پالايش نفت بندرعباس ( شبندر )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • DJANGO
    عضو فعال
    • May 2013
    • 1701

در اصل توسط mohsentavakoli پست شده است View Post
    دوستان من شبندر ندارم مقداری شتران از عرضه اولیه داشتم که امروز فروختم و بعد از صحبت با یکی از اساتیدم به نظرم اشتباه کردم که فروختم (اگه حجم معاملات مثل امروز بود فردا جایگزین میکنم )
    خلاصه نظر دوستمو میزارم شاید بدرد شما ها هم بخوره :

شبندر امروز فقط به خاطر شتران صف فروش شد امروز تقریبا 1.2 میلیون از کل 3 ملیون سهام شناور شتران معامله شد وبالای 110 میلیارد تومن پول وارد این سهم شد و به احتمال زیاد فردا هم همین حدود در این سهم معامله صورت بگیره و بالای 80 درصد سهم دست یه عده خاص میفته و بعد از اون سناریوی افزایش سرمایه و کم شدن قیمت سهم (گروه راحتر از سهم خارج میشه ) تا بازار براش این سهم بیشتر قابل هضم باشه / در مورد شبندر فردا هم صف فروش خواهد بود و تداوم این صف بستگی به حجم معاملات شتران داره به نظر من فردا ساعت 11 از حجم صف کم خواهد شد ( اردرهای فروش برداشته میشه ) و مقداری از صف فروش که حقیقیهای بی خبر از بازی هستن خرید میشه و سهم برمیگیرده /
    درصورتی که فردا صف جمع نشه به این بازی باید شک کرد یا ................
    دوست من البته اگه بازار رو دنبال میکردین فکر کنم شتران به خاطر شبندر صفش ریزش کرد چون شبندر خیلی قبل تر صف فروش شده بود اونم میلیونی.
    عشقی که زندگی میبخشد../www.mahak-charity.org/main//:.Heart.:/

نظر

• m_r_anari
      عضو فعال
      • Aug 2012
      • 881

در اصل توسط mohsentavakoli پست شده است View Post
      دوستان من شبندر ندارم مقداری شتران از عرضه اولیه داشتم که امروز فروختم و بعد از صحبت با یکی از اساتیدم به نظرم اشتباه کردم که فروختم (اگه حجم معاملات مثل امروز بود فردا جایگزین میکنم )
      خلاصه نظر دوستمو میزارم شاید بدرد شما ها هم بخوره :

شبندر امروز فقط به خاطر شتران صف فروش شد امروز تقریبا 1.2 میلیون از کل 3 ملیون سهام شناور شتران معامله شد وبالای 110 میلیارد تومن پول وارد این سهم شد و به احتمال زیاد فردا هم همین حدود در این سهم معامله صورت بگیره و بالای 80 درصد سهم دست یه عده خاص میفته و بعد از اون سناریوی افزایش سرمایه و کم شدن قیمت سهم (گروه راحتر از سهم خارج میشه ) تا بازار براش این سهم بیشتر قابل هضم باشه / در مورد شبندر فردا هم صف فروش خواهد بود و تداوم این صف بستگی به حجم معاملات شتران داره به نظر من فردا ساعت 11 از حجم صف کم خواهد شد ( اردرهای فروش برداشته میشه ) و مقداری از صف فروش که حقیقیهای بی خبر از بازی هستن خرید میشه و سهم برمیگیرده /
      درصورتی که فردا صف جمع نشه به این بازی باید شک کرد یا ................
      در اصل توسط django پست شده است View Post
      دوست من البته اگه بازار رو دنبال میکردین فکر کنم شتران به خاطر شبندر صفش ریزش کرد چون شبندر خیلی قبل تر صف فروش شده بود اونم میلیونی.
      بله شما درست میگین اول شبندر صف شد بعد شتران اومد پائین ولی دوستمونهم درست اشاره کردن. برای پائین آوردن شتران نیاز بود که اول شبندر که لیدر بازار هست رو صف کنن برای همین هم اول اون صف فروش شد بعد شتران اومد پائین و همه رو جمع کردن . حالا اگه از این خرید ها سیر نشده باشن ممکنه فردا هم ادامه بدن ولی با قیمت ساعات پایانی شتران ظاهراً به هدف رسیدن وفردا با جمع کردن صف فروش شبندر بازار حالت عادی بخودش میگیره. ولی دقت کردین که چقدر تابلو این کار رو انجام دادن ؟ برای صف فروش کردن شبندر تو این حد و اندازه بایستی یه شوک شدید وارد می شد ولی بدون هیچ دلیلی صف فروش چیده شد. دفعه قبل شوک عدم عرضه بلوکی شبندر به همین مقدار صف فروش تبدیل شد ولی ایندفعه کدوم شوک اینکارو کرد!!!!!
      خیلی تابلوه.
      اگر فقیر به دنیا آمدی تقصیر خودت نیست ولی اگر فقیر از دنیا رفتی خودت مقصر هستی

نظر

• DJANGO
        عضو فعال
        • May 2013
        • 1701

بزار هر کاری میکنن بکنن من که امروز هم شبندر اضافه کردم.
        یا این شبندر مارو خوشبخت میکنه یا هم با کله میکوبونه زمین.که امیدوارم اولی بشه
        عشقی که زندگی میبخشد../www.mahak-charity.org/main//:.Heart.:/

نظر

• m_r_anari
          عضو فعال
          • Aug 2012
          • 881

در اصل توسط مهدی بورسی پست شده است View Post
          قهرمانی تیم شایسته استقلال رو در لیگ برتر خدمت همه استقلالیهای عزیز تبریک عرض می نمایم.
          حال مثل اینکه فیل هوا کرده. خوب حالا...=))=))

البته ما هم این قهرمانی رو تبریک میگیم. انصافا شایستگیش رو داشت.
          اگر فقیر به دنیا آمدی تقصیر خودت نیست ولی اگر فقیر از دنیا رفتی خودت مقصر هستی

نظر

• Hamid Broker
            عضو فعال
            • Mar 2013
            • 460

در اصل توسط m_r_anari پست شده است View Post
            حال مثل اینکه فیل هوا کرده. خوب حالا...=))

البته ما هم این قهرمانی رو تبریک میگیم. انصافا شایستگیش رو داشت.
            برای تیم استقلال که جام و کاپ کم گرفته در حد هواکردن فیل بود =))
            حاج فتل همش میاد از کیسه بیت المال مهره های میلیاردی و دلاری(نکونام) میگیره بالاخره موفق شد تو لیگ اول بشه. کلاً مهره های استقلال رو اعصاب راه میرن:
            اولیش رحمتی که به طرز تابلویی تو مصاحبه ها سعی میکنه خودشو یه بازیکن حرفه ای! نشون بده، و البته ریش سفید تیم ملی
            دومیش مظلومی که چون موفق شده بود چند بار پرسپولیس رو شکست بده میگفت پرسپولیس خیلی قویه! در حالی که بچه هم میدونه پرسپولیس تو یکی از ضعیفترین دوره های تاریخش سیر میکرد و میکنه، یا چند سال پیش که توی یه تیمی بود (یادم نیست کدوم تیم) توی بازی با تیم مقابل رو نیمکت مربیگری ننشسته بود به این دلیل که مربی تیم حریف استاد و پیشکسوتش بوده و به جهت عرض ارادت این کارو کرده =))
            سومیش حاج فتل که پارسال تو دوره مظلومی وقتی جباری قهر میکرد از اونور زرتی برش میگردوند و میگفت مجتبی مثل پسر منه و مظلومی رو ضایع می کرد. اما امسال که قلعه نویی مربیه وقتی جباری قهر کرده بود حاج فتل یادش رفته بود مجتبی پسرشه
            سیاوش اکبرپور که دیگه تابلوئه
            امیر آبادی که خودشو کاپیتان برحق میدونه. پارسال پیارسال که جام رو برداشته بود بالا سرش صحنه خنده داری بود، جام از خود کاپیتان گنده تر بود=))
            طالب لو که به دلایل خرافاتی قبل از بازی آرنج چپ و راستشو به تیر دروازه میزد و تیرو میبوسید و تازه در مقابل سوال خبرنگار که پرسید چرا این کارو میکنی با ژست روشنفکرانه میگفت دلیل داره!
            نیکبخت موقشنگ
            جباری که امروز انتقاد میکرد قهر میکرد فرداش میگفت من نگفتم من منظورم این نبود
            فرهاد مجیدی که تو تیم عربی با لباس استقلال اومده بود زمین، که چی؟ که من تعصب دارم=)) یه بار از حواشی شاکی شده بود مثل یه بچه مدرسه ای میگفت حالا که اینطوره انقد خوب بازی میکنم انقد خوب بازی میکنم که لجشون دربیاد=))
            نکونام هم که پاسی بودنش شهره خاص و عامه اوایل که اومده بود استقلال میگفت از بچگی آرزوم بود تو استقلال بازی کنم!
            علیزاده ملقب به فوتبال دستی
            منصوریان کله ... ;)
            عنایتی بدون شرح!
            مرفاوی که وقتی برای اولین بار بعد از قلعه نوعی سرمربی استقلال شده بود تو بازی با پرسپولیس انصاریان پرسپولیسی رو گذاشته بود فوروارد=)) و بعد از باخت تیمش وقتی خبرنگار ازش میپرسه چرا باختین میگه باختیم که باختیم، همه میبازن ما هم باختیم (ادبیات در حد پنجم ابتدایی! )
            میداودی مثل افسرای بعثی عراقی
            حنیف کلنگ راده
            طیاره بیگ زاده
            و و و ....
            ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
            کل تاریخ استقلال رو جمع کنی فقط دو سه تا آدم حسابی داشته: مرحوم ناصر حجازی، اصغر حاجیلو، حسن روشن و از بین جوانها پژمان منتظری
            عرض معذرت از دوستان بابت پست غیرمرتبط:D
            در بورس نداشتن تحلیل و دنباله روی کورکورانه قطعاً شکست سنگین به ارمغان خواهد آورد.

نظر

• yosef
              عضو فعال
              • Dec 2012
              • 440

استقلال آبیه ولی شبندر قرمزه. :D
              آنچه هستیم، نتیجه چیزی است که بدان اندیشیده ایم.

نظر

• سیگنال
                Banned
                • Nov 2012
                • 714

با توجه به روند نزولی قیمتهای جهانی فلزات و معدنی ها

بازار خواسته یا نا خواسته به سمت لیدر اصلی خودش الایشی ها رو خواهد اورد

شبندر امروز جمع میشود. شک نکنید. فروشنده امروز بازنده خواهد بود

نظر

• مهدی بورسی
                  عضو عادی
                  • Aug 2012
                  • 153

در اصل توسط Hamid Broker پست شده است View Post
                  برای تیم استقلال که جام و کاپ کم گرفته در حد هواکردن فیل بود =))
                  حاج فتل همش میاد از کیسه بیت المال مهره های میلیاردی و دلاری(نکونام) میگیره بالاخره موفق شد تو لیگ اول بشه. کلاً مهره های استقلال رو اعصاب راه میرن:
                  اولیش رحمتی که به طرز تابلویی تو مصاحبه ها سعی میکنه خودشو یه بازیکن حرفه ای! نشون بده، و البته ریش سفید تیم ملی
                  دومیش مظلومی که چون موفق شده بود چند بار پرسپولیس رو شکست بده میگفت پرسپولیس خیلی قویه! در حالی که بچه هم میدونه پرسپولیس تو یکی از ضعیفترین دوره های تاریخش سیر میکرد و میکنه، یا چند سال پیش که توی یه تیمی بود (یادم نیست کدوم تیم) توی بازی با تیم مقابل رو نیمکت مربیگری ننشسته بود به این دلیل که مربی تیم حریف استاد و پیشکسوتش بوده و به جهت عرض ارادت این کارو کرده =))
                  سومیش حاج فتل که پارسال تو دوره مظلومی وقتی جباری قهر میکرد از اونور زرتی برش میگردوند و میگفت مجتبی مثل پسر منه و مظلومی رو ضایع می کرد. اما امسال که قلعه نویی مربیه وقتی جباری قهر کرده بود حاج فتل یادش رفته بود مجتبی پسرشه
                  سیاوش اکبرپور که دیگه تابلوئه
                  امیر آبادی که خودشو کاپیتان برحق میدونه. پارسال پیارسال که جام رو برداشته بود بالا سرش صحنه خنده داری بود، جام از خود کاپیتان گنده تر بود=))
                  طالب لو که به دلایل خرافاتی قبل از بازی آرنج چپ و راستشو به تیر دروازه میزد و تیرو میبوسید و تازه در مقابل سوال خبرنگار که پرسید چرا این کارو میکنی با ژست روشنفکرانه میگفت دلیل داره!
                  نیکبخت موقشنگ
                  جباری که امروز انتقاد میکرد قهر میکرد فرداش میگفت من نگفتم من منظورم این نبود
                  فرهاد مجیدی که تو تیم عربی با لباس استقلال اومده بود زمین، که چی؟ که من تعصب دارم=)) یه بار از حواشی شاکی شده بود مثل یه بچه مدرسه ای میگفت حالا که اینطوره انقد خوب بازی میکنم انقد خوب بازی میکنم که لجشون دربیاد=))
                  نکونام هم که پاسی بودنش شهره خاص و عامه اوایل که اومده بود استقلال میگفت از بچگی آرزوم بود تو استقلال بازی کنم!
                  علیزاده ملقب به فوتبال دستی
                  منصوریان کله ... ;)
                  عنایتی بدون شرح!
                  مرفاوی که وقتی برای اولین بار بعد از قلعه نوعی سرمربی استقلال شده بود تو بازی با پرسپولیس انصاریان پرسپولیسی رو گذاشته بود فوروارد=)) و بعد از باخت تیمش وقتی خبرنگار ازش میپرسه چرا باختین میگه باختیم که باختیم، همه میبازن ما هم باختیم (ادبیات در حد پنجم ابتدایی! )
                  میداودی مثل افسرای بعثی عراقی
                  حنیف کلنگ راده
                  طیاره بیگ زاده
                  و و و ....
                  کل تاریخ استقلال رو جمع کنی فقط دو سه تا آدم حسابی داشته: مرحوم ناصر حجازی، اصغر حاجیلو، حسن روشن و از بین جوانها پژمان منتظری
                  عرض معذرت از دوستان بابت پست غیرمرتبط:D
                  ضمن عرض تسلیت به شما پرسپولیسی عزیز فکر می کنم که نگرفتن حتی یک جام تو این چند ساله بد جوری بهتون فشار آورده . محض اطلاع خدمتتون عرض کنم نصف بیشتر افتخارات باشگاهی ایران در آسیا متعلق به استقلاله . ریشه دارترین تیم ایران . تاج فوتبال آسیا . با آبروریزی که دیروز به بار آوردید بهتره که یه مدتی کلاً در مورد فوتبال نظر ندید :D

نظر

• کیوان
                    ستاره دار (1)
                    • Jun 2011
                    • 5104

در اصل توسط سیگنال پست شده است View Post
                    با توجه به روند نزولی قیمتهای جهانی فلزات و معدنی ها

بازار خواسته یا نا خواسته به سمت لیدر اصلی خودش الایشی ها رو خواهد اورد

شبندر امروز جمع میشود. شک نکنید. فروشنده امروز بازنده خواهد بود

؟!؟!؟؟!؟!؟!!؟!؟!؟!؟
                    :-?
                    ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست

نظر

• jasmith
                      عضو عادی
                      • Sep 2012
                      • 189

یادمان باشد. امروز روز خریدن است، نه فروختن. در کمین فرصتها هستیم ... >:)

نظر

• A-Mohammadi
                        کاربر فعال
                        • Feb 2013
                        • 341

در اصل توسط آیدغمیش پست شده است View Post

ملاک خوبی برای قضاوت و تصمیم گیری نیست محدوده 890 تا 900 حمایت خوبی برای سهم هست.

;)
                        در سرزمین من هر چه را نمی فهمند مسخره میکنند.

نظر

• Sushiant
                          عضو فعال
                          • Jun 2011
                          • 1391

این صف خرید و فروشه خیلی با حاله !! انگار هر کی اردر فروش داده بر میداره اردر خرید میذاره !!! تابلو ها !!!!!!!!!!!:))
                          هر چیز که در جستن آنی، آنی

نظر

• Sushiant
                            عضو فعال
                            • Jun 2011
                            • 1391

رالی شروع شد

نظر

• Sushiant
                              عضو فعال
                              • Jun 2011
                              • 1391

عبدالکریم هاشمی در گفتوگو با خبرنگار اقتصادی باشگاه خبری فارس «توانا» در مورد مصوبات جلسه یکشنبه کمیسیون تلفیق بودجه مجلس اظهار داشت: در این جلسه موضوع ایثارگران مورد بحث و بررسی قرار گرفت و با نظر اکثریت اعضا، رزمندگان و خانواده آنها به منزله ایثارگران هستند.
                              عضو کمیسیون تلفیق بودجه 92 مجلس شورای اسلامی ادامه داد: بر اساس این تصمیم، رزمندگان یعنی افرادی که بیش از شش ماه سابقه حضور در جبهه در زمان جنگ تحمیلی دارند، جزء ایثارگران محسوب میشوند و از مزایای ایثارگران بهرهمند میشود.
                              وی گفت: بررسی لایحه بودجه احتمالاً تا ظهر امروز در کمیسیون تلفیق بودجه به اتمام میرسد و اگر هم وقت بیشتری نیاز بود جلسه بعد از ظهر هم به این کار اختصاص پیدا خواهد کرد.
                              هاشمی اضافه کرد: برخی پیشنهادات نمایندگان درباره بودجه و جمعبندی و تراز بودجه باقی مانده است.
                              وی با بیان اینکه تغییری ارقام کلی بودجه به وجود نیامده است، گفت: تنها رقم 5 هزار میلیارد تومان به طرحهای عمرانی اختصاص پیدا کرد که این رقم از طریق فروش اوراق مشارکت تامین میشود و به طرحهای نیمه تمام استانها میرسد.

نظر

• jasmith
                                عضو عادی
                                • Sep 2012
                                • 189

در گروه پالایشگاهها تا حالا امروز نسبت فروش حقوقی به فروش کل نزدیک 1 به 10 هست. اما برای نزدیک 1 به 2 است. تابلو هست که قیمت رو میخوان کنترل کنن اما نمیشه.

نظر

در حال کار...
                                X