کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
"شبندر" نیز در بورس و در میان سایر سهم ها همچنان پرحجم ترین معاملات سهام را به خود اختصاص داده، بطوریکه 32 درصد از کل حجم معاملات امروز متعلق به سهام شرکت پالایش نفت بندرعباس بود.
این روند مثبت همزمان با انتشار شایعاتی پیرامون این شرکت مبنی بر برآورد سود بالغ بر 100 تومانی به ازای هر سهم در سال مالی جاری توسط تحلیل گران با توجه به محاسبات به عمل آمده است.اما نکته مهم اینجا است که به نظر می رسد فعالان بازار به این امر توجه ندارد که دولت اگر بخواهد پرداخت های خود را به شرکت های پالایشی براساس این محاسبات انجام دهد، بالغ بر هزاران میلیارد تومان نقدینگی نیازمند است و باید دید آیا دولت این میزان پول را در اختیار دارد یا خیر؟
به اعتقاد اهالی تالار باید دید که آیا رشد قیمت این سهم ناشی از این محاسبات فاندامنتالی پیرامون وضعیت "شبندر" است و یا روند صعودی آن به موضوع عرضه بلوکی 17 درصدی سهام این شرکت طی دوشنبه هفته جاری بر می گردد؟ امروز بالغ بر 80 میلیون سهم پالایش نفت بندرعباس در دامنه نوسان مثبت حداکثری با پا برجایی صف خرید بیش از 12 میلیون سهمی در تالار شیشه ای معامله شد.
The greater the risk ، The greater the reward
هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری
بابک جان نظر شما چیه؟ رشد سهم به خاطر محاسبات فاندامنتالیه یا معامله بلوکی؟
به نظرت بازار اشتباه میکنه یا داره راه درست رو میره و سهم بیش از اینها می ارزه؟
اگه محبت کنی ممنون میشم
علت بروز مشکلات نادانی افراد نیست، بلکه بیشتر دانسته هایی هست که حقیقت ندارند!
بابک جان نظر شما چیه؟ رشد سهم به خاطر محاسبات فاندامنتالیه یا معامله بلوکی؟
به نظرت بازار اشتباه میکنه یا داره راه درست رو میره و سهم بیش از اینها می ارزه؟
اگه محبت کنی ممنون میشم
با سلام و احترام
به نظر من که جو کلی بازار روی پالایشگاههاست و وﻋﺪه ﯾﮑﺴﺎن ﺳﺎزی ﻧﺮخ ارز از اول آذرﻣﺎه ﺳﺎﻟﺠﺎری به دلیل اینکه ﭘﯿﺶ از اﯾﻦ ﻣﺒﻨﺎی ﺗﻌﯿﯿﻦ ﻧﺮخ و ارﺳﺎلﺻﻮرﺗﺤﺴﺎب ﺑﺮای اﯾﻦ ﺻﻨﺎﯾﻊ ﺑﺎ ﻧﺮخ ارز ﻣﺮﺟﻊ ﯾﻌﻨﯽ دﻻر 1226 ﺗﻮﻣﺎﻧﯽ ﻣﺤﺎﺳﺒﻪ و درﯾﺎﻓﺖ ﻣﯿﺸﺪ ، تاثیر عالی بر این گروه میگذاره.
من خودم به شخصه زیاد به سهمهای بزرگ و شناخته شده وارد نمیشم .
در هر صورت یکی از دلایل رشد سهم عرضه عمده که نزدیک می باشد ، دلیل بعدی وعده یکسان سازی نرخ ارز ، دلیل دیگر شایعه سود 100 تومانی و از همه اینها مهمتر ، حجم معاملات بسیار خوب و حمایت خریدارانی که تعداد بالایی از این سهم را خریداری نمودند.
موفق باشی دوست من
The greater the risk ، The greater the reward
هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری
نظر