خبر عرضه مجدد وفارس امده ، از فردا شروع به فروش سهام میکنم تا نقدینگی کامل . اما اینبار برای حمله به شبندر :)
پالايش نفت بندرعباس ( شبندر )
Collapse
X
-
فردا نه تنها شبندر صف خريد ميشه بلکه شپنا هم صف خريد ميشه.امسال سال پالايشگاهها هست .امسال سال حماسه اقتصادي و سياسي هست.
خام فروشي از سياست جمهوري اسلامي رفته کنار.نفت خام بايد بره تو پالايشگاهها به فراورده تبديل بشه و به خارجي فروخته بشه.دولت از پالايشگاهها حمايت ميکنه تا تو دهن دشمن بزنه.همون دشمناني که ما را تحريم بنزين کردند.
دولت براي تو دهني زدن و خلق حماسه اقتصادي و سياسي امسال شبانه روزي داره تلاش ميکنه تا با راه اندازي طرح توسعه و توليد بنزين و گازوييل شپنا شبندر شبريز لاوان اولين جشن حماسه اقتصادي را در عرصه بي نيازي ايران به بنزين و ورود و پيوستن ايران به کشورهاي صادر کننده بنزين و فراورده هاي نفتي را جشن بگيره.
تا خرداد
لاوان 1ميليون ليتر بنزين روزانه و..
شبريز 1.5 ميليون ليتر بنزين و..
شپنا 3ميليون ليتر بنزين روزانه و..
شبندر 6ميليون ليتر بنزين و7.5ميليون ليتر گازوييل روزانه و نفتا و.....
به توليدات کشور افزوده و ايران صادر کننده خواهد شد.در خرداد اولين جشن حماسه سياسي و اقتصادي بمناسبت پيوستن ايران به جمع کشورهاي صادر کننده بنزين برگزار خواهد شد.
از خرداد شبندر بطور بلقوه توانايي صادرات 11ميليارد دلار محصولات و فراورده هاي پالايشگاهي را خواهد داشت.فعلا قرار هست 2ميليارد دلار معادل 4ميليون ليتر فراورده به عراق صادر گردد که در بودجه 92 شبندر نيامده است.
بلحاظ سياسي امسال در بازار سرمايه پالايشگاهها بايد برند بالا.
بلحاظ سودسازي امسال پالايشگاهها بايد برند بالا.
بابا از 114تومان دارم ميگم با شبندر باشيد .اگر از شبندر بدتون مياد بريد شپنا شبريز شراز لاوان شتران بخريد.
نظر
-
در اصل توسط anahita پست شده است View Postما که رفتیم . ایشالا خریدار هم سود کنه . اولین باره که از یه سهم خارج شدم با سود خوب اما ناراحتم .
فکر می کنم اشتباه کرده باشی چون شبندر و شپنا هنوز خیلی جای رشد دارند محصوصاً شپنا.
امیدوارم حداقل بجایش شپنا را با قیمت خوبی خریده باشی.
نظر
-
با سلام:
اشكالي نداره اگه كسي امروز فروخته باشه چون به نظر مياد نياز به يك استراحت داره البته اگه اين اقبال باشه صعود تنها كار شبندره؛استراحتشم فرق ميكنه عجيب سهميه؛من تاحالا چنين سهمي نديدم پشتيبانهاي خيلي قويي داره ؛ بزودي قيمتهاي بالاتر را ميبينه البته با يه كمي نوسانات عادي.بعد از بلوك پرواز تا 1200توماندوستاني كه مطالب بنده را براي اولين بار ميخوانند با تحقيق و مشورت با افراد متخصص، تريد كنند
نظر
-
در اصل توسط anahita پست شده است View Postما که رفتیم . ایشالا خریدار هم سود کنه . اولین باره که از یه سهم خارج شدم با سود خوب اما ناراحتم .
خیلی خوشحال شدم که دیگه در جمع ما نیستی:D
امیدوارم در تاپیکهای دیگه چهره مثبت تری داشته باشی
معاملات امروز شبندر محشر بود و فرداحسرت فروشندگان را در پی خواهد داشت
واقعاً شبندر از اون استثناهای خارق العاده ای است که شاید هر 10 سال یکبار نمونه ای داشته باشهسال 1392 می تونه یک سال طلایی و فراموش نشدنی برای بورس وبازار سرمایه باشه.
نظر
-
در اصل توسط sourena پست شده است View Post
خیلی خوشحال شدم که دیگه در جمع ما نیستی:D
امیدوارم در تاپیکهای دیگه چهره مثبت تری داشته باشی
معاملات امروز شبندر محشر بود و فرداحسرت فروشندگان را در پی خواهد داشت
واقعاً شبندر از اون استثناهای خارق العاده ای است که شاید هر 10 سال یکبار نمونه ای داشته باشه
امروز در سفری که به بندر عباس داشتم از عظمت پالایشگاه بندر عباس لذت بردم.
هر چند که شپنا بیش از 2 برابر شبندر دارم ولی واقعا از لیدری شبندر لذت بردم.صداقت همیشه بهترین است.
نظر
-
در اصل توسط کيانوش پست شده است View Postامروز همه کارگزاريها دوباره شبندري شدند.
مبارکشون باشه.
انشالله همين امروز صف خريد بشه.حالشو ببرند.
شپنا 1.5 واحد مثبت شپنا 1.5واحد منفي.
استاد کیانوش
امروز در منفی 3 تعدادی شپنا اضافه کردم- نظرتان چیه؟ فردا هم ادامه دهم؟
ممنونصداقت همیشه بهترین است.
نظر
-
-
در اصل توسط anahita پست شده است View Postآیا صدرایی دیگر در راه است ؟؟!!
امروز سهامتان را فروختید ... خب به سلامتی
الان شبندر شد صدرا ؟!
پس ببینید حساسیت ها را در این تاپیک شما ایجاد میکنید ...
نگویید که ابراز نظر در تاپیک ها آزاد است
چرا که اینجا به عنوان ناظر سایت بنده پستی را که حامل نظر
نویسنده باشد را ازپست مغرضانه به خوبی تشخیص میدهم .
با تشکریاری اندر کس نمیبینیم یاران را چه شددوستی کی آخر آمد دوستداران را چه شد
شهر یاران بود و خاک مهربانان این دیارمهربانی کی سر آمد شهریاران را چه شد
نظر
-
در اصل توسط CAPTAIN NEMO پست شده است View Postسرکار خانم آناهیتا
الان شبندر شد صدرا ؟!
با تشکر
کاپتان داشتم شوخی میکردم :(
چون شما فرمودین دیگه پست نمیدم اینجا . ممنون*** هرچه در جستن آنی ، آنی ***
نظر
-
در اصل توسط CAPTAIN NEMO پست شده است View Postسرکار خانم آناهیتا
الان شبندر شد صدرا ؟!
با تشکر
سال نو مبارک
راستی از اون قضیه که میگفتی شبندر برای تعدیل میبنده خبری گرفتی ؟ البته من بعید میدونم با توجه به در پیش بودن عرضه بلوکی فعلا این اتفاق بیافته. احتمالا بعد از عرضه بلوکی و سوار شدن خریدار جدید برای تعدیل بسته بشه. نظرتون چیه ؟اگر فقیر به دنیا آمدی تقصیر خودت نیست ولی اگر فقیر از دنیا رفتی خودت مقصر هستی
نظر
-
در اصل توسط anahita پست شده است View Postآیا صدرایی دیگر در راه است ؟؟!!
منم حساس شدم
امروز همش تو فکر بودم 6 ملیون رو زدید به جیب یا نه
خدا را شکر که گفتید اره=فروختید
در عجبم که میگید ناراحتید
خودتونم مردد هستین
بنظرم ادم با قاطعیت ضرر هم بکنه بهتر از سود با تردیده !!!
حالا با این صدرای2 دوستان کل کل نکنید دیگه
نظر
-
در اصل توسط m_r_anari پست شده است View Postمخلص کاپیتان عزیز
سال نو مبارک
راستی از اون قضیه که میگفتی شبندر برای تعدیل میبنده خبری گرفتی ؟ البته من بعید میدونم با توجه به در پیش بودن عرضه بلوکی فعلا این اتفاق بیافته. احتمالا بعد از عرضه بلوکی و سوار شدن خریدار جدید برای تعدیل بسته بشه. نظرتون چیه ؟
سال نو شما هم مبارک باشد
والا یکی از دوستان من جدیدا از یکی از پالایشگاه ها به پالایشگاه اصفهان منتقل شده اند .
بنده خیلی دنبال رانت و رانت بازی نیستم ولی خودش میان صحبتهاش گفت تعدیل برای 91 داره
و بنده از ایشان دیگر پیگیر نشدم . در مورد داستان بلوک هم اظهار نظر خیلی مشکل است و
این که تعدیل را کی رو کنند و اینکه چه حقوقی های دنبال سهم هستند کمی بازی خوانی این
سهم را مشکل نموده است . فعلا با سهم هستیم ...یاری اندر کس نمیبینیم یاران را چه شددوستی کی آخر آمد دوستداران را چه شد
شهر یاران بود و خاک مهربانان این دیارمهربانی کی سر آمد شهریاران را چه شد
نظر
نظر