 93 به قیمت 2000 تومان میرسه

اگر حوصله دارید سهام داری در غیر اینصورت تعویض سهام

مقصر هم فقط خود خریدار است نه جو دهنده ؟؟laughingsmiley

نظر

• رامین حیاتی
                    عضو فعال
                    • Jan 2013
                    • 1321

شبندر پایین تر از این نمیتونه بره مقاومت سنگینی جلوشه
                    همین طوری خوبه ادامه بده ...

نظر

• صبا
                      عضو عادی
                      • Aug 2011
                      • 200

در اصل توسط saber789 پست شده است View Post
                      من به تشخیص خودم خریدم اما صفحه های قبلی رو خوندم عجب جوی داده alizadeh.f

درست نیست جو دادن

شبندر تا بهمن ماه جایی نمیره در قیمت 1360 فرصت خرید میده و تا بهار سال 93 به قیمت 2000 تومان میرسه

اگر حوصله دارید سهام داری در غیر اینصورت تعویض سهام

مقصر هم فقط خود خریدار است نه جو دهنده ؟؟laughingsmiley
                      سلام جناب صابر اگر به تحلیل قیمتی خود ایمان دارید به قول شما از 1360 تا 2000 تومنی فرمایش شما میشه حدودا 50 درصدوتا بازه زمانی مورد نظر شما میشه سه ماه به نظرتون 50 درصد توسه ماه سودکمی هست تو بازار گل وبلبل حالا.. حالا بفرمایید الان باید خرید یا فروخت البته اگه به حرفهای خودتون اعتقاد هم داشته باشید... از پالایشگاهیها رشد شارپ انتظار نباید داشت فعلا ...همانطور که نزول شدیدی هم ندارند در واقع قیمت اینها فعلا در 1 کانال خاص رنج شده که عملا فقط نوسان میدهند تا خبر خوبی براشون برسه

نظر

• رامین حیاتی
                        عضو فعال
                        • Jan 2013
                        • 1321

در اصل توسط صبا پست شده است View Post
                        سلام جناب صابر اگر به تحلیل قیمتی خود ایمان دارید به قول شما از 1360 تا 2000 تومنی فرمایش شما میشه حدودا 50 درصدوتا بازه زمانی مورد نظر شما میشه سه ماه به نظرتون 50 درصد توسه ماه سودکمی هست تو بازار گل وبلبل حالا.. حالا بفرمایید الان باید خرید یا فروخت البته اگه به حرفهای خودتون اعتقاد هم داشته باشید... از پالایشگاهیها رشد شارپ انتظار نباید داشت فعلا ...همانطور که نزول شدیدی هم ندارند در واقع قیمت اینها فعلا در 1 کانال خاص رنج شده که عملا فقط نوسان میدهند تا خبر خوبی براشون برسه
                        بهتره از کلمه پالایشی ها استفاده نکنید شبندر فقط داره چوب شاخص سازی میخوره والا شاوان راهش جداست ب خاطر حضور در فرابورس

نظر

• بادبان بورس
                          عضو عادی
                          • Dec 2013
                          • 163

یک خبر موثق وقابل تایید
                          دیروز طی جلسه ای بین وزیر نفت ومدیران پالایشگا هی سراسر کشور
                          قرار شد هرچه زودتر طرحهای توسعه ای به مرحله اجرا برسند
                          دولت بابت طرح توسعه شبندر عزم ملی دارد
                          برید حالشو ببرید خیلی دوستون داشتم اینو اینجا گفتم شک نکنید افتتاح طرح توسعه بزودی
                          دولت الزام کرده

نظر

• Akr2012
                            عضو عادی
                            • Dec 2013
                            • 39

پالایشی ها روند متعادل و منفی در بیشتر نمادها داشتند که در این بین شاوان با صف خرید روبرو شد.گفته می شود بورس انرژی برای تامین خوراک پتروشیمی ها جدی تر شده است

نظر

• رامین حیاتی
                              عضو فعال
                              • Jan 2013
                              • 1321

در اصل توسط Akr2012 پست شده است View Post
                              پالایشی ها روند متعادل و منفی در بیشتر نمادها داشتند که در این بین شاوان با صف خرید روبرو شد.گفته می شود بورس انرژی برای تامین خوراک پتروشیمی ها جدی تر شده است
                              برای بار هزارم خوراک اونها مایع است

نظر

• بهزادی
                                عضو عادی
                                • Nov 2013
                                • 99

با صعود دلار که 3000 را امروز رد کردکه نشانه عدم اعتماد به مذاکرات و عدم تغییر زود هنگام در اقتصاد ایران است توجه به سهام دلاری از جمله پالایشی ، پتروشیمی ، معدنی .... بیشتر میشه و اگر خصوصی سازی در قیمت های پایین عرضه نکنه شاهد رشد سهام بنیادی خواهیم بود
                                رشد شبندر دیر یا زود داره ولی سوخت و سوز نداره

نظر

در حال کار...
                                X